Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

34 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אהבתי מאוד את פוסט הפרידה שלו מבורדו, זה מראה שהוא מכבר את המקום שממנו הוא בא ולא זונת מותגים כמו מילסון

צטט

"כשיצאתי למשחקים האולימפיים קיוויתי בכל ליבי שלא אצטרך לכתוב מילים אלה בשובי. לצערי, המציאות העצובה השיגה אותי. במהלך ארבע וחצי השנים הללו חוויתי הרבה יותר ממה שיכולתי לדמיין כשהגעתי ממאלי. החתימה שלי במועדון ביום הולדתי ה18, שער ראשון בגביע הצרפתי, הליגה הראשונה בה נשארתי כמעט השחקן האחרון בסגל הנוכחי שטעם אותה עם המועדון ואז השנתיים האחרונות בליגה השנייה, עם משימת העלייה שמעולם לא התממשה. מפגשים בלתי נשכחים ואזור עיר שלמדתי לאהוב. היום אני חושב בחום רב על כל אוהדי המועדון האגדי הזה, בין אם אלה העובדים או המנהלים, השחקנים לשעבר והאוהדים היינו משפחה. אתגעגע אליכם כמו גם לחבריי לקבוצה איתם חלקתי שמחות וצער. אני מאחל למועדון את הטוב ביותר בהקדם האפשרי.

Bordeaux, אני מקווה שזו לא פרידה אלא להתראות".

40 דקות לפני, Mtamir said:

מישהו יכול לסכם פרופיל שחקן ? יתרונות חסרונות איזה סרטון ביצועים אפילו...

אין כל-כך סרטונים ופרטים עליו (על אף ששיחק בבורדו, אבל בתקופה מאוד רעה שלה). 

יש את הסרטון פייסבוק הזה שמאלי (U23) העלו לפני חודשיים ממשחק שלהם בנבחרת. עם כל המהלכים שלו. 

https://www.facebook.com/61560076580040/videos/997270415246899/

אין לי מידע עליו, אבל על סמך הסרטון הזה, הוא נוגע המון יותר מדי בכדור. קשר באזור שלו, אם הוא נוגע 3 פעמים בכדור לפני פס, זה כישלון שלו. 

אבל הוא צעיר ולראשונה ייצא מצרפת (חתם בבורדו בגיל 18). יש עם מה לעבוד. 

1 hour ago, קובי השועל said:

שמועות שבמבצע מטורף יענקי אלברמן והחוחובה חטפו אותו בשדה, פרטים נוספים מיד...

Bring him home now

לפני13 שעות , Brandon Roy said:

אין כל-כך סרטונים ופרטים עליו (על אף ששיחק בבורדו, אבל בתקופה מאוד רעה שלה). 

יש את הסרטון פייסבוק הזה שמאלי (U23) העלו לפני חודשיים ממשחק שלהם בנבחרת. עם כל המהלכים שלו. 

https://www.facebook.com/61560076580040/videos/997270415246899/

אין לי מידע עליו, אבל על סמך הסרטון הזה, הוא נוגע המון יותר מדי בכדור. קשר באזור שלו, אם הוא נוגע 3 פעמים בכדור לפני פס, זה כישלון שלו. 

אבל הוא צעיר ולראשונה ייצא מצרפת (חתם בבורדו בגיל 18). יש עם מה לעבוד. 

אכן נוגע יותר מדי בכדור, אבל מצד שני אפשר לראות שהוא מוסר הרבה מסירות לעומק שמבטלות שחקנים. זו תכונה מאוד חשובה לקשרי 6-8, והסיבה העיקרית שבגללה גלזר כבר לא איתנו. 

האמת שבמקום ההנהלה נותן לכל הזרים שבוע חופש עד אשר יעבור זעם עם כל הבלאגן שיש כרגע

גם ככה אין לנו זרים משמעותיים כרגע, בעיקר שחקנים להעמקת הסגל ולא שחקני הרכב, לא חושב שמישהו מהשלושה שיש לנו כרגע יהיה שחקן הרכב, אולי אסנטה וגם זה עד ינואר.

כנראה פוש היום לא? אם סיסוקו נחת אתמול בצהריים אני מניח שהיום הוא עובר בדיקות רפואיות וההכרזה בטח בצהריים/ערב

1 דקה לפני, ebibo said:

כנראה פוש היום לא? אם סיסוקו נחת אתמול בצהריים אני מניח שהיום הוא עובר בדיקות רפואיות וההכרזה בטח בצהריים/ערב

ה-24 שעות, זה רק לפני המשחק הראשון או גם לפני המשחק השני? 

כי אם אי אפשר לפני המשחק השני, אז למעשה למכבי יש חלון זמן שעוד שניה נגמר אם היא רוצה שהוא יהיה בסגל לפחות למשחק השני נגד הליטאים. 

34 דקות לפני, Brandon Roy said:

ה-24 שעות, זה רק לפני המשחק הראשון או גם לפני המשחק השני? 

כי אם אי אפשר לפני המשחק השני, אז למעשה למכבי יש חלון זמן שעוד שניה נגמר אם היא רוצה שהוא יהיה בסגל לפחות למשחק השני נגד הליטאים. 

קראתי את החוק עכשיו.

את הרשימה המלאה של השחקנים היינו צריכים להגיש עד ה 1 באוגוסט ב 11 בלילה.

יום לפני המשחק הראשון בהתמודדות ניתן להוסיף עד 2 שחקנים נוספים.

למשחק השני כבר לא ניתן לרשום אף אחד.