Jump to content

רשמים מהניצחון על ב"ש בבלומפילד | 3-0 שהופך את זה לרשמי, הצלחת חוזרת הביתה. א-ל-ו-פ-י-ם!! בפעם ה25!

Recommended Posts

אחד הניצחונות החשובים בתולדות המועדון ואחד הימים השמחים של אוהדי מכבי ת"א בהיסטוריה מאחורינו, עדיין אי אפשר להרגע וכל מה שנשאר לנו כדי להבטיח את החזרת הצלחת הביתה הוא 3 נקודות באחד משלושת המשחקים הקרובים. היום המשחק הקשה מבינהם על הנייר, הפועל ב"ש אמנם בבלומפילד אך עדיין משחק שאין לקהל בו ראש, בטח במצבת הפצועים והמורחקים המוגזמת שיש לנו, אבל כשכל ת"א לובשת צהוב ובלומפילד מפוצץ, כולם רוצים לעשות את זה כאן ועכשיו.

שופט: גמור (מאז האדום אפילו לא ניסה לשפוט את המשחק, פשוט לעזור לב"ש לצלוח את זה בתבוסה מינימלית. השיא לדעתי היה תוספת זמן במחצית הראשונה. היה לנו 4(!) דקות של הפסקה אחרי האדום, 3 צהובים, שני שערים, כמה וכמה התחזויות ומשיכות זמן של ב"ש ושוער שמסרב לשחק כדורגל + אולי השיחה הארוכה בהיסטוריה בין שופט למאמן כדורגל, ככל הנראה העלו פודקאסט. והוא מוסיף דקה. אין מילים.)

שחקנים: משפתי לא חושב שב"ש אפילו חשבו לבעוט לאזור המסגרת. רוסטם ישששש!!! איך חגגתי בגול שלך! אוהב אותך! עוד משחק לחימה מדהים. נכס. חייב לפרוש במכבי. סבוריט כל דקה שלך על הדשא היא קלאסה, מהזרים האהובים והאיכותיים בהיסטוריה. שלמה משחק טוב נוסף של רז, לא היה הרבה מול מה אבל טוב לעתיד. נחמיאס אחלה עידן, היה טוב היום בשני צידי המגרש, נתן הכל ושמח לראות שסופסוף מתחבר לו. קארצב אני אוהב את עדן האחראי, אמנם פחות אגרסיבי וחוטף כדורים אבל גם לא גורם לי להתקפי לב, היה בסדר היום. גבי אהבה בלב, ממצטייני העונה, נתן את התחת גם אחרי שהמשחק היה גמור ואנחנו כבר אלופים, מראה ממה הוא עשוי. מקווה מאוד שנראה אותך פה גם בשנה הבאה. ביטון הביא את האדום (כאילו אבו עביד הביא אבל הבנתם) וגם את הבישול הראשון אבל זה לא משנה את הדעה שלי עליו, לא צריך להיות במכבי. דוידה עשה דקות לא רעות, היה מסוכן והתחבר טוב עם החברים. כרגיל חסר קצת תכלס. מילסון בלי ששמתם לב רשם עוד שני בישולים ואינספור סחרורי שחקנים, כמה אתה חשוב לנו. תורג'מן היום היה ממש אחלה, ביצוע מלוטש של חלוץ גדול בשער הראשון והחשוב ביותר. עשה עוד לא מעט פעולות מרשימות.

ערן לא כבש אבל הכל טוב, יש עוד שני מחזורים ונעשה מה שצריך כדי שיכבוש מה שצריך.

פיקנטריה:

- אליפות 25 

- כוכב חמישי על החולצה

- מיטש גולדהאר מקבל אהבה ברחובות יפו לפני המשחק

- טקס מיטש לטיבי (בפעם השישית) ולאלמוג (חח)

- כל סובב בלומפילד (יפו, פלורנטין) צבוע צהוב, שירים, אלכוהול ואווירה של אליפות

- ויטור עם האדום המהיר בהיסטוריה של ליגת העל (אני מניח) איזה 13 שניות 

- גול של דוידאזדה! ועוד מול ב"ש!! (ובימין)

- ערן זוכה כמובן בשחקן העונה 

- הגל ביציע, שירים נוסטלגים, חגיגות על הפועל.

- הארגון/קהל של ב"ש הולך באמצע המשחק(?) (מה קרה שם?)

