Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

לא שאני חושב שאבישי כהן כדורגלן טוב, אבל ראינו את יהונתן לא מעט ואני לא בטוח שהוא עדיף. מה גם שמה שקורה איתו כנראה לא בדיוק מקצועי.

פורסם ב
43 דקות לפני, Brandon Roy said:

המצב בסדר גמור - גם אם לא נעבור את הרומנים בסגל הטלאים הנוכחי, אז נבטיח שלב בתים בזכות ההגרלה באירופית נגד הליטאים שבמקום האחרון.

יש מקום ל - 4 זרים, יש יחזקאל ויש מדמון. אנחנו נבחן את מנספורד ופרייס בעוד חודש וחצי, לא עכשיו. 

כשמיץ' הגיע לפה הוא הצהיר מההתחלה שהמטרה זה לזכות כל שנה באליפות ולתקוע יתד קבע באירופה ובמיוחד בצ'מפיונס. אז נכון שגם אם היית זוכה באליפות בארץ כל שנה זה לא היה מבטיח אלופות, אבל זה שאתה מתמודד בליגה סופר תחרותית שצריך להקיז דם בכדי להניף את הצלחת, מגיע להתמודדות במוקדמות האלופות והסגל שלך רחוק מלהיות סגור (שם בצד את שחקני האולימפית) זה ממש לא בסדר גמור. כאילו מראש החליטו שלא צריך להתאבד על המפעל הזה ומקסימום נמשיך במפעל משני יותר. המטרה חייבת להיות הכי רחוק וגבוה ובמקרה הרע ביותר ליפול, זה בסדר וטבעי בספורט, אבל סוג של לוותר מראש, זה לא קול..

אולי בעוד חודש וחצי אכן הכל יהיה מדהים וחדי קרן יתעופפו באוויר, אבל להבא רצוי ליישם זאת הרבה לפני..

פורסם ב

אני מאוכזב בדיוק כמוך. אני הייתי בהלם שבוע שלם אחרי ההודעה על הארכת חוזה של אבישי כהן. אנחנו עם סגל של שלושת רבעי אוטובוס ואין לך 7 באנקרים להרכב פותח. לגבי יתד בליגת האלופות - בלתי אפשרי כל עוד יש לך פה הגבלת זרים. מיץ' וגם שחר של מכבי חיפה נדרשים כל שנה להביא כסף מהבית בכדי להיות תחרותיים בשביל בערך קונפרנס. כשיבטלו מגבלת זרים, השכר של הישראלים יירד בחצי ואז קבוצות יוכלו לחשוב על לפתח את הכדורגלן הישראלי בצורה אמיתית וגם להביא זרים בכסף גדול יותר. 

אני פשוט חושב שהמצב לא פשוט, אבל גם לא נורא. רז שלמה מתחיל עונה איתנו, מדמון ויחזקאל חדשים ושחקנים צעירים וטובים ברמת הליגה כמו רביבו ותורג'מן מתחילים עונה שנייה. בתוך כל זה, יש לך מקום ל - 4 זרים. אם ימשיכו, גם בעוד חודש וחצי, לספר סיפורים שאין זרים ואין כלום, שאני לא מבין איך קבוצה רצינית כמו מכבי כבר שנה שלמה לא מצליחה להביא מגן ימני זר רציני (לא מסתדר לי שבונים על יחזקאל כמגן בלבד, יחזקאל יכול היה לעזור מול כל ההתקפות של הרומנים היום מהאגף?), אז נחלק ציונים ונראה. 

ידענו שיהיה לא פשוט היום, אבל כמונו גם לאזטיץ', עד שהרגע לא מגיע ואתה לא רואה את זה בעיניים, לא מעכלים כמה עבודה יש. היום הוא קיבל את הכאפה, כמונו וטוב שזה קורה כשאנחנו עם תוצאה טובה ביד. 

פורסם ב
23 דקות לפני, הילד בן 30 said:

מסכים חלקית. אני לא בפאניקה, המצב לא מאוד רע ויש עוד הרבה הרב אפשרויות לתקן.

אבל היינו צריכים להגיע יותר מוכנים לשלב הזה, בסיוטים שלי לא האמנתי שנפתח עם אבישי בכנף. בחיאת מעדיף את יונתן שם.

