Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

ככה:

1. בלאט, מאייר?, זר

2. לויד, ג'ון די, אולי זר לפה.

3. רנדולף, מנקו, אולי זר גם לפה. 

4. הורד, ג'ייק כהן, ריימן?

5. ריברו, גבריאל, סורקין

1. חסרים 2-3 זרים. אני באמת מעדיף שיביאו 2 זרים איכותיים מאשר לפצל את הכסף ולהביא לי זר שמיני בינוני סטייל תומאסון.

2. הקו הקדמי די תלוי בהימור של גבריאל כמחליף לניבו. אני לא חושב שעמדה 4 נחלשנו יותר מידיי מתחילת שנה שעברה בהתחשב בזה שקולסון שיחק לרוב 3 ושיחקו שם הרבה פעמים ווב/ג'ייק כהן או אחד מהסנטרים. יש עומק טוב בקו הקדמי. הקו האחורי יותר מדאיג. בעיקר עמדת הרכז ועמדה מספר 3.

זה לא סגל ליורוליג, ואם הפועל יתחברו זה סגל שיפסיד להם אליפות.

עמדה 1 הכי מדאיגה אבל האמת היא שאין עמדה אחת שאפשר להיות שקטים לגביה, למעט אולי 5 שגם היא תלויה בהימור על גבריאל. עמדות 3 ו-4 לא ברמה ליורוליג. עמדה 2 עדיין נחלשה ביחס לעונה שעברה, למרות שלויד יוכל להביא דברים דומים לבולדווין, כולל הפציעות...

פורסם ב

סורקין צריך לעלות מדרגה ביורוליג גם, מקווה שהוא יקבל יותר קרדיט ויוכיח את עצמו

פורסם ב

עושה רושם שהם חזרו לטריק הידוע (שלא לומר אלתור) של לחכות לנפלי הנ.ב.א באוקטובר

פורסם ב

ינאי עשה לנו כיפה אדומה על הראש. חיכה שכל הכוכבים יעזבו כדי לפתות את כל הישראלים ולא להשאיר פה כלום. הבית בוער. הם חייבים להכניס את היד לכיס ולהזרים כמה מיליונים.

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

זה די ברור שעופר ינאי בהתקף מאניה

לא רואה איך להפועל ת"א יש היתכנות כלכלית מעבר לשנים ספורות בקצב הזה. הוא הולך על הכל או כלום, בסוף הם שוב יקימו קבוצה חדשה.

פורסם ב
לפני1 שעה , Omer said:

לא רואה איך להפועל ת"א יש היתכנות כלכלית מעבר לשנים ספורות בקצב הזה. הוא הולך על הכל או כלום, בסוף הם שוב יקימו קבוצה חדשה.

הוא יושב על מאות מיליונים במזומן, אולי אפילו מיליארד שקל+ אחזקות בנופר אנרגיה בשווי 800 מיליון שקל שהוא יכול לממש מתי שהוא רוצה במחירי שוק. זו חברה בורסאית, לא איזה סטארטאפ חפלפ של משה חוגג. הוא יכול בכיף לשים שם 10 מיליון אירו בשנה למשך לא מעט שנים. כדי לאיים על פיינל פור ביורוליג הוא צריך 20-25 מיליון אירו בשנה. 

פורסם ב

הדילמה הגדולה של בלאט, לקחת את הכסף ולבלוע את הצפרדע שיתייחסו אליך כמו לחבילה עוברת מבלי שיהיה לך סיי בכלום ונניח שתשחק

בהפועל, אם לא תספק הסחורה יגידו לך תצא מהחוזה או שתשב ביציע כמו שעשו למנפורד ולאנגולה, או לומר להם לא תודה, טשאר במועדון המעוטר במדינה עם 

כמו שסורקין החליט .

פורסם ב
לפני3 שעות , מנג'ר יונייטד said:

אם הפועל מסוגלים להביא אדם כזה, איך מכבי לא מסוגלים? עזבו שהסכומים שהפועל לכאורה הציעו לבלאט ולסורקין הזויים.

