Jump to content

מלפפוני יורוליג

ravid

Recommended Posts

עזבו: בראון, בולדווין, ניבו, ווב. כ-40 נקודות ו-10+ ריבאונדים ואסיסטים בממוצע לערב. 

מתנדנדים: קולסון, ריברו, בלאט, מנקו, קליבלנד

נשארים: ג'ונדי, סורקין, כהן

לא מצטרפים: מוטלי, לידיי, קליניץ', כנען, סמיתס, מרינקוביץ' שחתמו בקבוצות אחרות. מוטלי וכנען היו בהישג יד וזה פספוס גדול שלא חתמו, כי איתם היתה קבוצה.

כן מועמדים: ים מדר, סמיאגליץ', הורד, אוסטין וויילי, דניאל אוטורו.

לא הוזכרו, אבל לדעתי צריכים להיות מועמדים: קבוקלו ומירוטיץ. כן, מירוטיץ'. 

זה לא נראה טוב. נקווה שיצליחו לגרד פה משהו ושלא מוותרים מראש על העונה. אחת הדרכים להציל אותה היא לשתף פעולה עם הפועל שפועלת להחזיר לפה את אירוח המשחקים. 

אם מכבי היו יודעים לחשוב מחוץ לקופסה הם היו מכניסים סעיף להסכמים עם פנאתינייקוס, פנרבחצה ובעצם כל קבוצה ששותה לנו שחקנים, של השתתפות בטורניר הכנה לקראת העונה שיערך כאן בתל אביב בפני קהל. זה גם יראה לכולם שאפשר לשחק פה וגם יתן עוד ערך למנוי.

4 דקות לפני, g0lan said:

קולסון מתנדנד? להבנתי עניין של זמן עד הכרזה רשמית בפנר יחד עם בולדווין.

לא שמעתי אבל אם אתה אומר כנראה שזה המצב. מכבי צריכה לא להתבייש לקחת 2 מיליון על בולדווין ו-1 מיליון על קולסון. אם הם כל כך רוצים לעזוב, שישלמו חלק מכיסם. אין שום סיבה למכור בזיל הזול כמו שמכרו את בראון. קמפאצו שילם לריאל 6 מיליון אירו מכיסו.

ג'יילן הורד סגור אצלנו. היה מדהים ביורוקאפ, מקווה שיש לו מה שדרוש כדי להצליח ביורוליג, אם כי לא הייתי בונה עליו.

לפני2 שעות , ravid said:

ג'יילן הורד סגור אצלנו. היה מדהים ביורוקאפ, מקווה שיש לו מה שדרוש כדי להצליח ביורוליג, אם כי לא הייתי בונה עליו.

אתלט , שחקן הגנה מצויין, חודר לסל אבל בלי קליעה בכלל, בעיה.

הורד החתמה מצוינת, בגיל מעולה לעשות קפיצה ליורוליג. אתלט, שחקן הגנה נהדר, יכול ללחוץ גארדים, יכול להיות שחקן פיק אנד רול מעולה. הקליעה פחות מדאיגה אותי כ4, בשיטה של קטש זה לא איזשהו אירוע דרמטי. אגב אני מאמין שהוא מסוגל גם לשפר אותה ומחצי מרחק הוא רחוק מלהיות גרוע.

זה החתמה טובה אבל:

1. קודם כל חייב שסורקין יישאר, חייב לשמור על הבסיס הישראלי. אני התבאסתי מאוד שפלטין לא היה בכיוון שלנו, חושב שכישראלי בעמדה 3 יש לו סיכוי לתרום ביורוליג יותר ממנקו (בטח הגנתי). אבל במצב הנוכחי צריך לשמור על כל הסגל הישראלי כולל מנקו.

2. אם קליבלנד וריברו באמת יישארו פה ולהוסיף את רנדלוף והורד זה התחלה טובה אבל ברור שצריך פה עוד 3 זרים מובילים. עוד רכז מוביל (קשוח מאוד להביא), עוד קלעי ובטח שעוד סנטר. רצוי עם ניסיון יורוליג.

אני באמת מנסה להיות אופטימי בקיץ הזה, עדיין לא מצליח.

לתחושתי חסר להורד סייז ליורוליג. הוא מתקשה עם גבוה בינוני כמו סורקין אז איך הוא יסתדר עם יאבוסלה, לסורט, איבקה ודומיהם?

למרות שידוע מזמן (חוץ מלרביד) קולסון רשמית עזב את מכבי.

כבר שבועיים שכולם יודעים שהארבעה עוזבים אבל עדיין, לראות פוסט "Thank you" אחד אחרי השני זה צובט בלב.

הרבה סימני שאלה לגבי העונה הבאה.

לא מבין למה מחלקים כוכבי יורוליג לכל הבא ליד במחירי חיסול כאלה. שחקן שמכפיל את המשכורת שלו כמו קולסון - שישלם מכיסו על יציאה מההסכם.