יש מקום ל4 זרים? חלקם כברהיו צריכים להגיע. בוא נחכה ונראה מה יגיע.

אני גם לא מת על ההצבה של אסנטה בלם ויחזקאל מגן ימני, אבל ניתן למערכת את הזמן לתקן את זה.

אתה צודק. נכון. 

פורסם ב

שמנספורד לא ילך לישון עד שמביא מחליף תותח למילסון, רבאק זה המאני טיים שלך .

מאוד מאמין במאמן החדש.

לדעתי יחזקאל ישחק לפחות מחצית בגומלין ולא כמגן.

כקבוצה מול קבוצה(כשאנחנו בהרכב מלא) אנחנו טובים מהרומנים בכל יום נתון.

פורסם ב

מכבי היתה חיבת להחתים שחקן אגף שמאל מחליף או אפילו עוד ישראלי

לא יתכן שנעלה עם חוזז ואדו בליגת האלופות, עם כל הכבוד לחוזז ראינו אתמול שהוא לא בסקלה בכלל, אדו חוץ מהפעולה שהחמיץ כמו תירון גם לא בסקלה

אם מכבי לא תעלה שלב, היא יכולה רק להאשים את מנספורד ופרייס, לא אף אחד אחר

כולם ידעו שימיו של מילסון ספורים פה, גם אם הוא חוזר ברגע שיקבל הצעה הקלפים יטרפו שוב.

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

אני מאוכזב בדיוק כמוך. אני הייתי בהלם שבוע שלם אחרי ההודעה על הארכת חוזה של אבישי כהן. אנחנו עם סגל של שלושת רבעי אוטובוס ואין לך 7 באנקרים להרכב פותח. לגבי יתד בליגת האלופות - בלתי אפשרי כל עוד יש לך פה הגבלת זרים. מיץ' וגם שחר של מכבי חיפה נדרשים כל שנה להביא כסף מהבית בכדי להיות תחרותיים בשביל בערך קונפרנס. כשיבטלו מגבלת זרים, השכר של הישראלים יירד בחצי ואז קבוצות יוכלו לחשוב על לפתח את הכדורגלן הישראלי בצורה אמיתית וגם להביא זרים בכסף גדול יותר. 

אני פשוט חושב שהמצב לא פשוט, אבל גם לא נורא. רז שלמה מתחיל עונה איתנו, מדמון ויחזקאל חדשים ושחקנים צעירים וטובים ברמת הליגה כמו רביבו ותורג'מן מתחילים עונה שנייה. בתוך כל זה, יש לך מקום ל - 4 זרים. אם ימשיכו, גם בעוד חודש וחצי, לספר סיפורים שאין זרים ואין כלום, שאני לא מבין איך קבוצה רצינית כמו מכבי כבר שנה שלמה לא מצליחה להביא מגן ימני זר רציני (לא מסתדר לי שבונים על יחזקאל כמגן בלבד, יחזקאל יכול היה לעזור מול כל ההתקפות של הרומנים היום מהאגף?), אז נחלק ציונים ונראה. 

ידענו שיהיה לא פשוט היום, אבל כמונו גם לאזטיץ', עד שהרגע לא מגיע ואתה לא רואה את זה בעיניים, לא מעכלים כמה עבודה יש. היום הוא קיבל את הכאפה, כמונו וטוב שזה קורה כשאנחנו עם תוצאה טובה ביד. 

מסכים לגבי החלק של הזרים, לא מבין את הטענה "לא רוצים להביא סתם זרים"

בכל הליגה הרומנית/סרבית/הונגרית/קפריסאית/שבדית/נורבגית אין 4 זרים ראויים לשחק במכבי תל אביב ושיסכימו לבוא? קשה לי מאוד מאוד להאמין

פורסם ב

מספרים לנו קשה להביא זרים ולא רוצים להביא סתם זרים שלא ישדרגו.

אבל בפועל ידוע שכן חשבנו שסיסוקו ודג'נפו ישדרגו אותנו וזה נפל על כסף כשמראש לא מדובר היה בעסקאות יקרות יותר מדי.

סיסוקו נפל כי לא הסכמנו לשלם מיליון יורו.

לא יודע אם הם טובים, אבל אם ההנהלה חושבת שכן, רבאק חלאס לחפש מציאות, תוציאן כסף ותחזקו כבר.

