Jump to content

נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לעונת 2024/25 ע"ש אלון תורג'מן

Recommended Posts

פורסם ב
27 דקות לפני, קובי השועל said:

אדו חוזז ובר לין עד כדי כך יותר מרשימים באימונים מיוני ומלדה?

לא יודע על מלדה אבל יוני פרש ב2021.

פורסם ב
24 דקות לפני, קובי השועל said:

אדו חוזז ובר לין עד כדי כך יותר מרשימים באימונים מיוני ומלדה?

יונתן כהן אם היה לו חוזה של בר לין היה נשאר להיות גיבוי.

מלדה חלוץ מספר 4 בסגל ולא נראה שהוא עושה רושם על הצוות 

את שתיהם אתה יכול לשמור לאיזה טרייד מעניין בליגה.

לגבי השלושה סביר מאוד להניח שהם יושאלו והצוות המקצועי רק רוצה להיות בטוח שלא פספסו משהו 

פורסם ב
13 דקות לפני, מרגוליס said:

לגבי השלושה סביר מאוד להניח שהם יושאלו והצוות המקצועי רק רוצה להיות בטוח שלא פספסו משהו 

כבר כמה שנים שמכבי עושה נזק לשחקנים האלה כשהיא מושכת את ההחלטות לגביהם. נידם זו דוגמא מצוינת לשחקן שהוא כבר בן 23, כבר 4 עונות מושאל וגם עכשיו בעונה החמישית אומרים אולי, תשמע, נשאיר אותו לסגל הרחב. כל השחקנים הצעירים האלה גם ככה סובלים מעצם היותם מושאלים לקבוצות אחרות, אז מכבי גם משחררת אותם לקבוצות האלה שיצטרפו אחרי שהקבוצות האלה כבר עשו מחנה אימון, התגבשו, בנו סגל ואז לא מספיק המצב קשה, מתבזבזת להם חצי עונה עד שהם נכנסים לקצב בקבוצה החדשה. ואגב, זה ממש לא רק על מכבי, זו שיטת הגבלת הזרים הזו שלא נותנת לשחקנים הותיקים יותר להתקדם ולצאת לחו"ל (נניח קניקובסקי, דין דוד וכו') ומצד שני לא נותנת לשחקנים האלה, הדור הצעיר, את המקום להחליף אותם. 

פורסם ב
לפני16 שעות , yello said:

אם הוא לא יוותר על כסף הוא יפרח ביציע.

זה נראה שבית"ר הולכת על כיוון של "מכבי ריג'קטס".

פורסם ב
On 12.7.2024 at 21:03, Dalembert said:

מה שהולך בטוויטר עם התולעת מאז שהתפרסם על הרכישה של הפועל זה פשוט משוגע. הוא חוגג בשיגעון (כמובן באופן התולעי המאפיין אותו) את זה שהוא הביא סקופ שהתברר שהוא אמיתי! עשה משהו טוב בעבודה! אם כל אדם שעשה משהו טוב בעבודה היה חוגג ככה המשק היה קורס. אשכרה שמר בסימניות כל מיני תגובות של צייצנים אנונימיים מלפני חודשיים בשביל לחגוג להם בפנים.

איזה מוקיון, תולעת דוחה ומטונפת

הדבר היחיד שיותר מביך ממופע האוננות המתמשך של התולעת, זה המציצות שהוא מקבל מאוהדי הפועל. איזה דוחה. 

פורסם ב
52 דקות לפני, פנחס שוף said:

כמה זרים מותר בלאומית לא הבנתי 

3

פורסם ב

אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה שחיפה שילמה עבור אזולאי פי 3 (לפחות) מהשווי שלו בשוק החופשי, מגן ומקדם את השחקן הישראלי...?

זה תקף כמעט לכל העסקאות כאן כמובן. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה שחיפה שילמה עבור אזולאי פי 3 (לפחות) מהשווי שלו בשוק החופשי, מגן ומקדם את השחקן הישראלי...?

זה תקף כמעט לכל העסקאות כאן כמובן. 

בכר קבלן ביצוע, לא מעניין אותו קידום שחקן כזה או אחר ולא מעניין אותו אם השחקן הצעיר לא ייתן לו במידית את התפוקה שהוא מצפה לה. יש מאמנים כאלו..

פורסם ב

לא הבנת את השאלה. אני אחדד - 

איך זה שהגבלת הזרים גרמה לחיפה (ולנו שנה שעברה לדוגמא עם מדמון) לשלם על שחקן פי 2.5-3 מהשווי של שחקן שהיו מוכנים לשלם עליו בחו"ל, מקדם את השחקן הישראלי. 

פורסם ב
לפני7 שעות , קובי השועל said:

בכר קבלן ביצוע, לא מעניין אותו קידום שחקן כזה או אחר ולא מעניין אותו אם השחקן הצעיר לא ייתן לו במידית את התפוקה שהוא מצפה לה. יש מאמנים כאלו..

