Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

10 דקות לפני, תחיית המתים said:

מאיפה הבאת את עידו שחר.  יש את נחמיאס ואסנטה לפניו.  עידו שחר ישחק בקישור.  כבר ראינו שמגן ימני זה לא זה

הסברתי מאיפה מגיע ההיגיון.

אהבתי שאמרת עידו שחר זה לא זה כמגן ימין ואז אמרת נחמיאס. יפה 

7 דקות לפני, MTA For Ever said:

שליטה אבסולוטית בשוק הישראלי לעוד שנים קדימה.

+הכשרונות המפחידים שיש לנו מבית(סביץ',חוניו,עזו,בלאי לצד כל החבר'ה הנוכחיים) ואני בחרמנות שיא לשנים הקרובות.

אם נביא אליפות השנה ובשנה הבאה נצליח לשמור על גרף ההתקדמות תוך שילוב של כמה צעירים משמעותיים אכריז בריש גלי על כך שמנספורד עבר את ג'ורדי מבחינת הצלחה מקצועית(וזה אומר הרבה,אבל ג'ורדי תמיד ישאר האיש ששינה את גורל המועדון מקצה לקצה ביחד עם זהבי ומיטש)

לפני5 שעות , המכבייה said:

הוא לא מכר לנו כלום, אנחנו רצינו אותו כמגן מדיי ואן, עוד לפני שהוא חתם. הוא הוחתם כמגן. אפשר להתווכח אם זאת בחירה נכונה אבל זאת הבחירה שלהם, זה המגן שלהם. ככה הם רצו ולכן הם חיכו לו. הם לא חיכו לקיצוני, הם חיכו ל מ ג ן . אני חושב שאסאנטה יהיה הבחירה הטבעית השניה. 

חיכיתי לראות אולי אני לא הבנתי טוב את המאמן, אבל כמו שהוא אמר נחמיאס הוא הגיבוי של שגיב.

אסנטה על הספסל ונחמיאס עולה לפניו, ככה שהוא לא בחירה שניה.

בכל אופן, אני מקווה שזה איכשהו יצליח.

הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.

אני בטח לא אחכה להגיד אמרתי.

אבל אני עדיין דבק בדעתי,

הדבר הכי דחוף לקבוצה הזאת זה מגן ימין, בטח לפני כל פרוספקט צעיר כזה או אחר.

לפני2 שעות , Raumdeuter said:

+הכשרונות המפחידים שיש לנו מבית(סביץ',חוניו,עזו,בלאי לצד כל החבר'ה הנוכחיים) ואני בחרמנות שיא לשנים הקרובות.

אם נביא אליפות השנה ובשנה הבאה נצליח לשמור על גרף ההתקדמות תוך שילוב של כמה צעירים משמעותיים אכריז בריש גלי על כך שמנספורד עבר את ג'ורדי מבחינת הצלחה מקצועית(וזה אומר הרבה,אבל ג'ורדי תמיד ישאר האיש ששינה את גורל המועדון מקצה לקצה ביחד עם זהבי ומיטש)

לאט לאט, כבר ראינו חברה צעירים רבים שלא בטוח שפחות מוכשרים מבחינת הפוטנציאל הגולמי שלהם שלא הצליחו לעשות את המעבר בין הגילאים הצעירים לבוגרים. אחריות גדולה מוטלת על הצוות המקצועי שלנו (שנקווה שישאר פה יותר מעונה אחת כמיטב המסורת) וכמובן על השחקנים עצמם..

Just now, itanar said:

חייבים מגן ימני זה לא רציני.

הניסוי של נחמיאס נורא.

ב7.10 אנחנו בלי מגן ימני שנה. ההסתמכות על יחזקאל כמגן ימני בודד בעונה עמוסה מאוד, היא ללא ספק הטעות המרכזית שלנו העונה.

על השאר נוכל לכפר לדעתי 

1 דקה לפני, netanel7 said:

נחמאיס לא מתאים למכבי

מזכיר לי את התקופה עם חוזז 

הוא לא אמור לראות דשא אצלנו

יכול להיות בלם 4 בכיף. אבל זהו.

הוא כל הזמן סוגר לאמצע ומשאיר את הקו. היה קטע במשחק היום שהבלם בא לקחת את הכדור ובמקום ללכת לקו ולהשאיר לו את הכדור הוא בא ונתקע בו.

אנחנו צריכים להבין כבר מהיום- פאטאצ׳י הוא לא מילסון. סגנון משחק שונה לגמרי. וזה קצת מטריד בעיניי, כי כשמסתכלים אל אגף שמאל יש בור עצום. אני מקווה עבורנו שהוא יהיה בינגו רציני, כי אנחנו תלויים בו באופן די מובהק.

Just now, Wade said:

אנחנו צריכים להבין כבר מהיום- פאטאצ׳י הוא לא מילסון. סגנון משחק שונה לגמרי. וזה קצת מטריד בעיניי, כי כשמסתכלים אל אגף שמאל יש בור עצום. אני מקווה עבורנו שהוא יהיה בינגו רציני, כי אנחנו תלויים בו באופן די מובהק.

