Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

לפני1 שעה , אני חלש אתם חזק said:

זה פשוט לא נכון 

תגידו מה שתגידו כשהיה דרבי בשנים האחרונות לא שפחדנו אי פעם אבל אם היה להפועל שביב של סיכוי לעשות משהו זה דרך הרגליים של לאיוס ואולי עוד שחקן שתיים.

ללאיוס יש כדורגל ברגליים ועם האופציות שיש בשוק הישראלי עכשיו+מלחמה ונוכח המצב שיש לך 0 שחקני קו זה נשמע כמו מציאה טובה.

לגבי השחקני נוער שלנו - מי שעילוי בסוף יגיע לבוגרים של מכבי (גלוך,תורגמן ועוד ועוד)

כל השאר צריכים ללכת לעבור שנתיים ואולי אפילו שלוש שנות השאלה כדי להתחיל להשתפשף ולהגיע לרמה שאולי יוכלו להגיע למצב שהמאמן סומך עליהם להיות בסגל.

אם עכשיו יש משחק באירופה אתה מעלה את לאיוס לפני אורי עזו אם תגיד שלא בעיניי אתה עובד על עצמך.

עולה עם אורי עזו קל שבקלים אם האלטרנטיבה היא לאיוס. אורי עזו מהיר יותר, דריבליסט לא פחות טוב, וגם לו יש סיומת מעפנה כרגע רק שהוא 5 שנים צעיר יותר עם אפסייד גבוה יותר ולא עולה מיליון יורו.

אני מסכים עם המצוטט ב100%. זה לא שמכבי לא מטפחת שחקני בית, אבל מכבי מגלה אותם כבר כמה שנים מאוחר מדי ולא באמת מצליחה למנף את היתרון העצום הזה שיש לה שם; גוני נאור, קאסה ולאיוסים למיניהם במליון יורו זה רכש שמכבי לא צריכה לעשות ואת הכסף שנשפך שם עדיף לנתב למה שבאמת ישדרג אותנו, למשל,  מגן ימני פרוספקט כמו בן הרוש.

במקביל, מכבי נתקעת בדיוק עם אותו רכש מיותר כמה שנים קדימה.

אף אחד לא ישכנע אותי שמכבי ידעה שאוסקר כזה מוכשר באותה עונה שהחתימו דן ביטון ל4 שנים + לא מעט כסף, זו עונה אגב שכל בר דעת שראה אותו אמר להעלות בפאקינג ינואר, לא בגארבג' של הפלייאוף. זו החלטה של אליפות והרבה טענו את זה בלייב (כולל אני).

כמובן שלא כל שחקן נוער הוא אוסקר, אבל יש לא מעט דוגמאות שנראה שמכבי מבזבזת משאבים (כסף ועסקאות מסובכות על שחקנים בינוניים) בבנייה לרוחב כבר כמה שנים. לפעמים המטבע פשוט מתחת לפנס.

11 דקות לפני, אקיטה said:

עולה עם אורי עזו קל שבקלים אם האלטרנטיבה היא לאיוס. אורי עזו מהיר יותר, דריבליסט לא פחות טוב, וגם לו יש סיומת מעפנה כרגע רק שהוא 5 שנים צעיר יותר עם אפסייד גבוה יותר ולא עולה מיליון יורו.

אני מסכים עם המצוטט ב100%. זה לא שמכבי לא מטפחת שחקני בית, אבל מכבי מגלה אותם כבר כמה שנים מאוחר מדי ולא באמת מצליחה למנף את היתרון העצום הזה שיש לה שם; גוני נאור, קאסה ולאיוסים למיניהם במליון יורו זה רכש שמכבי לא צריכה לעשות ואת הכסף שנשפך שם עדיף לנתב למה שבאמת ישדרג אותנו, למשל,  מגן ימני פרוספקט כמו בן הרוש.

במקביל, מכבי נתקעת בדיוק עם אותו רכש מיותר כמה שנים קדימה.

אף אחד לא ישכנע אותי שמכבי ידעה שאוסקר כזה מוכשר באותה עונה שהחתימו דן ביטון ל4 שנים + לא מעט כסף, זו עונה אגב שכל בר דעת שראה אותו אמר להעלות בפאקינג ינואר, לא בגארבג' של הפלייאוף. זו החלטה של אליפות והרבה טענו את זה בלייב (כולל אני).

כמובן שלא כל שחקן נוער הוא אוסקר, אבל יש לא מעט דוגמאות שנראה שמכבי מבזבזת משאבים (כסף ועסקאות מסובכות על שחקנים בינוניים) בבנייה לרוחב כבר כמה שנים. לפעמים המטבע פשוט מתחת לפנס.

מכבי זה לא מקום שאתה יכול לתת בו צ’אנסים לצעירים, במיוחד אם אתה רוצה לדבר בזירה האירופית.

אתה צריך  שהמחליף שלך יהיה מישהו שאתה יודע מה הוא מסוגל לתת לך ולא ילד בלי הופעת בוגרים שזה שמיים וארץ מהנוער.

