Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

@yello

עם כמה שהוא גבר ומשקיע ואוהב מכבי נחמיאס לא מתאים גם בתור בלם רביעי

הוא פשוט לא שחקן כדורגל מספיק טוב

פורסם ב

הסגל לא מאוזן!!!(שופע בעמדות מסוימות וקצר מאוד במקומות אחרים)

מכבי ת"א תמיד החזיקה רזרובות בכל מיני תפקידים עד שבא השנה הזאת, לא יודע על מי באמת האשמה אבל זה מחדל עצום, לזאטיץ' אמר שהוא לא אוהב סגל ארוך לא יודע אם זה באמת החלטה שלו

אבל מ26 שחקנים, 3 לא רלוונטים באמת(כהן, מלדה וניר ביטון) ו3 פצועים(עכשיו גם דוידזדה כנראה 4), אני צעקתי את זה שהסגל לא מאוזן בתפקידים, יותר מדי בלמים, אין מגן ימני מחליף(וכרגע אין בכלל), אין לפרץ וגבי מחליפים בכלל, לא הובא מחליף אמיתי למילסון ומכירת אדו כשחקן ראוי למכבי היתה בגין הבזיון.

בשביל הליגה בלבד והסגנון של הקונפרנס בעונה שעברה זה היה יותר ממספיק, אבל המודול החדש של הליגה האירופאית שאתה באמת משחק ב2 מפעלים שאתה רוצה לשחק עם רוטציות, זה קצר מדי בטח אחרי כל הפציעות שרובן נגמרו לך מהעומס המטורף וזה עוד יהיה עוד, רואים את גבי ופרץ אני ממש מודאג.

החלון היה טוב, אבל לא מושלם, הבאת שחקן כמו למשל בן הרוש שיודע לשחק שמאלי וימני כמגן יכלה לפתור לנו הרבה בעיות....כולם אמרו ורק במכבי תמיד רואים את העולם שונה מכולם, אי אפשר לבלף ולהמציא משהו אחר, נחמיאס בלם 4-5 בהיררכיה ובטח שהוא לא פתרון למגן, מה חשבו שם לעזאזל? מה? על אדו אני אפילו לא אתחיל לדבר, זה גובל בטמטום. 

במשחקים כאלו נאחזנו בערן שינצח משחקים, זה לא ערן ולא דומה לערן כבר. אין לנו איזה קיצוני מעל הליגה, דוידה ולאיוס שחקנים של מומנטום ומהלכים ספציפים, אבל פה היינו צריכים להחזיק 2 שחקנים זרים טובים מהם ומצאנו עוד שחקן בוסר יחסית בתפקיד ולא מעל דוידה כרגע, תמיד מכבי ניגנו שהם לא יחתימו סתם שחקנים בסוף מוצאים זרים שפחות טובים מהישראלים במקום ההפך, זה מצוין להחזיק זר שישי בפוטצניה שיש לך 5 זרים טובים, אבל לא 2 זרים בפוטצניה, את אדו היו צריכים להשאיל ברגע שהלכו על פטאצ'י והיו צריכים להביא במקומו קיצוני בשל בהרבה, תאכלס אנחנו כרגע עם 3 זרים טובים ו2 בוסר, זה ממש לא מספיק.

גבי ופרץ חסרי מחליפים, בקושי יכולים לנפק מהלך כבר מרוב שהם גמורים, איך אפשר להמשיך ככה עד ינואר?

פורסם ב
לפני5 שעות , Naor23 said:

@yello

עם כמה שהוא גבר ומשקיע ואוהב מכבי נחמיאס לא מתאים גם בתור בלם רביעי

הוא פשוט לא שחקן כדורגל מספיק טוב

לבוא אחרי משחק רע כמו אתמול ועוד פעם ליפול עליו ? ועוד שהוא שיחק כמגן שמאלי ? לא יודע.

