Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

זה שלאזטיץ לא נפל בפח של דן ביטון וחתך אותו ממש בהתחלה מציב אותו כמתמודד הבלעדי למאמן העונה של 2024-2025.

פורסם ב
39 דקות לפני, robertod said:

ראה מקרה ראדי שחזר אלינו בהפוכה

ראדי אכן היה טעות, כי הוא שוחרר כשחקן שעוד היה יכול לתרום.

אבל בלטקסה זה דייג רציני, וביטון מעולם לא היה שחקן שמתאים למועדון כמו מכבי.

מה עדיף? שישבו ביציע ויקבלו משכורת ובונוסים על הישגים על פארש?

לא מבין אתכם, מי ישמע איזה כוכבים, עד שמעיפים את כל הבינוניים האלה יש לכם תלונות.

פורסם ב
15 דקות לפני, PLASTOMAN said:

זה שלאזטיץ לא נפל בפח של דן ביטון וחתך אותו ממש בהתחלה מציב אותו כמתמודד הבלעדי למאמן העונה של 2024-2025.

מה עם הקרדיט לבן שהעמיד לו סגל של שחקנים שלדן ביטון פשוט אין מקום בו גם בסגל הרחב?

פורסם ב
לפני9 שעות , Arthur Read said:

אומנם זה משחק שהוא פתח בו, ולא נכנס כמחליף, אבל הוא הביא לנו דרבי מרגש עם 2 וחצי בישולים גדולים

אתה נותן לי דוגמא של משחק אחד מתוך 4 שנים.

לפני8 שעות , מנש שער 11 said:

מסכים שיש לו כדורגל ואין אופי, מסכים גם שכמחליף הוא לא שינה משחקים ועדיין, טוב שיש בסגל שחקן שמסוגל לפס עומק או הרמה טובה נגד קבוצות חלשות / מתבנקרות. אם היה מישהו אחר לא הייתי מדבר עליו בכלל. 

הלוואי והוא היה נותן פס לגול/גול במשחקים מול קבוצות מגעילות,אבל יעשה את זה במצב של 1-0 לנו או יותר ולא מתי שצריך.

לפני7 שעות , doroh said:

העונה במשחק הראשון נגד באצקה.

אומנם היינו ביתרון אבל הוא שינה את המשחק.

שוב,אתה לא יורד לסוף דעתי,מול באצ'קה היינו מנצחים ככה או ככה,לא הוא גרם לזה,כן מסכים שהוא הוסיף המון למשחק.

פורסם ב
לפני2 שעות , הצבר said:

כי זה או באר שבע או ששנה הבאה הוא בחיפה. 
חוץ מזה כשאתה משחרר מישהו ורוצה להפטר מהמשכורת שלו אתה לא יכול להעמיד יותר מידי תנאים 

מצד שני מאלונה צריך לבקש קצת בקשיש, שלא תתרגל שזה הולך קל מידי 

אם אפילו על איילון אלמוג הצליחו להוציא כמה שקלים אז אני מאמין שעל בלטקסה היה אפשר גם סכום צנוע(אפילו סתם 200-300 אלף ש"ח סמליים שכאלו).

פורסם ב
לפני5 שעות , קמחי said:

מכבי התחילו לקשקש עם דודו הרשע בנוגע לכנעאן שמסיים חוזה באשדוד בסיום העונה.

חבל שג'קי לא טיפוס הגיוני, היה לוקח עליו איזה כמה מאות אלפי יורו עכשיו ולפחות מרוויח עליו משהו.

מאוד מחזיק מכנעאן וחושב שהוא מתאים לנו בול כרגע, הוא צעיר, סופר כישרוני וחסר לנו שחקן מחליף על העשר.

נכון שהוא פציע ברמת הגולסה אבל לדעתי הוא הימור ששווה לקחת. 

פורסם ב

מליון יורו + ביטון כולל שכר שלו עלינו תמורת כנעאן . לוקחים?

ג׳קי מקבל תחליף הולם לשנה הקרובה שאחריה גם ככה כנעאן לא מוכן להישאר, ביטון מוצא קבוצה שתשלם לו מאה אחוז שכר ובחוזה רק לעונה הקרובה, על פניו משתלם להם..

פורסם ב
14 דקות לפני, השני למאי תשעים ושמונה said:

ג׳קי מקבל תחליף הולם לשנה הקרובה שאחריה גם ככה כנעאן לא מוכן להישאר, ביטון מוצא קבוצה שתשלם לו מאה אחוז שכר ובחוזה רק לעונה הקרובה, על פניו משתלם להם..

הליגה כבר יודעת שביטון מגיע בחינם. אף קבוצה לא תשלם עליו כסף או תעביר שחקן 

פורסם ב
17 דקות לפני, השני למאי תשעים ושמונה said:

ביטון כבר שוחרר חינם לכל קבוצה שהיא. ולאזטיץ כבר הודיע שהסגל סגור. כנעאן יהיה רלוונטי בעונה הבאה. אולי יהיה אפשר להביא אותו עוד בינואר תמורת סכום נמוך

פורסם ב

לא רואה את מנספורד עושה עסקה עם ג׳קי. אם יש משהו שהוא שונא זה שסוחטים אותו. 

