Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני10 שעות , Sawyer said:

כן. צריך. אבל זה לא קל.. כי זה הצבא. זה הגוף הכי גדול והכי מסורבל שלוקח כל כך אנשים מכל כך הרבה מקומות וצריך לסדר אותם לאינספור תפקידים מאינספור סיבות שמשתנות כל הזמן. אז יש רצוי ומצוי.

צריך לנסות לבוא לקראת החרדים, אבל בין אם יבואו לקראתם כמה שהם רוצים או לא, זה לא משנה את זה שהם חייבים להתגייס בכל מקרה. ומיד.

ואם חלקם יראו מזרקים עם סמים או בחורות במדס (בבסיס, לא ישיר עליהם באימון ייעודי. לא צריך להתעלל בכוונה) אז זה מה יש. שיט האפנס. קרה לי, יקרה להם. לא משנה מה.

הדבר שצריך לקרות זה לא השינויים בצבא אלא השינויים בראש של החרדים שיבחנו שהם מתגייסים לא משנה מה. הם חלק מאיתנו. הם יעשו את הצבא כמונו ובתוך הצבא ינסו להלחם כדי שיהיה לכולנו טוב יותר בצבא. אבל אין יותר לא מתגייסים עד ש ולא בלה בלה עד ש.. נגמר. יש חוק. להתגייס מיד. תוך כדי תנועה ננסה לשפר עבורם ועבור כולם.

הסכמנו?

ההבדל בינינו שאתה רוצה לגייס בכל מחיר גם אם חרדי יהיה עם מדסניקית, כי "זה מה יש". אני טוען שהגישה שלך עד היום לא גייסה אחד והדרך לגייס אותם היא ברצינות של הצבא לארגן את התנאים הנכונים, בדיוק כמו שהוא עשה ועושה עם אוכלוסיות אחרות.

בינתיים, החרדים מתגייסים וצה"ל לא מסוגל לקלוט אותם ומוותר עליהם מבחירה. כל הדיון פה תלוש מהמציאות.

פורסם ב
10 דקות לפני, נועם שוהם said:

ההבדל בינינו שאתה רוצה לגייס בכל מחיר גם אם חרדי יהיה עם מדסניקית, כי "זה מה יש". אני טוען שהגישה שלך עד היום לא גייסה אחד והדרך לגייס אותם היא ברצינות של הצבא לארגן את התנאים הנכונים, בדיוק כמו שהוא עשה ועושה עם אוכלוסיות אחרות.

בינתיים, החרדים מתגייסים וצה"ל לא מסוגל לקלוט אותם ומוותר עליהם מבחירה. כל הדיון פה תלוש מהמציאות.

לגייס היום. את כולם. מי שלא. לכלא. 

לזיין אותם, לטחון אותם דק. לא יודע מה התאמצתי ללכת צעד אליהם. בחיים לא הלכו צעד אליי.

החרדים כאוכלוסייה הם **** במדינה שלנו, טפילות עלוקות שלא עושות כלום ורק דורשות ודורשות. מתבאס על כל סנטימטר של טמטום בגוף שלי שמציע הדברות או פשרות

אחים חילונים/מסורתיים/דתיים לאומיים/שפויים שלי - בואו נתאחד ביחד נגד הציבור הזה ונכפה עליו בכוח באופן מיידי את כל החובות או שנעיף אותם לרפסודה בים שיסתדרו. שימצאו פראייר אחר שיממן אותם. נגמר.

פורסם ב
On 23.7.2024 at 04:14, Sawyer said:

לגייס היום. את כולם. מי שלא. לכלא. 

לזיין אותם, לטחון אותם דק. לא יודע מה התאמצתי ללכת צעד אליהם. בחיים לא הלכו צעד אליי.

החרדים כאוכלוסייה הם **** במדינה שלנו, טפילות עלוקות שלא עושות כלום ורק דורשות ודורשות. מתבאס על כל סנטימטר של טמטום בגוף שלי שמציע הדברות או פשרות

אחים חילונים/מסורתיים/דתיים לאומיים/שפויים שלי - בואו נתאחד ביחד נגד הציבור הזה ונכפה עליו בכוח באופן מיידי את כל החובות או שנעיף אותם לרפסודה בים שיסתדרו. שימצאו פראייר אחר שיממן אותם. נגמר.

למה אתה הולך רחוק ולמאבקים שאין לנו משאבים אליהם? הפתרון מאוד פשוט - לא תורם למדינה? לא תקבל תקציבים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, מנג'ר יונייטד said:

למה אתה הולך רחוק ולמאבקים שאין לנו משאבים אליהם? הפתרון מאוד פשוט - לא תורם למדינה? לא תקבל תקציבים. 

ואז הם יעשו טרור. חזרת לנקודת ההתחלה.

הטרור החרדי.

• 2 weeks later...
פורסם ב

בעקבות דיונים עם אחותי הקטנה על המצב, נזכר לעדכן כי אין חרא גדול כמו החרדים בעולם הזה. מוצצים לי את הדם ואת הסיכוי להמשיך לחיות במדינה שאני כל כך אוהב. הזמן אוזל והפתרון לא מתקרב.

תראו את ההודעות שלהם מהימים האחרונים המלחמה בגיוס, המלחמה בתקציבים, המלחמה במדינה. מתחילים להפעיל את הטרור שלהם, פורצים לבסיסים ומאיימים שיבואו על כולנו אם הכריח אותם להשתתף בנטל כמו כולנו.

תשנו כבר את הטרמינולוגיה, החרדים (המשתמשים שלא עושים צבא ולא משלמים מיסים) הם **** במדינה שלנו, הם מפעילים טרור בלתי פוסק וחייבים להלחם בהם. תתעוררו!

פורסם ב

לא יכול לשקר,

כן קצת מעודד אותי שלאור הטרור החרדי שמופעל בימים האחרונים עקב הנסיון לגיוס חרדים + שלילת תקציבי מעונות יום לחרדים עוד אנשים מתעוררים ומבינים את החשיבות בשינוי הטרמינולוגיה כשמדברים מול אותו אויב מבית.

גם שמח לראות שאפילו כאלו בפורום לא נותרו אנשים שיעזרו להגן על הטרוריסטים בשחור שלא מוכנים לוותר על שקל מהמליארדים שהם גונבים מאיתנו בזמן שהם מבצעים פעולות טרור פר אקסלנס גם ברחובות וגם במסדרונות הכנסת. 

לא ניתן לכם לנצח. חזקים ביחד נגד הטרור החרדי.