אם הדיון הוא על אם לאיוס שחקן או לא זה כבר משהו אחר

במכבי אם אתה עילוי אתה עולה לבוגרים נותן שנה שנתיים ועף מפה, אם אתה בסדר תלך לשחק בקבוצות בליגה תקבל דקות נשים עלייך עין כל השנה אם אתה שווה משהו תקבל הזדמנות. אין לנו מקום להימורים יש צלחת על הפרק כל עונה מחדש ומיץ רעב לעשות אותנו קבוצה שמדברת גם בזירה האירופית.

13 דקות לפני, אני חלש אתם חזק said:

מכבי זה לא מקום שאתה יכול לתת בו צ’אנסים לצעירים, במיוחד אם אתה רוצה לדבר בזירה האירופית.

אתה צריך  שהמחליף שלך יהיה מישהו שאתה יודע מה הוא מסוגל לתת לך ולא ילד בלי הופעת בוגרים שזה שמיים וארץ מהנוער.

אם הדיון הוא על אם לאיוס שחקן או לא זה כבר משהו אחר

במכבי אם אתה עילוי אתה עולה לבוגרים נותן שנה שנתיים ועף מפה, אם אתה בסדר תלך לשחק בקבוצות בליגה תקבל דקות נשים עלייך עין כל השנה אם אתה שווה משהו תקבל הזדמנות. אין לנו מקום להימורים יש צלחת על הפרק כל עונה מחדש ומיץ רעב לעשות אותנו קבוצה שמדברת גם בזירה האירופית.

אנחנו מדברים על לאיוס, שחקן שמעמיד מספרים פחות טובים מחוזז בשנה האחרונה כן? זה לא שיש פה מניה בטוחה, וזו עוד עונת שיא שלו לדעתי.

אני עוד יכול להבין טיעון כמו עדיף שישאילו שיקבלו דקות ולא יהיו שחקני ספסל, אבל כל עוד האלטרנטיבה עולה מליון יורו והיא מעפנה מכבי יורה לעצמה ברגל.

1 דקה לפני, Elirandani said:

לא יודע אם הוא אמין

אבל שם פה בכל זאת. מדובר בבלם/מגן בן 22

https://www.transfermarkt.com/tyrese-asante/profil/spieler/811805

כתב מקומון ספורט מקומי. 

אסאנטה היה על הרדאר של כמה מועדונים מהליגה הראשונה בהולנד וגם בטורקיה.

נשאל את אסף כהן מה דעתו על הבחור.

6 דקות לפני, Elirandani said:

לא יודע אם הוא אמין

אבל שם פה בכל זאת. מדובר בבלם/מגן בן 22

https://www.transfermarkt.com/tyrese-asante/profil/spieler/811805

לוק של בלם שיתפתח להיות מפחיד

Just now, קמחי said:

כתב מקומון ספורט מקומי. 

אסאנטה היה על הרדאר של כמה מועדונים מהליגה הראשונה בהולנד וגם בטורקיה.

נשמע הזוי ונהדר.

משחק בליגה השניה בהולנד, איך הרמה שם?

לא זכור לי שהיה לנו מצב שהיו לנו איזה 4-5 שחקנים שהם כביכול "סגורים" באותו הזמן.
מעניין מתי כל הסיכומים האלה יהפכו לחתימות

14 דקות לפני, אקיטה said:

אנחנו מדברים על לאיוס, שחקן שמעמיד מספרים פחות טובים מחוזז בשנה האחרונה כן? זה לא שיש פה מניה בטוחה, וזו עוד עונת שיא שלו לדעתי.

אני עוד יכול להבין טיעון כמו עדיף שישאילו שיקבלו דקות ולא יהיו שחקני ספסל, אבל כל עוד האלטרנטיבה עולה מליון יורו והיא מעפנה מכבי יורה לעצמה ברגל.

אני הראשון שיסכים עם הרעיון הכללי של לתת לצעירים מוכשרים במה וקרדיט, אבל במקרה הזה למה בעצם לא גם וגם? ז"א כן הייתי נותן לעזו מקום בסגל ככנף רביעי חמישי וכן מביא את לאיוס כמניה יחסית בטוחה (ובינונית) כי יש לך חוסר בעמדה הזו

מקסימום אחד או יותר מהם יעלה על הציפיות והרווחת שניים לעמדה בעייתית

8 דקות לפני, Matanbiton said:

לא זכור לי שהיה לנו מצב שהיו לנו איזה 4-5 שחקנים שהם כביכול "סגורים" באותו הזמן.
מעניין מתי כל הסיכומים האלה יהפכו לחתימות

תדמיינו מכבי עושים לנו קטע ומוציאים הודעות בהפרש של דקות, מבול של אורגזמות בו זמנית

3 דקות לפני, הישראלי היפה said:

לא יודע,

תחושה שלי שלא מגיע לעמדת הבלם

לפי הסרטון משחק מגן ימני, הגנתי מאוד, מלא גליצ'ים על סף כרטיס צהוב/אדום.

5 דקות לפני, הישראלי היפה said:

לא יודע,

תחושה שלי שלא מגיע לעמדת הבלם

קצת מרפרוף לגביו, אחת התלונות המרכזיות לגביי המאמן היא השינוי התכוף בתפקוד שלו-מבלם, למגן, לקיצוני ימני.