Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

לפני2 שעות , הנדון said:

לגבי לאיוס באופן ספציפי אני חושב שהוא באמת אוברייטד אבל מי שחושב שאפשר להתבסס רק על מחלקת נוער כל הזמן חי בסרט, זה לא עובד ככה באף מקום בעולם בטח לא בקבוצה כמו מכבי שצריכה להביא תואר כל שנה. יש גם עונות בלי מחזור מרשים בנוער כמו שקורה עכשיו מה תעשה תתן להם בכוח לשחק? מי אמר שאלמגור פחות טוב מנידם או משהו כזה? שניהם צריכים להוכיח את עצמם דווקא אני אהיה הרבה יותר מבסוט על רכש מהליגה אם יקנו את אלמגור במקום לאיוס. כרגע בכל מקרה יש איזון מעולה בסגל בין שחקני בית לשחקנים שהגיעו מבחוץ והשתלבו במהלך השנים במועדון,  כמו גולסה, טיבי, דוודזאדה ופאקינג הגדול מכולם ערן זהבי. 

הטיעון שלי ממש לא אפשר רק להתבסס על הנוער, ממש ממש לא.

יש פה יתרון שמכבי מפספסת, בשנים האחרונות נגררנו לא פעם ולא פעמיים למרתון החתמת ישראלים בינוניים מול חיפה כשאנחנו לא באמת צריכים את זה.

אני לא מצפה שכל שחקן נוער יקבל הזדמנות ישר בהרכב הראשון זה ממש לא הכיוון, אבל אני כן מצפה ממכבי לדעת לנתב זמן ומשאבים מעסקאות מסובכות על בינוניים כמו לאיוס שלא באמת משדרגות לנו את הסגל לעומת כשרון נוער/מושאל זמין. זה פול גז על ניוטרל, אתה לא מתקדם, אתה לא באמת משתדרג לעומת המשאב הקיים.

חושב שנידם ואזולאי זה דוגמא קלאסית, מכבי רוצה עוד קשר אמצע לרוטציה, וכרגע נותנת לחיפה להתחפר שם עם נתניה על הבינוני הזה, לך כבר יש נידם שהוא לא פחות טוב בעיניי, ואם מכבי רוצה משהו טוב יותר, שתשקיע את הכסף והזמן שם על זר שישדרג אותנו, כזה שיגרום ליוריס/גבי/פרץ להזיע ולשחר לעבוד קשה להרים את הרמה שלו עוד יותר אם הוא רוצה לראות דקות.

לפני1 שעה , אקיטה said:

הטיעון שלי ממש לא אפשר רק להתבסס על הנוער, ממש ממש לא.

יש פה יתרון שמכבי מפספסת, בשנים האחרונות נגררנו לא פעם ולא פעמיים למרתון החתמת ישראלים בינוניים מול חיפה כשאנחנו לא באמת צריכים את זה.

אני לא מצפה שכל שחקן נוער יקבל הזדמנות ישר בהרכב הראשון זה ממש לא הכיוון, אבל אני כן מצפה ממכבי לדעת לנתב זמן ומשאבים מעסקאות מסובכות על בינוניים כמו לאיוס שלא באמת משדרגות לנו את הסגל לעומת כשרון נוער/מושאל זמין. זה פול גז על ניוטרל, אתה לא מתקדם, אתה לא באמת משתדרג לעומת המשאב הקיים.

חושב שנידם ואזולאי זה דוגמא קלאסית, מכבי רוצה עוד קשר אמצע לרוטציה, וכרגע נותנת לחיפה להתחפר שם עם נתניה על הבינוני הזה, לך כבר יש נידם שהוא לא פחות טוב בעיניי, ואם מכבי רוצה משהו טוב יותר, שתשקיע את הכסף והזמן שם על זר שישדרג אותנו, כזה שיגרום ליוריס/גבי/פרץ להזיע ולשחר לעבוד קשה להרים את הרמה שלו עוד יותר אם הוא רוצה לראות דקות.

תשמע אני מקבל את זה שמכבי לא מעוניינת לפרק עכשיו ארגזים על איתן אזולאי שבכל מקרה יהיה מחליף. בכללי מעטים הישראלים שהייתי שופך עליהם כסף.

אבל בעיניי זה לא רציני להגיד שכרגע נידם לא פחות טוב מאזולאי. זה פשוט לא נכון. אזולאי כבר שנתיים שחקן משמעותי בנתניה, הכי חשוב שלהם. ההתרסקות שלהם התחילה שהוא נפצע העונה. 

נידם מנגד, העונה נע בין הרכב לספסל בהפועל ירושלים.

לא הייתה לו עונה מוצלחת והוא הראשון שיודיע את זה. אני אשמח לראות אותו ואת הג'ינג'י בסגל ואשמח אם המאמן ייתן להם קרדיט אבל שה2 גולים במחנה אימון לא יסנוורו יותר מידיי, חובת ההוכחה היא בעיקר על נידם במקרה הזה. מחזיק לו אצבעות.

1 hour ago, car.garsia said:

תשמע אני מקבל את זה שמכבי לא מעוניינת לפרק עכשיו ארגזים על איתן אזולאי שבכל מקרה יהיה מחליף. בכללי מעטים הישראלים שהייתי שופך עליהם כסף.

אבל בעיניי זה לא רציני להגיד שכרגע נידם לא פחות טוב מאזולאי. זה פשוט לא נכון. אזולאי כבר שנתיים שחקן משמעותי בנתניה, הכי חשוב שלהם. ההתרסקות שלהם התחילה שהוא נפצע העונה. 

לא הייתה לו עונה מוצלחת והוא הראשון שיודיע את זה. אני אשמח לראות אותו ואת הג'ינג'י בסגל ואשמח אם המאמן ייתן להם קרדיט אבל שה2 גולים במחנה אימון לא יסנוורו יותר מידיי, חובת ההוכחה היא בעיקר על נידם במקרה הזה. מחזיק לו אצבעות.

זה אותם אנשים שאמרו שלא צריך את דוידה כשיש כל כך הרבה שחקני נוער מוכשרים. 

הדיון הזה חוזר כל פעם מחדש. צריך לתת קדימות לשחקני בית אם הם מוכשרים וגם מראים שהם שווים את הצ׳אנס (באימונים ובמשחקים). 

אם המאמן ומנספורד מאמינים שזה לא מספיק אין ברירה אלא להביא משהו מבחוץ. גם בקבוצות אחרות יש שחקנים טובים וזאת לא מילה גסה להביא שחקנים מקבוצות אחרות. 

כמובן שלא צריך להשתגע במחיר, אבל זה לא אומר שצריך לפסול. 

2 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הדיון הזה חוזר כל פעם מחדש. צריך לתת קדימות לשחקני בית אם הם מוכשרים וגם מראים שהם שווים את הצ׳אנס (באימונים ובמשחקים). 

אם המאמן ומנספורד מאמינים שזה לא מספיק אין ברירה אלא להביא משהו מבחוץ. גם בקבוצות אחרות יש שחקנים טובים וזאת לא מילה גסה להביא שחקנים מקבוצות אחרות. 

כמובן שלא צריך להשתגע במחיר, אבל זה לא אומר שצריך לפסול. 

צריך להביא שחקנים טובים מקבוצות אחרות זה ברור. אבל הדגש הוא על טובים ולא בינוניים מינוס כמו שחקן הקטרגל לאיוס

5 דקות לפני, snufkin said:

צריך להביא שחקנים טובים מקבוצות אחרות זה ברור. אבל הדגש הוא על טובים ולא בינוניים מינוס כמו שחקן הקטרגל לאיוס

שחקנים טובים בין אם לרוטציה ובין אם להרכב.

לגבי לאיוס ואלמגור אני לא מגיב כי לא ראיתי אותם מספיק בשביל להתבטא בנחרצות. 

אני יודע שעל לאיוס אוהדי הפועל אוננו בהגזמה בהתחלה (כמו על כל שחקן שנותן שני משחקים טובים) ואחרי זה רצו להרוג אותו (קצת כמו דוידה שגם עליו הם צחקו שחתם אצלנו). זה לא אומר הרבה. 

מה שבטוח זה שאנחנו חייבים שחקן מחליף לכל אגף כי ראינו בעונה שעברה מה קרה כשמילסון הלך. מי יודע אולי בכלל מדמון יוכל להרוויח דקות מכנף שמאל. 

19 דקות לפני, מכביסט לעד said:

שחקנים טובים בין אם לרוטציה ובין אם להרכב.

לגבי לאיוס ואלמגור אני לא מגיב כי לא ראיתי אותם מספיק בשביל להתבטא בנחרצות. 

אני יודע שעל לאיוס אוהדי הפועל אוננו בהגזמה בהתחלה (כמו על כל שחקן שנותן שני משחקים טובים) ואחרי זה רצו להרוג אותו (קצת כמו דוידה שגם עליו הם צחקו שחתם אצלנו). זה לא אומר הרבה. 

מה שבטוח זה שאנחנו חייבים שחקן מחליף לכל אגף כי ראינו בעונה שעברה מה קרה כשמילסון הלך. מי יודע אולי בכלל מדמון יוכל להרוויח דקות מכנף שמאל. 

אני ראיתי את לאיוס לא מעט. אין מה להשוות בינו לבין דוידה. אנחנו לא צריכים בכתת שחקן כנף שמאל, יש את אדו ועזו כרגע ובאמת גם מדמון יכל לשחק שם. העמדה האחרונה שצריכה חיזוק לדעתי.. אבל כבר לא נסכים על זה

לפני1 שעה , car.garsia said:

נכון להיום מי שחקן טוב יותר לטענתך עידו שחר או איתן אזולאי?

2 דקות לפני, snufkin said:

אני ראיתי את לאיוס לא מעט. אין מה להשוות בינו לבין דוידה. אנחנו לא צריכים בכתת שחקן כנף שמאל, יש את אדו ועזו כרגע ובאמת גם מדמון יכל לשחק שם. העמדה האחרונה שצריכה חיזוק לדעתי.. אבל כבר לא נסכים על זה

רצית שדוידה יגיע?

לפני1 שעה , מכביסט לעד said:

על כל דוידה אחד אתן לך רשימה של 5 שחקנים אולי יותר.

גם היום אגב הוא לא שחקן שהייתי רוצה לראות כמוביל במכבי, צריך שם באידאל זר, דוידה במקסימום שחקן רוטציה בעיניי, אבל הוא תרם את חלקו העונה לכן הרוויח את מקומו.

1 hour ago, Naor23 said:

שניהם אגב שיחקו יחד אצל הלוזונים בעונה של פטריק (שחר הושאל אחרי משחק שנכנס מעולה נגד קטמון כשלפני זה בקושי קיבל דקות), ברור היה מי השחקן הטוב יותר כבר שם.

17 דקות לפני, אקיטה said:

על כל דוידה אחד אתן לך רשימה של 5 שחקנים אולי יותר.

גם היום אגב הוא לא שחקן שהייתי רוצה לראות כמוביל במכבי, צריך שם באידאל זר, דוידה במקסימום שחקן רוטציה בעיניי, אבל הוא תרם את חלקו העונה לכן הרוויח את מקומו.

אני גם חושב שאנחנו צריכים לשאוף ליותר. הוא עדיין השחקן כנף ימין הכי טוב בליגה ולכן עשינו עסקה טובה למרות שהמון פה התנגדו.

הנקודה שלי היא שכמו שפה צומחים כישרונות גם במקומות אחרים צומחים ואין שום בעיה עם להביא אותם בין אם זה להרכב ובין אם זה לרוטציה. 

עם כל הכבוד למחלקת הנוער היא לא מספקת לנו כל מה שאנחנו צריכים ולא מאפשרת לנו לבנות סגל של אליפות בהתבסס רק על שחקני בית וזרים. אולי בעתיד זה ישתנה, אבל כרגע אנחנו עדיין לא שם.

10 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אני גם חושב שאנחנו צריכים לשאוף ליותר. הוא עדיין השחקן כנף ימין הכי טוב בליגה ולכן עשינו עסקה טובה למרות שהמון פה התנגדו.

הנקודה שלי היא שכמו שפה צומחים כישרונות גם במקומות אחרים צומחים ואין שום בעיה עם להביא אותם בין אם זה להרכב ובין אם זה לרוטציה. 

עם כל הכבוד למחלקת הנוער היא לא מספקת לנו כל מה שאנחנו צריכים ולא מאפשרת לנו לבנות סגל של אליפות בהתבסס רק על שחקני בית וזרים. אולי בעתיד זה ישתנה, אבל כרגע אנחנו עדיין לא שם.

ברור, שחקנים מיוחדים מבחוץ צריך לשאוף להביא.

אני בעד עדי יונה, בעד מדמון, למשל.

הלוואי שגם ישכיבו כסף על ניב יהושוע, אורז את נידם יפה יפה בעסקה כזו סטייל חיפה על אזולאי אם צריך.

אגב דוידה לא היה שחקן כנף ימין הטוב בליגה, בעיניי.

לפני1 שעה , אקיטה said:

ברור, שחקנים מיוחדים מבחוץ צריך לשאוף להביא.

אני בעד עדי יונה, בעד מדמון, למשל.

הלוואי שגם ישכיבו כסף על ניב יהושוע, אורז את נידם יפה יפה בעסקה כזו סטייל חיפה על אזולאי אם צריך.

אגב דוידה לא היה שחקן כנף ימין הטוב בליגה, בעיניי.

אני כמובן מוציא את חלאיילי מהמשוואה כי הוא נמכר…

לפני4 שעות , Naor23 said:

כרגע לדעתי אזולאי. אבל אני מאוד מחזיק מהג'ינג'י. חושב שהוא ואזולאי די צמודים, בטח ביחס לאזולאי ונידם. 

אני מבין את ההחלטה של מכבי לא ללכת על אזולאי ועדיין חושב שלא צריך לגמד אותו. הוא שחקן טוב שבסיטואציה נכונה יכול לפרוח במכבי חיפה. דיברתי עליו טובות עוד שנתיים אחורה.

לדעתי לנידם אחרי עונה בינונית בהפועל ירושלים לא מגיע סגל העונה במכבי. אבל היכולת הנחמדה שלו במחנה, בתוספת העובדה שאנחנו מאוד חסרים עכשיו וצריכים סגל עמוק לעונה הבאה הראתה לי שאולי שווה לתת לו הזדמנות.

לגביי שאר המושאלים מהעונה שעברה, בתור

אחד שעקב, אף אחד לא נתן עונה מספיק טובה בעונה שעברה. לא נאווי, לא בר לין, בטח שלא חוזז. גם לא אבו פרחי שאני מחבב אגב.

ככה שאין סיבה שכשיתגבש הסגל לעונה הקרובה הם יישארו פה. היחיד שנתן עונה טובה זה שחר רוזן בבני יהודה בלאומית ומה לעשות הוא לצערו משחק בעמדה שיש לנו בה כבר 2 שחקנים מצוינים. 

לפני2 שעות , snufkin said:

מצב הסגל מדאיג מאוד לפני דינמו בוקרשט 

מדאיג בגלל האולימפיאדה. צריך להגיד את זה שאולי חוץ מההגנה איתם הסגל שלנו הכי איכותי בליגה ועולה על בוקרשט גם. הבעיה שנתקענו עם חרא של הגרלה ופתאום החברה מהאולימפית כן חשובים למשימה.

מוקדם מאוד כבר להיות נחרצים אבל זה שאבו פרחי לפי האתרים מתורגל בהרכב לפני מלדה מראה מה המאמן חושב על מלדה? (לגביי זהבי אני מאמין שנגד הרומנים הוא יפתח ובאלוף האלופים יתנו לו לעלות מהספסל).

9 דקות לפני, car.garsia said:

מוקדם מאוד כבר להיות נחרצים אבל זה שאבו פרחי לפי האתרים מתורגל בהרכב לפני מלדה מראה מה המאמן חושב על מלדה? (לגביי זהבי אני מאמין שנגד הרומנים הוא יפתח ובאלוף האלופים יתנו לו לעלות מהספסל).

ואולי בעצם זה מראה מה המאמן חושב על אבו פרחי? חצי כוס מלאה וריקה וכו