Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לעונת 2024/25 ע"ש אלון תורג'מן

Recommended Posts

פורסם ב
18 דקות לפני, שי123 said:

מה זה אומר רכש כמו שצריך?

מכבי שילמה בשנה שעברה דמי העברה על לא מעט שחקנים.

הפיירפליי בכלל כבר כמעט לא רלוונטי לגבינו אחרי שהעלו את הסטייה המותרת בין ההכנסות להוצאות ל60 מילון אירו ל3 שנים.

לא נראה לי שכרגע כסף או חוסר רצון של מיטש זאת הבעיה, אלא המלחמה וחסר נכונות של שחקנים להגיע לפה.

על שחקני כדורסל מלחמה לא משפיעה ?

עזוב זה סיסמא שרצה כבר שנים.

פורסם ב
13 דקות לפני, אלמוג מלול said:

הם גם ברחו מפה שנייה אחרי שזכו באליפות

פורסם ב
6 דקות לפני, Elirandani said:

הם גם ברחו מפה שנייה אחרי שזכו באליפות

ומלא אחרים באו. מאוד מוזר הסיפור, גם סתם קבוצות בכדורסל מביאות לפה שחקנים.

פאקינג פטריק בברלי בא לשחק בישראל 

פורסם ב
43 דקות לפני, שי123 said:

מה זה אומר רכש כמו שצריך?

מכבי שילמה בשנה שעברה דמי העברה על לא מעט שחקנים.

הפיירפליי בכלל כבר כמעט לא רלוונטי לגבינו אחרי שהעלו את הסטייה המותרת בין ההכנסות להוצאות ל60 מילון אירו ל3 שנים.

לא נראה לי שכרגע כסף או חוסר רצון של מיטש זאת הבעיה, אלא המלחמה וחסר נכונות של שחקנים להגיע לפה.

הפיירפליי לא רלוונטי בפועל אבל הוא כן השאיר חותם וצלקת מבחינת ההתנהלות. מכבי מאוד מאוד זהירה במדיניות הרכש, כמעט 0 סיכונים בכסף גדול, כבר לא משלמת על שחקנים מהליגה וגם על זרים לא זוכר מתי פעם אחרונה שעברו מליון יורו לעסקה.

ברור שהמלחמה משפיעה אבל זה היה נכון גם לקיץ שעבר ולזה שלפניו.

מכבי מועדון גדול והיתרון שלנו מתחיל בכסף גדול אבל אם לא משתמשים בו, היתרון מצטמצם. החוסרים בסגל ידועים לכולם וגם האופציות להביא איכות למקומות שחסר ידועה, אבל צריך בשביל זה לשחרר קצת את החגורה ולקחת סיכונים

פורסם ב

אין יותר פיירפליי כמו שאנחנו הכרנו אותו.

מכבי מתנהלת באופן זהיר בחלון ההעברות, והאמת? פרט לאיטיות הבלתי אפשרית והביטחון המוגזם בחלק מהעמדות, אני מעדיף את הצורה הזו.

פורסם ב
32 דקות לפני, אלמוג מלול said:

בכדורסל  ב- 800 אלף יורו אתה מביא שחקן טופ יורוליג כמו מוטלי ובכדורגל אתה לא תצליח להשאיר את מילסון.

יש קצת הבדל הייתי אומר. 

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

אין יותר פיירפליי כמו שאנחנו הכרנו אותו.

מכבי מתנהלת באופן זהיר בחלון ההעברות, והאמת? פרט לאיטיות הבלתי אפשרית והביטחון המוגזם בחלק מהעמדות, אני מעדיף את הצורה הזו.

אני מעדיף שיקחו לפעמים סיכונים. הזהירות והשבלוניות תוקעות אותנו. כסף לא חסר, אפשר לשדרג איתו איפה שאנחנו חלשים וחבל שלא עושים את זה

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

אני מעדיף שיקחו לפעמים סיכונים. הזהירות והשבלוניות תוקעות אותנו. כסף לא חסר, אפשר לשדרג איתו איפה שאנחנו חלשים וחבל שלא עושים את זה

תגדיר סיכון.

דמי העברה? שכר? מכבי תמיד משלמת היטב. רק לפני חצי שנה הוצאנו את אחד הסכומים הגדולים בהיסטוריה על שחקן ישראלי.

דווקא בתנאים הנוכחיים אני מעדיף את השמרנות.

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

תגדיר סיכון.

דמי העברה? שכר? מכבי תמיד משלמת היטב. רק לפני חצי שנה הוצאנו את אחד הסכומים הגדולים בהיסטוריה על שחקן ישראלי.

