Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

1 hour ago, הישראלי היפה said:

יכול להיות חלוץ שני, לא 8

דה פאקטו, זה התפקיד של פרץ. ץקרא לו איך שאתה רוצה, מבחינת לאזטיץ הוא בפועל המחליף של פרץ

דן ביטון מזכיר לי קצת את דור מיכה.

גם הוא תמיד בכל תחילת עונה בגלל חילופי המאמנים התדירים היה מוצא את עצמו לא ממש נספר כי לא היו קולטים בהתחלה את האיכויות שהוא נותן.

ביטון לא מהיר, לא דריבליסט, לא פיזי ואנרגטי מדי, אבל את המסירות החכמות שלו ומצבי ההבקעה שהוא מסדר בזמן שהוא על הדשא מעטים בליגה יודעים לתת .

אם הוא מעוניין לעזוב לא נעמוד בדרכו אבל כן הייתי רוצה לראות אותו נשאר ונלחם על המקום שלו כי יש לו מה לתרום לנו.

לא מבין מה הבעיה עם דן ביטון. אנחנו עם חמישה קשרים ואוקיי אולי אפשר לספור גם את מדמון בקישור למרות שאני לא מאמין בזה ואחרי משחק או שניים בתפקיד הזה גם אתם תבינו שזה ממש לא זה. אני חושב שביטון צריך להכנס להיררכיה בקישור, יש משחקים שהוא יכול לתת פתרונות ואיכויות שלגבי, פרץ ושחר אין. בעונה כזאת פסיכית לא הייתי מוותר עליו.

24 דקות לפני, קובי השועל said:

לא מבין מה הבעיה עם דן ביטון. אנחנו עם חמישה קשרים ואוקיי אולי אפשר לספור גם את מדמון בקישור למרות שאני לא מאמין בזה ואחרי משחק או שניים בתפקיד הזה גם אתם תבינו שזה ממש לא זה. אני חושב שביטון צריך להכנס להיררכיה בקישור, יש משחקים שהוא יכול לתת פתרונות ואיכויות שלגבי, פרץ ושחר אין. בעונה כזאת פסיכית לא הייתי מוותר עליו.

הבעיה היא שהוא לא רוצה להאריך חוזה כבר יותר מחצי שנה. הבעיה היא שהוא רוצה שדרוג בתנאים ובמעמד, אבל מה לעשות שהוא לא בנוי להיות שחקן פותח בהרכב. הבעיה היא שלו בעיקר, אף אחד לא שלח אותו להתאמן עם הנוער. שנה אחרי שנה הוא מקבל הזדמנות, אבל לרוב לא מספיק טוב.

מחליף? מילא. הוא זה שבוחר ללכת. אני לא אבכה עליו.

לפני6 שעות , קמחי said:

הבעיה היא שהוא לא רוצה להאריך חוזה כבר יותר מחצי שנה. הבעיה היא שהוא רוצה שדרוג בתנאים ובמעמד, אבל מה לעשות שהוא לא בנוי להיות שחקן פותח בהרכב. הבעיה היא שלו בעיקר, אף אחד לא שלח אותו להתאמן עם הנוער. שנה אחרי שנה הוא מקבל הזדמנות, אבל לרוב לא מספיק טוב.

מחליף? מילא. הוא זה שבוחר ללכת. אני לא אבכה עליו.

גם אם הוא לא מאריך חוזה, זה עדין לא סיבה לשחרר אותו עכשיו כי הדחרור הו4 גם ככה בחינם. אז מה התועלת מהבחינה הזאת?

דן ביטון נותן להם בקישור משהו שאין לנו מאף אחד מהקשרים האחרים

יש לו ערך נגד קבוצות קטנות שמסתגרות ורוצים קשר התקפי יותר.

אני מקווה שמכבי תמצא קבוצה בחול שתקלוט את דן ביטון ולא תעביר אותו לבית"ר 

הם אמורים לקבל מאיתנו את אבישי וב"ש את בלטקסה

יש גבול לכל לתעלול

מעצבן אותי שקציצה נכנסה לחנות ממתקים בשביל לקחת מתנות חינם, חוסכים שכר אין בעיה, אבל דווקא בשבילו? הוא לא משחרר לנו כלום אף פעם גם אם ניתן לו חצי קבוצה בחינם.