- ערן (ושרן ודור) עולים לבמה לחגוג (במקום ללכת להניף)

- חוגגים אליפות בבלומפילד החדש לראשונה (עם קהל)

חייב למות:

אליאסי - מה כואב לך יא זין? מזנק מתאבד להציל את הגול של ערן כאילו החיים שלך תלויים בזה, מי יתן וזה היה הזינוק האחרון שלך בחיים.

קהל:

לא זוכר כזה קרנבל באמת הרבה זמן, אולי הכי שמח שראיתי את בלומפילד החדש כשכבר משעות אחר הצהריים כל יפו הייתה צבועה בצהוב - הכל היה מוכן להתפוצצות הר הגעש בבלומפילד היום וזה בדיוק מה שקיבלנו עם חגיגות אליפות מטורפות לאורך כל 90 הדקות, מיטב הלהיטים מכל הזמנים עם פיקים פשוט מחרישי אוזניים, בלומפילד רעד היום! יש לי המון מה להגיד ואני עוד אגיד על כמה האליפות הזאת הייתה חשובה, אולי השניה הכי חשובה בעידן מיטש גולדהאר. כמה קשה היה להביא את זה וכמה עבודה יש לנו לשנה הבאה. אבל שניה לפני שאנחנו חוזרים לחגוג עד אור הבוקר אי אפשר שלא להגיד שגם בשמחה המטורפת הזאת, אין דרך להשאר אדישים לכל האחים שלנו ליציע שאיבדנו בשנה האחרונה. השמות לא מפסיקים להגיע והלב נקרע.

רן יעבץ ז"ל, אח ליציע מהמשפחה הכי צהובה שיכולה להיות, תמיד עם חיוך, תמיד מעודד, תמיד דוחף, תמיד חיובי. דמות נדירה שתחסר לכל מעגל שאליה השתייך, ותחסר לי באופן אישי. מקווה שאתה חוגג את האליפות הזאת מלמעלה - היא לגמרי שלך.

שלישי, 20:30, סמי עופר - חגיגות האליפות ממשיכות.

כל מילה על אליאסי בול. כמה קללות המטרתי על הבן זונה הזה ביציע. מה היה כואב לו לתת לערן לדחוף את זה? הבנו אתה שוער טוב, יאללה שחרר ותן לחגוג.

17 דקות לפני, Sawyer said:

- הארגון/קהל של ב"ש הולך באמצע המשחק(?) (מה קרה שם?)

ממה שהצלחתי לראות מ- 8, אולי "מחו" כי במחצית נכנסו שוטרים/מאבטחים אחרי שהם החליטו לשבור כיסאות ולזרוק (וגם לפגוע ממה שראיתי) על אנשים ב- 7.

מלחמה, 7.10, הקפצה, עזה חודשיים, מתעדכן ברדיו על תוצאות, דרבי 4-2 מקבל דיווח בטלפון כשר, יוצא, פיראוס 4-1, הולך למה שנשאר, עונה שמרגישה כמו נצח, מגיע לנו, לכולם

אושר ועצב ותסכול ושמחה והכל ביחד

ישששש

אליפות 25 על הפרצוף של התקשורת, כמה התפוצץ היום לחץ של עונה שלמה השתחרר במשחק אחד

עד דקה 25-30 בעיקר חגיגות ירידה להפועל ביציע באותו רגע חשבתי שזה בא יותר מדי על חשבון השירים שלנו
בחצי השני זה כבר היה נראה אחרת, קונצרט מפואר שלא ראיתי המון זמן בבלומפילד ותצוגה מרהיבה בצהוב כחול
שאפו לארגון כמובן. עונה כזאת מאתגרת, בשנה כזאת קשה וסוף כזה מתוק.  
תודה על עוד רגעים בלתי נשכחים, תודה על עוד אליפות צהובה תודה על הזכות להיות מכבי, 

תודה למכבי על העונה והאליפות המיוחדת הזאת!

רק כדורגל נותן לי אסקפיזם בתקופה הקשה הזאת, זו אליפות סופר חשובה ומרגשת.

יאללה עכשיו להתאבד על זרים חדשים וליגת האלופות! 

הקרנבל ביפו משעות הצהריים היה חריג. כיף גדול.

העידוד במשך המשחק לא היה טוב לטעמי. יותר מידי רגעים של שקט.