אני לא זוכר מתי מכבי הוציאה על דמי העברה כמו בעונה הקודמת.

רז שלמה 1.1 מיליון יורו

דוידה - 800 אלף יורו

מילסון - 700 אלף יורו

קיקו - 800 אלף יורו

מדמון - 1.6 מיליון יורו

אדו - 700 אלף יורו

הסכומים לפי פרסומים בתקשורת

פורסם ב
8 דקות לפני, קמחי said:

תגדיר סיכון.

דמי העברה בעיקר. שכר "התפזרנו" רק עם ערן, זה לא מעיד על הכלל.

אם עלי מוחמד מעניין אותנו, אז לא להתבחבש על מאה אלף יורו לפה או לשם. אם יש מומ על דין דוד, לחתוך. אם יונה כוכב, לשים עליו את היד.  להגדיל קצת השקעה בזרים, שכר ודמי העברה.

כל העסקאות הבינוניות של ה 500-800 א' יורו, הן במצטבר לא מעט כסף. עוד מלדה, עוד לאיוס, עוד אדו. וחבל. בכסף הזה או לא בהרבה יותר ממנו אפשר להביא איכות הרבה יותר גדולה ולהפסיק לפחד ליפול כי תמיד יהיו גם נפילות

פורסם ב
6 דקות לפני, snufkin said:

אם עלי מוחמד מעניין אותנו, אז לא להתבחבש על מאה אלף יורו לפה או לשם. אם יש מומ על דין דוד, לחתוך. אם יונה כוכב, לשים עליו את היד.  להגדיל קצת השקעה בזרים, שכר ודמי העברה.

כל העסקאות הבינוניות של ה 500-800 א' יורו, הן במצטבר לא מעט כסף. עוד מלדה, עוד לאיוס, עוד אדו. וחבל. בכסף הזה או לא בהרבה יותר ממנו אפשר להביא איכות הרבה יותר גדולה ולהפסיק לפחד ליפול כי תמיד יהיו גם נפילות

כל הקבוצות בארץ צריכות לשלם אקסטרה פרמייה כדי להביא לכאן שחקנים בסיטואציה הזאת. 90 אחוז מהם אומרים לא, השוק קטן עבור כולם. 

זה מה שיש. לא חושב שיש פחד במכבי. יש תנאים לא פשוטים. יש לנו פנטזיות ויש מציאות.

פורסם ב
Just now, snufkin said:

שניה, אני לא מבין מה ההקשר לסכום.

מילסון הוא גניבה. קיקו, לפחות על הנייר היה אמור גם להיות גניבה.

אם כבר, השקעה יוצאת דופן מסנדלת את האופציה שלך לשאר העמדות שזקוקות לחיזוק.

למה הביאו את מלדה? גם בהעברה חופשית הוא די מיותר, בטח אחרי נעילת עסקת מדמון.

עלי מוחמד היה סגור כאן והתחרט. הוא התבטא על זה בעצמו.

ג'קי רצה ממכבי יותר ממה שחיפה שילמה. שיזדיין, חי בשלום גם בלי דין דוד.

חשוב להדגיש שרוב העסקאות יוצאות הדופן הגיעו לאחר שבר מקצועי או עזיבה של שחקן בולט. כאן אני מבין את ההיגיון.

בשגרה, מעדיף 3 מיליון אירו מפוזרים בדמי העברה על מספר עסקאות מאשר בוננזה בודדת.

פורסם ב
23 דקות לפני, Elirandani said:

אני לא זוכר מתי מכבי הוציאה על דמי העברה כמו בעונה הקודמת.

רז שלמה 1.1 מיליון יורו

דוידה - 800 אלף יורו

מילסון - 700 אלף יורו

קיקו - 800 אלף יורו

מדמון - 1.6 מיליון יורו

אדו - 700 אלף יורו

הסכומים לפי פרסומים בתקשורת

צריך גם לומר שזה בהלימה לכך שתוך חצי שנה מכרת את גלוך ופרץ. 

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

שניה, אני לא מבין מה ההקשר לסכום.

מילסון הוא גניבה. קיקו, לפחות על הנייר היה אמור גם להיות גניבה.

אם כבר, השקעה יוצאת דופן מסנדלת את האופציה שלך לשאר העמדות שזקוקות לחיזוק.

למה הביאו את מלדה? גם בהעברה חופשית הוא די מיותר, בטח אחרי נעילת עסקת מדמון.

עלי מוחמד היה סגור כאן והתחרט. הוא התבטא על זה בעצמו.

