Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

ייאמר לזכות מכבי שהם תמיד מחתימים שחקנים מתחת לתקשורת שמנסה את מזלה וזורקת 50 שמות.

אני מחכה לפוש רשמי של המועדון על שחקנים , עד אז לא שובר את הראש.

כן אוהב את הכיוון שיהיה 2 זרים לאגפים , אשמח לראות עוד זר להגנה בנוסף לאגפים שמדברים עליהם + חיזוק ישראלי.

לדעתי העונה הישראלית תהיה מהחלשות שיהיו , ומכבי תוכל לרוץ חזק עם חיזוקים נכונים .

העיקר שיהיה רכש מוצלח .

59 דקות לפני, snufkin said:

יורדים זה לא מילה.. מכסחים אותו, טוענים שנוא שחקן ממש פח

הם שונאים אותו בטירוף...ממש סולדים ממנו 

2 דקות לפני, הישראלי היפה said:

נראה כאילו לוקחים סיכון ומהמרים יותר מהרגיל על הרכש העונה.

מקווה שיצליחו

אדו בן 21

אסאנטה בן 22

הברזילאי בן 20

אני חושב שמכבי שינתה אסטרטגיה לזרים צעירים לפיתוח ומכירה. זה יכול לקדם אותנו בענק כמועדון אבל גם מגביל מאוד כמו מקרה החולה אבולה האנגולי.

46 דקות לפני, הישראלי היפה said:

נראה כאילו לוקחים סיכון ומהמרים יותר מהרגיל על הרכש העונה.

מקווה שיצליחו

אדו בן 21

אסאנטה בן 22

הברזילאי בן 20

42 דקות לפני, קובי השועל said:

אני חושב שמכבי שינתה אסטרטגיה לזרים צעירים לפיתוח ומכירה. זה יכול לקדם אותנו בענק כמועדון אבל גם מגביל מאוד כמו מקרה החולה אבולה האנגולי.

ממש שחטאר דונייצק

לפני5 שעות , קובי השועל said:

לדעתי זו הנחייה מגולדהאר, צעירים מוכשרים לפני פריצה, שיתנו פה עונה שתיים טובות ואז אקזיט לאירופה, גם מקל מאוד על הגרעון הכספי.

יש דיסוננס בין מה שאתם אומרים שהאוהדים הברזילאים אומרים על פטאצי הזה לבין מה שמדווח בתקשורת שהוא ״השחקן הכי מוכשר של סנטוס״.

מעניין מאוד אבל בכל אופן אף אחד מהשמות לא מלהיב מדי ומעניין לדעת כמה זה אמיתי ורציני כי אני לא בנוי לעונה עם לאיוס בכנף 

מעניין הקטע כם הברזילאי, האוהדים ממש סולדים ממנו וטוענים שהוא פח, מצד שני נראה שיש כמה פרשנים בברזיל שמחזיקים ממנו. מדברים על דריבליסט מטורף אבל כזה שאוהב את הכדור ולא משחרר. נראה שמכבי מחפשת לאיוס ברזילאי;)

16 דקות לפני, snufkin said:

מעניין הקטע כם הברזילאי, האוהדים ממש סולדים ממנו וטוענים שהוא פח, מצד שני נראה שיש כמה פרשנים בברזיל שמחזיקים ממנו. מדברים על דריבליסט מטורף אבל כזה שאוהב את הכדור ולא משחרר. נראה שמכבי מחפשת לאיוס ברזילאי;)

סומך יותר על אוהדים מאשר על פרשנים.

בכל מקרה, בברזיל מדווחים על השאלה בכלום כסף לעונה עם אופציה גבוהה לרכישה בסיום העונה, כרגע הנשיא של סנטוס מתלבט כי הוא לא קיבל צ'אנס מספיק בקבוצה הבוגרת שם.

14 דקות לפני, snufkin said:

גם פה יש לך אוהדים שאמרו שאדו זה שחקן לחדרה אחרי 2 משחקים והצוות המקצועי רואה בו יותר,אולי שם זה דומה.

עם כל הכבוד למגמת השיתוף צעירים,

אולי לאזטיץ', אולי הוראה מלמעלה (אולי גם וגם)

לבנות על כנפיים של שני שחקנים שעוד לא עשו כלום בכדורגל

ועוד זרים פעם ראשונה מחוץ למדינה שמכירים

זה פשע עצום.

שיפתחו את הכיס מה קרה.

ובכלל, 

מה יהיה עם כל ההשאלות ואופציה וההתגלחות על חשבון מכבי?

מקווה שהברזילאי לא מי שינחת פה בסוף גם אם הוא כוכב כדורגל.

36 דקות לפני, yello said:

סומך יותר על אוהדים מאשר על פרשנים.

בכל מקרה, בברזיל מדווחים על השאלה בכלום כסף לעונה עם אופציה גבוהה לרכישה בסיום העונה, כרגע הנשיא של סנטוס מתלבט כי הוא לא קיבל צ'אנס מספיק בקבוצה הבוגרת שם.

לא חושב שמכבי בוחרים שחקן לפי תגובות אוהדים בטוויטר. לפי מה שאמר מי שעוקב מקרוב אחרי סנטוס, מדובר על שחקן מוכשר מאוד עם מהירות ודריבל טופ אבל בוסרי מאוד שבקושי קיבל דקות בבוגרים כי כשקיבל לא הרשים (בנוער היה מאוד מרשים). כנראה לוקה מאוד בחכמת משחק ומרבה לדרבל. לכן נראה שגם הדיבור של הבעלים הוא סתם למשחקי מו"מ.

זה הימור ענק אבל אם המתווה הוא השאלה עם אופציה זה מצמצם את ההימור

לפני6 שעות , קובי השועל said:

זה יהיה מוזר מאוד בהקשר של הברזילאי אם הפרסום נכון שזה יהיה רכישה ב1.5 ו40 אחוז נשאר אצל סנטוס. 

זה כבר יהיה פחות משתלם כלכלית כמו שמכבי אוהבים וכמו שאתה אומר פיתוח ומכירה 

1 hour ago, איתי-מכביסט said:

יש דיסוננס בין מה שאתם אומרים שהאוהדים הברזילאים אומרים על פטאצי הזה לבין מה שמדווח בתקשורת שהוא ״השחקן הכי מוכשר של סנטוס״.

מעניין מאוד אבל בכל אופן אף אחד מהשמות לא מלהיב מדי ומעניין לדעת כמה זה אמיתי ורציני כי אני לא בנוי לעונה עם לאיוס בכנף 

לא שזה תורה מסיני אהל לשני השמות הראשונים שהיוזר משה פרימו פרסם יש אחלה של פרופיל מנגר, גם לברזילאי אגב