פורסם ב
2 דקות לפני, silentyogi said:

מספרים לנו קשה להביא זרים ולא רוצים להביא סתם זרים שלא ישדרגו.

אבל בפועל ידוע שכן חשבנו שסיסוקו ודג'נפו ישדרגו אותנו וזה נפל על כסף כשמראש לא מדובר היה בעסקאות יקרות יותר מדי.

סיסוקו נפל כי לא הסכמנו לשלם מיליון יורו.

לא יודע אם הם טובים, אבל אם ההנהלה חושבת שכן, רבאק חלאס לחפש מציאות, תוציאן כסף ותחזקו כבר.

כסף קונה הכל, עזוב.

העפלת שלבים ומכירת מילסון הן ריזיקה בטוחה להבאת זר ברמה, אפילו בית"ר מביאים זרים, אם מכבי תפתח את הכיס עמוק, היא תביא.

פורסם ב

נצטרך פתרונות מאוד יצירתיים לחיסרון של מילסון, שחקן אחד כנראה לא יספיק.

המצב קשה. כנף שמאל וכנף ימין ואולי גם 10, תלוי מה יש בשוק. אני גם לא רואה משהו נורמלי בשוק הישראלי שאפשר להביא.

אנחנו בבעיה קשה, מנספורד מאכזב מאוד

פורסם ב
לפני5 שעות , Raumdeuter said:

אל תדאגו,נשארים ליגה.

הגזמת

לדעתי מקום 4-6 מובטח 

פורסם ב
לפני8 שעות , כהן said:

כשמיץ' הגיע לפה הוא הצהיר מההתחלה שהמטרה זה לזכות כל שנה באליפות ולתקוע יתד קבע באירופה ובמיוחד בצ'מפיונס.

זה נכון,אבל תיזכר שבהתחלה הוא רצה לקחת רק את הנוער ושאת הבוגרת מישהו אחר יקח על עצמו.

פורסם ב

לדעתי כנף שמאל לא יספיק לכפות על החיסרון של מילסון. כישרון כמו שלו בליגה שלנו זה אחד לכמה שנים טובות (כמו שרי ונאווקמה). חוץ מכנף שמאל, לדעתי נצטרך עוד קשר יצירתי. הקישור שלנו אמנם טוב אבל לא מספיק יצירתי והסתמך על היכולת האישית של הכנפיים, בדגש על מילסון.

בקיצור, כנף זר ועדי יונה או 10 זר

פורסם ב
10 דקות לפני, snufkin said:

לדעתי כנף שמאל לא יספיק לכפות על החיסרון של מילסון. כישרון כמו שלו בליגה שלנו זה אחד לכמה שנים טובות (כמו שרי ונאווקמה). חוץ מכנף שמאל, לדעתי נצטרך עוד קשר יצירתי. הקישור שלנו אמנם טוב אבל לא מספיק יצירתי והסתמך על היכולת האישית של הכנפיים, בדגש על מילסון.

בקיצור, כנף זר ועדי יונה או 10 זר

צריך לשחרר\להשאיל פשוט את כל מה שיש שם באגף(כהן לא בתוכניות, חוזז לא ברמה ואדו בוסרי מדי) ולהביא זר וישראלי בעמדה הזאת 

הבעיה שיש לך עוד משחק ואחרי זה עוד 2 משחקים שבוע אחרי זה רק בין המשחקים לפליאוף(האירופאית או ליגת האלופות) תוכל לעשות מהלכים עם זמן.

10 רק אם יונה לא יהיה רלוונטי באמת, להביא זר..אל תשכח שיש לך שלישיה שם שאתה לא מוציא כרגע.

פורסם ב
לפני8 שעות , כהן said:

כשמיץ' הגיע לפה הוא הצהיר מההתחלה שהמטרה זה לזכות כל שנה באליפות ולתקוע יתד קבע באירופה ובמיוחד בצ'מפיונס. אז נכון שגם אם היית זוכה באליפות בארץ כל שנה זה לא היה מבטיח אלופות, אבל זה שאתה מתמודד בליגה סופר תחרותית שצריך להקיז דם בכדי להניף את הצלחת, מגיע להתמודדות במוקדמות האלופות והסגל שלך רחוק מלהיות סגור (שם בצד את שחקני האולימפית) זה ממש לא בסדר גמור. כאילו מראש החליטו שלא צריך להתאבד על המפעל הזה ומקסימום נמשיך במפעל משני יותר. המטרה חייבת להיות הכי רחוק וגבוה ובמקרה הרע ביותר ליפול, זה בסדר וטבעי בספורט, אבל סוג של לוותר מראש, זה לא קול..