לפני13 שעות , snufkin said:

דה פאקטו, זה התפקיד של פרץ. ץקרא לו איך שאתה רוצה, מבחינת לאזטיץ הוא בפועל המחליף של פרץ

אמנם לא 10 סקסי כפי שכולם מדמיינים את השחקן שאמור לתפוס את המשבצת הזו, אבל פרץ 10 במכבי אין על כך עוררין.

לטעמי יש סיכוי לא רע שפטאצ׳י ישחק בעמדה הזו מדי פעם.

שחקן שנקנה במיליון יורו, שנותן מספרים יפים ושיש לו שוק, למה לשחרר בחינם? 

נכון שאין הרבה משלמות בליגה שלנו אבל אפשר לעשוצ טרייד אי לבדוק אופציות בחו"ל. בסוך מחזקים קבוצות אחרות בחינם וכשאנחנו מתעניינים בשחקן שלהם, הם דורשים מליוני יורו או בכלל מסרבים למכור

4 דקות לפני, snufkin said:

שחקן שנקנה במיליון יורו, שנותן מספרים יפים ושיש לו שוק, למה לשחרר בחינם? 

נכון שאין הרבה משלמות בליגה שלנו אבל אפשר לעשוצ טרייד אי לבדוק אופציות בחו"ל. בסוך מחזקים קבוצות אחרות בחינם וכשאנחנו מתעניינים בשחקן שלהם, הם דורשים מליוני יורו או בכלל מסרבים למכור

יש בלחץ 4 קבוצות בליגה שמשלמות דמי העברה באופן כללי

ביטון מסיים חוזה, לא מעוניין להמשיך

מכבי הבהירו לו שמעמדו הוא שחקן מחליף מובהק

הוא בוחר לעזוב

כרגע אף קבוצה לא מעוניינת בכלל לשלם לו מחצית מהשכר שמרוויח במכבי, אז דמי העברה? צריך להדגיש שמכבי לא משלימה שכר פרט לאלו שהוסבר להם שאין להם מקום בסגל

כל השיח על מיקסום נכסים הוא נחמד, אבל דחילעק סנופקין זה לא משנה יותר מדי פרט למשחקי רו"ח ואגו

אני בדעה שלא צריך לשחרר שחקן תחת חוזה בחינם, רוצה לעזוב שימצא קבוצה שמוכנה לשלם עליו, במידה ולא שיעזוב בסוף החוזה שלו לאן שרוצה. 

למה מבין למה רק אנחנו תמיד עושים את הדברים האלה? משחררים בחינם, משאילים לקבוצות שעושות לנו את המוות בקניית שחקנים שלהם. 

הגיע הזמן להפסיק עם הג'נטלמניות המיותרת הזאת. 

1 דקה לפני, עידן מוסקונה said:

אני בדעה שלא צריך לשחרר שחקן תחת חוזה בחינם, רוצה לעזוב שימצא קבוצה שמוכנה לשלם עליו, במידה ולא שיעזוב בסוף החוזה שלו לאן שרוצה. 

למה מבין למה רק אנחנו תמיד עושים את הדברים האלה? משחררים בחינם, משאילים לקבוצות שעושות לנו את המוות בקניית שחקנים שלהם. 

הגיע הזמן להפסיק עם הג'נטלמניות המיותרת הזאת. 

כי זה זה שהוא תחת חוזה לא אומר שהוא חינם. 

הוא עולה לך לא מעט כסף. 

אז אפשר לשחק באגו ולשרוף את השכר שלו על היציע. 

ואפשר גם לשחרר אם גם ככה הוא לא יקבל דקות ובידיעה שקבוצות בארץ לא ישלמו משהו

12 דקות לפני, עמית ר said:

הוא עולה לך לא מעט כסף. 

ברור שהוא עולה לא מעט כסף. 

אבל אתה לא יכול לשחרר חינם לקבוצות שעושות לך את המוות כשאתה רוצה שחקן שלהם. 

37 דקות לפני, עמית ר said:

הוא עולה לך לא מעט כסף. 

הפריבילגיה שיש לנו כאשר הבעלים שלנו איש אמיד זה גם "לספוג" חוזים כבדים. ביטון לא רוצה להאריך חוזה? זכותו, אבל עד תום העונה הוא שחקן שלך, ואם יש לו ערך מקצועי מבחינת המאמן, אז צריך להשאיר אותו. אולי בעוד כמה חודשים יחליט להאריך בכל זאת. 