קאסה הזה חתיכת טמבל שחתם בחיפה והעדיף אותם על פני מועדון שאשכרה מקדם צעירים, עוד שנתיים בכלל לא נזכור מי זה.

פורסם ב

אצילי יהיה בחיפה. זה משנה משמעותית את מאזן הכוחות בליגה

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

יענקלך פליצעלך יצליח לגרום לרשיות ולמיסוי שלו להיות לטווח שנים(אם בכלל)

הוא השלטון והוא גם ההון במדינה.

אל תדאג זה ברור שאצילי יהיה בחיפא.

פורסם ב
לפני17 שעות , Dalembert said:

הדבר היחיד שיותר מביך ממופע האוננות המתמשך של התולעת, זה המציצות שהוא מקבל מאוהדי הפועל. איזה דוחה. 

הוא הפך להיות גם כתב הפועל סל

פורסם ב
לפני4 שעות , snufkin said:

מקור?

פורסם ב
14 דקות לפני, Raumdeuter said:

מקור?

זה הרי ברור שהוא יהיה שם, חסר לנשיא שלא יביא אותו, מי שמנהל את המועדון אלה האוהדים, הקסקט רק בובה, האוהדים נותנים לו כל עונה

סולד אאוט אז חייב לציית להם.

פורסם ב

לברק בכר לא אומרים לא

הוא ישיג מה שהוא רוצה

זאת הסיבה שלעולם מיץ' לא יביא איש מערכת כזה, זה שפוי ומובן.

פורסם ב
41 דקות לפני, קובי השועל said:

לברק בכר לא אומרים לא

הוא ישיג מה שהוא רוצה

אם חושבים על זה,כנראה שאופן ההתנהלות של בכר הוא האנטי-מיטש(הרי ברק בכר הוא תינוק מגודל בכל הקשור לענייני רכש והוא תמיד נמצא באובססיית "תביאו לי עכשיו ולא מעניין אותי מחר") ולכן הוא לעולם לא יגיע לפה ללא שום קשר לצבע הדרכון.

פורסם ב
50 דקות לפני, קובי השועל said:

לברק בכר לא אומרים לא

הוא ישיג מה שהוא רוצה

זה מה שתמיד טענתי, הוא לא הכוס תה של גולדהאר.

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי השועל said:

לברק בכר לא אומרים לא

הוא ישיג מה שהוא רוצה

הייתי רוצה מאמן שדופק על השולחן ככה, בסוף התוצאות שלו פנטסטיות וזה לא סתם. ברוב העונות הוא מעמיד סגלים אדירים

פורסם ב
לפני4 שעות , snufkin said:

הייתי רוצה מאמן שדופק על השולחן ככה, בסוף התוצאות שלו פנטסטיות וזה לא סתם. ברוב העונות הוא מעמיד סגלים אדירים

היה יוקאנוביץ', ברח עוד לפני שסיים כמה מחזורי ליגה.

איביץ בקדנציה השנייה ברח באמצע. 

לא עובד אצלנו. 

צריך להיות עם אופי מיוחד לשים את עצמך על הגריל ככה כמאמן מכבי ועוד לקבל שיגעון כמו של מנספורד שכבר עוד מעט שנה מחכה ליחזקאל (שגם לא שיחק כדורגל שנה) בשביל שיהיה סופסוף מגן ימני ראוי. 

פורסם ב
16 דקות לפני, Brandon Roy said:

היה יוקאנוביץ', ברח עוד לפני שסיים כמה מחזורי ליגה.

איביץ בקדנציה השנייה ברח באמצע. 

לא עובד אצלנו. 

צריך להיות עם אופי מיוחד לשים את עצמך על הגריל ככה כמאמן מכבי ועוד לקבל שיגעון כמו של מנספורד שכבר עוד מעט שנה מחכה ליחזקאל (שגם לא שיחק כדורגל שנה) בשביל שיהיה סופסוף מגן ימני ראוי. 

ג'ורדי היה קונה כל מה שזז. הפיירפליי צילק את מיץ' ומאז אין חופש לאף אחד לעשות רכש כמו שצריך וחבל

פורסם ב
36 דקות לפני, snufkin said:

ג'ורדי היה קונה כל מה שזז. הפיירפליי צילק את מיץ' ומאז אין חופש לאף אחד לעשות רכש כמו שצריך וחבל

אני מאמין שזה בנוסף להשקעה הגדולה במחלקת הנוער ושילוב שחקני בית.

לגבי הרכש, בעיקר מתוך הליגה, נהיה בלתי נסבל עם המחירים האלה.

פורסם ב
25 דקות לפני, snufkin said:

מה זה אומר רכש כמו שצריך?

מכבי שילמה בשנה שעברה דמי העברה על לא מעט שחקנים.

הפיירפליי בכלל כבר כמעט לא רלוונטי לגבינו אחרי שהעלו את הסטייה המותרת בין ההכנסות להוצאות ל60 מילון אירו ל3 שנים.

לא נראה לי שכרגע כסף או חוסר רצון של מיטש זאת הבעיה, אלא המלחמה וחסר נכונות של שחקנים להגיע לפה.