Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לעונת 2024/25 ע"ש אלון תורג'מן

Recommended Posts

מה אתם רוצים מדגו? מלבד עניין השכר החלטה לא כזו תמוהה בעיניי.

הסיכויים הם לגמרי לטובתו לעלות את הפועל ליגה וזה מעולה לרזומה+ יש אפשרות שאיזה מטורף מליארדר ירכוש אותם בסוף.

אם היה הולך לב״ש יש לו רק מה להפסיד מול מכבי וחיפה שכנראה שוב יאבקו לבד על האליפות אז מה יש לו ללכת לב״ש ולעשות עוד מכלום(מקום שלישי ואולי גביע).

לפני2 שעות , רן יעקובי said:

הסיכויים הם לגמרי לטובתו לעלות את הפועל ליגה וזה מעולה לרזומה+ יש אפשרות שאיזה מטורף מליארדר ירכוש אותם בסוף.

אם היה הולך לב״ש יש לו רק מה להפסיד מול מכבי וחיפה שכנראה שוב יאבקו לבד על האליפות אז מה יש לו ללכת לב״ש ולעשות עוד מכלום(מקום שלישי ואולי גביע).

הפועל זה קן שרצים, אי אפשר להצליח במקום כזה שמלא בבלאגן ניהולי, היה יכול בשקט להתבסס באיזו קבוצה כמו מימר או להיכנס למשחק הכיסאות של ליגת העל. לחתום בהפועל זאת התאבדות מקצועית.

לפני2 שעות , הנדון said:

הפועל זה קן שרצים, אי אפשר להצליח במקום כזה שמלא בבלאגן ניהולי, היה יכול בשקט להתבסס באיזו קבוצה כמו מימר או להיכנס למשחק הכיסאות של ליגת העל. לחתום בהפועל זאת התאבדות מקצועית.

לדעתי הם יעלו ובמקרה כזה יתווספו לו כמה נקודות ברזומה כמי שהעלה את הפועל ליגה, גם אם זה אומר שמשכורת 1 או 2 לא תכנס בזמן או בכלל זה שווה למאמן בהתחלה.

1 דקה לפני, רן יעקובי said:

לדעתי הם יעלו ובמקרה כזה יתווספו לו כמה נקודות ברזומה כמי שהעלה את הפועל ליגה, גם אם זה אומר שמשכורת 1 או 2 לא תכנס בזמן או בכלל זה שווה למאמן בהתחלה.

הם יופתיעו שהשם הפועל לבד לא יעלה אותם ליגה, גם חשבו שלא ירדו. בשביל לעלות הם יצטרכו לקנות משחקים במבצעים.

לפני6 שעות , Matanbiton said:

לא יודע מה הפלא, מאמן ברמה של ליגה לאומית, לקבוצה של ליגה לאומית. סוו וואט

הוא נכנס לחלק מה-pool מאמנים ישראלים שמחליפים כסאות כל חצי שנה בתוחלת

לפני10 שעות , רן יעקובי said:

איך לעלות ליגה עם הפועל זה ישפר את הרזומה? זה המובן מאליו… 

אם כבר הרזומה שלו נפגע כי הוא יורד ללאומית אחרי שאימן את חיפה. 

בב״ש אין לו סיכונים. המקום השלישי מובטח ואם הוא לא יעשה בעיות לאלונה זה יספיק. 

גם אצל הלוזונים יש משרה טובה בהרבה. צעירים טובים, ניהול יציב ואפשרות סבירה לפלייאוף עליון.

אם דגו לא יעלה את הפועל ליגה זה יהיה כשלון גדול יותר ממקום שני עם חיפלה

יש לו רק מה להפסיד עם המועדון הרקוב הזה

לפני6 שעות , רן יעקובי said:

ונניח יתווספו לו כמה נקודות לרזומה, מה זה יתן לו? יהיה לו סיכוי לאמן קבוצה כמו מכבי פ"ת בעוד שנתיים?

לפני2 שעות , ravid said:

ונניח יתווספו לו כמה נקודות לרזומה, מה זה יתן לו? יהיה לו סיכוי לאמן קבוצה כמו מכבי פ"ת בעוד שנתיים?

הוא כבר במעגל ויאמן קבוצות כמו פת כמעט תמיד.

מדהים אותי שאין פתאום שום כתבה או מילה על החזרה של קציצי לחיפה. התנהלות תקשורתית מושלמת, נותנים לנושא להתקרר וידחפו את זה לאט לאט.

