Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

יונתן כהן מכביסט ואוהב אותו ככזה, אבל צריך לדעת לשחרר בזמן ולא להתקע כמו עצם בגרון במיוחד שהבהירו לך שאתה לא בתוכניות, תכבד את המועדון

ואת עצמך ושחרר, לא מבין מה הפליאה שלך שאתה מתאמן בנפרד, אתה לא בסגל וזה מקובל.

פורסם ב
13 דקות לפני, snufkin said:

3 זרים כשמתוכם אדו אחד זה יהיה אבסורד אדיר. מה הסיכוי שלך ככה במאבק מול חיפה שבוודאות תמלא את המכסה (כלומר לפחות עוד 2) + המתאזרחים?

לא יודע, בעונה שעברה שיחקנו עם שני זרים ולקחנו בפער דו ספרתי.

פורסם ב

מישהו יודע מה קרה עם השוער הרוסי שנבחן אצלנו?

פורסם ב
46 דקות לפני, turgi said:

3 זרים פחות יפתיע אותי מ-5 זרים

לא שאני בעד "סתם" להביא או שאני בטוח שהם יהיו משמעותיים אבל עדיין קשה לי להאמין שנסיים את החלון עם טייריס אדו ומילסון/מחליף. 

רוצה להאמין שיגיע עוד קשר זר (לא להרכב) ואיזו הפתעה 

פורסם ב
23 דקות לפני, דקסטר said:

לא שאני בעד "סתם" להביא או שאני בטוח שהם יהיו משמעותיים אבל עדיין קשה לי להאמין שנסיים את החלון עם טייריס אדו ומילסון/מחליף. 

רוצה להאמין שיגיע עוד קשר זר (לא להרכב) ואיזו הפתעה 

כולנו רוצים להאמין

פורסם ב
55 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

יונתן כהן מכביסט ואוהב אותו ככזה, אבל צריך לדעת לשחרר בזמן ולא להתקע כמו עצם בגרון במיוחד שהבהירו לך שאתה לא בתוכניות, תכבד את המועדון

ואת עצמך ושחרר, לא מבין מה הפליאה שלך שאתה מתאמן בנפרד, אתה לא בסגל וזה מקובל.

וואלה הלוואי שהיתי מרוויח 500 אלף בשנה ומתאמן בצד, מה רע לי? מתחלף איתו עכשיו 

פורסם ב

אוהב את יונתן (האדם לא השחקן)

לא אוהב מנודים במכבי, אנחנו לא חיפה.

פורסם ב

אם 2 מאמנים זרים לא סופרים את יונתן ברמה שהוא מחוץ לסגל אז הבעיה כנראה לא במכבי. 

פורסם ב
10 דקות לפני, Sawyer said:

גם אני אוהב את יוני וגם אני ציפיתי לחזרה שלו ורציתי שיצליח, לא אוהב את ההתנהלות עם המנודים, אבל כנראה שהענין הכלכלי מקשה מאוד את העזיבה שלו(השכר שלו גבוה)..ההתנהלות לא הכי יפה, אבל מה לעשות.

פורסם ב

הבנאדם רואה לוח שש בש יותר ממגרש כדורגל ומקבל 500 אלף לעונה, נהנה מסטטוס של שחקן מכבי ומכל מה שזה מביא איתו.

אתם יודעים מה זה בשבילו לשחרר את זה? לעבור לאיזה הפועל חיפה עם יואב כץ?

זאת עלוקה שלא תשחרר עד השקל האחרון

פורסם ב
21 דקות לפני, Sawyer said:

לא אוהב ולא מקבל את המושג מנודים. בוא נבהיר שמנודה = שחקן שנתקע בכוונה בעיקר בגלל מניעים כספיים ולא משחרר וגורר רגליים ברצון לעזיבה מטעמי נוחות.

אין הצדקה ששחקן שלא רוצים ישתתף באסיפות הקבוצה ובאימונים הטקטים וכשיואיל לעבור למועדון אחר יחשוף את הטקטיקות ושאר הסודות מהאימונים וחדר ההלבשה.

לכן נותנים לו להתאמן בצד כדי שחלילה לא יטען שפוגעים בכושר ובאימונים שלו, זה מקובל.

פורסם ב

יונתן לא רוצה להציל את הקריירה שלו? למה בכוח

פורסם ב

מתאים לו לעבור לבית"ר תפור עליו, קהל יאהב אותו, מועדון שמחזיר שחקנים מהקבר אבל הוא צריך לעשות את הסוויץ' בראש אם האימונים שנה שעברה עם ערן לא עזרו כבר לא יעזור לו שום דבר.

אף אחד לא יכול לבנות על הטייטל שחקן בית עד גיל 30. 