טוכמן עכשיו אומר שהפציעה של זאדה לא כזאת קלה ובמכבי מודאגים, קיצור הזדיינו חזק, לא יודע מי יפתח מגן שמאלי בחמישי ויותר חשוב נגד נתניה, כי עם נחמיאס זה לא יעבוד.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

הסגל לא מאוזן!!!(שופע בעמדות מסוימות וקצר מאוד במקומות אחרים)

מכבי ת"א תמיד החזיקה רזרובות בכל מיני תפקידים עד שבא השנה הזאת, לא יודע על מי באמת האשמה אבל זה מחדל עצום, לזאטיץ' אמר שהוא לא אוהב סגל ארוך לא יודע אם זה באמת החלטה שלו

אבל מ26 שחקנים, 3 לא רלוונטים באמת(כהן, מלדה וניר ביטון) ו3 פצועים(עכשיו גם דוידזדה כנראה 4), אני צעקתי את זה שהסגל לא מאוזן בתפקידים, יותר מדי בלמים, אין מגן ימני מחליף(וכרגע אין בכלל), אין לפרץ וגבי מחליפים בכלל, לא הובא מחליף אמיתי למילסון ומכירת אדו כשחקן ראוי למכבי היתה בגין הבזיון.

החלון היה טוב, אבל לא מושלם, הבאת שחקן כמו למשל בן הרוש שיודע לשחק שמאלי וימני כמגן יכלה לפתור לנו הרבה בעיות....כולם אמרו ורק במכבי תמיד רואים את העולם שונה מכולם, אי אפשר לבלף ולהמציא משהו אחר, נחמיאס בלם 4-5 בהיררכיה ובטח שהוא לא פתרון למגן, מה חשבו שם לעזאזל? מה? על אדו אני אפילו לא אתחיל לדבר, זה גובל בטמטום. 

במשחקים כאלו נאחזנו בערן שינצח משחקים, זה לא ערן ולא דומה לערן כבר. אין לנו איזה קיצוני מעל הליגה, דוידה ולאיוס שחקנים של מומנטום ומהלכים ספציפים, אבל פה היינו צריכים להחזיק 2 שחקנים זרים טובים מהם ומצאנו עוד שחקן בוסר יחסית בתפקיד ולא מעל דוידה כרגע, תמיד מכבי ניגנו שהם לא יחתימו סתם שחקנים בסוף מוצאים זרים שפחות טובים מהישראלים במקום ההפך, זה מצוין להחזיק זר שישי בפוטצניה שיש לך 5 זרים טובים, אבל לא 2 זרים בפוטצניה, את אדו היו צריכים להשאיל ברגע שהלכו על פטאצ'י והיו צריכים להביא במקומו קיצוני בשל בהרבה, תאכלס אנחנו כרגע עם 3 זרים טובים ו2 בוסר, זה ממש לא מספיק.

גבי ופרץ חסרי מחליפים, בקושי יכולים לנפק מהלך כבר מרוב שהם גמורים, איך אפשר להמשיך ככה עד ינואר?

זהבי מאמצע העונה שעברה חי רק על פנדלים ואיזה גול מול הפועל חיפה, זה היה ברור שהוא מיצה, בטח לא מתאים לשחק כל כך רחוק מהשער, הוא חייב יצירת מצבים על ידי שחקני כנף(ככה זה גם היה בשיאו רק שאז הוא עוד היה קצת זריז לשחרר פצצה מחוץ לרחבה)

להגיד שדור פרץ וגבי לא יוצרים כלום כי הם עייפים זו קצת גניבת דעת. 

גבי פתח את העונה פשוט נורא, למעט משחק אחד טוב כל המשחקים שלו עד עכשיו הוא חושך. 

דור פרץ מעולם לא יצר כלום, הוא לא מסוגל, ופשוט אסור לא להיות על המגרש במשחק שאנחנו בלחץ לגול וחייבים תנועה מהירה. כל משחק שנתקענו ככה בתיקו מול קבוצת תחתית אני זוכר שהוא היה אמצע הקישור בהתקפה, זה לא עובד. 

