Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

וואלה ספרד עשו אחלה טורניר

צרפת, גרמניה, איטליה ואנגליה הפסידו לה

7 משחקים 7 ניצחונות 

עכשיו לשמוע 15 שנה על הלאמין ימאל הזה כמה חפירות, עד שהיו מהם כמה שנים של שקט

פורסם ב
23 דקות לפני, YoniC said:

בואנה איזה יצורים ישראלים, אשכרה שאגות שמחה מהשכנים בגול של אנגליה. מילא מסי במונדיאל, אבל בשביל מי אתם חוגגים עכשיו? גם מדובר במדינה הכי מוסלמית ואנטי ישראל בטורניר

מה? 

ספרד זאת מדינה שמאלנית שעוד שניה מכריזה עליך מלחמה עם הראש ממשלה שלך והסגנית שלו אמרה מהנהר ועד הים.

מבחינה פוליטית לא רציתי אף אחד

אבל בכדורגל גרמניה וספרד שיחקו הכי יפה, אבל מה לעשות.

פורסם ב

מה שמבאס פה שהסאותגייתים והדשאנים לא ייעלמו. יגידו הם הגיעו לשלבים הגבוהים והמאמנים שלפניהם לא הגיעו לכלום וככה ישאירו אותם בתפקיד ועל הדרך ישאירו כמה מהנבחרות הכי מוכשרות לשחק כדורגל של שנות ה70.

פורסם ב

אגב הטורניר הזה הוכיח לי סופית, שלב בתים >>> נוקאאוט. כמו בכל טורניר גדול. בטח שפה מהמחזור השלישי של שלב הבתים הפסיקו לשחק כדורגל.

רק מפלס הצעקות והדימומים באוזן של שכנר בכל פעם שקבוצה עברה את החצי (לרבות נבחרת אנגליה).

פורסם ב
7 דקות לפני, car.garsia said:

מה שמבאס פה שהסאותגייתים והדשאנים לא ייעלמו. יגידו הם הגיעו לשלבים הגבוהים והמאמנים שלפניהם לא הגיעו לכלום וככה ישאירו אותם בתפקיד ועל הדרך ישאירו כמה מהנבחרות הכי מוכשרות לשחק כדורגל של שנות ה70.

קשה להצליח בנבחרת, השחקנים שלך מגיעים ממלא קבוצות שונות, כל אחד רגיל לשחק עם שחקנים אחרים ושיטת אימון ומשחק שונה.

אם התמזל מזלך ואתה מאמן את נבחרת ספרד בתור הזהב שלה כשכל השחקנים שלך בערך באותו גיל ומשחקים כמעט כולם בשתי הקבוצות המובילות בעולם, אז יש לך עבודה יותר פשוטה ואתה יכול לקחת בק טו בק טו בק (וגם אז זה לא בהכרח קל).

סאותגייט מאמן מחורבן, לא חושב שהייתי שם את דשאן באותה קטגוריה

פורסם ב

עוד שנה ועוד טורניר, ומעולם לא נולד מנחוס בסדר גודל של הארי קיין. אם אני המנג'ר של באיירן מינכן, אני לא נרדם בלילה 

פורסם ב

אני מאוד מקווה שסאותגייט לא יקבל הארכת חוזה.
די.
גמר שני ברציפות שהוא מחרבן במכנסיים ועושה חילופים של דקה 90 להציל את המולדת.
צריך להעמיד אותו לדין בהאג.
גם דשאן היה צריך ללכת קיבינמט אחרי היורו הזה.
נתראה ב2026 עם 48 נבחרות וסרח של כדורגל עד הרבע לפחות.
תודה לאופא ופיפא שהורסות כל רגע בכדורגל.

פורסם ב
1 hour ago, Lahav8 said:

עוד שנה ועוד טורניר, ומעולם לא נולד מנחוס בסדר גודל של הארי קיין. אם אני המנג'ר של באיירן מינכן, אני לא נרדם בלילה 

האריס מדוניאנין של הרמות הגבוהות.

הוא יכול לשחק בליגה לבד, רק הוא, לא יקח תואר. 

פורסם ב
לפני17 שעות , Kenji.09 said:

אני מאוד מקווה שסאותגייט לא יקבל הארכת חוזה.
די.
גמר שני ברציפות שהוא מחרבן במכנסיים ועושה חילופים של דקה 90 להציל את המולדת.
צריך להעמיד אותו לדין בהאג.
גם דשאן היה צריך ללכת קיבינמט אחרי היורו הזה.
נתראה ב2026 עם 48 נבחרות וסרח של כדורגל עד הרבע לפחות.
תודה לאופא ופיפא שהורסות כל רגע בכדורגל.

מה 48? ביורו?

עכשיו קראתי. במונדיאל.

הגדילו לאירופה ב 3 משתתפות חחח 16 מתוך 48 במקום 13 מתוך 32.

זה אותו סיכוי כמו להגיע ליורו. כלומר, לא נגיע.

פורסם ב
לפני3 שעות , avi atias said:

מה 48? ביורו?

עכשיו קראתי. במונדיאל.

הגדילו לאירופה ב 3 משתתפות חחח 16 מתוך 48 במקום 13 מתוך 32.

זה אותו סיכוי כמו להגיע ליורו. כלומר, לא נגיע.

ברור שלא נגיע.

אבל זה לא העניין.

העניין שיהיה משעמם עד הרבע.

יותר מידי משחקים בבתים.

פורסם ב
לפני22 שעות , car.garsia said:

אגב הטורניר הזה הוכיח לי סופית, שלב בתים >>> נוקאאוט. כמו בכל טורניר גדול. בטח שפה מהמחזור השלישי של שלב הבתים הפסיקו לשחק כדורגל.

רק מפלס הצעקות והדימומים באוזן של שכנר בכל פעם שקבוצה עברה את החצי (לרבות נבחרת אנגליה).

פעם היורו היה מושלם. כשהיו רק 16 קבוצות זה היה לפעמים יותר טוב מהמונדיאל מבחינת כדורגל - תמיד יש לפחות בית מוות אחד, בנוקאאוט מתחילים ישר מהרבע, הטורניר היה קצר יותר עם פחות קבוצות חלשות והרבה יותר תחרותיוּת, בלי השטות של להעלות לנוקאאוט את רוב הקבוצות שסיימו מקום 3. ההגדלה ל-24 הרסה אותו ואני לא רואה איך יש דרך חזרה מזה. כנ"ל לגבי המונדיאל שהוגדל ל-48.

פורסם ב
33 דקות לפני, Omer said:

פעם היורו היה מושלם. כשהיו רק 16 קבוצות זה היה לפעמים יותר טוב מהמונדיאל מבחינת כדורגל - תמיד יש לפחות בית מוות אחד, בנוקאאוט מתחילים ישר מהרבע, הטורניר היה קצר יותר עם פחות קבוצות חלשות והרבה יותר תחרותיוּת, בלי השטות של להעלות לנוקאאוט את רוב הקבוצות שסיימו מקום 3. ההגדלה ל-24 הרסה אותו ואני לא רואה איך יש דרך חזרה מזה. כנ"ל לגבי המונדיאל שהוגדל ל-48.

אני לא מסכים איתך בהיבט הזה, אני אוהב את הנבחרות הקטנות. להיפך, האי סימטריה בבתים מתחרפנת אותי ובגלל זה הייתי מגדיל אותו גם ל32.