Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
40 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

זה שהוא לא קיבל אזרחות רק מראה על השחיתות המסריחה שהולכת פה.

שחקן ענק, בנאדם ענק. עצוב לי שעוזב.

עשו מזה גועל נפש, איכסה מי ישמע כמה אנשים יש שככה מתחברים לפה ומגנים עלינו דרך הסברה במדינה שאיבדה את זה לחלוטין 

פורסם ב
Just now, ג'ורדי said:

איזה דיכאון.

וואלה הייתי משאיר בכל זאת עוד עונה

הוא רוצה לחזור לספרד, לא חושב שהיה נשאר פה גם עם הצעה חדשה.

פורסם ב

וואו לא הייתי מוכן לזה. גמרה אותי מסיבת העיתונאים הזאת. איזה שחקן ובן אדם מרגש. 

נדיר למצוא כאלה זרים קודם כל עם אופי כזה וכמובן עם יכולת אדירה.

בשלוש שנים הראשונות שלו היה מהזרים הטובים ששיחקו פה. אחר כך הזיזו אותו לעמדת הבלם ולמרות שזה היה קשה לו הוא ניסה ולפרקים גם עשה את זה בצורה מדהימה. יש לו חלק משמעותי גם באליפות העונה. 

אחד הזרים הטובים והאוהבים שהיו לנו. קרלוס גרסיה החדש של אחרי עידן ג׳ורדי. מכביסט אמיתי, פשוט עצוב. 

עאלק בילבאו :wubyellow3:

פורסם ב
9 דקות לפני, הנדון said:

עשו מזה גועל נפש, איכסה מי ישמע כמה אנשים יש שככה מתחברים לפה ומגנים עלינו דרך הסברה במדינה שאיבדה את זה לחלוטין 

והעיקר שזה מדובר בחיפה כל שחקן זר אחרי שנה שם שרק אומר שלום לישראלית מקבל אזרחות תוך יומיים. מצב דפוק.

אחרי הבכי שלו אפילו יותר קשה.

לא כל יום מגיע לפה זר כזה שככה מחובר. 

פורסם ב

כתבתי בפוסט אחר שמקצועית זה כבר תקופה לא שם ועדיין- אחד הזרים המרגשים והחשובים שדרכו אצלנו במועדון. 

שחקן בלבל אחר ממה שלרוב מגיע לארץ ומעבר לכך אישיות יוצאת דופן וכל כך חשובה לחדר ההלבשה.

לראות איך הוא התרגש ובכה במסיבת עיתונאים גרם לי לגאווה באיפה שהמועדון שלנו נמצא וכמה קלאס יש לעומת מקומות אחרים.

אוהבים וכבר מתגעגעים

פורסם ב

חבל שעוזב, הייתי רוצה אותו עוד עונה.

מצד שני, אם כבר פרידה, אז אחרי אליפות.

שחקן שהוא אגדה וסמל.

פורסם ב

האליפות הזאת מרגישה קצת לאסט דאנס עם כל העזיבות הכואבות האלה

פורסם ב

לא מתבייש להגיד, הזר האהוב עליי בהיסטוריה!

או לפחות מאז שאני רואה כדורגל!

פורסם ב

אחלה סבוריט-בפאן האישי הזר האהוב (אחרי אובארוב) עלי במכבי, נתן הכל למכבי עשה המון למען המדינה ובזיון שלא קיבל את האזרחות המיוחלת.

בצד המקצועי-עשה בשכל, הרגיש הרגשת מיצוי ורוצה לחזור לספרד גם בגלל שאשתו והילדים לא פה איתו, זה מובן ומקובל הוא הולך מפה ברף של קרוס סטייל, בגיל הנכון ולא נופל מההר .

פורסם ב
13 דקות לפני, YoniC said:

האליפות הזאת מרגישה קצת לאסט דאנס עם כל העזיבות הכואבות האלה

אין ספק שהקבוצה משנה את פניה, רוב ההגנה הולכת להשתנות, שחקנים שלא הנהיגו עד עכשיו יצטרכו לקחת יותר על עצמם(דור פרץ, קניקובסקי)

פורסם ב

ההסטה לבלם פגעה בו ובנו מקצועית. נקודתית זה היה בסדר ב3 בלמים.

