Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

אין בעיה הכל מובן ומצד שני מלחמה הייתה בעצם על כמעט כל העונה, בהינתן הנתון הזה ובהינתן שהיה ברור שקין לא נשאר(כל מי שטוען אחרת פשוט משקר לעצמו), בכר היה חייב להיות כאן. תחשוב שעכשיו חיפה הייתה זאת שתקועה. 

ו-90% מהפורום אמר את זה כבר לפני 3 חודשים. נוטים לזלזל באוהדים (לפעמים בצדק) אבל אנחנו חיים את הקבוצה הזו בגלגול הזה הנוכחי כבר יותר מעשור. כבר היינו בסיטואציה בערך דומה ולא לקחנו את בכר, הפעם זה היה חייב לקרות. מכל הסיבות - שלא ילך לחיפה, מלחמה ומאמן זר שעוזב אותנו.

העיקר יצאנו ג'נטלמנים, אז ג'נטלמנים עדיין בלי מאמן ומאריכים חוזה לכל מיני בלטקסות כאלה עם סגל של 30 שחקנים ולא בטוח שיש 7 רציניים להרכב כרגע. 

אם חשבנו שהעונה הקודמת הייתה קשה, יש את בן מנספורד שאני כבר אמרתי לפני יותר מחצי שנה שהוא אפילו לא צל של התעוזה והמהלכים שלו מהקדנציה הקודמת. 

פורסם ב

אחלה ברנדון אבל נראה לי שחווינו כבר עונות קשות יותר מהקודמת שנגמרה עם אליפות ושמינית גמר מפעל אירופי, זה לא קשה במיוחד אני חושב 

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

ו-90% מהפורום אמר את זה כבר לפני 3 חודשים. נוטים לזלזל באוהדים (לפעמים בצדק) אבל אנחנו חיים את הקבוצה הזו בגלגול הזה הנוכחי כבר יותר מעשור. כבר היינו בסיטואציה בערך דומה ולא לקחנו את בכר, הפעם זה היה חייב לקרות. מכל הסיבות - שלא ילך לחיפה, מלחמה ומאמן זר שעוזב אותנו.

העיקר יצאנו ג'נטלמנים, אז ג'נטלמנים עדיין בלי מאמן ומאריכים חוזה לכל מיני בלטקסות כאלה עם סגל של 30 שחקנים ולא בטוח שיש 7 רציניים להרכב כרגע. 

אם חשבנו שהעונה הקודמת הייתה קשה, יש את בן מנספורד שאני כבר אמרתי לפני יותר מחצי שנה שהוא אפילו לא צל של התעוזה והמהלכים שלו מהקדנציה הקודמת. 

אני חושב שהגיע הזמן שנשלים ונקבל את ההדגשים של הבעלים שלנו. יש לו יתרונות ברורים ויש לו את הדרך שלו לראות ולנהל את הדברים. אקח את החסרונות שלו בכל יום נתון. אתה קורא לזה ג'נטלמנים במין חוסר הסכמה. אבל זה האיש ששם כאן כסף. שינהל איך שהוא רוצה. המחויבות והרצון שלו להצלחה לא עומד בספק. 

"עונה קשה" אלו עונות לוני ושניידר. אל תתבלבל. 

יש מצב שבכלל לא ישחקו פה כדורגל, שולי אבל יש מצב כזה. 

פורסם ב
13 דקות לפני, Dalembert said:

אחלה ברנדון אבל נראה לי שחווינו כבר עונות קשות יותר מהקודמת שנגמרה עם אליפות ושמינית גמר מפעל אירופי, זה לא קשה במיוחד אני חושב 

הכי כיף היה בעונת קמאנן ומסודי וההישארות בליגה שני מחזורים לסוף. לא היה קשה בכלל. 

פורסם ב

מחר פותחים אימונים, בסוף המאמן הישראלי שיאמן הוא זנדברג...

פורסם ב

כל שנה יש בי איזו מן תקווה שאולי נעשה דברים מהר יותר

פורסם ב
22 דקות לפני, בראון said:

השנה באמת יש נסיבות מצדיקות

פורסם ב
23 דקות לפני, בראון said:

מאמין שכבר יכלו להביא מאמן זר.

אבל מחפשים משהו קצת יותר טוב וזה קשה לשכנע.

פורסם ב

בכל מקרה זה פרופיל של מאמן שאמור להיות פה יותר משנה, מקווה שחתמו לשנתיים

פורסם ב

איזה זכרונות לא טובים יש לי מבאצקה טופולה

אולי שנשחק שם יותר עכשיו יהיה לנו מאמן שמכיר את המגרש.

פורסם ב

‏לאזטיץ' הוביל העונה את באצ'קה למקום ה-3 בליגה הסרבית עם 75 נקודות, רק 3 נק' מאחורי פרטיזן.

‏המערך המועדף עליו הוא 4-2-3-1 (סגנון שונה של 4:3:3, מעריך שיהיה גמיש עם זה).

‏החזיק בהגנה השנייה הכי חזקה בליגה, ספג רק 7 שערים יותר מהכוכב האלופה. הפסיד רק 4 פעמים כמו הכוכב האלופה.

פורסם ב

אין לי מושג לגביו. יכול להיות נפילה. 

אבל לעומת האחרים, פה קצת התרגשתי לראות את הדיווח. מקווה שזה נכון