Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

עם סיסוקו התנאים סוכמו אבל יש פערים עם הקבוצה. 

עם דגנפו סוכם מול הקבוצה אבל יש פערים גדולים מול השחקן

איזה כיף זה חלון העברות

7 דקות לפני, אני חלש אתם חזק said:

יש אמת בדברים על פגישה בין מנספורד לסוכן של שימיץ?

יכול להיות מרגש

16 דקות לפני, אני חלש אתם חזק said:

לא, ולמה שחיפה ישחררו אותו למכבי ?

2 דקות לפני, yello said:

אין לי מידע כלשהו,

אבל אם זה נכון שהם מנסים להעיף אותו בשביל הזר היהודי, אז לא חושב שממש יהיה אכפת להם לאן ילך העיקר שלא יצטרכו להתעסק עם מציאת קבוצה ושכר. 

1 דקה לפני, yello said:

לפי הבנתי הוא לא ממשיך בחיפה בגלל זה הם מביאים את האוקראיני .

שמעתי על פגישה כזאת ולכן שאלתי אני לא באמת יודע 

Just now, עמית ר said:

אין לי מידע כלשהו,

אבל אם זה נכון שהם מנסים להעיף אותו בשביל הזר היהודי, אז לא חושב שממש יהיה אכפת להם לאן ילך העיקר שלא יצטרכו להתעסק עם מציאת קבוצה ושכר. 

לא רואה מצב שהם מוכרים שחקן למכבי.

הוא שיחק באיטליה בסרייה ב', קבוצה הוא ימצא.

לא יודע לגביי האם אפשר או לא אפשר לעשות את המהלך. אני כן יודע שאני בעד שימיץ'. בלם מצוין בעיניי, לא מבין איך הם משחררים אותו בשביל הימור.

1 דקה לפני, yello said:

לא רואה מצב שהם מוכרים שחקן למכבי.

הוא שיחק באיטליה בסרייה ב', קבוצה הוא ימצא.

במצב כזה שזה ראש על ראש, סיכוי גדול שיסכמו על שחרור. ואז לא עניינם. 

אחרת הוא גם יכול לעשות להם בעיות. 

Just now, עמית ר said:

במצב כזה שזה ראש על ראש, סיכוי גדול שיסכמו על שחרור. ואז לא עניינם. 

אחרת הוא גם יכול לעשות להם בעיות. 

הם ישאירו אותו ביציע ולא ימכרו למכבי, אבל זאת דעתי.

אם מנספורד היה נפגש עם הסוכן שלו זה לא היה יוצא ככה, זה לא שאברמוב נפגש עם דודו דהאן במרינה בהרצליה.

31 דקות לפני, אני חלש אתם חזק said:

זאת הטרלה.

36 דקות לפני, אני חלש אתם חזק said:

לפי הבנתי הוא לא ממשיך בחיפה בגלל זה הם מביאים את האוקראיני .

שמעתי על פגישה כזאת ולכן שאלתי אני לא באמת יודע 

איפה שמעת על פגישה כזאת?

לא הבנתי מה הידיעה החדשה על סיסוקו? זה בדיוק מה שפורסם לפני שבוע - שהתנאים שלו מסוכמים ובורדו רוצה מיליון יורו ומכבי מוכנה לשלם 500 אלף. אבל העיקר לצאת בידיעה חדשה..

אגב פורסם היום שמכבי חזרה לאופציית כנען. מה איתו באמת? כבר שחקן גמור?

החתמה של לאיוס ובטח שבסכומים כאלה תהיה יריקה בפרצוף לכל שחקן במחלקת הנוער של מכבי תל אביב.

אם אני שחקן בנוער של מכבי ורוצה באמת להגיע לבוגרים של מכבי - אני עובר להפועל עוד בנוער. במקום לעשות מסלול טירונות של שלוש שנים השאלות במינימום, אני נותן עונה ורבע טובות בבוגרים של הפועל ומכבי קונה אותי, מה שנקרא חוזר מהדלת הראשית.

הזלזול של ראשי המועדון במחלקת הנוער המפוארת שלנו מחפיר. במקום לתת הזדמנות לשחקן כמו רויזמן או אפילו לאורי עזו, מעדיפים לתרום להפועל מיליון יורו על שחקן שעוד לא עשה כלום בקריירת הבוגרים שלו, מכעיס.

16 דקות לפני, maynard_prica said:

החתמה של לאיוס ובטח שבסכומים כאלה תהיה יריקה בפרצוף לכל שחקן במלחקת הנוער של מכבי תל אביב.

