Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

פדקאסט מבאס גם אצל רז אמיר.

1. במכבי מעריכים שמילסון מתנהג ככה בכוונה ויוצר בלאגן כדי להשתחרר

2. לא יגיע עוד בלם, אסטנה בלם

3. לא יגיע כנף ימין, בונים על דוידה והמחליף שלו זה דביטון

4. כשתפתר הסאגה עם יחזקאל הוא מיועד להיות מגן ימני פותח

5. אדו אמנם שיחק רע אבל במכבי בונים עליו בכנפיים ואומרים שבמחנה נראה הרבה יותר טוב. כנראה התרגש ומתכוונים לעטוף אותו ולהרים אותו.

6. בעצם הזר היחיד שכרגע מחפשים ברצינות זה זר לעמדה 6 מובהק, גיבוי ליוריס.

כיף חיים

עוד לא שמעתי את הפודקאסט, אבל בשורה התחתונה לפי מה שהוא טוען - פותחים עונה עם 4 זרים במקרה הטוב? אפילו למכבי זה לא נשמע סביר.

פורסם ב
7 דקות לפני, elad5050 said:

עוד לא שמעתי את הפודקאסט, אבל בשורה התחתונה לפי מה שהוא טוען - פותחים עונה עם 4 זרים במקרה הטוב? אפילו למכבי זה לא נשמע סביר.

כן. אולי עוד זר למקרה ויאבדו נכסים בסגל (גבי, פרץ וכו'). זה לא סביר אבל הוא אומר שבגלל המלחמה האופציות של הזרים שמוכנים להגיע  כרגע לא מספיק טובות אז מעדיפים כבר לא להביא. לבנות על דוידה ככנף ראשון זה הימור רציני

פורסם ב

רז אמיר רואה שחורות וגם לא יודע הכל

קשה לי להאמין שיהיו פה רק 4 זרים שאדו הוא בקושי זר משלים.

במכבי הדברים נזילים תמיד

אף אחד לא יודע מה הם מתכננים ולפעמים הדברים משתנים בהתאם

לא יגיע עוד בלם כנראה, אבל אם יהיה אבל אופציה להנחית את למקין(סיכוי קלוש מאוד) הוא יגיע לדעתי. אפשר להגיד דברים דומים על שחקנים כמו יונה או קיצוני מחליף ישראלי(לאיוס\אלמגור)

אגב ניהול מדיניות רכש רעה של מנספורד , לא יכול להיות שנגיע למשחק באירופה שאמור להיות הכנסה גדולה למועדון עם 3 זרים בלבד, אחד מהם לא ברור אם נשאר, השני חסר נסיון ולא נראה טוב . הרגשה שלי ששוב בונים רכש לפי סיבובים וכ'ו כמו תמיד, יש לנו מזל שיש לנו סגל יחסית רחב מאוד וחלק מהשחקנים בפורמה כרגע.

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

lineup

נראה כמו מערך יום הדין

פורסם ב
לפני2 שעות , erantheking21 said:

רז אמיר רואה שחורות וגם לא יודע הכל

קשה לי להאמין שיהיו פה רק 4 זרים שאדו הוא בקושי זר משלים.

במכבי הדברים נזילים תמיד

אף אחד לא יודע מה הם מתכננים ולפעמים הדברים משתנים בהתאם

לא יגיע עוד בלם כנראה, אבל אם יהיה אבל אופציה להנחית את למקין(סיכוי קלוש מאוד) הוא יגיע לדעתי. אפשר להגיד דברים דומים על שחקנים כמו יונה או קיצוני מחליף ישראלי(לאיוס\אלמגור)

אגב ניהול מדיניות רכש רעה של מנספורד , לא יכול להיות שנגיע למשחק באירופה שאמור להיות הכנסה גדולה למועדון עם 3 זרים בלבד, אחד מהם לא ברור אם נשאר, השני חסר נסיון ולא נראה טוב . הרגשה שלי ששוב בונים רכש לפי סיבובים וכ'ו כמו תמיד, יש לנו מזל שיש לנו סגל יחסית רחב מאוד וחלק מהשחקנים בפורמה כרגע.

ראיתי אתמול את למקין באולימפית נגד חיפה, השחקן הראשון שראיתי שפיירו מצליח לעבור אותו בדריבל. הופעה מזעזעת.

פורסם ב

כל כך הרבה דברים לא נכונים בהתנהלות של ההנהלה שלנו שהתחלתי לכתוב, קלטתי כמה זה ארוך ועוד הבנתי שאני רק בהתחלה אז פשוט הפסקתי אבל בכל זאת-

הנהלה ביזיון , ניהול מחפיר שרק מונע ממכבי להשתלט לגמרי על הכדורגל הישראלי.

