antonio_margheriti2 פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני הסרבים לא מפחדים ממלחמות, אז זה כבר דבר טוב. Link to comment Share on other sites More sharing options...
קובי השועל פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני לגבי אנגלית להבנתי אנגלית טובה יחסית לסרבים, אבל מה זה משנה שכולם מדברים בשפת הכדורגל הבלתי נגמר? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני מינוי מרשים מאוד. נמצא בגרף עלייה, חוות דעת טובות מאוד גם בפן המקצועי וגם בפן האישי. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני Just now, קמחי said: מינוי מרשים מאוד. נמצא בגרף עלייה, חוות דעת טובות מאוד גם בפן המקצועי וגם בפן האישי. גם ביחס לתקופה רגילה הייתי מבסוט מהמנוי הזה, לא משהו שנראה כמו ברירת מחדל Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני Just now, הנדון said: גם ביחס לתקופה רגילה הייתי מבסוט מהמנוי הזה, לא משהו שנראה כמו ברירת מחדל ללא ספק. אין כאן ירידה בסטנדרט. Link to comment Share on other sites More sharing options...
המכבייה פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני 4 דקות לפני, קמחי said: ללא ספק. אין כאן ירידה בסטנדרט. אם אתה מבסוט, אני מבסוט 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClinteastwoodFan פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני 9 דקות לפני, הנדון said: גם ביחס לתקופה רגילה הייתי מבסוט מהמנוי הזה, לא משהו שנראה כמו ברירת מחדל אם בתקופת מלחמה מביאים מאמן כזה ובזמן ,זה יוצר ציפיות מוצדקות לרכש איכותי. נחכה ונראה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron1006 פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני הקיצוני ימני של טופולה.. וואו.. בא לי! כמה טריליונים צריך לשלם עליו? ברח לי השם שלו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
אליהו_הנביא פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני המסקנה מהשתלשלות העניינים ביומיים האחרונים, כמו תקשורת הספורט בארץ גם הפורום הזה חסר מושג, כל מיני ניסיונות לשחק אותה מקורבים ויודעי דבר בינתיים רק זורה בהלה ולחץ. צריך להסתמך רק על הרשמי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני כבר מדברים פה על האיכות, אבל יש משהו באמת רשמי? (גם אם לא ממכבי) Link to comment Share on other sites More sharing options...
קמחי פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני 17 דקות לפני, liron1006 said: הקיצוני ימני של טופולה.. וואו.. בא לי! כמה טריליונים צריך לשלם עליו? ברח לי השם שלו. פנטוביץ'? 11 דקות לפני, עמית ר said: כבר מדברים פה על האיכות, אבל יש משהו באמת רשמי? (גם אם לא ממכבי) המנכ"ל של טופולה דיבר בעצמו על המעבר שהוא סגור וחתום. Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני עכשיו להביא שחקנים. לא אתנגד לכמה סרבים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adir12 פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני מינוי מעולה מה יש לכם? סוף סוף מביאים מאמן שהוא בגרף עלייה אחרי עונה טובה הלוואי כל השחקנים הזרים שלנו היו מגיעים עם פרופיל כזה שהם בעלייה ואחרי פריצה Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני 15 דקות לפני, קמחי said: פנטוביץ'? המנכ"ל של טופולה דיבר בעצמו על המעבר שהוא סגור וחתום. יש סימוכין לזה שאמר את זה או שזה משהו שאיזה כתב ישראלי אולי המציא? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני רשמי בהצלחה Link to comment Share on other sites More sharing options...
עמית ר פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני 4 דקות לפני, עמית ר said: יש סימוכין לזה שאמר את זה או שזה משהו שאיזה כתב ישראלי אולי המציא? לא משנה יש פוש!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodrigoal_Goaldberg פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני רשמי וכו' Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron981s פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני רשמי Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני באים איתו עוד 3 אנשי צוות Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני עדיין לא קיבלתי. תמיד אני אחרון בפושים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Replay פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני עכשיו שערן יגיע ברביעי לאימון גם בלי חוזה Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio_margheriti2 פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני מעניין אם קיקו ישאר עם המאמן החדש, ויונתן כהן...יאאאאלה רוצים רכששששש! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoniC פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני אחרי יוקאנוביץ׳ ובוס, זה המאמן שאני בא עם הכי הרבה ציפיות ממנו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elirandani פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני ספורט 5 עדיין עסוקים בכתבות רקע על פפ וביל Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano פורסם ב 24 ביוני שתף פורסם ב 24 ביוני תמיד האמנתי שהפרופיל המתאים פה הוא מאמן שהצליח בליגות בינוניות באירופה, לאו דווקא שם גדול, רק ככה אפשר לבנות על המשכיות של שנתיים שלוש. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts