Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

אם הקופסא שלו היתה בסדר, אז שועה יכל להיות הפתרון האידיאלי בשבילנו. שחקן עם קסם ברגליים שיודע ליצור בכמה רמות מעל כל הליגה ועם סעיף שחרור נורמלי 

פורסם ב
7 דקות לפני, snufkin said:

אם הקופסא שלו היתה בסדר, אז שועה יכל להיות הפתרון האידיאלי בשבילנו. שחקן עם קסם ברגליים שיודע ליצור בכמה רמות מעל כל הליגה ועם סעיף שחרור נורמלי 

הסעיף שחרור שלו בדיחה וגם הצעה רצינית מאירופה לא הייתה לו, יש שם בעיה קשה, ביתר תפורה עליו.

פורסם ב
14 דקות לפני, snufkin said:

לא חושב שהוא פוסל אותו לגמרי כחלוץ אלא שיש בעמדת החלוץ  2 באנקרים ומקום אחד בלבד בהרכב. 

אני מאוד מחזיק ממנו וגם במשבצת של פרץ הוא יהיה פצצה

לגמרי. מדמון כל כך מוכשר שהוא יהיה טוב בכל עמדה ברביעייה הקדמית שישחק בה, אבל הוא פחות מתאים לתפקיד ולתפקוד של החלוץ המרכזי אצל לאזטיץ', כי התכונות שלו שונות מתורג'מן וזהבי. 

הייתי שמח מאוד לראות את מדמון בעמדה הקדמית בקישור או באחד האגפים. מניח שזה יקרה במהלך העונה. 

פורסם ב

אם לא נשמע שם של זר עד מחר כנראה שלא יגיע כזה עד סוף החלון.

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

אם לא נשמע שם של זר עד מחר כנראה שלא יגיע כזה עד סוף החלון.

כבר עכשיו אפשר לומר שלא יגיע. נחכה לינואר

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

מהכרותי הלא גדולה עם דן, אבידה לחדר הלבשה הוא לא. חי בסרט שהוא כוכב גדול ומעל כולם. לתת אותו לאברמוב עם נחמיאס ועוד קצת כסף ולהביא את היונה ולעשות מהלך על בן הרוש או על יאו מהפועל י"ם ולגמור עניין.

מהכרותי עם דן הוא יותר מדי דן עם כל מיני 

פורסם ב

מצער שבקיץ מעולה יחסית לא מיצו את כל מכסת הזרים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Davidna said:

מצער שבקיץ מעולה יחסית לא מיצו את כל מכסת הזרים. 

צריך לשמור לינואר.

לא יודעים אם זהבי ותורג'מן ישארו כנראה.

ואולי בכלל נגלה שאנחנו צריכים שוער זר.

מרחב גמישות. שאר הזרים נראים טוב ולא נראה לי שנראה אותם מחממים את הספסל כמו שנה שעברה.

פורסם ב

אשכרה דן ביטון מבקש פיצוי ממכבי על החוזה שיש לו לעונה הקרובה. 

אנחנו לא דורשים עליו כסף למרות שיש לו חוזה והוא מבקש פיצוי בגלל שיש לו חוזה,

איך אומרים בימינו על כל דבר... הזוי.

היינו חייבים להביא לפחות שתיים מתוך ארבע עמדות; שוער, מגן ימני, ווינגר שמאל וקשר קידמי, במיוחד כשיש לנו מקום לעוד זר (תאכלס גם יכולנו להשאיל את אדו מה שהיה מפנה לנו עוד עמדה של זר) ובטח אחרי שכנראה ידענו שאנחנו הולכים לשחרר את אבישי כהן ודן ביטון.

שוער כי יהיה מאוד קשה עם משפתי באירופה, החולשה הכי גדולה שלו זה כדורי גובה ויהיו הרבה כאלה נגדנו, אם מהמשחק השוטף, אם מקרנות וחופשיות.

מגן ימני טבעי מחליף כי אין לנו כזה בסגל, ווינגר שמאל שייתן לנו יותר איכות בעמדה הזאת וקשר עשר עם מימד של תאכלס ליד השער.

מקווה שהסגל יעמוד בעומס ושהשיטה של לאזיטיץ' תהיה מוצלחת יותר מסך כל חלקיה.

פורסם ב

אם הסיפור על דרישה של פיצוי ממכבי נכון, אז הלוואי שישאירו אותו ביציע עד סוף העונה, שפעם אחת יעשו מעשה (עם אפס סיכון) למען יראו ויראו. 

פורסם ב
31 דקות לפני, avi atias said:

צריך לשמור לינואר.

לא יודעים אם זהבי ותורג'מן ישארו כנראה.

ואולי בכלל נגלה שאנחנו צריכים שוער זר.

מרחב גמישות. שאר הזרים נראים טוב ולא נראה לי שנראה אותם מחממים את הספסל כמו שנה שעברה.

עד החלון הבא תאורטית אתה יכול להפסיד את העונה, ועוד לפני שמדברים שרוב השחקנים שמגיעים באמצע העונה לא בדיוק שחקני על חלל.

השחקנים הטובים צריכים להיות כאן ועכשיו (ואם אין אז אין), לשמור עמדת שחקן זר רק בכדי אולי לסתום חורים בעוד כמה חודשים זו לא תוכנית עבודה רצינית..

פורסם ב

השילוב של היכולת הלא טובה מול בש+ זה שחיפה הביאו 2 זרים לכנפיים ואנחנו עם לאיוס ודוידה, ועוד 2 סימני שאלה גדולים, מעלה חששות רבות לקראת העונה הזאת. מקווה שאני טועה...