אפשר לנעול את הנושא לפי המאמן.

פורסם ב

מקווה שלאזטיץ/מנספורד יודעים מה הם עושים,ולא לוקחים הימור גדול עם לאיוס ואדו בצד שמאל.

לדעתי האישית אנחנו לוקחים סיכון גדול איתם.

פורסם ב
5 דקות לפני, hen34 said:

מקווה שלאזטיץ/מנספורד יודעים מה הוא עושים,ולא לוקחים הימור גדול עם לאיוס ואדו בצד שמאל.

הימור ענק

פורסם ב
5 דקות לפני, hen34 said:

מקווה שלאזטיץ/מנספורד יודעים מה הוא עושים,ולא לוקחים הימור גדול עם לאיוס ואדו בצד שמאל.

אני איתך, שניהם סימני שאלה גדולים. 

לאיוס משחקן חמוד בהפועל הופך פתאום לשחקן הרכב במכבי ואדו שלא ראה דקה ופתח את העונה נוראי פתאום הופך לשחקן לגיטימי. 

נקווה שההימור שלהם יעבוד כי זה חשוב מאוד להישגים באירופה וכמובן למאבק בליגה. אם ההימור חלילה לא יעבוד הם צריכים להיות מוכנים עם תיקון בינואר. 

פורסם ב

לאיוס הופך לאחד השחקנים הכי חשוב בסגל שלנו, כי מבחינת סט התכונות של אדו, יש סיכוי גדול יותר שהוא יתרום באירופה שם יהיו לו שטחים לנצל ואת היציאה המהירה מהמקום, מול הליגה שם הוא פוגש קבוצות מסתגרות וצריך לעשות דריבל על שטח קטן עם כדור דבוק לרגל וזה לא נראה אפוי. כשהוא עם הכדור הוא ממש מנסה לעבור דרך השחקנים. 

פורסם ב

יש את האפשרות, שבעיני היא ההגיונית יותר, למען האמת, שאדו ולאיוס (שאם מכבי תגלה איתו סבלנות עוד יתגלה כגניבה של הקיץ) הם לא המתמודדים היחידים על אגף שמאל בהרכב הנוכחי.

בדרך כלל בדיונים פה מתעלמים ממידת ההתאמה של שחקן לפוזיציה המיועדת שלו גם באופן כללי וגם במכבי ספציפית. זה גם נכון גם עם שחקן נוסף.

מדמון, חלוץ בהגדרתו הכללית, נמצא במצב קצת משונה: הוא לא מתאים להיות חלוץ 9 במכבי. את הפריצה שלו הוא עשה כשחקן מעברים. היכולת המרשימה שלו, הטיקט שהביא אותו למכבי והפך אותו לסחורה מבוקשת היה יכולת פריצה עם ובלי הכדור ופנים מול השער. זה בדיוק מה שהוא לא יעשה בתור חלוץ מרכזי במכבי. לצוות אותו ככזה פרושו לקחת את התכונות הכי טובות שלו, ולבטל אותן (זה קצת מזכיר את השימוש הקלוקל שמכבי עשתה ועושה בזהבי, אבל אלו מים שרובם כבר עברו מתחת לגשר). בעיני זה אומר שמדמון צריך לשחק בתפקיד קצת אחר, ואגף שמאל (שנדמה לי שהייתה עמדת המוצא שלו בחדרה), מתיישב שם יפה. הוא לא בדיוק שחקן אגף קלאסי, אבל הסיטאוציה הזו מזכירה שחקן אחר מתקופה אחרת - אלירן עטר - שגם כן לא היה שחקן אגף קלאסי, אבל נתן תפוקה נהדרת כחלוץ שני שממוקם באגף שמאל כנקוד'ת מוצא ולצד חלוץ מרכזי אמיתי (פריצה/תורג'מן) שמרגיש הרבה יותר בנוח עם בלם שעושה לו נעים מאחור. כך שמדמון יכול להיות בהחלט אופצהי טובה לאגף שמאל,  ובסיטואציות מסויימות, בפרט בשלבים מאוחרים של משחקים כשמכבי ביתרון יכול לתפקד גם כחלוץ חוד כפי שמדמיינים אותו פה.

אגב, זה אומר שלמכבי  יש בעיה מסויימת בעמדת ה-9, בפרט אם תורג'מן יעזוב בשלב כזה או אחר, אבל זה כבר עניין נפרד.

פורסם ב

אני לא מאוד מודאג מזה כי למכבי יש כלים למצוא פתרונות לזה, שחלק מהם אולי בכוונה ונוצרו כשמכבי הביאה עוד בלם. 

