Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

4 דקות לפני, snufkin said:

בית"ר רוצה את נידם ומלדה. לא לשחרר להם אף אחד, היית עונה "תמורת 3-4 שחקנים שישדרגו אותנו אולי נשחרר"

לפי ההכנה היה נדמה שנידם דווקא הולך לפרוץ השנה, לא מבין את הויתור הזה, בפרט שגבי ופרץ די רדומים(לא רציתי להשתמש במילים מסריחים את הדשא)

16 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לפי ההכנה היה נדמה שנידם דווקא הולך לפרוץ השנה, לא מבין את הויתור הזה, בפרט שגבי ופרץ די רדומים(לא רציתי להשתמש במילים מסריחים את הדשא)

יש את סיסוקו ועידו שחר ברוטציה איתם אם כי נידם באמת היה נראה מעולה בהכנה ולא הייתי ממהר לשחרר אותו 

לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

הלוואי ואני טועה אבל נידם זה בדיוק השחקן שבסוף שנה אם תרצה להחזיר אותו תצטרך לשלם 1-2 מיליון יורו (כמו אזולאי של נתניה)

היה מעולה בהכנה לעונה, הבקיע שערים מהקישור, וגם במשחק מול פ"ת נתן חטיפה ובישול בכלום דקות ששיחק.

יכול וצריך לשחק לפני פרץ בכושר הנוכחי של פרץ

אחרי החזרה של הצעירים הסגל נראה פתאום סביר. ועדיין... בלם וכנף שמאל זרים זה חובה לדעתי. ואז לשחרר/להשאיל את יונתן, חוזז, אדו, נחמיאס זה המינימום. אולי גם את אבו פרחי ונידם אבל רק כדי שיקבלו דקות. כי בהם אני עוד מאמין שיצאו שחקני כדורגל שראויים למכבי. 

5 דקות לפני, לא מוצא היגיון said:

אחרי החזרה של הצעירים הסגל נראה פתאום סביר. ועדיין... בלם וכנף שמאל זרים זה חובה לדעתי. ואז לשחרר/להשאיל את יונתן, חוזז, אדו, נחמיאס זה המינימום. אולי גם את אבו פרחי ונידם אבל רק כדי שיקבלו דקות. כי בהם אני עוד מאמין שיצאו שחקני כדורגל שראויים למכבי. 

אם לא מוצאים בלם עד פתיחת הליגה ובמצב שיש לנו רק 3 זרים, הייתי הולך על שימיץ' אם חיפה משחררים.

אסור לפתוח את השנה עם אסנטה, שלמה, נחמיאס ובלטקסה.. 

1 דקה לפני, סבסטנו said:

אם לא מוצאים בלם עד פתיחת הליגה ובמצב שיש לנו רק 3 זרים, הייתי הולך על שימיץ' אם חיפה משחררים.

אסור לפתוח את השנה עם אסנטה, שלמה, נחמיאס ובלטקסה.. 

לדעתי שימיץ' יהיה שיחוק אדיר, הם לא מעריכים אותו בחיפה אבל כשאחד שצופה המון בליגה הוא למעט שניים שלושה משחקים ראשונים היה מעולה, מעל סק ברמה אחת, אם הם ישחררו הייתי קופץ על זה הוא גם בארץ התאקלם כבר והכל

21 דקות לפני, Adir12 said:

הלוואי ואני טועה אבל נידם זה בדיוק השחקן שבסוף שנה אם תרצה להחזיר אותו תצטרך לשלם 1-2 מיליון יורו (כמו אזולאי של נתניה)

היה מעולה בהכנה לעונה, הבקיע שערים מהקישור, וגם במשחק מול פ"ת נתן חטיפה ובישול בכלום דקות ששיחק.

יכול וצריך לשחק לפני פרץ בכושר הנוכחי של פרץ

בכל מקרה זו תיהיה השאלה

1 דקה לפני, ebibo said:

לדעתי שימיץ' יהיה שיחוק אדיר, הם לא מעריכים אותו בחיפה אבל כשאחד שצופה המון בליגה הוא למעט שניים שלושה משחקים ראשונים היה מעולה, מעל סק ברמה אחת, אם הם ישחררו הייתי קופץ על זה הוא גם בארץ התאקלם כבר והכל

אנחנו צריכים בלם עם רגל שמאל.

שימיץ בשמאל נראה כמו לולב ויש בלמים הרבה יותר טובים ממנו.

