Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

לא מאמין שכותבים פה את השם של מימר, הזיה.

אתה יודע שזה לא מהערצה עיוורת נכון ? 

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

לא מאמין שכותבים פה את השם של מימר, הזיה.

אתה יודע שזה לא מהערצה עיוורת נכון ? 

פורסם ב
לפני3 שעות , Arthur Read said:

בגזרת הישראלים, אופיר חיים לא על הפרק?

צנון אמיתי ששיחק לו המזל

פורסם ב

מאמן ישראלי במכבי זה פשוט רע ואם זה לא איזה ערן זהבי/ייני כזה אז גם לא יקבל גיבוי מהקהל ומהר מאוד יכול להיות פיצוץ. 

ברדה חתיכת בכיין עם אופי הכי לא מכבי שאפשר, אם הוא/ישראלי אחר זה מה יש, אז גם עם זה ננצח, אבל עדיף למצות קודם אופציה למאמן זר. 

פורסם ב

דיווח של פשיקרתי על רוני דיילה שהוצע, פרופיל גבוה זכה 2 אליפויות עם סלטיק ואליפות עם קבוצה קטנה בנורבגיה, המוצא הנורבגי יכול להוות אולי בעיה בא ממדינה עוינת לישראל.

פורסם ב

רוני דיילה. שם מעניין אבל נראה לי שהמוצא יהיה בעייתי, נורבגים אנטישמים כמו באירלנד

פורסם ב
26 דקות לפני, nirnir20 said:

מאמן ישראלי במכבי זה פשוט רע ואם זה לא איזה ערן זהבי/ייני כזה אז גם לא יקבל גיבוי מהקהל ומהר מאוד יכול להיות פיצוץ. 

ברדה חתיכת בכיין עם אופי הכי לא מכבי שאפשר, אם הוא/ישראלי אחר זה מה יש, אז גם עם זה ננצח, אבל עדיף למצות קודם אופציה למאמן זר. 

לא מעוניין שאחד משניהם יהיה מאמן, מנהל מקצועי יכול להתאים אבל מאמן שורף את עצמו בקבוצה ומקבל קללות מבבונים ביציע לא משנה מה עשה.

פורסם ב

אוי ואבוי רק המחשבה על מאמן ישראלי במכבי מחזירה אותי 15 שנים אחורה-חוסר מקצוענות, הדלפות, ריבים פיטורים בחורף.

רק מאמן זר, גם אם צריך לקחת סיכון.

פורסם ב
43 דקות לפני, רן יעקובי said:

אוי ואבוי רק המחשבה על מאמן ישראלי במכבי מחזירה אותי 15 שנים אחורה-חוסר מקצוענות, הדלפות, ריבים פיטורים בחורף.

מסכים

פורסם ב
52 דקות לפני, רן יעקובי said:

לדעתי זיו אריה יכול להתאים.

איש מערכת,מכביסט,שונא ומסתלבט על התקשורת,אהוב על שחקניו ומאמן כדורגל טוב(ראיתי את זה בנערים ובנוער).

קשה לי להאמין שבזמן מלחמה יגיעו לכאן צוות אימון עם המשפחות שלהם.

פורסם ב
לפני2 שעות , Double said:

דיווח של פשיקרתי על רוני דיילה שהוצע, פרופיל גבוה זכה 2 אליפויות עם סלטיק ואליפות עם קבוצה קטנה בנורבגיה, המוצא הנורבגי יכול להוות אולי בעיה בא ממדינה עוינת לישראל.

בחירה טובה אם הבן זונה הזה פגע נכון בחרטוט.

פורסם ב

השיפכה הזה פירסם ראשון על קראנקה 

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

זיו אריה או זר

בעולם שלי זיו כבר בכניסה לקריית שלום עם כארם זועבי ופרדה.

פורסם ב
לפני1 שעה , car.garsia said:

בעולם שלי זיו כבר בכניסה לקריית שלום עם כארם זועבי ופרדה.

אולי עם חנין זועבי ודני פרדה בגג.

פורסם ב

פיגוע רב מערכתי כל השמות שנזרקים כאן.

המאמן הישראלי היחידי שאולי יש לו פוטנציאל זה מסי דגו, והוא הלך לאמן את הפועל בימי שישי. זה לא מספיק מעיד על רמת המאמנים הישראלים הדגולים ?

כנראה התרגלתם שאנחנו מתמודדים על העפלה לקונפרנס ליג ולא לליגת אלופות.

אתם הזיה.

פורסם ב
לפני3 שעות , MTA For Ever said:

פיגוע רב מערכתי כל השמות שנזרקים כאן.

המאמן הישראלי היחידי שאולי יש לו פוטנציאל זה מסי דגו, והוא הלך לאמן את הפועל בימי שישי. זה לא מספיק מעיד על רמת המאמנים הישראלים הדגולים ?

כנראה התרגלתם שאנחנו מתמודדים על העפלה לקונפרנס ליג ולא לליגת אלופות.

אתם הזיה.

אנחנו משתעשעים. לדעתי יש רוב די ברור בקהל שמעדיף זר ומקווה שמנספורד עובד כבר על מאמן זר עם רזומה. אגב, גם דגו לא בשל למכבי.

פורסם ב
On 9.6.2024 at 17:57, Double said:

חדשות מעניינות שמגיעות מהדקות האחרונות, סנדרלנד לא ימנו את פסקל יאנסן אחרי דיווחים שהוא היה קרוב לסיכום. מדובר במאמן הולנדי בתחילת דרכו הדוגל בכדורגל התקפי 4-3-3, אימן 3 שנים באלקמאר, ממה שקראתי משבחים אותו על ניהול המשחק, הגמישות והחילופים שמצליחים לו.

פרנצווארוש בעקבות פסקל, מנספורד לא תעשה מהלך?

פורסם ב

ביל ממש לא הרשים בקריירה הקצרה שלו והוא אחת מהדמויות היותר ביזאריות באי הבריטי.