Raumdeuter פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני @הישראלי היפה לבקשתך(החלטתי ללכת קצת יצירתי עם המטאפורות אז ממליץ על ראש פתוח). צטט לאחר עוד עזיבה של עוד מאמן(ולשם שינוי אחרי 3 שנים קשות הוא עוזב אחרי תרומה כלשהי למועדון ולא רק תרומה לחשבון הבנק שלו),הגיע הזמן למצוא את החתן הבא לכלה היפה ששמה מכבי. Ready,Set,Let's Go With the חארטות. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duduha פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני אבוקסיס? יש לו כבר תארים (בתור עוזר מאמן. טועמה? כל פעם שעמד על הקווים היה לא רע ואולי יפסיקו לשיר עליו. אולי טורק? מלא בהערות למאמנים אולי הוא יודע?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
הנדון פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני וברצינות אם מאמן ישראלי אני לא יודע מה פתאום ההזייה הזאת על ברדה, מעדיף את זיו אריה גם מבחינת היחס שלו לתקשורת ואני מחזיק ממנו מעבר לרמה ממוצעת. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פושטק פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני הרצוי: מאמן מחו"ל שהעלה קבוצה לליגה הבכירה ויביא איתו צוות רעב ואיזה שני שחקנים בני 20 המצוי: מאמן ישראלי עם כרס בירה שיגיד אחרי הפסדים "אני גאה בשחקנים שלי למרות התוצאה" ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofirhen96 פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני יהיה פה מאמן זר , לא רואה את מיץ׳ משנה את האידאולוגיה שלו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erantheking21 פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני רק לא וואן שלופן Link to comment Share on other sites More sharing options...
liron981s פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני רק זר Link to comment Share on other sites More sharing options...
מכביסט לעד פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני הכותרת 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barak פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני מאמן זר. שם לא מוכר (חוץ מבמולדת שלו). יחס 1.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני מהמר על ננאד בייליצה, לקח 2 אליפויות עם דינמו זאגרב, והוביל את אוסייק למקום שני. החיסרון, העונה האחרונה שלו הייתה חלשה בגרמניה מאבקי תחתית עם אוניון ברלין, ובנוסף הייתה לו תקרית אלימה עם לירוי סאנה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raumdeuter פורסם ב 9 ביוני Author שתף פורסם ב 9 ביוני 19 דקות לפני, Double said: מהמר על ננאד בייליצה, לקח 2 אליפויות עם דינמו זאגרב, והוביל את אוסייק למקום שני. החיסרון, העונה האחרונה שלו הייתה חלשה בגרמניה מאבקי תחתית עם אוניון ברלין, ובנוסף הייתה לו תקרית אלימה עם לירוי סאנה. ולכן הוא לא רלוונטי. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 50 דקות לפני, Double said: מהמר על ננאד בייליצה, לקח 2 אליפויות עם דינמו זאגרב, והוביל את אוסייק למקום שני. החיסרון, העונה האחרונה שלו הייתה חלשה בגרמניה מאבקי תחתית עם אוניון ברלין, ובנוסף הייתה לו תקרית אלימה עם לירוי סאנה. הלוואי, פירק את בכר עם זאגרב. אבל אני מאמין שיש לו הצעות יותר אטרקטיביות ממכבי Link to comment Share on other sites More sharing options...
hen34 פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני זיו אריה ו4 אנגולים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 1 hour ago, Raumdeuter said: ולכן הוא לא רלוונטי. יכול להיות, מצד שני זה מראה על טיפוס קשוח, לא ימהר לברוח במידה ויפלו פה טילים. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matanbiton פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני כן יודע שתחילת הקיץ ויש זמן והכל אבל השקט וחוסר הוודאות הזה הוא בלתי נסבל אגב עילה לפיטורים מי שפרסם את הסרטון הזה של הדריבליים באתר פשוט לשחק לנו בלב Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני אני חושב שצריך ללכת על מאמן מבוגר יותר ממה שאנחנו רגילים, לא אחד שבתחילת דרכו. מאמנים כאלו בורחים מפה מהר אחרי עונה אחת טובה, אנחנו רק נקודה לתחילת הקריירה. די נמאס מזה Link to comment Share on other sites More sharing options...
yello פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 1 דקה לפני, הישראלי היפה said: אני חושב שצריך ללכת על מאמן מבוגר יותר ממה שאנחנו רגילים, לא אחד שבתחילת דרכו. מאמנים כאלו בורחים מפה מהר אחרי עונה אחת טובה, אנחנו רק נקודה לתחילת הקריירה. די נמאס מזה דוניס כזה Link to comment Share on other sites More sharing options...
הישראלי היפה פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 2 דקות לפני, yello said: דוניס כזה הוא ליצן, מה הקשר? Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני למה ? ואז - כואב לי בעיניים 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
פנחס שוף פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני ישראלי? זיו אריה. זר? אחד מוכח שלקח אליפויות ולא יחפש להשתדרג מקצועית אחרי עונה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yello פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 29 דקות לפני, הישראלי היפה said: הוא ליצן, מה הקשר? רשמת מאמן מבוגר ולא אחד בתחילת דרכו, דוניס כזה. כל מאמן שיבוא לפה ירצה לברוח אחרי עונה, מבוגר או צעיר. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני לפני2 שעות , snufkin said: הלוואי, פירק את בכר עם זאגרב. אבל אני מאמין שיש לו הצעות יותר אטרקטיביות ממכבי יכול להתאים לנו יש לו ניסיון בהעפלה לצ׳מפיונס, היה בפנקס של שורה לפני 4 שנים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני חדשות מעניינות שמגיעות מהדקות האחרונות, סנדרלנד לא ימנו את פסקל יאנסן אחרי דיווחים שהוא היה קרוב לסיכום. מדובר במאמן הולנדי בתחילת דרכו הדוגל בכדורגל התקפי 4-3-3, אימן 3 שנים באלקמאר, ממה שקראתי משבחים אותו על ניהול המשחק, הגמישות והחילופים שמצליחים לו. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snufkin פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני אוהדי ב"ש באקסטזה מהבוקר עם שמועות.. רז אמיר טוען שלא נכון כרגע Link to comment Share on other sites More sharing options...
boys77 פורסם ב 9 ביוני שתף פורסם ב 9 ביוני 6 דקות לפני, snufkin said: אוהדי ב"ש באקסטזה מהבוקר עם שמועות.. רז אמיר טוען שלא נכון כרגע ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts