Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

10 דקות לפני, duduha said:

שוב אתה מדבר בחידות, אפשר הסבר?

איזו חידה?

שחררנו ארבעה זרים, ידענו על הזימונים הרבים לאולימפית, החור בעמדת מגן ימין ידועה מינואר ועל כל זה מלחמת קיום וקושי מהותי להביא זרים

יש פתרונות כאן בליגה עם זרים שיכולים לשדרג את הקבוצה

ועד עכשיו זה מה שמביאים למאמן?

למה?

10 דקות לפני, duduha said:

שוב אתה מדבר בחידות, אפשר הסבר?

איזו חידה?

שחררנו ארבעה זרים, ידענו על הזימונים הרבים לאולימפית, החור בעמדת מגן ימין ידועה מינואר ועל כל זה מלחמת קיום וקושי מהותי להביא זרים

למה?

7 דקות לפני, קמחי said:

איזו חידה?

למה?

חוץ מוארגס אני לא חושב שיש בליגה (שלא בחיפה ב"ש) זרים ברמה  שאנחנו שואפים אליה ואני יכל להבין שבונים על יחזקאל לעמדה הזאת אז לא הלכו על וארגס.

בראיה שלי, חסר יחזקאל וזר נוסף להגנה לבסיס של הסגל. יחזקאל זו סאגה שלא תלויה בנו ולכן האכזבה היא יחסית מינורית.

מעניין מי יפתח בכנף ימין מחר ואם אסטנה ישולב

49 דקות לפני, snufkin said:

חוץ מוארגס אני לא חושב שיש בליגה (שלא בחיפה ב"ש) זרים ברמה  שאנחנו שואפים אליה ואני יכל להבין שבונים על יחזקאל לעמדה הזאת אז לא הלכו על וארגס.

בראיה שלי, חסר יחזקאל וזר נוסף להגנה לבסיס של הסגל. יחזקאל זו סאגה שלא תלויה בנו ולכן האכזבה היא יחסית מינורית.

מעניין מי יפתח בכנף ימין מחר ואם אסטנה ישולב

בן הרוש, דון, וארגס, מאיימבו אפילו יאו

תביא לעונה. שים דדליין. 

תמצא פתרונות.

מגן ימני שלא היה מספיק טוב לספסל ונחמיאס/בלטקסה לא צריכים להיות כאן שחקנים פותחים.

הכשילו את קין שנה שעברה. העונה זה יכול לחרב עונה אירופית לפני שהיא התחילה.

האמת שמכבי לא צריכה שוער שלישי, בשביל שוער שלישי  עדיף לקדם את עמדי מהנוער או משהו, אם אנחנו סומכים על משפתי כשוער ראשון כנראה שאנחנו לוקחים ריזיקה לא קטנה לעונה הזאת.

בוא לא נשכח שמשפתי הובא כשוער שני ולא כשוער ראשון למכבי במקור וזה היה היעוד שלו גם שקין ביקש שוער זר במקום פרץ וקיבל שוער כמו מוסקרה שכנראה לא הרשים אותו במיוחד ולכן נאלץ לחזור למשפתי(ראינו כמה זמן לקח למוסקרה להכנס לשער ומה קרה לאחר טעות מול חיפה). סה"כ משפתי לליגה שלנו שוער בסדר, אולי קצת יותר מבסדר להגיד שהיתי בוחר בו כשוער ראשון ? לא.

האמת שיש לנו מקום לזרים והיתי מצפה קצת ליותר מהמערכת.

29 דקות לפני, קמחי said:

בן הרוש, דון, וארגס, מאיימבו אפילו יאו

תביא לעונה. שים דדליין. 

תמצא פתרונות.

מגן ימני שלא היה מספיק טוב לספסל ונחמיאס/בלטקסה לא צריכים להיות כאן שחקנים פותחים.

הכשילו את קין שנה שעברה. העונה זה יכול לחרב עונה אירופית לפני שהיא התחילה.

מאייבו? דון? יאו? באמת?

אני מסכים שההחתמה של אבישי לא ברורה. בוא נחכה ונראה באיזו עמדה ישתלב אסטנה

21 דקות לפני, snufkin said:

מאייבו? דון? יאו? באמת?

אני מסכים שההחתמה של אבישי לא ברורה. בוא נחכה ונראה באיזו עמדה ישתלב אסטנה

מאיימבו טוב יותר מכל בלם ישראלי בסגל, דון שחקן מעניין שטוב בכל עמדה בקישור ויאו מהטובים בליגה בעמדה.

7 דקות לפני, קמחי said:

מאיימבו טוב יותר מכל בלם ישראלי בסגל, דון שחקן מעניין שטוב בכל עמדה בקישור ויאו מהטובים בליגה בעמדה.

נסכים לא להסכים. פרט לדון שנראה פוטנציאל גדול, לא ראיתי משהו מיוחד מהשאר

לא רוצה לבאס או משהו, אבל להבנתי חיפה תקועה עם זר לקו ימין ובכר לוחץ על להביא את יחזקאל כחלופה. שמעתי ממקור עם קשר למקורבים שהם בדקו את גזרת יחזקאל והמצב מול מכבי ומציעים חוזה גבוה יותר (הוא גם אמר שיחזקאל נתן מילה למכבי אבל מילה של כדורגלן שווה לתחת) 

מקווה מאוד שזה יגמר טוב ושלא תהיה פה גניבה מעצבנת מאוד מתחת לאף 

7 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

לא רוצה לבאס או משהו, אבל להבנתי חיפה תקועה עם זר לקו ימין ובכר לוחץ על להביא את יחזקאל כחלופה. שמעתי ממקור עם קשר למקורבים שהם בדקו את גזרת יחזקאל והמצב מול מכבי ומציעים חוזה גבוה יותר (הוא גם אמר שיחזקאל נתן מילה למכבי אבל מילה של כדורגלן שווה לתחת) 

הכי מצחיק שבסוף לא יקבל אישור לעבור ויצטרך לחזור לטורקיה

19 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

יחזקאל הוא לא רכש שובר שיוויון, אם הוא החלופה של חיפה לפדופיל או חלאיילי אז אני רגוע.

1 hour ago, אליהו_הנביא said:

אז מתן חוזז הולך לחזור לסגל השנה? 

בוודאות!
השאלה היא לסגל של איזו קבוצה.

בסוף נגלה שהדון שיחד עוד פעם מישהו בפיפא ומעכב את כל הסיפור עם יחזקאל, אני לא אתפלא אגב כדי לראות אם יש לו מחליף.

מאיפה הוא פתאום צץ בימים האחרונים? הדיון היה לפני שבועיים פתאום הוא והאשפה בכר קמו פתאום.

צטט

הקשר שגיב יחזקאל צפוי לקבל את תשובת אופ"א בעניין הבוררות מול אנטליהספור הטורקית בימים הקרובים. כעת, מכבי חיפה ממתינה להחלטה אם יחזקאל יקבל את השחרור מהקבוצה הטורקית. אם כך יקרה, הירוקים ייכנסו עימו למשא ומתן בניסיון להחתימו. ביחזקאל מעוניינת גם מכבי תל אביב, כך שמדובר במאבק דו ראשי על אחד משחקני הכנף המובילים בכדורגל הישראלי.

שתי הקבוצות מוכנות לעמוד מאחורי יחזקאל, אם וכאשר אופ"א תפסוק שמגיע פיצוי לאנטליספור. יחד עם זאת, ההערכה היא שלאור ההתנהלות של הטורקים מול יחזקאל, הוא יקבל את כרטיס השחקן שלו ללא פיצוי כספי. סוכנו רונן קצב ממתין אף הוא להחלטת הבוררות ובהתאם לה יפעל במשא ומתן מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב. לרצון ולהחלטה של השחקן עצמו תהיה משמעות גדולה בכל הנוגע למאבק בין השתיים.

לפני11 שעות , מכביסט לעד said:

מכבי לא מתאבדים על ליגת האלופות ולא בפעם הראשונה. חבל.

אין לנו סגל איכותי מספיק לליגת אלופות, האירופית או הקונפרנס יותר מתאים, צריך להיות ריאלי.

לפני7 שעות , Double said:

יחזקאל הוא לא רכש שובר שיוויון, אם הוא החלופה של חיפה לפדופיל או חלאיילי אז אני רגוע.

לגמרי.

בחיי שאני לא מבין איך אנשים מוותרים פה על יחזקאל בכזו קלות.

ישראלי, קריירה בעליה, גדל במכבי, היריבה הכי גדולה שלנו חייבת שחקן כמוהו, יכול לשחק גם מגן וגם כנף.

חייב להיות פה.

5 דקות לפני, elad5050 said:

ישראלי, קריירה בעליה, גדל במכבי, היריבה הכי גדולה שלנו חייבת שחקן כמוהו, יכול לשחק גם מגן וגם כנף.

חייב להיות פה.

לא מוותרים עליו כמו ההבנה שההגעה שלו אלינו מבוססת על אירוע רנדומלי לחלוטין בדמות החלטה של גוף בורר על סכסוך מתמשך שלמכבי אין קשר ישיר כלפיו ולכן אין פה אשמים.

1 דקה לפני, Raumdeuter said:

לא מוותרים עליו כמו ההבנה שההגעה שלו אלינו מבוססת על אירוע רנדומלי לחלוטין בדמות החלטה של גוף בורר על סכסוך מתמשך שלמכבי אין קשר ישיר כלפיו ולכן אין פה אשמים.

ואם הוא בסוף יסגור בחיפה? גם תגיד אותו דבר?

6 דקות לפני, elad5050 said:

ואם הוא בסוף יסגור בחיפה? גם תגיד אותו דבר?

לא אשמח מזה אבל כנראה שאגיד אותו דבר רק בגלל הסיבוך המשפטי.

22 דקות לפני, elad5050 said:

חייב להיות פה.

אל תדאג אם הוא יחתום בחיפה יהיה פה נהי (ובצדק) שלא יבייש את ההחתמות של סבע, צ׳יבוטה וקינדה.

לא מבין את כל בלבולי המוח כאן.

יחזקאל זה רכש מאסט,

חייב להיות אצלנו.