אם זה היה שחקן שלנו אוייי מה שהיינו עוברים עכשיו. מי היה מתעסק בערן ורןבי בכלל? זה היה שובר שיאים בעיניי.

לפני5 שעות , קובי השועל said:

מדהים אותי שאין פתאום שום כתבה או מילה על החזרה של קציצי לחיפה. התנהלות תקשורתית מושלמת, נותנים לנושא להתקרר וידחפו את זה לאט לאט.

אם זה היה שחקן שלנו אוייי מה שהיינו עוברים עכשיו. מי היה מתעסק בערן ורןבי בכלל? זה היה שובר שיאים בעיניי.

ככה זה שערוצי תקשורת הספורט מוצצים למי שמזין אותם בהדלפות ומשתף פעולה על מלא איתם, יש להם שגרירות בסמי. מתעב את זה.

29 דקות לפני, KIMHI said:

אפילו הסמל החדש של מכבי פתח תקווה יותר יפה מהחדש שלנו

לא מסוגל להסתכל על הסמל החדש ולא לחשוב על הכוח רמת גן, הכי לא קשור למכבי הסמל הזה.

גם העלו שם איזה קטע שהוא מדבר על חיפה עם קולות רקע כאילו הוא דופק נאום של ספרטה לפני מלחמה.

מדבר על הקהל רק שהזכרון קצר שעד לפני סמי עופר היו כמה אלפים בקריה, מאות כרטיסים היו שולחים לחיילים בבסיסים בקריות רק שימלאו את הקרחות ביציעים.

איזה מועדון מביך ואחרי הראיון הזה עם כל האהבה לאלברמן אני קצת זז בחוסר נוחות שאני שומע אותו מתבטא כך.

6 דקות לפני, רן יעקובי said:

גם העלו שם איזה קטע שהוא מדבר על חיפה עם קולות רקע כאילו הוא דופק נאום של ספרטה לפני מלחמה.

מדבר על הקהל רק שהזכרון קצר שעד לפני סמי עופר היו כמה אלפים בקריה, מאות כרטיסים היו שולחים לחיילים בבסיסים בקריות רק שימלאו את הקרחות ביציעים.

איזה מועדון מביך ואחרי הראיון הזה עם כל האהבה לאלברמן אני קצת זז בחוסר נוחות שאני שומע אותו מתבטא כך.

האהבה וההערכה שהייתה לאלברמן פגה כשהוא סיכם בחיפה שבוע לפני הגמר גביע נגדם. אני כמובן לא שוכחת גם את כל ההדלפות שלו כשהיה שחקן ספסל/יציע בעונת איווניר הזכורה לשמצה.

לפני4 שעות , judymaccabi said:

האהבה וההערכה שהייתה לאלברמן פגה כשהוא סיכם בחיפה שבוע לפני הגמר גביע נגדם. אני כמובן לא שוכחת גם את כל ההדלפות שלו כשהיה שחקן ספסל/יציע בעונת איווניר הזכורה לשמצה.

אני בטוח בזה שהוא חתם אצלם ב17/18 ביחד עם בן הרוש(התקופה היפה שהם לקחו ריג'קטים שלנו ובמיוחד הלקרדה שג'ורדי האכיל אותם עם טרייד של שלומי אזולאי הקשר על אלירן עטר).

לפני4 שעות , judymaccabi said:

מוטי צדק, חרא על אלברמן

חוגי אחלה רכש להפועל חיפה

נראה שהם הולכים לכיוון טוב, אם ישקיעו עוד קצת כסף יכולים לעשות לא מעט צרות ואפילו לאיים על מקומות 2/3

1 hour ago, netanel7 said:

חוגי אחלה רכש להפועל חיפה

נראה שהם הולכים לכיוון טוב, אם ישקיעו עוד קצת כסף יכולים לעשות לא מעט צרות ואפילו לאיים על מקומות 2/3

החתמה מעולה. אחרי באר שבע, חיפה ומכבי, יואב כץ משלם הכי הרבה משכורות בליגה. שיש אנשי מקצוע והכסף לא נשפך סתם, אז מקבלים קבוצה שיש לה יתרון עצום על הקבוצות מהדרג השני בליגה.

לפני3 שעות , פנחס שוף said:

אז השוער החדש של חיפה נחשב כישראלי?

אני אומר לך שאם הם ימצאו קאגלמכר 2.0 הם יצליחו לרשום גם אותו כישראלי.