המכבייה פורסם ב 20 ביוני, 2024 פורסם ב 20 ביוני, 2024 לפני2 שעות , מנג'ר יונייטד said: שווה לפחות שש נקודות דירוג, חשיפה גבוהה לשחקנים (כלומר אפשרות למשוך זרים ולמכור כשרונות) והרבה כסף (בתקופה שההכנסות כאן לא משגשגות). אין לליגת האלופות כל כך היתכנות אני חושב. הלוואי ונעשה בתים, זאת תמיד אחת מהמטרות הגדולות של העונה.
בראון פורסם ב 25 ביוני, 2024 פורסם ב 25 ביוני, 2024 פבריציו מדווח שהכוכב של סטיאווה בדרך לכסף של הסעודים. פלורינל קומאן שמו, 14 גולים ו8 בישולים בליגה הרומנית בעונה החולפת.
Double פורסם ב 25 ביוני, 2024 פורסם ב 25 ביוני, 2024 14 דקות לפני, בראון said: פבריציו מדווח שהכוכב של סטיאווה בדרך לכסף של הסעודים. פלורינל קומאן שמו, 14 גולים ו8 בישולים בליגה הרומנית בעונה החולפת. חדשות טובות, בעקבות עזיבתו הסיכויים עלו ל50-50(במידה ונשחק עם חלוץ בכיר ולא מלדה)
Brandon Roy פורסם ב 25 ביוני, 2024 פורסם ב 25 ביוני, 2024 לפני2 שעות , Double said: חדשות טובות, בעקבות עזיבתו הסיכויים עלו ל50-50(במידה ונשחק עם חלוץ בכיר ולא מלדה) לא מלדה, לא בלטקסה ולא אבישי כהן.
ravid פורסם ב 1 ביולי, 2024 פורסם ב 1 ביולי, 2024 On 25.6.2024 at 18:29, Double said: חדשות טובות, בעקבות עזיבתו הסיכויים עלו ל50-50(במידה ונשחק עם חלוץ בכיר ולא מלדה) הסיכוי הזה משקלל את העדר הביתיות?
avi atias פורסם ב 1 ביולי, 2024 פורסם ב 1 ביולי, 2024 On 25.6.2024 at 18:14, בראון said: פבריציו מדווח שהכוכב של סטיאווה בדרך לכסף של הסעודים. פלורינל קומאן שמו, 14 גולים ו8 בישולים בליגה הרומנית בעונה החולפת. יביאו כוכב אחר. השאלה אם אנחנו נביא כוכבים, כמו מילסון / יוריס. יש לנו פחות כסף מלרומנים?
צ'אקי פורסם ב 1 ביולי, 2024 פורסם ב 1 ביולי, 2024 לפני6 שעות , avi atias said: יביאו כוכב אחר. השאלה אם אנחנו נביא כוכבים, כמו מילסון / יוריס. יש לנו פחות כסף מלרומנים? כן בפער
avi atias פורסם ב 1 ביולי, 2024 פורסם ב 1 ביולי, 2024 20 דקות לפני, צ'אקי said: כן בפער איך זה יכול להיות? יש חוקי פייר פליי. כמה כסף לוקחים על כרטיס למשחק בית אצלם? כמה משלמים זכויות שידור? זו מדינה חזקה כלכלית? כמה שחקנים הם מוכרים?
Elirandani פורסם ב 2 ביולי, 2024 פורסם ב 2 ביולי, 2024 מדמון, תורג'מן, דוידה, רביבו ושחר בסגל הסופי של האולימפית.
avi atias פורסם ב 2 ביולי, 2024 פורסם ב 2 ביולי, 2024 לפני1 שעה , Elirandani said: מדמון, תורג'מן, דוידה, רביבו ושחר בסגל הסופי של האולימפית. נשמע כמו טרייד של בית"ר, מזל שלא ביקשו גם כסף.
avi atias פורסם ב 2 ביולי, 2024 פורסם ב 2 ביולי, 2024 זימנו פעמיים את דוידה שוערים: ניב אליאסי ודניאל פרץ הגנה: עילי פיינגולד, שון גולדברג, אור ישראלוב, סתיו למקין, נועם בן הרוש, רוי רביבו קשרים: עומרי גנדלמן, אושר דוידה, אוסקר גלוך, עידו שחר, איתן אזולאי, עדי יונה, איינאו פרדה התקפה: ליאל עבדה, דור תורג'מן, אלעד מדמון, אושר דוידה
סיריל מקנאקי פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 יש לי תהיה: נניח ובמצב הנוכחי עם כל הנסיבות שיש כרגע, ובהנחה שמכבי לא מחוייבת לשחרר שחקנים לאולימפית, האם לא היה לגיטימי לומר להתאחדות שעם כל הכבוד אנחנו לא משחררים 5 שחקנים משמעותיים במוקדמות צ׳מפיונס? לדוגמא ששחקנים xy לא משוחררים אבל השאר כן. או שתבחרו איזה 3 שחקנים שהיא רוצה אבל לא חמישה. למי שיש תגובה פבלובית ישר להתנגד, נניח וזה היה 7 שחקני הרכב? גם בסדר? זה לא רחוק מזה. במצב רגיל כשאין מלחמה וזרים מגיעים, זימון שחקני אולימפית לא אמור להיות יותר מחוסר נוחיות. במצב הנוכחי שלנו מדובר על שליש הרכב ועוד טיפה.
