Jump to content

חגיגות אליפות בראשון?

Recommended Posts

7 דקות לפני, Replay said:

איך אני אוהב ש @Double מביא תצלומי אוויר של מקומות

בדוק שהוא מביא את כל הפיצות מפרגו בניחוש מקומות. 

5 דקות לפני, הנדון said:

בדוק שהוא מביא את כל הפיצות מפארגו בניחוש מקומות. 

חח וואלה לא נעים לי, מרגיש שהתחרות לא הוגנת אז אני מוותר מראש על אתגר הפרגו.

Just now, Double said:

חח וואלה לא נעים לי, מרגיש שהתחרות לא הוגנת אז אני מוותר מראש על אתגר הפרגו.

חחחח, הצבא מתל אביב כי הוא תמיד רעב לעוד. 

58 דקות לפני, boys77 said:

חובה פיטר ויובל בנאי

אמן, אם ישקיעו בזה אפשר להוציא שיר חדש לאוויר, זאת לא סתם אליפות, אין דבר כזה סתם אליפות אבל זאת מרגישה מיוחדת.

לא ראיתי מועדון ששונא לחגוג אליפויות כמו שלנו. סיטי זכו באליפות 4985854 ברצף, נראה לכם לא יעשו חגיגות?

לפני7 שעות , YoniC said:

לא ראיתי מועדון ששונא לחגוג אליפויות כמו שלנו. סיטי זכו באליפות 4985854 ברצף, נראה לכם לא יעשו חגיגות?

אנחנו שבעים, רק אליפות אירופה זה מרגש

לפני8 שעות , YoniC said:

לגמריי. אכזבה עד עכשיו מההתנהלות הזאת.

טוב שלא פתחו שולחן ב206 וזהו.

זה יפה שאתה מתעלמים מהעובדה שהמדינה לא בדיוק במצב לאירועים המוניים. 

לא אומר שלא צריך לעשות, לא אומר שמכבי לא תעשה (אין לי מושג), אבל אם לא יעשו זה לא כי שבעים או כי לא אכפת מהאוהדים, אלא כי החליטו ללכת על הרגישות

מה שאני יודע זה שכל עונה שלא חגגנו אליפות בעידן מיץ׳ קיבלנו אחרי זה שושלת על הראש. אין לנו את הפריווילגיה להימנע מחגיגות אליפות. אנשים מתחתנים ועושים מסיבות גדולות, אמנים סוגרים הופעות המוניות, אין באמת מניעה. מקווה שיקבלו את ההחלטה הנכונה

זה נכון. כל פעם שלא חגגנו אליפות איבדנו אותה לאחר מכן. ברור שזה לא באמת בגלל זה, אבל זה כן מראה שצריך לחגוג. 

ברור שהשנה צריך להתאים את זה לרוח התקופה. אפשר להזמין חיילים פצועים, אפשר להזמין משפחות שכולות ולהנציח אוהדים שנהרגו או נרצחו (יש מלא רעיונות שעולים לי בראש, בטוח שמכבי ידעו לבחור באופציה הכי טובה), אפשר להזמין משפחות חטופים, אפשר לקחת סכום סימלי על כניסה ולתת את הכסף לחיילים/מפונים. 

יש המון דרכים להפוך את האירוע כזה להרבה מעבר לחגיגות אליפות. לוותר על חגיגות זה הכי קל. צריך להגדיל ראש ואני בטוח שאם מכבי יעשו את זה יהיה אירוע גדול ומרגש.

לפני5 שעות , עמית ר said:

זה יפה שאתה מתעלמים מהעובדה שהמדינה לא בדיוק במצב לאירועים המוניים. 

לא אומר שלא צריך לעשות, לא אומר שמכבי לא תעשה (אין לי מושג), אבל אם לא יעשו זה לא כי שבעים או כי לא אכפת מהאוהדים, אלא כי החליטו ללכת על הרגישות

אני חלילה לא ממעיט במילה ממה שרשמת אבל לא חושב שיש כאן עניין של התעלמות.

אנשים מילאו את פארק הירקון 15 אלף פעמים בשביל עומר אדם שרק ואודיה.

הוציאו הודעה לעובדים באקספו לגבי החגיגות, הולך להיות מאבק על 8-10 אלף כרטיסים, ניקוד ופוראבר?

עדכון חשוב - שינוי שעות הקמה וכניסה של משאיות וספקים ביום ראשון 26/5 בעקבות אירוע גדול שייערך באקספו ת״א וייכלול חסימת כבישים באזור האקספו.

הובא לידיעתנו היום, שביום ראשון 26/5 ייערך אירוע גדול בתל אביב של עיריית ת״א(חגיגות אליפות מכבי ת״א) ואינו בשליטתנו - כל הכבישים באזור האקספו יחסמו על ידי המשטרה לתנועה החל מהשעה 12:00 בצהריים. 

לפני2 שעות , Double said:

הוציאו הודעה לעובדים באקספו לגבי החגיגות, הולך להיות מאבק על 8-10 אלף כרטיסים, ניקוד ופוראבר?

עדכון חשוב - שינוי שעות הקמה וכניסה של משאיות וספקים ביום ראשון 26/5 בעקבות אירוע גדול שייערך באקספו ת״א וייכלול חסימת כבישים באזור האקספו.

הובא לידיעתנו היום, שביום ראשון 26/5 ייערך אירוע גדול בתל אביב של עיריית ת״א(חגיגות אליפות מכבי ת״א) ואינו בשליטתנו - כל הכבישים באזור האקספו יחסמו על ידי המשטרה לתנועה החל מהשעה 12:00 בצהריים. 

אין מילים, אם הולכים לכיוון הזה זו פגיעה ישירה בקהל הרחב ויש לזה גם השלכות.

במקום לקרב את הקהילה ולגרום לקהילה לגדול עושים את ההפך ומצמצמים את הקהילה.

חבל, שילמדו מחיפה איך לחבר את הקהל למועדון ואיך להגדיל את קהל האוהדים(ויש לזה ביטוי רחב גם במשחקי החוץ).

לפני2 שעות , Double said:

זה לא יקרה