ג'קי רצה ממכבי יותר ממה שחיפה שילמה. שיזדיין, חי בשלום גם בלי דין דוד.

חשוב להדגיש שרוב העסקאות יוצאות הדופן הגיעו לאחר שבר מקצועי או עזיבה של שחקן בולט. כאן אני מבין את ההיגיון.

בשגרה, מעדיף 3 מיליון אירו מפוזרים בדמי העברה על מספר עסקאות מאשר בוננזה בודדת.

ככל שהסכום גדול יותר, כך אם תהיה נפילה היא תהיה כואבת יותר. פחות נורא כביכול ליפול עם זר של 700 אלף כמו אדו או קיקו מאשר זר של 1.5 מ' כמו שחיפה נפלה עם שואו (אגב, שחקן לא רע. אבל לא שווה אפילו קרוב למה ששילמו)

אני מכיר גרסאות אחרות בסיפור של דין דוד ומוחמד. כשמוחמד בחיפה עכשיו בטח שיגיד שהוא לא רצה מכבי..

כסף הוא לא גרנטי ואפשר להביא מציאה גם בחינם אבל לרוב הכסף משקף את האיכות.

פעם ג'ק יכל להוריד את קורנפיין לחניה להביא מטען ולסגור איתו בחניה על עוד כמה דולרים כדי שהשחקן שאתה רוצה יגיע אלייך. לגורדי היה חופש פעולה כמעט מלא לסמס לכל שחקן שעניין אותו. אתה רואה את זה קורה היום? העסקה האחרונה שאמרתי וואלה מכבי חזרה להיות חיית שוק זו עסקת מדמון. זה היה מהיר ולא השאיר לאף אחד סיכוי

פורסם ב
1 hour ago, אלמוג מלול said:

ההבדל הוא שבקבוצות הגדולות בכדורסל בארץ משלמים משכורת כמו בקבוצות הגדולות באירופה, ומתמודדים על פיינל פור ביורוליג/יורוקאפ.

בכדורגל אנחנו אופציה זניחה גם בימים תקינים, אז בטח עכשיו שחקנים שיכולים לקבל אותם תנאים במקום אחר יעדיפו לא להגיע לפה.

בטח אם אתה רוצה להתמודד על שחקנים ששווים 2-3 מיליון אירו - יש להם ביקוש בליגות הרבה יותר חזקות.

מעבר לזה שאלו סכומים לא הגיוניים לרמת ההכנסה שלנו.

פורסם ב
לפני2 שעות , שי123 said:

בטח אם אתה רוצה להתמודד על שחקנים ששווים 2-3 מיליון אירו - יש להם ביקוש בליגות הרבה יותר חזקות.

מעבר לזה שאלו סכומים לא הגיוניים לרמת ההכנסה שלנו.

אני רוצה לתקן אותך כאן - מכבי ת"א ומכבי חיפה מציגות יופי של רמת הכנסות ביחס למועדונים מקבילים ברחבי אירופה. 

מעבר לזכויות שידור, יש מעט מאוד קבוצות שהן לא מ-5 הליגות הבכירות ומוכרות יותר מ - 20 אלף מנויים ועושות נניח 5 מ - 6 עונות אחרונות שלב בתים כלשהו במפעל אירופי. 

אתה כן צודק שזה לא הגיוני לשלם ככה, כי אין לנו כסף לזה היות ואנחנו נדרשים לשלם פי 3 על השווי אמיתי של כל שחקן ישראלי, בגלל מגבלת הזרים. 

ביום שיורידו את מגבלת הזרים, המועדונים שלנו יחזרו להשאיר אבק לכל מיני מאלמו, רוזנבורג כאלה שכיום לא סופרות אותנו (ולפני עשור וחצי היינו טובים מהם), כי יהיה לנו כסף להציע לזרים בהתאם ליופי של רמת הכנסות שיש בליגה, כפועל יוצא לכך שאנחנו מדינת חולת כדורגל. 

תיקח את הכסף שחיפה שמו בעסקה של אזולאי (כולל שכר וכו') - אתה מביא אחלה של זר מליגה ראשונה בהולנד או צרפת. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Elirandani said:

אשכרה הקרקס עם השוודי ממשיך גם לעונה הזאת

https://www.football.org.il/players/player/?player_id=248188&season_id=26

אין לו אזרחות והוא עדיין רשום כישראלי. שכונה

אם אני לא טועה אז גם לעלי מוחמד אין ממש אזרחות לא?
סוג של מעמד של תושב ארעי שצריך לדאוג לחדש כל הזמן

פורסם ב
3 דקות לפני, Arthur Read said:

אם אני לא טועה אז גם לעלי מוחמד אין ממש אזרחות לא?
סוג של מעמד של תושב ארעי שצריך לדאוג לחדש כל הזמן

אין לו גם את זה. סתם אישור מוזר מבית הדין, בזמן שההליך בכלל לא הסתיים.