רק אם המאמן לא רואה בו חשיבות אפילו לא בתור שחקן רוטציה, אפשר ללכת לקראת השחקן, אבל לא גם לשחרר שחקן טוב, וגם לא לקבל עליו פרוטה שחוקה.

אנחנ לא קולחוז' סובייטי בשנות העשרים, אלה קבוצת ספורט מקצועית ומקצוענית, מטרות הקבוצה לפני הכל..

לפני1 שעה , קמחי said:

יש בלחץ 4 קבוצות בליגה שמשלמות דמי העברה באופן כללי

ביטון מסיים חוזה, לא מעוניין להמשיך

מכבי הבהירו לו שמעמדו הוא שחקן מחליף מובהק

הוא בוחר לעזוב

כרגע אף קבוצה לא מעוניינת בכלל לשלם לו מחצית מהשכר שמרוויח במכבי, אז דמי העברה? צריך להדגיש שמכבי לא משלימה שכר פרט לאלו שהוסבר להם שאין להם מקום בסגל

כל השיח על מיקסום נכסים הוא נחמד, אבל דחילעק סנופקין זה לא משנה יותר מדי פרט למשחקי רו"ח ואגו

לא רוצה לחדש חוזה, שישאר בסגל העונה ולפחות יתרום מקצועית כשחקן ספסל.

אם גם ככה עוזב בחינם אז מה ההבדל? חיסכון בשכר? גם זה משחקי רו"ח..

וכן, נכון שיש פה אגו. כי כשאתה מבקש לקנות מאברמוב שחקן במחיר הוגן אתה מקבל תעריף מטורף. מאלונה אתה בכלל מקבל סירוב כאילו אנחנו איראן.

הוא מתעקש לעזוב? אין משלמות בליגה? שימצא קבוצה בחו"ל ולפחות לא יחזק את מי שעושה לנו חיים קשים

ואם כבר בית"ר, למה אי אפשר לנסות לייצר טרייד על יונה שמכבי כל כך רוצים? בלטקסה ודביטון לב"ש, אי אפשר לייצר טרייד על שחקן שמעניין אותנו?

19 דקות לפני, snufkin said:

לא רוצה לחדש חוזה, שישאר בסגל העונה ולפחות יתרום מקצועית כשחקן ספסל.

אם גם ככה עוזב בחינם אז מה ההבדל? חיסכון בשכר? גם זה משחקי רו"ח..

וכן, נכון שיש פה אגו. כי כשאתה מבקש לקנות מאברמוב שחקן במחיר הוגן אתה מקבל תעריף מטורף. מאלונה אתה בכלל מקבל סירוב כאילו אנחנו איראן.

הוא מתעקש לעזוב? אין משלמות בליגה? שימצא קבוצה בחו"ל ולפחות לא יחזק את מי שעושה לנו חיים קשים

ואם כבר בית"ר, למה אי אפשר לנסות לייצר טרייד על יונה שמכבי כל כך רוצים? בלטקסה ודביטון לב"ש, אי אפשר לייצר טרייד על שחקן שמעניין אותנו?

נתחיל מהשורה התחתונה-לאזטיץ' לא תופס ממנו. לא רואה אותו בתור מחליף ראשון לאף עמדה במגרש. מכבי הבהירה את זה מולו.

ביטון לא רצה להאריך חוזה גם כאשר היה במעמד של שחקן בכיר. מכבי ויתרה, בצדק או לא בצדק, על החתמה של קנדה מתוך מחשבה שביטון הוא הבכיר בעמדה ואין סיבה להביא שחקן מתחרה בעלות גבוהה.

ועכשיו, שוב למציאות. דן ביטון מתקרב לגיל 30, עם עונה אחרונה בחוזה. אף קבוצה מעבר לים לא הציגה גרם של התעניינות, ובליגה אף קבוצה לא תשקיע בו דמי העברה. המקסום הוא ניקיון השכר שלו מהתקציב. זה גם התנאי של מכבי לעזיבה.

הם לא ישתתפו בשכר. רוצה לעזוב? תפאדל. לא רוצה? בשמחה. תתחרה על מקום מתוך ידיעה שהרושם הראשוני של המאמן הוא די רע. 

הוא לא איזה כישרון צעיר שיכול להתפוצץ ודורש שישקיעו בו דמי העברה מתוך אופטימיות למוצר העתידי. הוא גם לא שחקן משמעותי שישנה גורל של קבוצה. הוא מוצר מוכר עם כל היתרונות והחסרונות.

