Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

כל כך שמח שזכיתי לראות עוד אגדה של המועדון בעיניים שלי ושזכיתי לקנות חולצה שלו, פרידה עם אליפות היא הכי מרגשת והכי מגיעה לו, אוהב אותו כל כך.

פורסם ב

המלך 

תודה על 6 שנים מופלאות. 

חד משמעית אחד הזרים הגדולים והאהובים בהיסטוריה שלנו. 

אשתו גם אחות יקרה

אגדה

פורסם ב

טופ 3 זרים עם גארסיה ופריצה. לא יודע למקם, רק יודע שנכנס עמוק עמוק ללב ולא ייצא משם.

פורסם ב
12 דקות לפני, הילד משער 8 said:

טופ 3 זרים עם גארסיה ופריצה. לא יודע למקם, רק יודע שנכנס עמוק עמוק ללב ולא ייצא משם.

פושעי ההתאחדות ומשרד הפנים לדין.

פורסם ב

פרידה מרגשת מאוד, הזר האהוב עליי בכל הזמנים ולדעתי גם מקצועית הטוב ביותר שנחת כאן(בעמדתו).

פורסם ב

ראיתי את מסיבת העתונאים בדיליי

וחייב להגיד, בטופ 5 זרים של מכבי בהיסטוריה ולא רק ברמה המקצועית אלא גם ברמה האישיותיות . 

איזה מיינדסט If the manager wants me to play striker , I’ll play striker 

ואני בכלל חשבתי שלפעמים הוא מתבאס שהוא לא משחק מגן

ריגש ברמות. מכביסט אמיתי והלוואי ויחזור לתפקיד מקצועי כלשהו בעתיד! 

פורסם ב

סאבוריט הצליח להתעלות על קרלוס גרסיה שהציב את הרף לחיבור ולתרומה של שחקן הגנה למועדון.

ללא ספק בהרכב של הזרים הגדולים בתולדות המועדון, ונכס שייחסר לנו מאוד ברמת המנהיגות ומעבר.

הוא בדיוק הפרופיל של שחקנים זרים שצריך לחפש - כאלה ששיחקו בליגות בכירות ורוצים לזכות בתארים ולהיות במרכז הבמה, שמוכנים לבוא ולעבוד קשה ולשים את הצלחת המועדון לפני הכל.

חייבים שהזרים שלנו יהיו מקצעונים כמוהו.

פורסם ב

לא ראיתי שהעלו פה

כיצד התגלגל למכבי תל אביב, האנשים שעזרו לו, מדוע לא קיבל אזרחות, ה-7.10 מנקודת מבטו, הניצחון בחיפה וגם על זהבי, גולסה ויונתן כהן: בריאיון לתוכנית "רביבו ושכנר", הבלם נפרד אחרי שש שנים

הציטוט הכי טוב מהראיון לדעתי:

״האליפות הראשונה שזכינו בה במרץ הייתה מדהימה. הבעיה הייתה שנשארו לנו שלושה חודשים להמשיך להתאמן עם איביץ' אחרי שכבר זכינו".

פורסם ב
6 דקות לפני, הישראלי היפה said:

והזונות לא נתנו אזרחות למשפחה הזאת

יש לה יותר זיקה לארץ מהמון אנשים, חבל שנפלו על פוליטיקה זולה ומסריחה לא מגיע להם. 

פורסם ב
לפני1 שעה , maynard_prica said:

אישתו של סאבו. מרגשת ברמות שאי אפשר לתאר

IMG_20240605_161440.jpg

התאחדות של קומבינות מסריחות

משפחה שחייבת לקבל אזרחות

פורסם ב

אחת הפרידות הכי כואבות שזכורות לי, בדרך כלל כשאגדות כאלה עוזבות מדובר בישראלים (כולל שורה) שממשיכים או שאתה מאמין שגם ככה יחזרו למועדון. מקווה שגם פה הם יחזרו.

פורסם ב
לפני6 שעות , Omer said:

אחת הפרידות הכי כואבות שזכורות לי, בדרך כלל כשאגדות כאלה עוזבות מדובר בישראלים (כולל שורה) שממשיכים או שאתה מאמין שגם ככה יחזרו למועדון. מקווה שגם פה הם יחזרו.

די בטוח שעוד כמה שנים נראה אותו בצוות המקצועי 

פורסם ב
לפני10 שעות , Omer said:

יחד עם קרלוס הזר האהוב עלי בעידן מיץ

• 2 weeks later...
פורסם ב
On 6.6.2024 at 11:22, אם אין אני לי נמני said:

יחד עם קרלוס הזר האהוב עלי בעידן מיץ

אני בעד צוות זר של סבוריט, קרלוס ופריצה

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

אני בעד צוות זר של סבוריט, קרלוס ופריצה

ופידלף