Jump to content

נושא ציטוטים מהלאומית לעונת 2024/25

Recommended Posts

( חיפשתי בפורום של כפר שלם אם מתלוננים על הצורך לדון בכל הבעיות שיש להפועל ) ( חיפשתי בפורום של כפר שלם אם מתלוננים על הצורך לדון בכל הבעיות שיש להפועל ) 

נושא חדש אצל הקבוצה הלאומית ( תודו שזה פרדוקס מצחיק) 

שאר הליגה (ליגה לאומית) 24/25
( חסכתי לכם את הצבע )

מידע בסיסי לעזור לחברים להסתגל למציאות החדשה

צטט

טפי על כל אלו שהביאו אותנו ללאומית.

בינתיים: עומר פרץ חתם כמאמן הפועל פ"ת.
רווה אסייג שהיה אצלנו והשנה הפציץ בעכו בדרך לליגה הפולנית.

קבוצות הליגה הלאומית בעונה הבאה:
הפועל ת"א
הפועל פ"ת
בני יהודה
נוף הגליל
יפו
רמה"ש
הרצליה
אום אל פאחם
עכו
כפר קאסם
הפועל ר"ג
עפולה
ראשון
רעננה
כפר שלם

כפ"ס מול טירה המנצחת תשלים את הליגה

מסתבר שחלק מהחברים אכן היו צריכים עזרה להסתגל, בשלב הבא יפתחו שם תת פורום פסיכאטריה ע"ש האחים גהה

צטט

רק לקרוא את הכותרת מכניס אותי לדיכאון עמוק

צטט

אשכול עצוב

צטט

הנושא הזה כל כך משפיל. אשכרה ה נדון פה על קבוצות כמו הפועל כפר שלם

האמת שניסיתי לחפש אם יש לכפר שלום פורום אולי מתלוננים שצריך עכשיו לדון בכל הבלגן של הפועל, זה לא פשוט העסק הזה שם. 

אם כבר מדברים על קבוצות בלאומית

צטט

גם במנצ'סטר יונטייד השכונה חוגגת כמו אצלנו. עכשיו חושבים בכל זאת להשאיר את המאמן טון האח

כבר מתגעגעים ? 

צטט

רמת השרון הפכה לקבוצת בת של מכבי, מה שאומר ששנה הבאה המון מושאלים ישחקו שם ובעצם יש כנראה עוד מועמדת לעלייה

וואי חייבים לחזק את רמת השרון כמה שאפשר רק בשביל הצחוקים שוב ג'ורדי והשטויות שלו. 

13 דקות לפני, הנדון said:

וואי חייבים לחזק את רמת השרון כמה שאפשר רק בשביל הצחוקים שוב ג'ורדי והשטויות שלו. 

עונה הבאה סייד אבו פרחי כובש שער ניצחון בדרבי שלהם מול הנוער וכמו בנבחרת נוער מקדיש לעם ישראל

5 דקות לפני, פנחס שוף said:

איפה ראיתם שרמת השרון קבוצת בת של מכבי?

קיבלתי בווצאפ צילום מסך של שפיכצקי שמצטט את האיש החזק ברמת השרון ״יש הסכם עם מכבי״.

צריך לקחת בעירבון מוגבל כי אם ה״כתב״ הזה אומר לך שהשמש זורחת בחוץ צא לבדוק בעצמך כדי להאמין אבל אם זה נכון יהיה להפועל בשנה הבאה את רמת השרון מחוזקת בשחקנים צעירים של מכבי, הפועל פ״ת, מכבי יפו ובני יהודה בנוסף לכל הקבוצות הערביות…

לא יהיה להם פיקניק בכלל עונה הבאה ואני אף אקח ניחוש מופרע - בהתחשב במצב הסגל שלהם והיכולת נכון לרגע זה, אני לא רואה אותם עולים מהמקום הראשון בשנה הבאה.

לפני18 שעות , duduha said:

מה קורה עם ספרא? הסיפור השתתק

היידהההה הושהה המו"מ חחחחח איזה כיף הפועלללל

צטט

דרמה בהפועל תל אביב: עסקת אדמונד ספרא שנמשכת ומתעכבת כבר תקופה ארוכה אל מול אנשי מינצברג, תקועה בשלב זה. במועדון הודיעו היום ששני הצדדים "החליטו במשותף להשהות את המשא ומתן כדי לתת זמן נוסף לפתרון החובות של קבוצת הבעלות הקודמת למועדון".

32 דקות לפני, car.garsia said:

נגיד את זה ככה, עם מינצברג אני בספק אם הם עולים ליגה.

כבר אמרתי שלדעתי אם הם לא קונים משחקים במבצעים הם לא יעלו כל כך מהר, בני יהודה, הפועל פ"ת ונוף גליל יתנו להם פייט. 

15 דקות לפני, הנדון said:

כבר אמרתי שלדעתי אם הם לא קונים משחקים במבצעים הם לא יעלו כל כך מהר, בני יהודה, הפועל פ"ת ונוף גליל יתנו להם פייט. 

