Avogadro פורסם ב 23 במאי, 2024 פורסם ב 23 במאי, 2024 34 דקות לפני, BMTA said: עוד מתחסד אל תבוא למשחקים גם אז ותחגוג בגולים שכל הצפון וחלק מהדרום מפונים אחלה השוואה פעם הבא שארצה לבוא למשחק ולקפוץ בגול אבקש את רשותך. אוהד סוג ז' שמחליט בשביל אוהדים אחרים מה לעשות. 3
המכבייה פורסם ב 23 במאי, 2024 פורסם ב 23 במאי, 2024 17 דקות לפני, Double said: 206 זה ל-50 אורחים בלחץ, פה מדובר על אירוע של 500 מוזמנים. יותר מ50 איש, נוכחתי בכמה וכמה כאלה אבל עקרונית זה לא משנה. כל דעה לגיטימית פה.
קמחי פורסם ב 23 במאי, 2024 פורסם ב 23 במאי, 2024 שיעשו מה שבראש שלהם. אני מאמין שאף פעם לא צריך לדחות שמחות, בטח במציאות שלנו. לך תדע אם ומתי תחגוג שוב. זו שנה עצובה מאוד. אני יכול להגיד שמכבי בתוך כל השחור והאבל הזה גרמה להרבה אנשים לחייך. קצת בריחה לשפיות. 4
maccabi-king פורסם ב 23 במאי, 2024 פורסם ב 23 במאי, 2024 החלטה עלובה ביותר יש פה אנשים שזכו להנות מהמגרש אז כבר מיותר להם לחגוג לא כולם ככה, אני למשל בגלל שכל המשחקים האחרונים היו במוצאי שבת לא יכולתי לבוא וראיתי וחגגתי מהבית התרגשתי כבר ללכת עם הילדים להראות להם את החוויה של חגיגות אליפות שפעם ראשונה בחיים יכולתי להראות להם העיקר אייל גולן ועומר אדם וכל שאר הזמרים ממלאים אולמות והעולם שותק, ושמכבי לוקחת אליפות אחרי 3 שנים קשות פתאום יש דאגה לנפגעי המלחמה איזה טמטום אחרי כל מה שעברנו, גם מבחינת המצב במדינה וגם מבחינת העליות והירידות שהיו העונה עם הקבוצה, מגיע לנו לחגוג כמו שצריך 6
Adam_m פורסם ב 23 במאי, 2024 פורסם ב 23 במאי, 2024 500 כוכבי רשת שווים יותר מ30k ואולי יותר אוהדי מכבי. זילזול, אין להנהלה מוטיבציה לעבוד בשביל האוהדים. רואים את זה גם בקולקציית אליפות ובאופן כללי במבחר המאוד דל ודי מכוער בחנות. 9
Double פורסם ב 23 במאי, 2024 Author פורסם ב 23 במאי, 2024 14 דקות לפני, Adam_m said: 500 כוכבי רשת שווים יותר מ30k ואולי יותר אוהדי מכבי. זילזול, אין להנהלה מוטיבציה לעבוד בשביל האוהדים. רואים את זה גם בקולקציית אליפות ובאופן כללי במבחר המאוד דל ודי מכוער בחנות. מישהו יודע מה נסגר עם הכוכב החמישי בסמל למה הוא לא באותה שורה כמו שאר הכוכבים? אין להם שם מישהו שיגיד להם שזה מכוער
BMTA פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני6 שעות , Avogadro said: אחלה השוואה פעם הבא שארצה לבוא למשחק ולקפוץ בגול אבקש את רשותך. אוהד סוג ז' שמחליט בשביל אוהדים אחרים מה לעשות. חחח אתה זה שמטיף מה קרה אז? טמבל אם אתה מטיף על זה שיש מפונים ומלחמה(כאילו אנחנו חיים בגלקסיה אחרת ולא מודעים לזה ) אז תשב בבית גם אל תלך לחגוג במשחקים כי אין הבדל בין זה לבין לחגוג אליפות בצורה מסודרת ומאורגנת וזה הרבה יותר גרוע שמכבי עשו חגיגות אליפות רק ל500 מקורבים בויאיפי אחרי המשחק נגד באר שבע והחליטו לא לקיים חגיגות רישמיות עם האוהדים שלהם שאכלו חרא מהם כל השנים האחרונות 4
judymaccabi פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 אם יש משהו שאי אפשר להגיד על ההחלטה הזו שהיא מנותקת. אתם אולי לא אוהבים אותה וממש רוצים לחגוג אליפות, אבל זו דווקא החלטה רגישה ושפויה גם אם אתם חושבים אחרת. 2
סיריל מקנאקי פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 יכול להבין את מי שמתבאס אבל החלטה ראויה לדעתי... לא אכפת לי אם עומר אדם עושה הופעות בפארק הירקון. מדובר פה בארגון חצי קהילתי שהבעלים שלו שואף להיות דוגמא ומופת להתנהלות ערכית, וההחלטה הזו מתיישרת עם זה, לדעתי זו מילה אחרונה של מיץ׳. מסכים שמסיבת ה vip לא עומדת באמת המידה הזו 5
duduha פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני11 שעות , Sawyer said: מה כפרה כתבתי שלא מדויק, לא הבנתי... היה בצחוק לגמרי, אני לא מאלה שמגיעים לחגיגות ולא משנה אם זה במות יום העצמאות או חגיגות אליפות, אני לא נהנה ברעש ובדוחק וכשכל המיוזעים מסביבי מתחככים אחד בשני.