צטט

מגן מכבי חיפה, דניאל סונדגרן, קיבל היום (חמישי) את מעמדו כישראלי על ידי נשיא בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, השופט בדימוס אמנון סטרשנוב, על סמך תצהיר שהגיש יחד עם בת זוגו אלין. אלין יכולה לקבל מעמד של אזרחית מכורח חוק השבות

עלי מוחמד אכן קיבל.

פורסם ב
לפני16 שעות , Brandon Roy said:

אני רוצה לתקן אותך כאן - מכבי ת"א ומכבי חיפה מציגות יופי של רמת הכנסות ביחס למועדונים מקבילים ברחבי אירופה. 

מעבר לזכויות שידור, יש מעט מאוד קבוצות שהן לא מ-5 הליגות הבכירות ומוכרות יותר מ - 20 אלף מנויים ועושות נניח 5 מ - 6 עונות אחרונות שלב בתים כלשהו במפעל אירופי. 

אתה כן צודק שזה לא הגיוני לשלם ככה, כי אין לנו כסף לזה היות ואנחנו נדרשים לשלם פי 3 על השווי אמיתי של כל שחקן ישראלי, בגלל מגבלת הזרים. 

ביום שיורידו את מגבלת הזרים, המועדונים שלנו יחזרו להשאיר אבק לכל מיני מאלמו, רוזנבורג כאלה שכיום לא סופרות אותנו (ולפני עשור וחצי היינו טובים מהם), כי יהיה לנו כסף להציע לזרים בהתאם ליופי של רמת הכנסות שיש בליגה, כפועל יוצא לכך שאנחנו מדינת חולת כדורגל. 

תיקח את הכסף שחיפה שמו בעסקה של אזולאי (כולל שכר וכו') - אתה מביא אחלה של זר מליגה ראשונה בהולנד או צרפת. 

נגיד קרה נס והשוק נפתח,אנחנו נוכל לשלם את השכר הקודם של זהבי(1.2 מיליון) כסטנדרט לשחקנים מובילים ולא כשבירת בנק?

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

נגיד קרה נס והשוק נפתח,אנחנו נוכל לשלם את השכר הקודם של זהבי(1.2 מיליון) כסטנדרט לשחקנים מובילים ולא כשבירת בנק?

בגדול מיץ' יכול להביא גם את די מריה שפנוי לאגף בקלות, זה צ'יפס בשבילו. הוא מסתכל על דברים בצורה שונה לגמרי. זה לגמרי ביזנס בשבילו והוא לא מכניס שום רגש כמו כל אחד מאיתנו.

פורסם ב
לפני2 שעות , Raumdeuter said:

2-3 שחקנים בקלות. אפילו 4.

5 מיליון יורו.

בתנאי שהם באמת טובים כמו זהבי של אז. ושאר הסגל כמו עכשיו. נחזיר את הכסף הזה מאירופה קל.

פורסם ב

צריך לקחת בחשבון דבר אחד לגבי פתיחת השוק - יש סיכוי גבוה שזה יבוא ביחד עם ביטול הפטור על מיסים לזרים. כיום, עלות המעביד לשחקן זר היא בערך חצי מעלות המעביד לשחקן ישראלי. 

פורסם ב
48 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

צריך לקחת בחשבון דבר אחד לגבי פתיחת השוק - יש סיכוי גבוה שזה יבוא ביחד עם ביטול הפטור על מיסים לזרים. כיום, עלות המעביד לשחקן זר היא בערך חצי מעלות המעביד לשחקן ישראלי. 

ואם באמת יעשו תוכנית, יוודאו שההפרש הזה שבין המיסוי ילך לקרן שתתגמל קבוצות על סמך קריטריונים שעובדים בכל העולם, כמו אנשי מקצוע במחלקות הנוער או שיתוף שחקני בית. ככה באמת דואגים לשחקן הישראלי. 

פורסם ב
13 דקות לפני, Brandon Roy said:

ואם באמת יעשו תוכנית, יוודאו שההפרש הזה שבין המיסוי ילך לקרן שתתגמל קבוצות על סמך קריטריונים שעובדים בכל העולם, כמו אנשי מקצוע במחלקות הנוער או שיתוף שחקני בית. ככה באמת דואגים לשחקן הישראלי. 

הצחקת את נערי האוצר