פורסם ב
10 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זהבי מאמצע העונה שעברה חי רק על פנדלים ואיזה גול מול הפועל חיפה, זה היה ברור שהוא מיצה, בטח לא מתאים לשחק כל כך רחוק מהשער, הוא חייב יצירת מצבים על ידי שחקני כנף(ככה זה גם היה בשיאו רק שאז הוא עוד היה קצת זריז לשחרר פצצה מחוץ לרחבה)

להגיד שדור פרץ וגבי לא יוצרים כלום כי הם עייפים זו קצת גניבת דעת. 

גבי פתח את העונה פשוט נורא, למעט משחק אחד טוב כל המשחקים שלו עד עכשיו הוא חושך. 

דור פרץ מעולם לא יצר כלום, הוא לא מסוגל, ופשוט אסור לא להיות על המגרש במשחק שאנחנו בלחץ לגול וחייבים תנועה מהירה. כל משחק שנתקענו ככה בתיקו מול קבוצת תחתית אני זוכר שהוא היה אמצע הקישור בהתקפה, זה לא עובד. 

1. גבי נפצע פעמים מתחילת השנה, הוא גם היה בסדר בחלק מהמשחקים לצד באמת משחקים גרועים, אני לא אתפלא אם הוא עדין סוחב פציעה בדומה למה שקרה עם אופיר.

2.גם אם הם לא טובים, אין להם מחליפים זה הנקודה, לא שהם טובים או לא, אין מי שתכניס במקומם, לא רצינו את דן ביטון? לגטימי, אבל להגיד שאנחנו צריכים סגל קצר ולא להחזיק מחליפים? הסיפור עם שחר התפוצץ לנו בפנים.

פורסם ב

חבל שנידם לא נשאר כאן, יכל להיות אחלה בשביל לתת אוויר לסיסוקו/יוריס/גבי/פרץ

פורסם ב
16 דקות לפני, ebibo said:

חבל שנידם לא נשאר כאן, יכל להיות אחלה בשביל לתת אוויר לסיסוקו/יוריס/גבי/פרץ

יוריס וסיסוקו לא צריכים "אוויר"

הם ראש בראש כל הזמן מסיבה מוזרה מאוד כאילו לא יכולים לשחק ביחד

אתמול למשל הייתי מוציא את פרץ ומשחק עם סיסוקו ויוריס ביחד במקום לראות את פרץ רץ אחרי שחקנים סתם

פורסם ב
16 דקות לפני, Davidna said:

יוריס וסיסוקו לא צריכים "אוויר"

הם ראש בראש כל הזמן מסיבה מוזרה מאוד כאילו לא יכולים לשחק ביחד

אתמול למשל הייתי מוציא את פרץ ומשחק עם סיסוקו ויוריס ביחד במקום לראות את פרץ רץ אחרי שחקנים סתם

מה שמדאיג שכולם כאן מבינים את זה ורק המאמן לא ראה את זה במגרש. 

פורסם ב
33 דקות לפני, הישראלי היפה said:

יש יש עבודה בינואר.

אבל תרשו לי להיות בלי ציפיות, בינואר אנחנו בדרך כל ישנים חזק.

אתה זוכר את כמות הכסף שהושקעה על-ידי מכבי בחלון ינואר האחרון או שזה מפריע לנראטיב? 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

אתה זוכר את כמות הכסף שהושקעה על-ידי מכבי בחלון ינואר האחרון או שזה מפריע לנראטיב? 

אנחנו שנינו כנראה מאותו צד פה בפורום, אבל אם להיות כנים חלון ינואר האחרון הוא היוצא מן הכלל.

וגם בכללי מכבי לא שופכת סכומי העברה גדולים ומחפשת 'מציאות' מה שנקרא,

פשוט נפל בחלקה להביא את רז (שמנספורד רדף אחריו שנים) 

וכמובן על מדמון אני לא צריך להסביר.

ככה שהבחור די צודק ולא צריך להיות עם יותר מדי ציפיות בינואר.

זה הסגל שיצאנו איתו למלחמה עד סוף העונה.

אם צריך להמר,

אין מה לצפות ליותר מדי בינואר כי זה לא יקרה.