פורסם ב
30 דקות לפני, Barksdale said:

הבנאדם רואה לוח שש בש יותר ממגרש כדורגל ומקבל 500 אלף לעונה, נהנה מסטטוס של שחקן מכבי ומכל מה שזה מביא איתו.

אתם יודעים מה זה בשבילו לשחרר את זה? לעבור לאיזה הפועל חיפה עם יואב כץ?

זאת עלוקה שלא תשחרר עד השקל האחרון

דברנו לא מעט בתקופה האחרונה על היחסי כבוד הבסיסיים בין הקבוצה לשחקנים. וכמו שאנחנו לא אוהבים ששחקן שנותן כמה משחקים טובים או אפילו עונה טובה כבר מכריז מלחמה על הקבוצה ודורש לעזוב (או לפתוח משמעותית את החוזה שלו), כך גם הקבוצה לא צריכה להכנס למלחמות עם שחקנים שלא נותנים את התפוקה לה ציפו. אומנם אנחנו במדינת עולם שלישי, אבל גם בה יש משמעות לחוזה..

השחקן די בצדק מבחינתו לא רוצה לוותר על החוזה השמן שלו, ופה צריכים להכנס קברניטי הקבוצה ולנסות להגיע איתו להסכם כלשהו, על דמי פיצוי, או השתתפות מסויימת במשכורת בקבוצה הבאה שלו. 

לטעון שבגלל זה הוא עלוקה, לא מכובד ולא נכון, ואומר זאת בתור אדם שחושב שאין ליוני מה לחפש בקבוצה מבחינת שני הצדדים..

פורסם ב

כמו שיונתן ידע בזמנו לפרסם פוסט באינסטגרם כדי ללחוץ על מיץ' והמועדון לשחרר אותו לקבוצה אחרת, ככה שידע לקבל גם את הצד השני שהקבוצה נותנת לו להתאמן בצד כדי ללחוץ עליו לעזוב.

אי אפשר מצד אחד לנהוג ככה כלפי המועדון, ואחכ לבכות כשזה חוזר אליך.

פורסם ב
12 דקות לפני, כהן said:

דברנו לא מעט בתקופה האחרונה על היחסי כבוד הבסיסיים בין הקבוצה לשחקנים. וכמו שאנחנו לא אוהבים ששחקן שנותן כמה משחקים טובים או אפילו עונה טובה כבר מכריז מלחמה על הקבוצה ודורש לעזוב (או לפתוח משמעותית את החוזה שלו), כך גם הקבוצה לא צריכה להכנס למלחמות עם שחקנים שלא נותנים את התפוקה לה ציפו. אומנם אנחנו במדינת עולם שלישי, אבל גם בה יש משמעות לחוזה..

השחקן די בצדק מבחינתו לא רוצה לוותר על החוזה השמן שלו, ופה צריכים להכנס קברניטי הקבוצה ולנסות להגיע איתו להסכם כלשהו, על דמי פיצוי, או השתתפות מסויימת במשכורת בקבוצה הבאה שלו. 

לטעון שבגלל זה הוא עלוקה, לא מכובד ולא נכון, ואומר זאת בתור אדם שחושב שאין ליוני מה לחפש בקבוצה מבחינת שני הצדדים..

באמת שואל , מה מכבי אמורה לעשות במצב כזה ואיך היא לא מכבדת חוזה? לא פעם נרמז ליוני שעדיף לו לעזוב הוא בחר להישאר בכוח ולא להתפשר על אף שקל זאת זכותו, מה יעזור למכבי לשים אותו במשחקי אימון, הכנות טקטיות וכו' שהוא בכלל לא בתוכניות של המאמן. מה עדיף שהיו אומרים לו אתה בתוכניות, תתאמן כרגיל כשאפילו לא בונים עליו לחמם ספסל.

יש הבדל בין אחד שלא בתוכניות מבחינה מקצועית לאחד שלא רוצה לחתום על חוזה חדש ואומרים לו לך שב ביציע. 

פורסם ב
18 דקות לפני, כהן said:

אתה באמת משווה בין מצב שבו שחקן באופן חד צדדי מפר את החוזה שלו, ומפסיק להתייצב לאימונים, למצב של יונתן כהן?

מכבי מכבדת ועומדת בכל תנאי החוזה שלו.
משלמים לו את השכר שלו, ומעמידים לרשותו את מתקני האימונים + אנשי צוות שדואגים שישמור על הכושר.

אין שום חובה של המועדון לשתף אותו באימונים ובאסיפות טקטיות אם הוא לא בתוכניות של הצוות המקצועי.
אני גם לא חושב שזה נכון לקרוא לזה "מנודים"
מועדונים אחרים בארץ היו גם עושים לו את המוות מבחינת הפסקת תשלומים כדי לגרום לו לרצות לעזוב, ואז שירדוף אחרי המועדון בבית משפט כדי לקבל את מה שמגיע לו

פורסם ב
לפני3 שעות , turgi said:

לא יודע, בעונה שעברה שיחקנו עם שני זרים ולקחנו בפער דו ספרתי.