שיאו איזה אליפות. מהחשובות.מהקשות. מהמרגשות. העונה הכי ארוכה בהיסטוריה של הכדורגל.

זכור לי שאחרי ה 7.10 ממש שכחתי ממכבי ברמה שבאמת לא זכרתי איזה מקום אנחנו.

בסבב הראשון בעזה חברה שחזרו מרענון אמרו לי שניצחנו בחוץ באירופה (פרץ עם צמד נראה לי 3-1) ומכבי מקום ראשון מובילה בפער של 8. אז פתאום המחשבה למכבי חזרה. המחשבה של בואנה יש פה עונה ועונה חשובה. 

הניצחון חוץ ריינה הוא מהחשובים ומהקשוחים.

הגול של פרץ נגד סכנין זה חתיכת רגע מדהים.

מטורף באמת. לעבור על הלוח משחקים ולקלוט שעברנו הכל העונה.

צטט

שופט: גמור (מאז האדום אפילו לא ניסה לשפוט את המשחק, פשוט לעזור לב"ש לצלוח את זה בתבוסה מינימלית. השיא לדעתי היה תוספת זמן במחצית הראשונה. היה לנו 4(!) דקות של הפסקה אחרי האדום, 3 צהובים, שני שערים, כמה וכמה התחזויות ומשיכות זמן של ב"ש ושוער שמסרב לשחק כדורגל + אולי השיחה הארוכה בהיסטוריה בין שופט למאמן כדורגל, ככל הנראה העלו פודקאסט. והוא מוסיף דקה. אין מילים.)

צטט

חייב למות:

אליאסי - מה כואב לך יא זין? מזנק מתאבד להציל את הגול של ערן כאילו החיים שלך תלויים בזה, מי יתן וזה היה הזינוק האחרון שלך בחיים

מבין ההודעות הכי מצחיקות משעשעות (ונכונות) בתולדות הפורום לדורותיו. בהעלו פודקאסט קרסתי 

בכלל, סיכום משחק ענק, אחד הגדולים אם לא הכי גדול

מילה טובה לפאנטיקס שאף פעם לא מקבלים את הריספקט הנדרש והכפיים להם היום. זה התחיל משעה 16:00 עוד ברחובות והסתיים(לבנתיים) אחרי חצות, נתנו תצוגה אדירה עם כל הלב והנשמה ודחפו את הקהל והקבוצה ליום בלתי נשכח!

1 דקה לפני, קובי השועל said:

מילה טובה לפאנטיקס שאף פעם לא מקבלים את הריספקט הנדרש והכפיים להם היום. זה התחיל משעה 16:00 עוד ברחובות והסתיים(לבנתיים) אחרי חצות, נתנו תצוגה אדירה עם כל הלב והנשמה ודחפו את הקהל והקבוצה ליום בלתי נשכח!

אתה צודק וזה הרבה מעבר לזה.

כל העונה חיפשו אותנו, כל העונה חיפשו אותם. חיפה שברו שיאים בתקשורת והכל היה מוכן לטעות הראשונה של הפאנטיקס שתפתח עלינו את שערי הגיהנום ותסחרר אותנו אולי החוצה מהצלחת. 

אבל בתהנהלות חכמה, בוגרת ושהכי חשוב, עדיין שמה זין בפנים לכל הליגה תוך כדי תצוגות עידוד (כוללות פירו) וטירוף הם הנהיגו את הקהל העונה כל הדרך לאליפות. 

98% מהאנשים פה ובקהל הימרו שהם יפילו אותנו, שמעתי אותכם. הבנתי למה אתם מרגישים ככה, אבל כשמגיע מגיע - שאפו ענק לפנאטיקס ועל חלקם באליפות הזאת.

מביך קצת מה שרשמתם על השוער

מה הוא צריך לתת לשחקן להבקיע בכוונה?

התפקיד שלו לעצור כדורים

לקח את הגול וכל הכבוד

תשארו ספורטיביים 

23 דקות לפני, צהוב עכשיו_צהוב תמיד said:

מביך קצת מה שרשמתם על השוער

מה הוא צריך לתת לשחקן להבקיע בכוונה?

התפקיד שלו לעצור כדורים

לקח את הגול וכל הכבוד

תשארו ספורטיביים 

לקחת את זה רציני מדי אח