Jump to content

Recommended Posts

לפני2 שעות , מנג'ר יונייטד said:

שווה לפחות שש נקודות דירוג, חשיפה גבוהה לשחקנים (כלומר אפשרות למשוך זרים ולמכור כשרונות) והרבה כסף (בתקופה שההכנסות כאן לא משגשגות). 

אין לליגת האלופות כל כך היתכנות אני חושב. הלוואי ונעשה בתים, זאת תמיד אחת מהמטרות הגדולות של העונה.

פבריציו מדווח שהכוכב של סטיאווה בדרך לכסף של הסעודים. 

פלורינל קומאן שמו, 14 גולים ו8 בישולים בליגה הרומנית בעונה החולפת. 

14 דקות לפני, בראון said:

חדשות טובות, בעקבות עזיבתו הסיכויים עלו ל50-50(במידה ונשחק עם חלוץ בכיר ולא מלדה)

לפני2 שעות , Double said:

חדשות טובות, בעקבות עזיבתו הסיכויים עלו ל50-50(במידה ונשחק עם חלוץ בכיר ולא מלדה)

לא מלדה, לא בלטקסה ולא אבישי כהן. 

On 25.6.2024 at 18:29, Double said:

הסיכוי הזה משקלל את העדר הביתיות?

On 25.6.2024 at 18:14, בראון said:

יביאו כוכב אחר.

השאלה אם אנחנו נביא כוכבים, כמו מילסון / יוריס.

יש לנו פחות כסף מלרומנים?

לפני6 שעות , avi atias said:

יביאו כוכב אחר.

השאלה אם אנחנו נביא כוכבים, כמו מילסון / יוריס.

יש לנו פחות כסף מלרומנים?

כן בפער

20 דקות לפני, צ'אקי said:

כן בפער

איך זה יכול להיות?

יש חוקי פייר פליי.

כמה כסף לוקחים על כרטיס למשחק בית אצלם?

כמה משלמים זכויות שידור?

זו מדינה חזקה כלכלית?

כמה שחקנים הם מוכרים?

לפני1 שעה , Elirandani said:

מדמון, תורג'מן, דוידה, רביבו ושחר בסגל הסופי של האולימפית.

נשמע כמו טרייד של בית"ר, מזל שלא ביקשו גם כסף.

זימנו פעמיים את דוידה

שוערים: ניב אליאסי ודניאל פרץ

הגנה: עילי פיינגולד, שון גולדברג, אור ישראלוב, סתיו למקין, נועם בן הרוש, רוי רביבו

קשרים: עומרי גנדלמן, אושר דוידה, אוסקר גלוך, עידו שחר, איתן אזולאי, עדי יונה, איינאו פרדה

התקפה: ליאל עבדה, דור תורג'מן, אלעד מדמון, אושר דוידה

יש לי תהיה:

נניח ובמצב הנוכחי עם כל הנסיבות שיש כרגע, ובהנחה שמכבי לא מחוייבת לשחרר שחקנים לאולימפית, האם לא היה לגיטימי לומר להתאחדות שעם כל הכבוד אנחנו לא משחררים 5 שחקנים משמעותיים במוקדמות צ׳מפיונס? 

לדוגמא ששחקנים xy לא משוחררים אבל השאר כן. או שתבחרו איזה 3 שחקנים שהיא רוצה אבל לא חמישה. 

למי שיש תגובה פבלובית ישר להתנגד, נניח וזה היה 7 שחקני הרכב? גם בסדר? זה לא רחוק מזה. 

במצב רגיל כשאין מלחמה וזרים מגיעים, זימון שחקני אולימפית לא אמור להיות יותר מחוסר נוחיות. במצב הנוכחי שלנו מדובר על שליש הרכב ועוד טיפה. 

Just now, סיריל מקנאקי said:

יש לי תהיה:

נניח ובמצב הנוכחי עם כל הנסיבות שיש כרגע, ובהנחה שמכבי לא מחוייבת לשחרר שחקנים לאולימפית, האם לא היה לגיטימי לומר להתאחדות שעם כל הכבוד אנחנו לא משחררים 5 שחקנים משמעותיים במוקדמות צ׳מפיונס? 

ששחקנים xy לא משוחררים. או שתבחר איזה 3 שחקנים שהיא רוצה אבל לא חמישה. 