מכבי לא מסוגלים? הדינוזאורים לא רוצים לשחרר

פורסם ב

דרום סודאן הפסידה לדרים טים 100-101, ווניין גבריאל החטיא הטבעה בשניית הסיום /:

פורסם ב
לפני16 שעות , ravid said:

דרום סודאן הפסידה לדרים טים 100-101, ווניין גבריאל החטיא הטבעה בשניית הסיום /:

מבין שכנראה כתבת בגלל גבריאל, ועדיין - משחק הכנה... לא הייתי מתרגש משום תוצאה.

פורסם ב
On 21.7.2024 at 05:07, מנג'ר יונייטד said:

אם הפועל מסוגלים להביא אדם כזה, איך מכבי לא מסוגלים? עזבו שהסכומים שהפועל לכאורה הציעו לבלאט ולסורקין הזויים.

מכבי לא רוצים. אם רק ירמזו, יהיה פה תור של עשירי עולם. בעלות מסובכת במבנה וביכולות שלה אבל מה רע שיש מותג כזה כשהקהל מממן? נצטרך לעבור שנים לא פשוטות עם שתי אדומות חזקות כדי שיזוז שם משהו. 

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

מכבי לא רוצים. אם רק ירמזו, יהיה פה תור של עשירי עולם. בעלות מסובכת במבנה וביכולות שלה אבל מה רע שיש מותג כזה כשהקהל מממן? נצטרך לעבור שנים לא פשוטות עם שתי אדומות חזקות כדי שיזוז שם משהו. 

לא בטוח שאני מסכים. מכבי של השנים האחרונות מצריכה, לפחות קצת, הוצאת כסף מהכיס. היה מודל מוצלח מאוד בתקופת רענן כץ. חבל שלא מנסים לשחזר רק בשביל שהילדים של הבעלים יוכלו להמשיך לקבל החלטות.

פורסם ב
22 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

לא בטוח שאני מסכים. מכבי של השנים האחרונות מצריכה, לפחות קצת, הוצאת כסף מהכיס. היה מודל מוצלח מאוד בתקופת רענן כץ. חבל שלא מנסים לשחזר רק בשביל שהילדים של הבעלים יוכלו להמשיך לקבל החלטות.

אני חושב שמכבי ראויה לבעלים שיכול לעזור לה בשעת צרה(קורונה, מלחמה). היא שם מספיק חזק. 

פורסם ב

ברור שהפתרון פה מתחת לעיניים, מיטש.

שיקח את הכדורסל, עף והרגל.

מדמיין את כל עיכובים בחלון העברות גם בסל, מביא סנטר זר רק בפברואר בהתאם להתקדמות ביורוליג

פורסם ב
58 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

המודל המוצלח הזה שאתה מדבר עליו היה שאריה פיינגולד חילק לשחקנים אופציות בסטארטאפים שלו+ מוני פנאן "השקיע" להם כספים בתרמית פירמידה

פורסם ב
26 דקות לפני, ravid said:

המודל המוצלח הזה שאתה מדבר עליו היה שאריה פיינגולד חילק לשחקנים אופציות בסטארטאפים שלו+ מוני פנאן "השקיע" להם כספים בתרמית פירמידה

היה גם כסף מרענן כץ. אל תזלזל בזה.

פורסם ב
On 20.7.2024 at 23:09, ravid said:

הוא יושב על מאות מיליונים במזומן, אולי אפילו מיליארד שקל+ אחזקות בנופר אנרגיה בשווי 800 מיליון שקל שהוא יכול לממש מתי שהוא רוצה במחירי שוק. זו חברה בורסאית, לא איזה סטארטאפ חפלפ של משה חוגג. הוא יכול בכיף לשים שם 10 מיליון אירו בשנה למשך לא מעט שנים. כדי לאיים על פיינל פור ביורוליג הוא צריך 20-25 מיליון אירו בשנה. 

אתה רואה אותו ממשיך לשפוך עשרות מיליונים במשך שנים בלי תוצאות מיידיות ובלי שההכנסה שלהם תעלה משמעותית*? כי אני לא. הבן אדם משקיע סכומים פסיכיים במטרה לתקוע יתד ביורוליג כמה שיותר מהר - מה יקרה אם זה לא יצליח לו? כמה סבלנות תהיה לו וכמה ימשיך לשפוך? ומה יקרה כשיתברר שלפחות חלק מהכסף הוא בזבוז מטורף?