אם אין אני לי נמני פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 Just now, סיריל מקנאקי said: יש לי תהיה: נניח ובמצב הנוכחי עם כל הנסיבות שיש כרגע, ובהנחה שמכבי לא מחוייבת לשחרר שחקנים לאולימפית, האם לא היה לגיטימי לומר להתאחדות שעם כל הכבוד אנחנו לא משחררים 5 שחקנים משמעותיים במוקדמות צ׳מפיונס? ששחקנים xy לא משוחררים. או שתבחר איזה 3 שחקנים שהיא רוצה אבל לא חמישה. למי שיש תגובה פבלובית ישר להתנגד, נניח וזה היה 7 שחקני הרכב? גם בסדר? זה לא רחוק מזה. במצב רגיל כשאין מלחמה וזרים מגיעים, זימון שחקני אולימפית לא אמור להיות יותר מחוסר נוחיות. במצב הנוכחי שלנו מדובר על שליש הרכב ועוד טיפה. כן אבל, להבדיל מרוב הדעות שלי בדרך כלל שאני שם את המועדון לפני השחקנים פה יש מצב שאי אפשר להתעלם ממנו זה טורניר אולימפי, זה מסגרת אולימפית, השחקנים מחכים לזה וזאת באמת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים אף שחקן שזומן לא היה רוצה לוותר על זה בסוף גם לנו כמועדון יש אינטרס שהצעירים שלנו יראו שם ואולי נמכור אותם בעתיד בסכום גבוהה יותר תוסיף לזה את המצב במדינה בשנה האחרונה ונראה אותך מוציא הודעה תקשורתית שמתקשרת איכשהו נגד מסגרת אולימפית מדינית לכן לדעתי במצב הנוכחי אי אפשר יותר מידי לעשות משהו מלבד להתפלל שלא יפצעו וכמובן יביאו הישג מדיני כלשהו
קובי החולוני פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 6 דקות לפני, אם אין אני לי נמני said: כן אבל, להבדיל מרוב הדעות שלי בדרך כלל שאני שם את המועדון לפני השחקנים פה יש מצב שאי אפשר להתעלם ממנו זה טורניר אולימפי, זה מסגרת אולימפית, השחקנים מחכים לזה וזאת באמת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים אף שחקן שזומן לא היה רוצה לוותר על זה בסוף גם לנו כמועדון יש אינטרס שהצעירים שלנו יראו שם ואולי נמכור אותם בעתיד בסכום גבוהה יותר תוסיף לזה את המצב במדינה בשנה האחרונה ונראה אותך מוציא הודעה תקשורתית שמתקשרת איכשהו נגד מסגרת אולימפית מדינית לכן לדעתי במצב הנוכחי אי אפשר יותר מידי לעשות משהו מלבד להתפלל שלא יפצעו וכמובן יביאו הישג מדיני כלשהו צריך גם לקחת בחשבון שבמקרה של הצלחה באולימפית יש סיכוי לא קטן ששחקנים שלנו יקבלו הצעות טובות לעבור כבר בחלון הנוכחי 1
Brandon Roy פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 28 דקות לפני, אם אין אני לי נמני said: כן אבל, להבדיל מרוב הדעות שלי בדרך כלל שאני שם את המועדון לפני השחקנים פה יש מצב שאי אפשר להתעלם ממנו זה טורניר אולימפי, זה מסגרת אולימפית, השחקנים מחכים לזה וזאת באמת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים אף שחקן שזומן לא היה רוצה לוותר על זה בסוף גם לנו כמועדון יש אינטרס שהצעירים שלנו יראו שם ואולי נמכור אותם בעתיד בסכום גבוהה יותר תוסיף לזה את המצב במדינה בשנה האחרונה ונראה אותך מוציא הודעה תקשורתית שמתקשרת איכשהו נגד מסגרת אולימפית מדינית לכן לדעתי במצב הנוכחי אי אפשר יותר מידי לעשות משהו מלבד להתפלל שלא יפצעו וכמובן יביאו הישג מדיני כלשהו טוב לנו שהם שם. מעבר לאפשרות שהם יעלו את הערך שלהם, הם צוברים ניסיון כשחקנים מובילים עם לחץ שכל המדינה צופה בהם. זה יכול לעשות להם רק טוב להמשך. 3
סיריל מקנאקי פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 אבל איפה האיזון? לא להחרים טוטאלית, אבל לא לרוקן חצי הרכב.. אנחנו מדברים פה על שלב בתים אירופי כשחיפה במוקדמות צמפיונס אפשר להזיז תאריכים ולזרז ניירת במשרד הפנים. כשאנחנו צריכים משהו לעומת זאת יש אפס סבלנות לצד שלנו. העליהום התקשורתי זה הדבר היחיד שעוד איכשהו מרגיש לי רלוונטי. 2
ravid פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 לפני9 שעות , Brandon Roy said: טוב לנו שהם שם. מעבר לאפשרות שהם יעלו את הערך שלהם, הם צוברים ניסיון כשחקנים מובילים עם לחץ שכל המדינה צופה בהם. זה יכול לעשות להם רק טוב להמשך. אף אחד לא צופה בכדורגל אולימפי אח לבתים של הצ'מפיונס לעומת זאת- יש כמה צופים
Brandon Roy פורסם ב 3 ביולי, 2024 פורסם ב 3 ביולי, 2024 1 hour ago, ravid said: אף אחד לא צופה בכדורגל אולימפי אח לבתים של הצ'מפיונס לעומת זאת- יש כמה צופים תגיע לרבע גמר, חצי גמר יכירו אותך. לא תעבור את הבתים, אף אחד לא יזכור שהיית. בטח בשכבת גיל שכבר אם וכאשר תעשה טורניר שני/שלישי חזק. 2
איתי-מכביסט פורסם ב 9 ביולי, 2024 פורסם ב 9 ביולי, 2024 היום ב 22:00 המפגש הראשון בין סטיוואה לוירטוס אלופת סן מרינו 1
Recommended Posts