Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב
19 דקות לפני, קובי השועל said:

גיא מלמד:

מכבי חיפה שיפרה היום את הצעתה לגיא מלמד לאיזור ה350 אלף יורו בעונה כולל הבונוסים הצפויים ל2 וחצי עונות.

מכבי בשלב זה לא צפויה לעלות את הצעתה וכמו שזה נראה בקרוב הוא ילבש ירוק.

אני כבר אמרתי שיחתום שם כי הם הכי לחוצים עליו.

לא נכנס להם לכיסים, אבל קצת גבוהה בעיניי לשלם סכום כזה משכורת עם כל הכבוד למלמד

פורסם ב

רק לסבר את האוזן, דין דוד היום מרוויח 250 אלף יורו. גיא מלמד הולך להרוויח 350, די מעליב הייתי אומר.

פורסם ב
5 דקות לפני, קובי השועל said:

רק לסבר את האוזן, דין דוד היום מרוויח 250 אלף יורו. גיא מלמד הולך להרוויח 350, די מעליב הייתי אומר.

כמו שאמרתי הם לחוצים+ אהבה של בכר לרכש וזה גורם להם להוציא סכומים.

אני דווקא מרוצה שאנחנו לא נסחפים שלא לצורך.

פורסם ב

אם אני מיטש מציע לו עכשיו 100k יותר מהם שיסכם אצלם ובסוף יחתום אצלנו

חסר לי מהלכים כאלה שיטרללו אותם 

פורסם ב
Just now, Bob Marley said:

אם אני מיטש מציע לו עכשיו 100k יותר מהם שיסכם אצלם ובסוף יחתום אצלנו

חסר לי מהלכים כאלה שיטרללו אותם 

לאאאא

זה סכום מוגזם

פורסם ב
לפני3 שעות , Omer said:

לא דגל הקרן במשחק? למה זכור לי במעורפל ששמעתי סיפור כזה?

לא. דרך על מטאטא משהו עם החברים באימון של הפועל ממש בהתחלה של הקריירה - הם שחקו משחקון והמקל של המטאטא של הסימון קרע לו את האשכים

פורסם ב

אני מקווה שהדיבורים עכשיו על עדי יונה זה חארטות שאברמוב מוציא לתקשורת כי הוא רוצה להיפטר מהסחורה, כי אם מנספורד חושב להביא אותו במקום קניקובסקי אז זה לא טוב.

פורסם ב
42 דקות לפני, yello said:

אני מקווה שהדיבורים עכשיו על עדי יונה זה חארטות שאברמוב מוציא לתקשורת כי הוא רוצה להיפטר מהסחורה, כי אם מנספורד חושב להביא אותו במקום קניקובסקי אז זה לא טוב.

שני המועמדים של מכבי לעמדה בחרו אופציות אחרות(כנעאן באשדוד, ביצ'קשיאן חתם בלגיה ורשה). אז ממחזרים מועמדים.

פורסם ב
52 דקות לפני, yello said:

שחקן שאין בו כלום, אם זה נכון , עוד רכש כושל סטייל לאיוס, אדו, וכו....

פורסם ב
7 דקות לפני, קמחי said:

שני המועמדים של מכבי לעמדה בחרו אופציות אחרות(כנעאן באשדוד, ביצ'קשיאן חתם בלגיה ורשה). אז ממחזרים מועמדים.

כנעאן ? היו נותנים לג'קי חבילה עליו אם הוא היה רוצה לבוא למכבי ?

נתנו לו הצעה רשמית והוא סירב פשוט וחתם באשדוד ?

פורסם ב
34 דקות לפני, yello said:

כנעאן ? היו נותנים לג'קי חבילה עליו אם הוא היה רוצה לבוא למכבי ?

נתנו לו הצעה רשמית והוא סירב פשוט וחתם באשדוד ?

היו משלמים את סכום הפיצוי שהייתה קובעת הועדה למעמד השחקן. מכבי רצו אותו, האהבל מחובר לג'קי בחבל הטבור ומעדיף יציאה לחו"ל לפני קבוצת צמרת בארץ.

פורסם ב

אם כנעאן היה אמור להיות הרכש שלנו, אז אני שמח שהוא פה. שחקן שביר שכשיר ל3 חודשים בעונה. היה עושה פה יניב עזרן.

פורסם ב

חיפה ובש מעוניינות בסדריק דון ואנחנו הקבוצה היחידה מהשלושה שבאמת צריכה אותו. 

אבל חבורת הגנטלמנים לא מביאים זרים מתוך הליגה, זה כזה עלוב, תתקדמו כבר ראבק, בכל העולם זה קורה.

פורסם ב
26 דקות לפני, Barksdale said:

אבל חבורת הגנטלמנים לא מביאים זרים מתוך הליגה, זה כזה עלוב, תתקדמו כבר ראבק, בכל העולם זה קורה.