גם מיטש שעשיר ממנו פי כמה דואג שמכבי תהיה מאוזנת ולא שם "בכיף" עשרות מיליוני אירו כל שנה. זאת התנהלות שלגמרי מזכירה אנשים שבאים לשנים ספורות ואז נמאס להם, וככל שהוא יותר במאניה ככה זה יותר נראה לי זמני, אלא אם פתאום תוך שנתיים הוא מתחיל להתקרב להכנסות של מכבי. לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, גם אם יקחו אליפות או שתיים, לכן כל עוד הוא ממשיך ככה קשה לי להאמין שהוא פה עד 2030 (תזכרו שגם אורי אלון לקח שתי אליפויות, עדיין לא הגיע ליורוליג ולא הפך את הקערה), בטח במתכונת שריפת הכסף הנוכחית שלו. שוב, אלא אם תוך שנתיים הוא בפיינל פור של היורוליג והופך את כל הקערה על פיה, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה. מצד שני, מה אני יודע.

*לפי זה שהוא להוט על לעבור להיכל כדי למכור יותר מנויים הוא לחלוטין לא מסתפק בהכנסה הנוכחית של הפועל ת"א ואין לדעתי סיבה לחשוב שימשיך לשפוך כספים בשנים הבאות בלי שהמועדון גם יתחיל להכניס יותר כסף, ולפחות נכון לעכשיו הגידול הזה בהכנסות הוא היפותטי בלבד.

פורסם ב

בינתיים חדשות רעות: אולטראס הפועל הודיע שיחרים את יד אליהו. זה אומר משמעותית פחות קנסות ועונשים להפועל.

פורסם ב
לפני13 שעות , Omer said:

אתה רואה אותו ממשיך לשפוך עשרות מיליונים במשך שנים בלי תוצאות מיידיות ובלי שההכנסה שלהם תעלה משמעותית*? כי אני לא. הבן אדם משקיע סכומים פסיכיים במטרה לתקוע יתד ביורוליג כמה שיותר מהר - מה יקרה אם זה לא יצליח לו? כמה סבלנות תהיה לו וכמה ימשיך לשפוך? ומה יקרה כשיתברר שלפחות חלק מהכסף הוא בזבוז מטורף?

גם מיטש שעשיר ממנו פי כמה דואג שמכבי תהיה מאוזנת ולא שם "בכיף" עשרות מיליוני אירו כל שנה. זאת התנהלות שלגמרי מזכירה אנשים שבאים לשנים ספורות ואז נמאס להם, וככל שהוא יותר במאניה ככה זה יותר נראה לי זמני, אלא אם פתאום תוך שנתיים הוא מתחיל להתקרב להכנסות של מכבי. לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, גם אם יקחו אליפות או שתיים, לכן כל עוד הוא ממשיך ככה קשה לי להאמין שהוא פה עד 2030 (תזכרו שגם אורי אלון לקח שתי אליפויות, עדיין לא הגיע ליורוליג ולא הפך את הקערה), בטח במתכונת שריפת הכסף הנוכחית שלו. שוב, אלא אם תוך שנתיים הוא בפיינל פור של היורוליג והופך את כל הקערה על פיה, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה. מצד שני, מה אני יודע.

*לפי זה שהוא להוט על לעבור להיכל כדי למכור יותר מנויים הוא לחלוטין לא מסתפק בהכנסה הנוכחית של הפועל ת"א ואין לדעתי סיבה לחשוב שימשיך לשפוך כספים בשנים הבאות בלי שהמועדון גם יתחיל להכניס יותר כסף, ולפחות נכון לעכשיו הגידול הזה בהכנסות הוא היפותטי בלבד.

אני לא בתוך הראש שלו ואין לי מושג מה הוא חושב ומתכנן, מעבר למה שהוא מצהיר. הוא כן מחפש לבנות היכל להפועל ולעשות אותו כלכלי. מיטש שם במכבי כ-20-30 מיליון שקל מכיסו בכל שנה.

האם אני רואה אותו ממשיך לשפוך עשרות מיליונים במשך שנים בלי תוצאות מיידיות? חד משמעית כן, כי תוך גג 2-3 שנים הוא לוקח אליפות ו/או יורוקאפ. הוא כבר רץ חזק לשניהם עוד השנה. להיות בפיינל פור תוך שנתיים הוא לא יהיה (ולהערכתי לא יהיה בכלל)

פורסם ב

בינתיים הרכז המסתמן של מכבי הוא יוקובייטיס, שחקן שב-6 עונות יורוליג עלה בחמישיה 9 פעמים בסך הכל. 