ואני מוציא מהמשוואה את המושאלים שעשויים לחזור כי אם לא היו טובים למאמן בתחילת עונה, גם אם יחזרו סביר להניח שלא יהוו פקטור אלא סתימת חורים.

פורסם ב
8 דקות לפני, itanar said:

חבל שלא הצלחנו להביא את כנעאן.

נכון, חסרים לנו שחקנים שיכולים להיפצע באפצ׳י.

פורסם ב
1 דקה לפני, Wade said:

נכון, חסרים לנו שחקנים שיכולים להיפצע באפצ׳י.

בדיוק נפצי.

פורסם ב

מדברים על ינואר כאילו אין עוד מיליון משחקים עד אז. עם כמות הפציעות והעייפות אנחנו יכולים להגיע לינואר בפער רציני מהמקום הראשון. 

גם אם נהיה במצב טוב, ממתי בינואר אנחנו מביאים שחקנים טובים?

כל פעם אנחנו שומרים עמדה של זר לינואר ואז אנחנו שומעים ציטוטים שבינואר אין שוק טוב. במקרה הטוב אנחנו מביאים איזה אדו או הרומני ההזוי השני. 

בגזרת הישראלים המועדונים פה לא יסכימו לשחרר שחקנים טובים באמצע העונה אלא אם כן נציע סכומים באמת רציניים. 

היינו חייבים להביא מגן/קשר זר בקיץ ועוד כנף איכותי במקום אדו. היינו חייבים להביא ישראלי כמו כנעאן/יונה/בן הרוש לרוטציה (או פשוט לא לשחרר את דן ביטון). 

עונה שעברה החזקנו סגל רחב, אבל היה לנו מזל עם הפציעות ככה שלא באמת היינו צריכים את זה. היה גם את המלחמה שגרמה לדחיית משחקים ונתנה לנו לשחק באירופה בנפרד מהליגה. 

העונה יש לנו מזל בדיוק הפוך עם פציעות הזויות ועל העמדות הכי קריטיות, אבל צריך תמיד להתכונן לגרוע מכל.  

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

מדהים. 

אולי דווקא בגלל זה להביא אותו לרוטציה היה חכם. היה נכנס כמחליף או פותח ל60 דקות ואז אולי מצמצם את הפציעות. 

הוא גם בשנת חוזה לדעתי אז המחיר אמור להיות לא בשמיים. 

פורסם ב
30 דקות לפני, Brandon Roy said:

מטורף, לפחות באשדוד יכולים להגיד שהם ניצלו את החודש שהוא כשיר מעולה.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

מדברים על ינואר כאילו אין עוד מיליון משחקים עד אז. עם כמות הפציעות והעייפות אנחנו יכולים להגיע לינואר בפער רציני מהמקום הראשון. 

איך שזה נראה ובמצב הסגל, נאבד עוד לא מעט נקודות עד אז. התקווה היחידה היא שחיפה ימעדו גם פה ושם כדי שנצליח לשמור על פער סביר. 

מספיק שיגיעו 2 זרים ואולי להחזיר מושאל או 2 (עזו/פרחי/נידם) כדי שזה יראה טוב יותר

• 4 weeks later...
פורסם ב
24 דקות לפני, itanar said:

להביא מילסון בינואר.

שילך לעזאזל

פורסם ב
35 דקות לפני, itanar said:

להביא מילסון בינואר.

זה לא יקרה ממספיק סיבות (מאמין שמכבי לא פראיירים, הכוכב גם אם מוותרים על שחקנים מהר, לא ימהרו להחזיר למכבי במחיר נמוך, השכר שלו גבוה וכו),

אבל כן מעניין אם אנשים פה ברמה העקרונית היו תומכים בחזרה שלו.

אם היה נשאר היה מככב, אבל אחרי שהלך, חושב שלא יחזור אותו דבר.

יאכל מרור מהקהל וזה ישפיע עליו.

בחיובי (מעבר ליכולת) - מאמין שאם יחזור, הוא יגיד אמן לכל דבר ורק יגיד תודה שנותנים לו להיות במקום טוב ויתן את התחת לקבוצה.