על פניו יש את כל הכלים: בעלים אמיד, התקציב הגדול בליגה, הקהל הגדול בליגה, מחלקת נוער מפוארת, איצטדיון חדיש.

אבל ההתנהלות, של ליגה לאומית.

וממשיכים לצחוק לנו בפנים כי יודעים שאנחנו קהל שבוי שירכוש מנוי בכל מקרה.

כל כך יהירים שהם החליטו לשנות את הצבעים של תלבושת הבית שלנו מבלי לשאול אפילו.עזבו את העיצוב של קייטנת אגד, הצבעים,מכבי בית זה צהוב כחול! מילא היו עולים עם מכנס כחול, אבל צהוב לבן?? לפרקים התבלבלתי מי אנחנו על כר הדשא.

עוד שבוע משחק ראשון במוקדמות הצ'מפיונס ואנחנו עם חצי סגל שחקני נוער ומושאלים, בלי חמישה(!) שחקנים שעם האולימפית, מצבת בלמים מדאיגה ביותר , עידן נחמיאס מגן ימני, בלטקסה בלם פותח, משפתי שוער ראשון, שלושה זרים על הנייר, שאחד מהם לא ברמה של ליגת על כרגע והשני לא בטוח שיישאר ודן ביטון על אגף ימין.

בהצלחה לנו.

פורסם ב
לפני5 שעות , פנחס שוף said:

lineup

אהלן אלישע לוי

פורסם ב

באמת שלא ציפיתי ליותר מדי בגלל כל הנסיבות + 5 שחקנים באולימפית אבל וואלה עד לפני 3 שבועות קיוויתי שעד המוקדמות נחתים 2 זרים + יחזקאל

מפה לשם, שבוע לפאקינג מוקדמות צ'מפיונס - שחקן רכש זר אחד + אדו, בלי מילסון, אין יחזקאל, בלי רביבו שחר דוידה תורג'מן ומדמון. 

בלי ביתיות והגרלה אכזרית, איזה מנחוס.

פורסם ב
לפני6 שעות , פנחס שוף said:

lineup

מעליב ששמת את רז שלמה ברוטציה עם נחמיאס וניר ביטון. אחלה רז שלמה, הרבה יותר טוב משניהם. שאר ההרכב הגיוני.

פורסם ב

הזיה. בסוף באמת נקבל את חוזז בסגל.

אגב, רז אמיר לא באמת יודע משהו יותר מאחרים... אגב אסאנטה שיחק מגן אתמול (לא שזה אומר משהו על העתיד, ועדין). 

פורסם ב

לא הבנתי, מישהו פה אמר שאסנטה היה נפילה אתמול?

נתן אחלה משחק עם פאקינג אבישי כהן בכנף. אני חושב שהוא אחד מנקודות האור הבודדות. יכול להתפתח למשהו מרגש. 

פורסם ב
לפני3 שעות , maynard_prica said:

כל כך הרבה דברים לא נכונים בהתנהלות של ההנהלה שלנו שהתחלתי לכתוב, קלטתי כמה זה ארוך ועוד הבנתי שאני רק בהתחלה אז פשוט הפסקתי אבל בכל זאת-

הנהלה ביזיון , ניהול מחפיר שרק מונע ממכבי להשתלט לגמרי על הכדורגל הישראלי.

על פניו יש את כל הכלים: בעלים אמיד, התקציב הגדול בליגה, הקהל הגדול בליגה, מחלקת נוער מפוארת, איצטדיון חדיש.

אבל ההתנהלות, של ליגה לאומית.

וממשיכים לצחוק לנו בפנים כי יודעים שאנחנו קהל שבוי שירכוש מנוי בכל מקרה.

כל כך יהירים שהם החליטו לשנות את הצבעים של תלבושת הבית שלנו מבלי לשאול אפילו.עזבו את העיצוב של קייטנת אגד, הצבעים,מכבי בית זה צהוב כחול! מילא היו עולים עם מכנס כחול, אבל צהוב לבן?? לפרקים התבלבלתי מי אנחנו על כר הדשא.

עוד שבוע משחק ראשון במוקדמות הצ'מפיונס ואנחנו עם חצי סגל שחקני נוער ומושאלים, בלי חמישה(!) שחקנים שעם האולימפית, מצבת בלמים מדאיגה ביותר , עידן נחמיאס מגן ימני, בלטקסה בלם פותח, משפתי שוער ראשון, שלושה זרים על הנייר, שאחד מהם לא ברמה של ליגת על כרגע והשני לא בטוח שיישאר ודן ביטון על אגף ימין.