אם אין אני לי נמני פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 אני גם נגד ההחלטה, אבל מקבל אותה היא הגיונית ואפשר להבין למה הם חושבים ככה ד.א זה לא אומר שלא נחגוג מה עם מכבי פנאטיקס? לא עושים משהו? גם ככה המסיבות שלהם הכי טובות ואם יזמינו שחקנים הם יגיעו אם לא אז אחים לסמל גם יכולים להרים משהו כזה... 1
duduha פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני7 שעות , Double said: מישהו יודע מה נסגר עם הכוכב החמישי בסמל למה הוא לא באותה שורה כמו שאר הכוכבים? אין להם שם מישהו שיגיד להם שזה מכוער דווקא אוהב את הרעיון שהכוכב נדחק ככה באמצע, מה שמסמל את הכניסה שלו ועונה אח״כ כבר יישר איתם קו 1
Double פורסם ב 24 במאי, 2024 Author פורסם ב 24 במאי, 2024 2 דקות לפני, duduha said: דווקא אוהב את הרעיון שהכוכב נדחק ככה באמצע, מה שמסמל את הכניסה שלו ועונה אח״כ כבר יישר איתם קו משהו לא זורם לי, אולי יקח זמן להתרגל
אם אין אני לי נמני פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני3 שעות , duduha said: דווקא אוהב את הרעיון שהכוכב נדחק ככה באמצע, מה שמסמל את הכניסה שלו ועונה אח״כ כבר יישר איתם קו נראה כמו כתר, מתאים לעונה אחת כמו פאץ אליפות אחר כך באמת מקווה שיישרו אותו
duduha פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני2 שעות , אם אין אני לי נמני said: נראה כמו כתר, מתאים לעונה אחת כמו פאץ אליפות אחר כך באמת מקווה שיישרו אותו בדיוק לזה התכוונתי
oferr פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 לפני3 שעות , liron981s said: הארגון העלו 1.6 בפייסבוק טעות. יש גמר ליגת האלופות באותו היום והרבה אנשים לא יגיעו (בנוסף לזה שזה יום שבת).
דקסטר פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 13 דקות לפני, oferr said: טעות. יש גמר ליגת האלופות באותו היום והרבה אנשים לא יגיעו (בנוסף לזה שזה יום שבת). מזיז מאוד הגמר מניח שזה יהיה במוצש ואי אפשר למשוך את זה יותר מדי, תאריך הגיוני מאוד. 1
BMTA פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 32 דקות לפני, oferr said: טעות. יש גמר ליגת האלופות באותו היום והרבה אנשים לא יגיעו (בנוסף לזה שזה יום שבת). מעולה מי שלא מגיע בגלל גמר ליגת אלופות רק עושה טובה ועוד סינון של אוהדי הצלחות לגבי שבת אני מאמין שהארגון יודע מה הוא עושה וזה יתחיל ב21:00 1
Matanbiton פורסם ב 24 במאי, 2024 פורסם ב 24 במאי, 2024 למי שיש ספק זה די ברור שזאת החלטה של מיץ', לא מאשים אותו אבל הוא לא חי פה וכנראה שהוא לא מבין שחיי השגרה פה ממשיכים פחות או יותר ועם כל הצער, יש לקבל את זה. איבדנו 3 אליפויות על החלטת אצילי, יש לו ערכים אחרים וזה לטוב ולרע. כואב שלא נחגוג ומגיע לנו האוהדים שרצים לכל חור ומחכים כל כך הרבה זמן אני לא ראיתי שהוא היה בחגיגות הVIP אבל אם מישהו אחר ראה אז די סותר את מה שרשמתי פה. בקיצור החלטה מעוותת ולא הוגנת כלפינו אבל החלטה שיש לקבל אותה.
Recommended Posts