Jump to content

תודה גולסה

Recommended Posts

מכבי תל אביב נפרדת מאייל גולסה, שיעזוב את המועדון לאחר שמונה עונות מוצלחות בהן זכה ב-10 תארים.

הקשר בן ה-32, שהצטרף למכבי בקיץ 2016, כבש 13 שערים ב-240 הופעות בכל המסגרות. גולסה, שערך את הופעת הבכורה שלו במכבי במוקדמות הליגה האירופית נגד קאיירט אלמטי, ייצג את מכבי במפעלים האירופיים השונים ב-48 משחקים.

גולסה אמר לאתר הרשמי: "כשהגעתי למכבי לפני 8 שנים לא האמנתי שמההתחלה יקבלו אותי כאילו הייתי שחקן בית. קריית שלום הפכה באמת לבית והחוויות שצברתי כמו גם החברויות שיצרתי ילוו אותי לכל החיים. השחקנים ששיחקתי לצידם, המאמנים, הצוותים הרפואיים, הלוגיסטיים וכל עובדי המועדון ממיץ' גולדהאר, ג'ק אנגלידיס ובן מנספורד שהיו איתי ברגעים שמחים ורגעים קשים – תודה לכולם. לכם אוהדי מכבי שידעתם לתמוך, לעודד ולהרים בכל מקום וזמן – יש לי מקום ענק בלב. תודה על הכל".

הבעלים מיץ' גולדהאר אמר: "ברצוני להודות לאייל בשם כולם במכבי על תרומתו המדהימה, הנאמנות והזיכרונות הנפלאים שהעניק למועדון. אני מאחל לו את מיטב האיחולים לעתיד".

אוהב אותו

כבר 3 שנים שהוא כבר מעבר לשיא

אבל שחקן שנתן למועדון הרבה ב8 שנים

זה פרידה בלתי נמנעת אבל נקווה שיחזור כאיש צוות מתישהו.

מרגיש כאילו נגמרת תקופה עם כל הפרידות האלה. גם יונתן כהן אם וכאשר יעזוב, למרות שהוא כבר לא באמת שחקן כדורגל, זו תהיה פרידה עצובה

רענון שהיה חייב לקרות ומאחל לו הצלחה בהמשך(רק שלא יחתום אצל קובי,חוץ מזה הכל בסדר).

שהיה בשיאו,

היה אחד הטובים שהיו במכבי בתפקיד שלו.

חבל שלא נהנינו ממנו מספיק בגלל הפציעות, 

אחלה גולסה. 

Just now, Raumdeuter said:

רענון שהיה חייב לקרות ומאחל לו הצלחה בהמשך(רק שלא יחתום אצל קובי,חוץ מזה הכל בסדר).

לא נראה לי

הכדורגל מהיר מדי בשבילו כבר

מלך!

אני רואה אותו עכשיו עם התלבושת מעונה שעברה של איביץ, לא זכור לי שום משחק מאותה עונה.

חבל שהכשירות שלו כל כך נמוכה, בהצלחה בב"ש או בבית"ר

אחלה גולי, כל מה שרוצים באופי של שחקן מכבי, תמיד שם את עצמו על המגרש, מנהיג ואישיות נדירה. תודה על הכל מכביסט

אחד השחקנים האהובים עלי

מכיר אותו עוד מגיל נערים תמיד היה סופר כישרוני ושחקן מוביל,למרות הפציעות החוזרות שלו

נתן הרבה למכבי עם מקסימום מחוייבות,מקווה שנראה עוד הרבה שחקנים מהסוג שלו אצלנו בעתיד

מקווה שיקבל את הכבוד הראוי לו כשיפגוש אותנו בליגה

בחור מיוחד. חיובי, קשוח ומאוד מאוד מוכשר. אלמלא הפציעות, היה מולחם להרכב. כנראה אחד מהקשרים הכי שלמים שראיתי בליגה.

אתגעגע אליו מאוד. בהצלחה בהמשך!

לא יודע אם נזכה לראות עוד קשרים כמו גולסה בשיאו. הוא נפצע המון, אבל כשהיה כשיר בעונה השנייה של איביץ׳ ובעונה של פטריק הוא היה מפלצת. 

הוא ידע לקום מהפציעות האלה שוב ושוב. היה תמיד חיובי ומשמעותי בחדר ההלבשה, גם כשלא שיחק. לא סתם סאבו הזכיר אותו שוב ושוב במסיבת עיתונאים. 

עוד ישראלי שאומנם לא גדל פה, אבל הפך למכביסט במהלך התקופה שלו כאן. שיהיה בריא ושיצליח. באסה להיפרד אחרי כל כך הרבה זמן. 

אייל "אלמלא הפציעות" גולסה.

לא יודע איך לאכול אותו.

שמונה שנים שמרגישות מצד אחד כמו שני עשורים במועדון, ומצד שני שנתיים של משחקים.

הקשר הטוב בארץ שכנראה השפיע על המועדון יותר מחוץ למגרש מאשר עליו.

תודה שהיית חלק משלישיית הקישור הכי חזקה ודומיננטית בישראל.

על הגול המשוגע באלקמאר

והגול המשוגע עוד יותר בדרבי.

תודה שהיית חלק ממכבי.

בהצלחה בהמשך (כמובן, רק לא נגדנו).

יכול להיות מלך בנתניה/ ביתר

אין ספק שיש לו עוד מקום בכדורגל הישראלי ואני מאוד מקווה שהוא יבקיע מול חיפה עונה הבאה 

אוהב אותו ממש

בשיאו היה ענק, ואם לא היה הפציעות היה חוזר לארץ בגיל מאוחר יותר (אם בכלל).

אשכרה אם לא היה נפצע כל כך הרבה היה משחק עוד שנים רבות ושולט בקישור ביד רמה

שחקן קישור שבאמת היה עושה הכל מחלץ/משתחרר מלחץ/מוסר/מבקיע

הלוואי שיהיה לנו עוד קשר כזה