פורסם ב
44 דקות לפני, ravid said:

מיטש שם במכבי כ-20-30 מיליון שקל מכיסו בכל שנה.

20-30 מיליון שקל לעומת 10 מיליון אירו שאמרת שעופר ינאי ישים "בכיף" במשך שנים, כשמיטש עשיר פי כמה. אמרת הכל. עופר ינאי לא הבעלים הראשון בעולם הספורט שנכנס עם הבטחות גרנדיוזיות תוך כדי שהוא מפזר כסף לכל עבר.

כרגע כדי להגדיל הכנסות הוא עושה לאוהדים שלהם תרגיל ומסביר שצריך לעבור ליד אליהו באופן זמני בלבד כי "יש אישור ראשוני" להרחבת הדרייב אין, והפועל הצהירה שתנסה למכור 7500 מנויים, כשההגדלה התיאורטית של הדרייב אין היא ל-7000 מקומות. חייב להגיד שיפה לראות איך כל ה"עקרונות" שלהם נזרקים מהחלון ברגע שיש כסף. אגב, בנוסף לשיפוץ שהוא אמר שיקרה מכיסו, הוא גם מספר שיבנה אולם של 15-20 אלף מקומות. או שהוא מחרטט אותם (מה שמאוד קל לעשות), או שזה מאשש (לפחות בעיניי) את התחושה שמדובר בבן אדם אחוז אמוק, ולאנשים כאלה יכול להימאס בשנייה, בעיקר אם הציפיות לא יתממשו. יבנה שני אולמות, ברור. נשמע כמו בעלים שקול לחלוטין. אבל שוב, מה אני יודע.

פורסם ב

האמת שעופר ינאי לא מטריד אותי שמסתכלים קדימה. כמובן שיש לו אמצעים ואני לא מזלזל והוא יכול בכיף להשקיע אותם סכומים גם 20 שנה קדימה, אבל ההתנהלות הקפריזית והצורה שבה הוא נכנס בסערה מזכירה התנהלות של בעלים שבא לשנתיים שלוש טובות ושימאס לו מהצעצוע יעזוב. כמובן שיכול להיות שאני טועה אבל זאת ההרגשה.

מצד שני, אדלסון של ירושלים זה פוטנציאל להשתלטות רצינית על הענף. זו משפחה ששווה איזור ה50 מיליארד דולר או משהו כזה. זה מיץ׳ גולדהאר 25 פעמים. ובניגוד לעופר ינאי נראה שהוא באמת נכנס לאט לאט, לומד את הליגה, לומד את ההתנהלות, עושה צעדים יפים ונכונים ושקולים. הם כנראה לא יהיו אלופי בשנה שנתיים הקרובות אבל אם התנהליך יעבוד הם בפוטנציאל יכולים להשתלט לגמרי על הענף. הבעלים גם בן 24 ככה שגם אין לו לאן למהר.

סיטואציה בעייתית למכבי, גם מטורלל שבא לטרלל את הליגה וידבר חזק מאוד בשתיים-שלוש עונות הקרובות וגם מצד שני בירושלים מישהו עשיר בטירוף עם סבלנות ובניה נכונה שיכול להשתלט פה על הליגה מעוד שלוש שנים וצפונה.

אין לנו ברירה, בשנים האחרונות הבעלים הנוכחיים לא שמו הרבה כסף - כמעט כל התקציב ממכירת מנויים, יורוליג, ספונסרים וכו׳ ומעט מעט מעט הבעלים מכניסים כל שנה אם בכלל. או שיכניסו את היד לכיס או שישחררו אחוזים מהבעלות ויתנו לאנשים עם כסף להכנס. אחרת המותג המטורף שבנו פה ילך ויאבד מהערך ויתחלף בהפועל/ירושלים.

פורסם ב

חבל שמכבי לא הלכה על ים מדר, מהרגע שבלאט עשה באיי אווט לחוזה שלו הבנו שכל מה שמעניין אותו זה כסף והאמת שהוא לא יורד לי בגרון בתור פרסנוה.