להתחיל לחפש שחקנים חופשיים, האגף שמאלי שלנו על הפנים.

3 דקות לפני, Wade said:

פטאצי כנף ימין והיא יהיה מחליף של דוידה. אין סיבה להוציא את דוידה מההרכב כרגע, הוא טוב ממנו. בצד שמאל אנחנו בבעיה

3 דקות לפני, snufkin said:

פטאצי כנף ימין והיא יהיה מחליף של דוידה. אין סיבה להוציא את דוידה מההרכב כרגע, הוא טוב ממנו. בצד שמאל אנחנו בבעיה

לא בכיוון בעיניי. דוידה בכושר הנוכחי (ובלי מילסון) לא חומר להרכב במכבי, אם פאטאצ׳י יתגלה כמחליף שלו המצב שלנו מזעזע גם בימין. 

גם היום היה ניתן לראות את הבעיה היחסית גדולה עם פאטאצ׳י, וזה שהוא נעלם להמון דקות, אבל משחק ראשון וזה. אני מקווה שלאזטיץ׳ יצליח להכניס לו קצת יותר שכל.

7 דקות לפני, Double said:

להתחיל לחפש שחקנים חופשיים, האגף שמאלי שלנו על הפנים.

מדמון כוכב כדורגל ויהיה שם מצוין.

אני חושב שבמצב כמו היום שרז שלמה נפצע אסנטה צריך להיות מגן ימין וניר ביטון בלם כי אין סיכוי בעולם שביטון פחות טוב מנחמיאס

1 דקה לפני, Wade said:

לא בכיוון בעיניי. דוידה בכושר הנוכחי (ובלי מילסון) לא חומר להרכב במכבי, אם פאטאצ׳י יתגלה כמחליף שלו המצב שלנו מזעזע גם בימין. 

גם היום היה ניתן לראות את הבעיה היחסית גדולה עם פאטאצ׳י, וזה שהוא נעלם להמון דקות. אני מקווה שלאזטיץ׳ יצליח להכניס לו קצת יותר שכל.

איזה נעלם, כל המשחק הלך שמאלה בגלל נחמיאס, וכשכן הגיע לנחמיאס הוא החזיר את זה לאמצע 

1 דקה לפני, Rodrigoal_Goaldberg said:

מדמון כוכב כדורגל ויהיה שם מצוין.

אני חושב שבמצב כמו היום שרז שלמה נפצע אסנטה צריך להיות מגן ימין וניר ביטון בלם

מדמון לא יכול לשחק בכנף שמאל אם בצד השני נמצא דוידה. אלו לא שחקנים שיוצרים לאחרים , ואין לנו פריווילגיה לשחק עם שניים כאלה בהרכב. הוא צריך לשחק חלוץ, חלוץ שני או מתחת לחלוץ כדי להיות אפקטיבי.

5 דקות לפני, Wade said:

גם היום היה ניתן לראות את הבעיה היחסית גדולה עם פאטאצ׳י, וזה שהוא נעלם להמון דקות, אבל משחק ראשון וזה. אני מקווה שלאזטיץ׳ יצליח להכניס לו קצת יותר שכל.

דוידה *כרגע* הוא כנף ימין הטוב בסגל. אתה בעצמך כותב שורה אחר כך שפטאצי נעלם להרבה דקות, כרגע הוא לא מספיק טוב כדי לקחת לדוידה את המקום.

ופטאצי לא משחק בכנף שמאל 

Just now, snufkin said:

דוידה *כרגע* הוא כנף ימין הטוב בסגל. אתה בעצמך כותב שורה אחר כך שפטאצי נעלם להרבה דקות, כרגע הוא לא מספיק טוב כדי לקחת לדוידה את המקום.

ופטאצי לא משחק בכנף שמאל 

אני אמרתי שהוא משחק בשמאל?

גם היום פאטאצ׳י נתן 2-3 כדורים קלילים לגול, ואני מעדיף אותו כרגע על דוידה, לא כי הוא בוננזה וטירוף אלא בעיקר כי אושר דוידה על הפנים ושווה להריץ את פאטאצ׳י כמה משחקים שם. אני מהמר שגם לאזטיץ׳ יעדיף. 

8 דקות לפני, Wade said:

אני אמרתי שהוא משחק בשמאל?

גם היום פאטאצ׳י נתן 2-3 כדורים קלילים לגול, ואני מעדיף אותו כרגע על דוידה, לא כי הוא בוננזה וטירוף אלא בעיקר כי אושר דוידה על הפנים ושווה להריץ את פאטאצ׳י כמה משחקים שם. אני מהמר שגם לאזטיץ׳ יעדיף. 

דוידה מצוין מתחילת העונה.

כל פעם מדהים אותי איך כשכל הקבוצה לא משחקת טוב וכמעט כולם נראים לא טוב, כל אחד בוחר פה את מי לקטול לפי הדעות האישיות שלו על השחקן, בלי קשר למשחק.