אני מעריך שמכבי תפנה, לפני מדמון בכנף,  קודם לניסיון עם דוידה שם (ואז פאטצ'י או יחזקאל ישחקו בכנף ימין). 

מדמון יהיה המחליף של פרץ שזה אומר שגם בחלק מהמשחקים הוא יפתח, בעיקר בליגה. זו תהיה העמדה המושלמת עבורו לטעמי. 

פורסם ב

מכבי מעמיסה שחקנים ברחבה תוך כדי בידודים באגף.

כמה שיותר מסיימים ברחבה, כמה שיותר שחקנים שיודעים לאיים על השער או למסור בנגיעה.

מכבי ישחקו עם לפחות 2 שחקנים שיכולים להתמודד בבידוד מול צמד שומרים. מדמון לדעתי לא אחד מהם.

לדעתי בתפקוד הנוכחי של הקבוצה מדמון תפור על הקשר התקפי/חלוץ שני שמגיע ממרכז השדה (אהלן דור פרץ). פטאצ'י/דוידה/לאיוס לא צריכים לבשל בלי סוף, רק ללמוד להעביר את הכדור אל היתרון המספרי בתזמון הנכון, ואת זה אפשר ללמד ולחנך בקלות. 

בגלל זה ביטון לא מתאים לשיטה. בגלל זה כל שחקן עם חדות בסיומת יכול להיות מלך העונה בקבוצה. 

פורסם ב
לפני15 שעות , בראון said:

תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה המשחק הגדול היחיד שלו (שהוא לא נגד קבוצה קטנה) 

מתקן אותך, הפועל היא קבוצה קטנה 

פורסם ב

ביטון כרגע הוא שחקן 22 במכבי, ולא נראה שהוא יקבל הרבה דקות העונה. יש הרבה קבוצות שרוצות אותו. בדיוק כמו הפוזיציה של בלטקסה.

הוא נתן 5 שנים מאוד מוטלות בספק.

מבין למה שני הצדדים רוצים להיפרד.

פורסם ב
לפני8 שעות , hen34 said:

מקווה שלאזטיץ/מנספורד יודעים מה הם עושים,ולא לוקחים הימור גדול עם לאיוס ואדו בצד שמאל.

יתכן מאוד אבל נראה לי שמכבי תנסה להישאר כך עד ינואר ורק אז תביא שחקן נוסף במידת הצורך.

אני הייתי מביא עכשיו שחקן שיכול לשחק באגף שמאל וגם כחלוץ מרכזי בשעת הצורך.

פורסם ב
לפני13 שעות , Raumdeuter said:

אם אפילו על איילון אלמוג הצליחו להוציא כמה שקלים אז אני מאמין שעל בלטקסה היה אפשר גם סכום צנוע(אפילו סתם 200-300 אלף ש"ח סמליים שכאלו).

וואו מי זוכר

מה איתו באמת?

פורסם ב
55 דקות לפני, פנחס שוף said:

וואו מי זוכר

מה איתו באמת?

ממה שהבנתי בעיקר פצוע(משהו עם צולבת נראה לי) ועקיצה שלנו על ב"ש,אבל אל תתפוס אותי במילה.

פורסם ב
On 13.9.2024 at 08:54, פנחס שוף said:

וואו מי זוכר

מה איתו באמת?

חוזר מפציעה טוב שב"ש נפלו לזה ולקחו אותו

פורסם ב
On 12.9.2024 at 16:36, הצבר said:

כי זה או באר שבע או ששנה הבאה הוא בחיפה. 
חוץ מזה כשאתה משחרר מישהו ורוצה להפטר מהמשכורת שלו אתה לא יכול להעמיד יותר מידי תנאים 

מצד שני מאלונה צריך לבקש קצת בקשיש, שלא תתרגל שזה הולך קל מידי 

אם אתה חושש כל כך שהשחקן ילך למתחרה שלך, אז אולי לא צריך לרוץ ולשחרר אותו מלכתחילה. מבין את הסיפור עם אי חידוש החוזה (שגם זה דבר נזיל שיכול להשתנות), אבל המטרה של הקבוצה זה להעמיד לרשות המאמן את הסגל המורחב הכי טוב שאפשר לקבל, אם האפשרויות הינם לשחרר את השחקן ולקבל כמה גרושים או להשאיר את השחקן שיתרום ולו במעט לעוד אליפות אז נראה לי שכולנו נעדיף את האופציה השנייה, אז לשחרר את השחקן ועוד בחינם ועוד ליריבה שלנו, בכלל.

כמובן, שאם המאמן הבהיר שהשחקן לא יקבל ולו חצי שנייה של משחק, או שלחלופין השחקן ירד על ברכיו וביקש להשתחרר כבר כעת, אז זה משנה את המצב, אבל כל עוד אלו לא קרו, אז לשחרר שחקן די משמעותי שלנו (בעונה האחרונה) בעונה עמוסה ודחוסה שלא חווינו מעולם, לא בטוח שזה צעד מדהים.

נקווה לטוב..