גם עכשיו הוא המגן השמאלי הכי טוב בישראל (ביחד עם קורנו).

לא סתם הוא אמר היום שהוא מעדיף להיות מגן ולא בלם.

פורסם ב

איזה אישיות. לפני המשחק האחרון מול חיפה, כשכל החשקנים לחוצים ודרוכים, הוא לוקח אותם לאספיה אחרונה על המגרש  מחייך, אומר להם לחייך ושיהנו. כמה פאסון וביטחון

פורסם ב

פרידה קשוחה, ממש התפרק שם. כמה לב, באמת משהו מיוחד.

פורסם ב

אנחנו כל כך הולכים להתגעגע אליו, אין לכם מושג אפילו כמה.

לאינטליגנציה במשחק, לפסים, לשקט, לקלאס ובעיקר למנהיגות.

לאבד אותו ואת שרן (וגם גולסה ויוני אגב) באותו שבוע זה נזק עצום לחדר הלבשה. אני רק מקווה שערן מבין את זה ויישאר פה, להיפרד משלושתם באותו קיץ יהפוך את הקיץ לאכזרי מאוד.

פורסם ב

אחד האהובים ששיחקו במכבי אי פעם, לא רק מבין הזרים אלא בכלל.

פורסם ב

הוא כל כך איכותי, הן בכדורגל והן כאדם ואישיות כשגם שהוא בעונה פחות טובה וגם לא בתפקיד שלו, לקחנו איתו אליפות ועשינו שמינית קונפרנס כשהוא שחקן מרכזי.

3 אליפויות וגביע המדינה ב- 6 שנים. סבוריטטטט נהנהנהנהנה

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

וואו לא הייתי מוכן לזה. גמרה אותי מסיבת העיתונאים הזאת. איזה שחקן ובן אדם מרגש. 

נדיר למצוא כאלה זרים קודם כל עם אופי כזה וכמובן עם יכולת אדירה.

בשלוש שנים הראשונות שלו היה מהזרים הטובים ששיחקו פה. אחר כך הזיזו אותו לעמדת הבלם ולמרות שזה היה קשה לו הוא ניסה ולפרקים גם עשה את זה בצורה מדהימה. יש לו חלק משמעותי גם באליפות העונה. 

אחד הזרים הטובים והאוהבים שהיו לנו. קרלוס גרסיה החדש של אחרי עידן ג׳ורדי. מכביסט אמיתי, פשוט עצוב. 

עאלק בילבאו :wubyellow3:

השלמתי עם זה כבר מזמן ועדיין כואב הלב 

פורסם ב

הזר האהוב עליי אי פעם, עצוב לי בכל חלק בגוף מזה.

בושה שלא קיבל אזרחות.

תודה על כל יום שלבשת את החולצה הצהובה ונתת הכל בשביל הסמל.

שיצליח כמה שיותר, נתגעגע סאבו

פורסם ב

וואו איזה פרידה קשה.

המגן הכי טוב ששיחק במכבי, שחקן ענק ,כל כך חכם, לוחם על המגרש ומכביסט אמיתי

תודה על כל רגע בצהוב.

!Muchas gracias, gran rey¡  

פורסם ב
לפני3 שעות , itanar said:

זה שהוא וג'נירה לא קיבלו אזרחות וטיפוס כמו סונדגרן קיבל זו תעודת עניות למדינת ישראל.

פורסם ב
לפני2 שעות , Double said:

אין ספק שהקבוצה משנה את פניה, רוב ההגנה הולכת להשתנות, שחקנים שלא הנהיגו עד עכשיו יצטרכו לקחת יותר על עצמם(דור פרץ, קניקובסקי)

דור פרץ יכול לדעתי לבצע את עליית המדרגה בנושא חדר ההלבשה אבל לגבי גבריאל אני בספק שיצליח).