אולי בעוד חודש וחצי אכן הכל יהיה מדהים וחדי קרן יתעופפו באוויר, אבל להבא רצוי ליישם זאת הרבה לפני..

אבל כמעט כל עונה עושים שלב בתים,לא הבנתי מה הבעיה.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

צריך לשחרר\להשאיל פשוט את כל מה שיש שם באגף(כהן לא בתוכניות, חוזז לא ברמה ואדו בוסרי מדי) ולהביא זר וישראלי בעמדה הזאת 

הבעיה שיש לך עוד משחק ואחרי זה עוד 2 משחקים שבוע אחרי זה רק בין המשחקים לפליאוף(האירופאית או ליגת האלופות) תוכל לעשות מהלכים עם זמן.

10 רק אם יונה לא יהיה רלוונטי באמת, להביא זר..אל תשכח שיש לך שלישיה שם שאתה לא מוציא כרגע.

כנראה שזה דל"פ אבל לדעתי מילסון חיפה על חוסר היצירתיות בקישור שלנו, השיטה שמוסרים למילסון והוא יסתדר עם הדאבלאפ, ימצא דרך לעבור ולהעביר כדור לאחד מהשלישייה שמגיעים מקו שני במצב נוח עבדה כי הוא פשוט שחקן בעל יכולות אישיות אדירות, 2 רגליים חזקות, מהירות, טכניקה פסיכית. לא הצליחו לשמור עליו בליגה שלנו. לא חושב שיגיע שמגרד את היכולות שלו ולכן צריך עוד קשר 10 יצירתי ולפתח תבניות אחרות

פורסם ב

כנף שמאל.

זר 10 שיוכל אולי לחלטר גם באגפים להתחרות עם גבי.

לא חושב שיש מה להביא זר לאגף ימין כשיש שם את דוידה ויחזקאל. 

קשר אמצע זר. 

מגן ימני!!

הייתי אומר גם שוער, אבל גם ככה חצי ממה שכתבתי לא יקרה אז נסתפק בדברים "ריאליים". 

פורסם ב
לפני2 שעות , העכבר הצהוב said:

אבל כמעט כל עונה עושים שלב בתים,לא הבנתי מה הבעיה.

אחלה שלב בתים, באמת ובלי ציניות. אבל היעד הוא האלופות, נכון שלרוב לא נגיע לשם אבל לשם צריך לכוון. עם כל הכבוד לקונפרנס ולאירופית..

ומסכים עם אלו שיטענו שאנו מתאימים יותר למפעלים המשניים, ועדיין צריך לעשות ככל שיכולים במטרה להעפיל למפעל הראשי, גם כלכלית, גם מוקד משיכה לשחקנים אטרקטיביים יותר. להגיע למוקדמות האלופות לאחר שלוש שנות בצורת בלי אליפות זה לא עניין של מה בכך, אז להיות עם מצב סגל כזה לא מסודר ומאורגן זה כאילו שאמרו מראש "יהיה מה שיהיה", שאלו הדברים המנוגדים לחזון של מיץ' בשעתו..

פורסם ב
1 hour ago, ClinteastwoodFan said:

איך קרינגטון מירושלים קיבל תעודת זהות , וסאבו לא? מה יהודי בו? 

משפחת אדלסון טיפלה כבר בעניין.

פורסם ב
1 hour ago, ClinteastwoodFan said:

איך קרינגטון מירושלים קיבל תעודת זהות , וסאבו לא? מה יהודי בו? 

הוא לפחות עוד שיחק עונה שלמה בארץ, הזרים של הדון הגדול שאין בהם שמץ וקמץ של יהדות מקבלים אזרחות עוד לפני שעולים על המטוס בדרך לארץ..

פורסם ב

מה זה משנה בכלל אם הוא ישראלי? בוא נסגור קודם 6 זרים, 5 זרים, 4 זרים, 3 זרים, 2 זרים...

פורסם ב

האגודל מדווח שלאיוס שוב מועמד.