אפשר לקבל את הקו מחשבה שמכבי לא צריכה לעבוד מול אברמוב/אלונה וכדומה. בזה אני מסכים. אבל כל עוד המועדון והמחלקה המקצועית לא רואים בו שחקן סגל משמעותי וניתן לקצץ בשומן אז צריך לקבל את זה.

21 דקות לפני, קמחי said:

נתחיל מהשורה התחתונה-לאזטיץ' לא תופס ממנו. לא רואה אותו בתור מחליף ראשון לאף עמדה במגרש. מכבי הבהירה את זה מולו.

ביטון לא רצה להאריך חוזה גם כאשר היה במעמד של שחקן בכיר. מכבי ויתרה, בצדק או לא בצדק, על החתמה של קנדה מתוך מחשבה שביטון הוא הבכיר בעמדה ואין סיבה להביא שחקן מתחרה בעלות גבוהה.

ועכשיו, שוב למציאות. דן ביטון מתקרב לגיל 30, עם עונה אחרונה בחוזה. אף קבוצה מעבר לים לא הציגה גרם של התעניינות, ובליגה אף קבוצה לא תשקיע בו דמי העברה. המקסום הוא ניקיון השכר שלו מהתקציב. זה גם התנאי של מכבי לעזיבה.

הם לא ישתתפו בשכר. רוצה לעזוב? תפאדל. לא רוצה? בשמחה. תתחרה על מקום מתוך ידיעה שהרושם הראשוני של המאמן הוא די רע. 

הוא לא איזה כישרון צעיר שיכול להתפוצץ ודורש שישקיעו בו דמי העברה מתוך אופטימיות למוצר העתידי. הוא גם לא שחקן משמעותי שישנה גורל של קבוצה. הוא מוצר מוכר עם כל היתרונות והחסרונות.

אפשר לקבל את הקו מחשבה שמכבי לא צריכה לעבוד מול אברמוב/אלונה וכדומה. בזה אני מסכים. אבל כל עוד המועדון והמחלקה המקצועית לא רואים בו שחקן סגל משמעותי וניתן לקצץ בשומן אז צריך לקבל את זה.

זה ניתוח דיי טוב. 

אני בכללי חושב שכל עוד מכבי לא מביאה קשר נוסף אפילו רק לליגה, אז אנחנו עם 6 קשרים (אחד הרכב ואחד מחליף) מה שגורם לי לחשוב שמכבי לחוצה על עזיבה שלו פחות מאשר מה שהתקשורת משדרת והיא לא תשלים שכר. ככה אני חושב. 

חחחחח עד שיש מאמן שקלט את הבלוף של ביטון, אוהדים רוצים שישאר כאן "ויתרום" מהספסל.

סתם שחקן של הבלחות, 85 אחוז הוא נעלם, כמו לשחק עם 10 שחקנים, וגם שהוא נותן גול, עושה טובה שהוא מחייך או חוגג.

גם לחסוך את המשכורות שלו זה הישג.

36 דקות לפני, erantheking21 said:

אוהב את ביטון, אבל אם הוא לא רוצה לשחק כאן לא בכח, מיצה את עצמו ,הכל טוב

אבל למה לשחרר בחינם? אם היה משחק בחיפה הוא היה משוחרר בחינם?

ד"ש מגוני נאור, שואו, ועוד כל מיני ריג'נים שאין לי כוח בכלל להיזכר בשמם.

ד"א, התשובה היא כן עם סימן קריאה.

6 דקות לפני, קמחי said:

ד"ש מגוני נאור, שואו, ועוד כל מיני ריג'נים שאין לי כוח בכלל להיזכר בשמם.

ד"א, התשובה היא כן עם סימן קריאה.

אבל הוא רוצה לעזוב, רוצה? סבבה

יש לו ביקוש..שילך לאן שאנחנו נקבע לו ועדיף חול מאשר לחזק איזה ב"ש או ביתר

17 דקות לפני, erantheking21 said:

אבל הוא רוצה לעזוב, רוצה? סבבה

יש לו ביקוש..שילך לאן שאנחנו נקבע לו ועדיף חול מאשר לחזק איזה ב"ש או ביתר

להיפך, עדיף לחזק את בית"ר ובאר שבע.

אם בזכותו הן יצליחו לקחת נקודות מחיפה, זה שווה יותר מסכום העברה סמלי שקבוצות כאלה יכולות לשלם.