43 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

בכל מקרה זו תיהיה השאלה

אם יעזוב זה רק בהשאלה עם אופציית רכישה

כבר כתבו בלא מעט אתרים שאם ילך לביתר אז יש להם אופציה של מיליון ש"ח 

50 דקות לפני, hen34 said:

אנחנו צריכים בלם עם רגל שמאל.

שימיץ בשמאל נראה כמו לולב ויש בלמים הרבה יותר טובים ממנו.

יש יותר טובים ממנו זה בטוח, אנחנו הולכים להביא אחד כזה? כרגע יש לנו משהו טוב יותר בסגל?

1 דקה לפני, סבסטנו said:

יש יותר טובים ממנו זה בטוח, אנחנו הולכים להביא אחד כזה? כרגע יש לנו משהו טוב יותר בסגל?

בגלל שאין אתה רוצה להביא עוד בינוני? לא הספיק לך בלטסקה ונחמיאס?

חח איפה הוא ואיפה בלטקסה ונחמיאס?? קונה אותו בהרכב על פני שניהם בכל יום.

הנקודה שלי שכרגע נראה שלא הולכים להביא בלם, הוא פה מתחת לאף שאתה יודע כבר מה אתה מקבל, לטעמי אם יגיע יהיה שיחוק.

2 דקות לפני, סבסטנו said:

הנקודה שלי שכרגע נראה שלא הולכים להביא בלם, הוא פה מתחת לאף שאתה יודע כבר מה אתה מקבל, לטעמי אם יגיע יהיה שיחוק.

שיחוק על סמך מה ? 

הבנאדם הזה לא מרוכז, שזה אחד הדברים הכי חשובים לבלם. אם מביאים מישהו, אז שיהיה סוג של לידר, ולא עוד אחד ממה שיש.

9 דקות לפני, סבסטנו said:

שימיץ'? יצא לך לראות חיפה סבאח? לידו נחמיאס זה קנברו
שחקן חלש מאוד ואני עדיין

כמות הפעמים שנכנסתי בימים האחרונים לאתרי ספורט ואינסטגרם מטורפת

והידיעות היחידות שהיו זה על סיסוקו  סעמק 

לפני1 שעה , ebibo said:

קו הגנה נמוך והוא יהיה אחלה(כי הוא איטי רצח ממה שהאוהדים שלהם אומרים).

גם נחמיאס, כמו רוב הבלמים, יראה הרבה יותר טוב בקו הגנה נמוך. בגלל זה אורי דהן והוא עשו עונה טובה בק"ש. אבל להביא אותו למכבי, זה חוסר הבנה כמו שהראה יצחקי. פה הוא משחק בקו מאוד גבוה 95% מהמשחקים. אמאדור היה ענק, אבל מי הכי ענק? קרלוס גרסיה. לא מהיר זה אנדרסטיימנט אבל הוא עדיין היה ענק בקו הגנה גבוה בזכות מה שיש לו בין האוזניים. איזה שחקן. 

לפני2 שעות , tomer958 said:

כמות הפעמים שנכנסתי בימים האחרונים לאתרי ספורט ואינסטגרם מטורפת

והידיעות היחידות שהיו זה על סיסוקו  סעמק 

תוצאה טובה מאוד מחר תקדם כמה עסקאות, ככה זה תמיד היה עם מיץ' וככה תמיד יהיה.

לפני4 שעות , קובי השועל said:

תוצאה טובה מאוד מחר תקדם כמה עסקאות, ככה זה תמיד היה עם מיץ' וככה תמיד יהיה.

ידיעה או סטטיסטיקה?

לפני7 שעות , סבסטנו said:

מקווה מאוד שכולם פה צודקים ואני טועה, אם כי אני חושב שהדעות ישתנו במשחק הראשון שתראו את נחמיאס ובלטקסה פותחים יחד.

למה שזה יקרה?

קו הבלמים שירוץ יהיה רז שלמה ביחד עם אסנטה לפי איך שזה נראה.

בשביל נחמיאס ובלטקסה ביחד אתה צריך ששניהם יפצעו

בהנחת שלב בתים, אם אתה משחק ביום חמישי (אין הבדל בין בית לחוץ כרגע) וביום ראשון יש לך משחק, הסיכוי ששניהם יפתחו שוב, הוא לא גבוה. 

חשוב להרחיק את שניהם עוד מושב אחד בספסל ואת זה אפשר לעשות רק אם מביאים עוד בלם. 

לפני12 שעות , snufkin said:

בית"ר רוצה את נידם ומלדה. לא לשחרר להם אף אחד, היית עונה "תמורת 3-4 שחקנים שישדרגו אותנו אולי נשחרר"

להשאיל להם את אדו.