אם אני שחקן בנוער של מכבי ורוצה באמת להגיע לבוגרים של מכבי - אני עובר להפועל עוד בנוער. במקום לעשות מסלול טירונות של שלוש שנים השאלות במינימום, אני נותן עונה ורבע טובות בבוגרים של הפועל ומכבי קונה אותי, מה שנקרא חוזר מהדלת הראשית.

הזלזול של ראשי המועדון במחלקת הנוער המפוארת שלנו מחפיר. במקום לתת הזדמנות לשחקן כמו רויזמן או אפילו לאורי עזו, מעדיפים לתרום להפועל מיליון יורו על שחקן שעוד לא עשה כלום בקריירת הבוגרים שלו, מכעיס.

נחמיאס, בלטקסה, דן ביטון, יונס מלדה ואבישי כהן יותר טוב? מה ההבדל?

שימיץ הייתה לו פתיחת עונה זוועה, אחר כך הלך והשתפר והפך לבלם די מצויין (לליגה שלנו).

לדעתי היה הבולט מהשלושה - גולדברג, סק והוא.

מוזר לי שמוותרים עליו.

אם כבר אז את סק הייתי משחרר, היה רע בחצי השני של העונה והוא בירידה גדולה.

הייתי מביא את שימיץ  בשמחה

1 hour ago, maynard_prica said:

החתמה של לאיוס ובטח שבסכומים כאלה תהיה יריקה בפרצוף לכל שחקן במחלקת הנוער של מכבי תל אביב.

זה פשוט לא נכון 

תגידו מה שתגידו כשהיה דרבי בשנים האחרונות לא שפחדנו אי פעם אבל אם היה להפועל שביב של סיכוי לעשות משהו זה דרך הרגליים של לאיוס ואולי עוד שחקן שתיים.

ללאיוס יש כדורגל ברגליים ועם האופציות שיש בשוק הישראלי עכשיו+מלחמה ונוכח המצב שיש לך 0 שחקני קו זה נשמע כמו מציאה טובה.

לגבי השחקני נוער שלנו - מי שעילוי בסוף יגיע לבוגרים של מכבי (גלוך,תורגמן ועוד ועוד)

כל השאר צריכים ללכת לעבור שנתיים ואולי אפילו שלוש שנות השאלה כדי להתחיל להשתפשף ולהגיע לרמה שאולי יוכלו להגיע למצב שהמאמן סומך עליהם להיות בסגל.

אם עכשיו יש משחק באירופה אתה מעלה את לאיוס לפני אורי עזו אם תגיד שלא בעיניי אתה עובד על עצמך.

2 דקות לפני, elad5050 said:

מה זה השמועה ההזויה שאני קורא על אבו פאני?

זאת סתם הטרלה לאוהדי חיפה, באופן כללי לא כזה הזוי שהיו רוצים אותו. 

4 דקות לפני, elad5050 said:

מה זה השמועה ההזויה שאני קורא על אבו פאני?

זה כמו שמנספורד נפגש עם הסוכן של שימיץ'.

Just now, הנדון said:

זאת סתם הטרלה לאוהדי חיפה, באופן כללי לא כזה הזוי שהיו רוצים אותו. 

מקצועית? נגיד ואני זורם איתך.

כל שאר הפרמטרים? אין סיכוי. זה אין סיכוי ברמת האצילי למכבי.

לפני2 שעות , maynard_prica said:

לא מבין מה אתה רוצה, כמעט כל שנה מכבי מעלים ומטפחים כישרון מהנוער יש שנים יותר טובות ויש שנים שלא, מכבי זה לא מועדון של לדחוף בכוח שחקני נוער בשביל להגיד יש שחקני בית אלצנו הם מרוויחים את המקום שלהם.

1 דקה לפני, elad5050 said:

מקצועית? נגיד ואני זורם איתך.

כל שאר הפרמטרים? אין סיכוי. זה אין סיכוי ברמת האצילי למכבי.

דברתי מקצועית אבל אין שחקן שלא יצטרף אליך אם תשלם לו קצת יותר מהמתחרים אבל אם הם יביאו לו הצעה שווה ברור מאה אחוז שיעדיף אותם על פנינו.

33 דקות לפני, הנדון said:

לא מבין מה אתה רוצה, כמעט כל שנה מכבי מעלים ומטפחים כישרון מהנוער יש שנים יותר טובות ויש שנים שלא, מכבי זה לא מועדון של לדחוף בכוח שחקני נוער בשביל להגיד יש שחקני בית אלצנו הם מרוויחים את המקום שלהם.

מחזק ואומר שבשנים האחרונות בערך חצי הרכב שלנו זה שחקני בית