Jump to content

Recommended Posts

9 דקות לפני, forza said:

עדיף אירופית. יש 8 משחקים במקום 6, וגם מקום שלישי עולה לשלב הנוקאאוט באירופית (מה ששנה שעברה שלח את חיפה לקונפרנס). סיכוי לצבור יותר נקודות דירוג למדינה ולמכבי וגם מקבלים יותר כסף פר נקודה. 

אח יקר אולי תארגן בזמנך הפנוי הסבר לגבי השינויים בליגות? אין לי שמץ מה עשו שם בחיי

36 דקות לפני, forza said:

עדיף אירופית. יש 8 משחקים במקום 6, וגם מקום שלישי עולה לשלב הנוקאאוט באירופית (מה ששנה שעברה שלח את חיפה לקונפרנס). סיכוי לצבור יותר נקודות דירוג למדינה ולמכבי וגם מקבלים יותר כסף פר נקודה. 

סתם לידע כללי,

מסקרן אותי לדעת איזה קבוצות אפשר לקבל בפלייאוף אירופית?

32 דקות לפני, קובי השועל said:

אח יקר אולי תארגן בזמנך הפנוי הסבר לגבי השינויים בליגות? אין לי שמץ מה עשו שם בחיי

סרטון של דקה שמתמצת מעולה מה הסיפור:

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0268-12157d69ce2d-9f011c70f6fa-1000--new-format-for-champions-league-post-2024-everything-you-ne/

או בעברית(אמנם פחות אהבתי את ההסבר שלו אבל הוא מספיק טוב):

לפני4 שעות , forza said:

זה מצד אחד.

מצד שני הוספת פה עוד שני משחקי חוץ על כל משחקי החוץ שתעבור עד לשלב הזה, יהיה לזה מחיר

לפני14 שעות , הישראלי היפה said:

סתם לידע כללי,

מסקרן אותי לדעת איזה קבוצות אפשר לקבל בפלייאוף אירופית?

https://kassiesa.net/uefa/seedel2024.html - אנדרלכט, ראפיד וינה, בשיקטאש, הארטס (הסקוטית), באצ'קה טופולה ממנה לקחנו את לזאטיץ' וכל המודחות מהאלופות שיעברו את הסיבוב השלישי באירופית ומחזיקות בניקוד נמוך.

5 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

https://kassiesa.net/uefa/seedel2024.html - אנדרלכט, ראפיד וינה, בשיקטאש, הארטס (הסקוטית), באצ'קה טופולה ממנה לקחנו את לזאטיץ' וכל המודחות מהאלופות שיעברו את הסיבוב השלישי באירופית ומחזיקות בניקוד נמוך.

לא פשוט

צריך פה מזל בהגרלה.

תודה

10 דקות לפני, הישראלי היפה said:

לא פשוט

צריך פה מזל בהגרלה.

שתיים-שלוש הדחות וגם אנדרלכט וגם בשיקטאש יהיו מדורגות. בשבוע הבא יהיה ברור יותר מי המדורגות ומי הלא מדורגות (כי זה נקבע לפי המפגשים בסיבוב השלישי - לצרכי הדירוג, לוקחים את הקבוצה עם הניקוד הנמוך מבין השתיים שמשחקות בסיבוב השלישי של האלופות, אבל את הקבוצה עם הניקוד הגבוה מבין השתיים שמשחקות בסיבוב השלישי של האירופית). 

בשורה התחתונה בגלל ההגרלה הקשה בסיבוב הבא באלופות, זה לא באמת משנה אם נעוף מול סטוואיה או מול ספארטה, בכל מקרה נגיע לפלייאוף האירופאית כמדורגת (אין שום תרחיש שנעוף מול הליטאים)

לא שבאמת יקרה משהו בשבוע הקרוב, אבל לצורך העניין, זכור לי נכון שעד יום לפני המשחק השני מותר לרשום עוד שחקן אחד נוסף לסגל?

או שמדובר על שחקן אחד לפני המפגש הכולל?