יהיה כואב לצפות במשחק מולם בשנה הבאה.

לפני2 שעות , פנחס שוף said:

מכירת חיסול.

יש סיכוי להביא את ים מדר?

לפי עודד זה אם בלאט ממשיך מדר לא יבוא

לא ברור לי מתי מכבי איבדו את החרב בין השיניים.

לוותר על שני שחקני מפתח - בראון וקולסון - ליריבות לכאורה בשביל מיליון דולר זה מאוד לא מכבי. הייתי מצפה לסכום כפול לכל הפחות. 

אותו דבר לגבי בולדווין.

לפני7 שעות , ravid said:

לתחושתי חסר להורד סייז ליורוליג. הוא מתקשה עם גבוה בינוני כמו סורקין אז איך הוא יסתדר עם יאבוסלה, לסורט, איבקה ודומיהם?

בעיקרון הוא אמור לשחק 4. לשחק איתו 5 ביורוליג זה לא רעיון טוב.

אנחנו בעד וילדוזה נכון?

וולקאם להורד לשנתיים

במסגרת הניים-דרופינג המתחלף שלא יגיע- שקדי בוואלה מציין את קאבוקלו. הוא טוען שהשחקן שייך לפרטיזן ומכבי צריכה להגיע איתם להסדר. לפני כשבוע הסוכן שלו הצהיר שפרטיזן הפסיקה לשלם לו משכורת ולכן הוא שחקן חופשי. בקיצור בטח יחתום באנדולו בקרוב. 

1 hour ago, ravid said:

וולקאם להורד לשנתיים

במסגרת הניים-דרופינג המתחלף שלא יגיע- שקדי בוואלה מציין את קאבוקלו. הוא טוען שהשחקן שייך לפרטיזן ומכבי צריכה להגיע איתם להסדר. לפני כשבוע הסוכן שלו הצהיר שפרטיזן הפסיקה לשלם לו משכורת ולכן הוא שחקן חופשי. בקיצור בטח יחתום באנדולו בקרוב. 

קאבוקלו שחקן על וקוקו לגמריי. בקיץ הנוכחי ובהיעדר גבוהים נורמלים פנויים הוא חייב להיות פה. שווה את ההימור על השיגעונות שלו.

On 28.6.2024 at 15:39, מנג'ר יונייטד said:

לא ברור לי מתי מכבי איבדו את החרב בין השיניים.

לפני עשור בערך. הנהלה בושה

20 דקות לפני, רן יעקובי said:

הפועל בטירוף, אם זה נכון אז הצעה פסיכית על סורקין.

בינתיים הכתבה נעלמה מספורט 5

בכותרת הראשית של וואלה

לפני11 שעות , ravid said:

התשובה של מכבי צריכה להיות לנעול את מדר ובלאט ל-3 שנים.

התשובה של מכבי צריכה להיות להתקרב כמה שניתן להצעה של הפועל לסורקין. גם אם נציע פחות הוא יישאר בגלל היורוליג. זה שחקן ששווה 750-800 אלף בעונה, אסור לאבד אותו.

אגב, חשוב לציין שבשונה ממקרה הורד, לסורקין יש פה חוזה לעוד שנה. הפועל לא יכולה לפנות אליו וגם לא יכולה להחתים אותו בלי להגיע עם מכבי להסדר בייאאוט מה שלא יקרה. אז לא הייתי מודאג מזה, נראה כמו ניסיון "להחזיר" לנו אחרי שלקחנו את ג'יילן הורד.

12 דקות לפני, car.garsia said:

אגב, חשוב לציין שבשונה ממקרה הורד, לסורקין יש פה חוזה לעוד שנה. הפועל לא יכולה לפנות אליו וגם לא יכולה להחתים אותו בלי להגיע עם מכבי להסדר בייאאוט מה שלא יקרה. אז לא הייתי מודאג מזה, נראה כמו ניסיון "להחזיר" לנו אחרי שלקחנו את ג'יילן הורד.

היה דיבור על זה שיסדרו לו חוזה זמני באן בי איי ואז לקחת אותו משם. מסריח אבל כשר.

לפני4 שעות , car.garsia said:

התשובה של מכבי צריכה להיות להתקרב כמה שניתן להצעה של הפועל לסורקין. גם אם נציע פחות הוא יישאר בגלל היורוליג. זה שחקן ששווה 750-800 אלף בעונה, אסור לאבד אותו.

כמובן שההצעה שלי היא בנוסף לפתיחת החוזה של רומן ושדרוג משמעותי

מכבי לא מימשה את האופציה על ג'ייק כהן שעוזב את הקבוצה. איזה החלטה מעולה, יש כל כך הרבה ישראלים פנויים בעמדה שלו, רק לבחור אחד, להרים ולקחת.