בהצלחה לנו.

הם צוחקים לנו בפנים בכוונה? וואלה, הם רוצים להיכשל? זה נראה לך הגיוני? ואם אפשר לדעת, מי אלה אותם רשעים, בהנחה שבידלת את מיטש מהרשימה? 

פורסם ב
48 דקות לפני, Gabay10 said:

הזיה. בסוף באמת נקבל את חוזז בסגל.

אגב, רז אמיר לא באמת יודע משהו יותר מאחרים... אגב אסאנטה שיחק מגן אתמול (לא שזה אומר משהו על העתיד, ועדין). 

אם בונים על יחזקאל זה כמגן אז די מובן מאליו שעליו יבנו כבלם, לא רוצים את יחזקאל להיות שחקן סגל משלים 

פורסם ב
1 hour ago, הנדון said:

אם בונים על יחזקאל זה כמגן אז די מובן מאליו שעליו יבנו כבלם, לא רוצים את יחזקאל להיות שחקן סגל משלים 

מי אמר שבונים עליו כמגן? רז אמיר? זה מה שאני אומר - שהוא לא באמת יודע משהו. הוא מדבר עם לזאטיץ או אחד העוזרים שלו? די נו.

כמו שאמר "לא סביר בכלל שמילסון יחזור" - יום אחרי חזר לארץ. כמו שאמר על הפלסטיני שזה דיווח מ"מכתב שיודע מה שהוא אומר" - בסוף פייק מוחלט. 
כמו שאמר על אסאנטה "מתוכנן לשחק ב-ל-ם" - בינתיים שיחק מגן ימני. 

אני לא טוען שהוא לא יהיה בלם בסוף או שיחזקאל לא יהיה מגן ימני, פשוט נחכה ונראה, לא צריך לקחת כל דבר שהוא אומר בכזאת רצינות. (אני מתכוון בעיקר למה שנאמר בפודקאסט אחרי המשחק על הרכש והתכניות של מכבי).

פורסם ב
2 דקות לפני, Gabay10 said:

מי אמר שבונים עליו כמגן? רז אמיר? זה מה שאני אומר - שהוא לא באמת יודע משהו. הוא מדבר עם לזאטיץ או אחד העוזרים שלו? די נו.

כמו שאמר "לא סביר בכלל שמילסון יחזור" - יום אחרי חזר לארץ. כמו שאמר על הפלסטיני שזה דיווח מ"מכתב שיודע מה שהוא אומר" - בסוף פייק מוחלט. 

אני לא טוען שהוא לא יהיה בלם בסוף או שיחזקאל לא יהיה מגן ימני, פשוט נחכה ונראה, לא צריך לקחת כל דבר שהוא אומר בכזאת רצינות. (אני מתכוון בעיקר למה שנאמר בפודקאסט אחרי המשחק על הרכש והתכניות של מכבי).

כתבתי את זה משום שההגיון פשוט וזה מה שהוביל אותו לכתוב כאילו הוא יודע.  

פורסם ב
42 דקות לפני, הנדון said:

כתבתי את זה משום שההגיון פשוט וזה מה שהוביל אותו לכתוב כאילו הוא יודע.  

כן אין לי טענות אלייך, רק לרז אמיר.

פורסם ב
1 hour ago, Gabay10 said:

בדיוק. רז אמיר מפספס הרבה. לא פחות מפשיכצקי או כל כתב רנדומלי אחר שמסקר אותנו. הוא מנחש לרוב ואנשים הופכים את זה לאמת צרופה.

פורסם ב

לסיכום, לפי פדקאסט רז אמיר, זה ההרכב/סגל בכיר שהצוות מכוון אליו:

משפתי (מליקה)

רביבו(זאדה), אסטנה(נביטון), שלמה (נחמיאס), יחזקאל(כהן)

יוריס(זר),גבי(שחר),פרץ(נידם, דביטון/מדמון)

זר/מילס(אדו), זהבי(תורגי), דוידה (דביטון/מדמון)

יספיק?

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

משפתי (מליקה)

יספיק?

למה לא להביא שוער זר? לא מבין את זה

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

משפתי (מליקה)

יספיק?

הייתי רוצה לראות כנף ימין זר, אמור להספיק אבל אם מילסון יעזוב אנחנו בבעיה.

פורסם ב

לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב אבל מכבי ניצחו 3:0 את רמה״ש במשחק אימון כשנידם ממשיך את היכולת הטובה וכובש צמד בנוסף ל 2 שערים במחנה ובישול אתמול. 

מה אומרים? שווה סגל העונה ?