לפני3 שעות , עמית ר said:

לא שבאמת יקרה משהו בשבוע הקרוב, אבל לצורך העניין, זכור לי נכון שעד יום לפני המשחק השני מותר לרשום עוד שחקן אחד נוסף לסגל?

שואל שוב. 

ובנוסף, יש הבדל כלשהו (פרט לניקוד מדיני) בין לעוף מול הרומנים ולעבור שלב הבא באירופית לבין לעבור את הרומנים ולהפסיד לצ׳כים בסיבוב הבא?

לפני5 שעות , עמית ר said:

שואל שוב. 

ובנוסף, יש הבדל כלשהו (פרט לניקוד מדיני) בין לעוף מול הרומנים ולעבור שלב הבא באירופית לבין לעבור את הרומנים ולהפסיד לצ׳כים בסיבוב הבא?

נופל מול הצ'כים=ישירות לפלייאוף האירופית

נופל מול הרומנים=ניצחון מול הליטאים ואתה בפלייאוף אירופית

ואם חלילה וחס אתה מובך מול ישיבת פוניב'ז אז אתה בפלייאוף הקונפרנס במסלול האלופות.

בגדול,צריך להיכשל באופן קולוסאלי בכדי שלא יהיו לנו בתים השנה.

לפני10 שעות , עמית ר said:

גם אני זוכר את זה בכל מקרה שגיב לא היה נרשם למשחק (אם עליו אתה מדבר), הוא רחוק מכושר משחק.

לפני2 שעות , duduha said:

גם אני זוכר את זה בכל מקרה שגיב לא היה נרשם למשחק (אם עליו אתה מדבר), הוא רחוק מכושר משחק.

שגיב רשום כבר עוד לפני המשחק הקודם. הוא יהיה בסגל ולדעתי גם ישחק. 

אבל התכוונתי במקרה ויגיע עוד שחקן (לא יקרה כמובן)

55 דקות לפני, עמית ר said:

שגיב רשום כבר עוד לפני המשחק הקודם. הוא יהיה בסגל ולדעתי גם ישחק. 

אבל התכוונתי במקרה ויגיע עוד שחקן (לא יקרה כמובן)

אני חושב שאפשר לרשום לצמד משחקים, ולא למשחק בודד, אם לא נרשם לפני המשחק הראשון לא יכול להשתתף גם בשני

1 דקה לפני, duduha said:

אני חושב שאפשר לרשום לצמד משחקים, ולא למשחק בודד, אם לא נרשם לפני המשחק הראשון לא יכול להשתתף גם בשני

אבל הוא רשום

לפני11 שעות , צ'אקי said:

האיצטדיון שחיפה אירחה בו יהיה גם שלנו נגד הרומנים?

לא. הם אירחו אתמול בוארקטי. מכבי תארח באיצטדיון בוז'יק בבודפשט, איפה שחיפה אירחו בעונה שעברה

50 דקות לפני, turgi said:

אבל הוא רשום

אני חושב שהוא ענה לי על השאלה מה קורה אם מגיע שחקן היום (כאמור, לא יקרה), אם הוא יוכל לשחק במשחק הקרוב. 

On 22.7.2024 at 13:35, Double said:

אגב אם בדרך נס מעפילים לפלייאוף, מקבלים את גלאסטראיי שלא יהיה לכם ספק

eSAbxu4.png

הכוכב האדום גם שם לא?  יש מצב לקבל את מילסון בפליאוף?

12 דקות לפני, תחיית המתים said:

הכוכב האדום גם שם לא?  יש מצב לקבל את מילסון בפליאוף?

מדורגים לדעתי. וגם אנחנו 

טוב אז המשחק הבא בחמישי הבא 8.8 נגד פנבזיס אלופת ליטא. 

ראיתי שהם מקום אחרון בליגה שלהם (שנמצאת כבר במחזור 22) אבל עם איך שנראינו היום אני לא רגוע בכלל גם מהמפגש הזה . 

מישהו יודע להגיד עליהם עוד משהו?