מפגרים. 

באמת חבל שזה יקרה כי זה שחקן שעוד שנתיים ימכר החוצה בהמון כסף, ואם לא ידאגו לאזרח אותו . 

מדיניות הרכש של מכבי בלתי נסבלת 

פורסם ב
37 דקות לפני, Barksdale said:

טירוף. לאזטיץ והבינוניות שלו גומרים את המועדון. מקווה מאוד שבסוף העונה הוא לא יהיה פה

פורסם ב
46 דקות לפני, Barksdale said:

היות ועד שיגיע לגיל של קנגוואה אני לא חושב שסדריק דון יהיה פה (עוד 4 שנים), אז אני כן מרגיש בנוח לומר שתוך שנה - שנה וחצי הוא יהיה טוב מעלי מוחמד בפריים שלו כאן. יש לו איכויות התקפיות משמעותית מעליו ובצד ההגנתי יש לו כבר עכשיו מספרי חילוצי כדור של ג'אבר מחיפה. וכל זה והוא טופ 3 בליגה בדריבלים מוצלחים. 

פורסם ב
9 דקות לפני, snufkin said:

טירוף. לאזטיץ והבינוניות שלו גומרים את המועדון. מקווה מאוד שבסוף העונה הוא לא יהיה פה

זה לא הגיוני ולא ככה זה אמור לעבוד. 

לא מחזיקים שני אנשי מקצוע כמו פרייס ומנספורד בשביל להתיישר עם בינוניות של מאמן בנושא הרכש .
מצפה מהם להביא מה שצריך גם אם המאמן לא בעד

פורסם ב
1 hour ago, Barksdale said:

לא נראה לי שזה עניין של ג'נטלמנים, זה יותר תלוי באם מנספורד מחזיק ממנו או לא.

38 דקות לפני, snufkin said:

מה הקשר לאזטיץ' ? 

אם דון ימכר זה רק בקיץ, אתה חושב שאם מנספורד נעול עליו הוא ישאל מישהו ? מי אמר שלאזטיץ' ממשיך פה ?

גם את פרדי ורגאס הנהדר לא הביאו בקיץ בגלל לאזטיץ' ? הוא ביקש את לאיוס ?

לא כל דבר זה אוטומט המאמן, וכן גם אני לא מבין הרבה דברים שהוא עושה.

פורסם ב
39 דקות לפני, snufkin said:

הקטע של הרכש הבינוני במיוחד בגזרת הזרים הינו ארוך בשנים, והקטע שלא לוקחים שחקנים ישירות מהליגה (אלה אם מדובר במקרים קיצוניים, וגם אז ישראלים צעירים כמו מדמון למשל), זה כבר מעבר ללאזטיץ'. בכנות? כבר לא סומך לגמרי על מנספורד שיביא זרים שישדרגו אותנו מהמצב הקיים. המאמן לוקח את מה שיש וגורם לו להראות אפילו גרוע הרבה יותר, אין ספק, אבל לבינתיים בכל הקטע של רכש, גם אלו שמעליו לא מבריקים בתפקודם..

פורסם ב
19 דקות לפני, קובי השועל said:

ממה ששמעתי מאנשי קטמון סדריק ימכר רק לחול

איזו השחלה הם הביאו לריו אוה עם זועבי זה לא ייאמן.

עלה פעם אחת בדקה ה-90 מתחילת העונה. רוב הזמן לא בסגל. 

פורסם ב
18 דקות לפני, כהן said:

הקטע של הרכש הבינוני במיוחד בגזרת הזרים הינו ארוך בשנים, והקטע שלא לוקחים שחקנים ישירות מהליגה (אלה אם מדובר במקרים קיצוניים, וגם אז ישראלים צעירים כמו מדמון למשל), זה כבר מעבר ללאזטיץ'. בכנות? כבר לא סומך לגמרי על מנספורד שיביא זרים שישדרגו אותנו מהמצב הקיים. המאמן לוקח את מה שיש וגורם לו להראות אפילו גרוע הרבה יותר, אין ספק, אבל לבינתיים בכל הקטע של רכש, גם אלו שמעליו לא מבריקים בתפקודם..

בראיונות שלו הוא מתעקש שהכל מושלפ ולא צריך חיזוק. עכשיו יש כאלו שמנסים להגיד שזו סתם גמלונות בראיונות והוא לא באמת מתכוון, רק לא יודע להתחמק באלגנטיות. אני חושב שזה לא הכיוון, במיוחד כי קמחי מספר שלאזטיץ טוען אוצו דבר גם בשיחות סגורות וכבר הפיל בפועל כמה עסקאות לשחקני חיזוק.