לא כל יום פורים. היריבה מתחזקת משמעותית והחליפה מאמן. לא הייתי בונה על העונה שעברה

פורסם ב
לפני2 שעות , הנדון said:

אם 2 מאמנים זרים לא סופרים את יונתן ברמה שהוא מחוץ לסגל אז הבעיה כנראה לא במכבי. 

שניים? שלושה ברצף. איביץ׳, קין ועכשיו לאזטיץ׳.

איביץ׳ עשה ממנו שחקן באליפות הפייר פליי, אבל אפילו לו נשבר ממנו. לא נעים לי לטנף על שחקן בית של מכבי, אבל בואו. אין לו מקום בסגל וזה ברור כבר שנתיים וחצי. גם אם יעשה סוויץ׳ זה כנראה כבר לא יהיה במכבי.

פורסם ב
10 דקות לפני, snufkin said:

לא כל יום פורים. היריבה מתחזקת משמעותית והחליפה מאמן. לא הייתי בונה על העונה שעברה

בכמה אליפויות בתקופת מיטש היתה לנו מכסת זרים מלאה?

פורסם ב

האמת שאני די שלם עם הסגל ולא הייתי ממהר להחתים זרים בכוח.

חלוצים יש לנו שלושה נהדרים (זהבי מדמון תורגמן)

בכנפיים שלושה שחקנים אש (מילסון דוידה יחזקאל) + אלתור עם ביטון במקרה הצורך.

אמצע ישראלי מטורף (גבי דור יוריס עידו נידם ביטון)
חמישה בלמים (זר, שלמה, נחמיאס, בלטקסה וביטון בעיקר לגיבוי) - יודע שהרבה לא שלמים עם הרכב הבלמים הזה אבל כמה בלמים ישראלים יותר טובים מנחמיאס או בלטסקה? זה מה יש בשוק...

2 מגנים שמאליים טיל שאפשר לצאת איתם למלחמה - אופיר ורוי

יש שתי עמדות אחרונות שהייתי משקיע בהם זר ומקווה לפגוע - מגן ימני ושוער. כל השאר פשוט חבל על המקום של הזרים.

עדיף להתחיל את העונה עם ארבעה זרים (אסנטה, מילסון, מגן ימני, שוער) ולהשאיר מקום לתיקון בינואר למשל אם מילסון עוזב או אסנטה/מגן ימני/שוער שהבאנו מתגלים כבלוף ולהביא מחליף בינואר בתקווה שהמצב פה ירגע מאשר למלא עכשיו סתם שישה זרים סטייל אדו ושוב להתקע עם ארבעה זרים ביציע. לפי כל התקשורת ולפי רז אמיר אין באמת זרים מליגות טובות שרוצים לבוא לפה כמו בעבר והשוק של הזרים זה זרים סטייל אדו.

איזה זרים הגיעו השנה לחיפה? באר שבע? 0 עגול. הזר היחיד שהגיע לאחת הקבוצות הגדולות זה אסנטה למכבי. היחידה שהביאה זרים מעניינים זאת ביתר אבל הזרים שהביאה פרובלמטים/בירידה ככה שלא הייתי ממהר לבנות עליהם כל כך מהר. כל שאר הליגה גם אם הביאו זרים זה כאלה שלא הייתי נותן להם אפילו תפקיד אפסנאי במכבי.

לגבי הכדורסל, זה סיפור אחר לגמרי. אם זה מעניין מישהו אפשר לחפור למה שם כן ופה לא אבל זה סיפור שונה לחלוטין מהרבה מאוד סיבות ולא סתם בכדורסל אפשר להביא שמות ובכדורגל לא.

פורסם ב
47 דקות לפני, Omer said:

בכמה אליפויות בתקופת מיטש היתה לנו מכסת זרים מלאה?

היו. אבל כבר לא מצפה למלאה אבל לא ל 2 רלוונטים..

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

נכון להרגע מבחינת הסגל היריבה נחלשה.

פורסם ב
1 דקה לפני, turgi said:

נכון להרגע מבחינת הסגל היריבה נחלשה.

מי עזב אותם חוץ מחלאילי ושואו?

מצד שני יש מצב שהם מביאים את אצילי

פורסם ב
Just now, duduha said:

מי עזב אותם חוץ מחלאילי ושואו?

מצד שני יש מצב שהם מביאים את אצילי

בסך הכל עזב השחקן הכי טוב שלהם בעונה שעברה.

אם השרמוטה יחזור זה סיפור אחר.