למי שיש תגובה פבלובית ישר להתנגד, נניח וזה היה 7 שחקני הרכב? גם בסדר? זה לא רחוק מזה. 

במצב רגיל כשאין מלחמה וזרים מגיעים, זימון שחקני אולימפית לא אמור להיות יותר מחוסר נוחיות. במצב הנוכחי שלנו מדובר על שליש הרכב ועוד טיפה. 

כן אבל, 

להבדיל מרוב הדעות שלי בדרך כלל שאני שם את המועדון לפני השחקנים פה יש מצב שאי אפשר להתעלם ממנו 

זה טורניר אולימפי, זה מסגרת אולימפית, השחקנים מחכים לזה וזאת באמת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים 

אף שחקן שזומן לא היה רוצה לוותר על זה 

בסוף גם לנו כמועדון יש אינטרס שהצעירים שלנו יראו שם ואולי נמכור אותם בעתיד בסכום גבוהה יותר

תוסיף לזה את המצב במדינה בשנה האחרונה ונראה אותך מוציא הודעה תקשורתית שמתקשרת איכשהו נגד מסגרת אולימפית מדינית

לכן לדעתי במצב הנוכחי אי אפשר יותר מידי לעשות משהו מלבד להתפלל שלא יפצעו וכמובן יביאו הישג מדיני כלשהו 

6 דקות לפני, אם אין אני לי נמני said:

כן אבל, 

להבדיל מרוב הדעות שלי בדרך כלל שאני שם את המועדון לפני השחקנים פה יש מצב שאי אפשר להתעלם ממנו 

זה טורניר אולימפי, זה מסגרת אולימפית, השחקנים מחכים לזה וזאת באמת יכולה להיות הזדמנות של פעם בחיים 

בסוף גם לנו כמועדון יש אינטרס שהצעירים שלנו יראו שם ואולי נמכור אותם בעתיד בסכום גבוהה יותר

תוסיף לזה את המצב במדינה בשנה האחרונה ונראה אותך מוציא הודעה תקשורתית שמתקשרת איכשהו נגד מסגרת אולימפית מדינית

לכן לדעתי במצב הנוכחי אי אפשר יותר מידי לעשות משהו מלבד להתפלל שלא יפצעו וכמובן יביאו הישג מדיני כלשהו 

צריך גם לקחת בחשבון שבמקרה של הצלחה באולימפית יש סיכוי לא קטן ששחקנים שלנו יקבלו הצעות טובות לעבור כבר בחלון הנוכחי

28 דקות לפני, אם אין אני לי נמני said:

כן אבל, 

טוב לנו שהם שם. מעבר לאפשרות שהם יעלו את הערך שלהם, הם צוברים ניסיון כשחקנים מובילים עם לחץ שכל המדינה צופה בהם. 

זה יכול לעשות להם רק טוב להמשך. 

אבל איפה האיזון? לא להחרים טוטאלית, אבל לא לרוקן חצי הרכב.. אנחנו מדברים פה על שלב בתים אירופי

כשחיפה במוקדמות צמפיונס אפשר להזיז תאריכים ולזרז ניירת במשרד הפנים. כשאנחנו צריכים משהו לעומת זאת יש אפס סבלנות לצד שלנו. 

העליהום התקשורתי זה הדבר היחיד שעוד איכשהו מרגיש לי רלוונטי. 

לפני9 שעות , Brandon Roy said:

טוב לנו שהם שם. מעבר לאפשרות שהם יעלו את הערך שלהם, הם צוברים ניסיון כשחקנים מובילים עם לחץ שכל המדינה צופה בהם. 

זה יכול לעשות להם רק טוב להמשך. 

אף אחד לא צופה בכדורגל אולימפי אח

לבתים של הצ'מפיונס לעומת זאת- יש כמה צופים

1 hour ago, ravid said:

אף אחד לא צופה בכדורגל אולימפי אח

לבתים של הצ'מפיונס לעומת זאת- יש כמה צופים

תגיע לרבע גמר, חצי גמר יכירו אותך.

לא תעבור את הבתים, אף אחד לא יזכור שהיית.

בטח בשכבת גיל שכבר אם וכאשר תעשה טורניר שני/שלישי חזק.