פורסם ב

מה גורם משחק רע אחד. מדהים.

אולי נחליף את כל ההרכב?

פורסם ב
19 דקות לפני, קמחי said:

אולי נחליף את כל ההרכב?

מדהים לפני דקה כולם סגרו על זה שהחלון פגז והוא באמת כזה, תמיד יש פציעות בכדורגל, זרים בזמן הזה הם לא בדיוק מציאה גדולה ולפחות הפעם עשו בשכל עם הזר השישי ולחכות לינואר.

פורסם ב

גם דן ביטון וגם אבישי כהן שישבו ביציע עד סוף העונה, וואלה יופי גם משוחררים בחינם וגם רוצים פיצוי

על אבישי כהן צריך לראות אם אפשר לעשות עסקה של הרגע האחרון אבישי כהן+כסף על נועם בן הרוש

את דן ביטון הייתי משאיר בסגל, יכול לעזור לנו עוד במהלך העונה במקרה של פציעות

פורסם ב
8 דקות לפני, Adir12 said:

גם דן ביטון וגם אבישי כהן שישבו ביציע עד סוף העונה, וואלה יופי גם משוחררים בחינם וגם רוצים פיצוי

על אבישי כהן צריך לראות אם אפשר לעשות עסקה של הרגע האחרון אבישי כהן+כסף על נועם בן הרוש

את דן ביטון הייתי משאיר בסגל, יכול לעזור לנו עוד במהלך העונה במקרה של פציעות

הארכת החוזה לאבישי כהן הייתה הזייה ואנחנו כולנו אמרנו את זה.

ביטון שיסכים לתנאים או שיישב שביציע, חוצפן.

מוזר לי וחבל שלא הולכים על איזה מגן ימני במצב הנוכחי שיחזקאל פצוע.

אני בלחץ מזה שנחמיאס יהיה המגן לחודשיים הקרובים.

פורסם ב
52 דקות לפני, קמחי said:

אולי נחליף את כל ההרכב?

לא צריך להחליף את כל ההרכב, אלה לחזק את הנקודות שזקוקות לחיזוק. אני יודע אותן, אתה יודע אותן, ומניח שגם הצוות המקצועי. אם יש להם הסיבות שלהם להשארת המצב כפי שהוא אז זה שלהם.

ובקשר לקהל הרחב, משחק רע אחד גורם לאנשים להיות סקפטיים בדיוק כפי שמשחק טוב אחד גורם לאנשים לאופוריה. האמת שאנחנו לא רעים כל כך כפי שהאלו חושבים, ולא טובים כל כך כפי שהאחרים מאמינים..

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

אולי נחליף את כל ההרכב?

פחות מתרגש מהמשחק שלנו אבל מצד שני אי אפשר גם להתרגש מהמשחק (או התוצאה לפחות, אין לי מושג איך הם שיחקו) שלהם מול ריינה

הם שיחקו בלי גולדברג/סק, דין דוד והחתימו שני שחקני כנף מאז. 

פורסם ב

אפשר גם להביא זר/שחקן חופשי אחרי שהחלון נסגר (פרסמו שחיפה רוצה מונטנגרי שהבקיע מולנו כששיחק באוליפיאקוס).

פורסם ב
לפני3 שעות , קמחי said:

אולי נחליף את כל ההרכב?

אני לא שותף לפאניקה המוגזמת פה.

בטח לא צריך להחליף את כל ההרכב כי יש לנו סגל מצויין.

לכל אוהדי כדורגל יש פנטזיה תמיד לשדרג ולשדרג, הכל טוב.

רק דבר אחד מפריע לי.

אין שום הגיון שבמועדון כדורגל כמו מכבי תל אביב כבר עוד מעט שנה וחצי אין ולו מגן ימני אחד שזה המקצוע שלו.

במאי 23 עזב אותנו ג'ראלדש שבהגדרה שלו הוא מגן ימין, ומאז הכל ניסויים.

אני מתנצל אבל רוי רביבו, עידו שחר, אבישי כהן, שגיב יחזקאל לא מגנים ימניים.

גם לא החלטור של אסנטה ובטח ובטח לא נחמיאס.

לא ביקשנו זר, לא ביקשנו שחקן שובר שוויון, גם לא שירכשו במחיר מופקע איזה בן הרוש.

כל כך קשה להביא במשך שנה וחצי (והיד עוד נטויה) מישהו שהתפקיד שלו זה מגן ימין?

נשגב מבינתי. 

באמת.

פורסם ב

ביטון ואת הפיצוי עבורו על סטויאנוב שגם יכול לשחק מגן ימין וקשר, כל קונסטלציה אחרת שיקפל ליציע. דודו דהאן יודע שמכבי רוצה לחסוך את השכר שלו והוא רץ על זה בשביל עוד פרמיה קטנה, טיפוס כזה עלוב.

פורסם ב
לפני2 שעות , דקסטר said:

פחות מתרגש מהמשחק שלנו אבל מצד שני אי אפשר גם להתרגש מהמשחק (או התוצאה לפחות, אין לי מושג איך הם שיחקו) שלהם מול ריינה

הם שיחקו בלי גולדברג/סק, דין דוד והחתימו שני שחקני כנף מאז. 

תהיה עונה צמודה ככה או ככה.

ל 2 ה2בוצות יש ןוזקות וחולשות. עד לפני שבוע לא היה להם כנפיים בכלל ועכשיו הם עם 2 זרים יחסית מוכחים, לעונת לאיוס ופאטצי אצלנו. ברור שזה יכל להגדיל את הסיכויים שלהם