יש שם בלאגן רציני. זרקו בתחילת הקיץ כמה שמות שמכירים מהלאומית כמו שחר הירש וגיל יצחק כאילו זה פוטבול מנג'ר. המנכל סוגר עם מאמנים, אין מנהל מקצועי, אין כלום.

אופיר חיים הבריז להם, מימר סגר עם ריינה ודגו טס לליגת האלופות בלי להחזיר להם תשובה למה הוא מתפלל אולי אלונה תשלח את ברדה הביתה ותביא אותו.

לא נראה שהם מוכנים ללאומית בזמן שהפועל פתח תקווה כבר החתימו מאמן ומנהל מקצועי ובני יהודה החתימו מנהל מקצועי ומחפשים מאמן. מי שחושב שהשם הפועל יעלה אותם ליגה אוטומטית טועה, גם בני יהודה חשבו ככה.

לפני20 שעות , car.garsia said:

יש שם בלאגן רציני. זרקו בתחילת הקיץ כמה שמות שמכירים מהלאומית כמו שחר הירש וגיל יצחק כאילו זה פוטבול מנג'ר. המנכל סוגר עם מאמנים, אין מנהל מקצועי, אין כלום.

אופיר חיים הבריז להם, מימר סגר עם ריינה ודגו טס לליגת האלופות בלי להחזיר להם תשובה למה הוא מתפלל אולי אלונה תשלח את ברדה הביתה ותביא אותו.

לא נראה שהם מוכנים ללאומית בזמן שהפועל פתח תקווה כבר החתימו מאמן ומנהל מקצועי ובני יהודה החתימו מנהל מקצועי ומחפשים מאמן. מי שחושב שהשם הפועל יעלה אותם ליגה אוטומטית טועה, גם בני יהודה חשבו ככה.

לגעת בהם יכול להיות רק כישלון, אם דגו חכם הוא פשוט מחכה עד נובמבר לראות איזה משרות הולכות להתפנות בליגת העל, מימר לא יתקרב לשם מה רע לו בריינה, אופיר חיים בנאדם אינטליגנט מדי בשביל ליפול לפח אשפה שם, שיהיה להם בהצלחה עם אבוקסיס שזה יהיה הכי משפיל בשבילו ובישבלם  

19 דקות לפני, הנדון said:

לגעת בהם יכול להיות רק כישלון, אם דגו חכם הוא פשוט מחכה עד נובמבר לראות איזה משרות הולכות להפתנות בליגת העל, מימר לא יתקרב לשם מה רע לו בריינה, אופיר חיים בנאדם אינטליגנט מדי בשביל ליפול לפח אשפה שם, שיהיה להם בהצלחה עם אבוקסיס שזה יהיה הכי משפיל בשבילו ובישבלם  

בדיוק. לא מבין את דגו. המנייה שלו בעלייה אחרי מכבי חיפה. ללכת לשם זה פוטנציאל גדול מידיי להתרסקות, לא שווה את זה.

On 30.5.2024 at 17:05, פנחס שוף said:

היידהההה הושהה המו"מ חחחחח איזה כיף הפועלללל

לא מבין את הקטע, מדובר על 10 מיליון, זו הבעיה שלו?

• 2 months later...

יאללה בלגאן:

קצת מנושא חוחובה רשמי:

היוזר "בירקי":

צטט

לא מבין את בכר. זה כל כך לא מתאים לו לשבת ולשתוק. הבעיות הרבה יותר חמורות משון וסק. אז קיבל את אזולאי ( שזה מבורך ומוצדק). מה עם שחקני אגף? איך זה יכול להיות שאנו רק עם שניים שגם הם בספק?

היוזר "Apoc":

צטט

לא מדליק נר שמיני של חנוכה

• 2 weeks later...

אז ספרא שלח את הילד שלו (18) לדבר עם עיתונאים ואוהדים בספייס. זה כיאלו צעצוע לילד ?

נראה לי כבר הייתי שורף את המועדון וזהו.

1 hour ago, Elirandani said:

אז ספרא שלח את הילד שלו (18) לדבר עם עיתונאים ואוהדים בספייס. זה כיאלו צעצוע לילד ?

כן, מהיום הראשון דובר על זה

צטט

בוא נראה מה יהיה היום ב 20:00.
שעופר ינאי מצייץ בטוויטר ועושה הפעלות ועונה, זה מדהים.
שנציג הבעלים החדש בכדורגל, מצייץ או עושה סוג של מסיבת עיתונאים בטוויטר, זה מביך.

לספר להם שמהצד גם עופר ינאי מביך בטוויטר?

לפני13 שעות , Elirandani said:

הוא קנה לילד שמירה במנג'ר 

40 דקות לפני, snufkin said:

אחלה גבר

חוץ מזה שכמה פעמים קרא לנו גרמנים כמו אחרון בני ה-16 כן, די אחלה.

מישהו יכול לאמלק למה מפסיק?