Jump to content

נושא מלפפוני קיץ 24 ע"ש איסוף סיסוקו

Recommended Posts

פורסם ב

די לאכול את הלוקש הזה של אי אפשר להביא זרים אם כל הליגה מצליחה להביא גם אנחנו יכולים

פורסם ב

יש דיווח שדרקושיץ' הבלם של סלובניה מועמד אלינו. לא ריאלי לחלוטין, הוא בלם מצוין וגם סביליה ופאוק סלוניקי היו מועמדות לקלוט אותו.

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

יש דיווח שדרקושיץ' הבלם של סלובניה מועמד אלינו. לא ריאלי לחלוטין, הוא בלם מצוין וגם סביליה ופאוק סלוניקי היו מועמדות לקלוט אותו.

עוד מעט יהיה דיווח שרוצים את רודיגר.

פורסם ב

הקיצוני האוקראיני שדווח שמועמד לחיפה שחקן מאוד מעניין. מקווה שמתבלבלים איתנו

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

עוד מעט יהיה דיווח שרוצים את רודיגר.

לא מתאים, ליד רז שלמה צריך בלם חכם יותר, פחות אתלטי.

פורסם ב
28 דקות לפני, g0lan said:

אני אגיד לך את האמת? אני לא ממש קונה את זה.

כלומר, נכון שסביר להניח שנתקלים ביותר סירובים מהרגיל, אבל לא להצליח בכלל להנחית כאן שחקנים זה כישלון מובהק. בכדורסל אתה רואה שמכבי, הפועל וירושלים מצליחות גם מצליחות להביא שחקנים. יכול להיות שלא מדובר באופציות א' או ב' של הצוות המקצועי בחלק מהמקרים, אבל במציאות הקיימת אתה צריך גם שתהיה לך אופציה ג' ו-ד'.

לשבת חודשיים מפתיחת חלון ההעברות עם זר וחצי בסגל שלך וללא החתמה באופק זאת התנהלות עצלנית בעיניי. אי אפשר כל פעם להיאבק על שחקן-שניים שרוצים, לחכות להם לדקה ה-90 ואז לתרץ אי-החתמה בזה שהשחקן החליט לא לבוא. בשלב הזה ובמציאות הזאת צריכים להיות בתכניות הרכש גיבויים לגיבויים במקום להגיע למוקדמות צ'מפיונס עם סגל שנראה כמו גבינה שוויצרית.

לא נראה לי שמתעצלים. הסל הוא חיה אחרת והליגה הישראלית פלוס המפעלים האירופים נמצאת במעמד גבוה הרבה יותר מהליגה בכדורגל.

נקווה לטוב. 

פורסם ב
25 דקות לפני, ג'ורדי said:

די לאכול את הלוקש הזה של אי אפשר להביא זרים אם כל הליגה מצליחה להביא גם אנחנו יכולים

כל הליגה... על הזין....

פורסם ב
21 דקות לפני, snufkin said:

הקיצוני האוקראיני שדווח שמועמד לחיפה שחקן מאוד מעניין. מקווה שמתבלבלים איתנו

זה שם שרץ פה בפורום 3 שנים, סקאוטינג ברמה נמוכה

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

לא נראה לי שמתעצלים. הסל הוא חיה אחרת והליגה הישראלית פלוס המפעלים האירופים נמצאת במעמד גבוה הרבה יותר מהליגה בכדורגל.

נקווה לטוב. 

הפועל סל והפועל ירושלים זה חיה אחרת מהסטטוס שאנחנו כמועדון כדורגל נמצאים בו? לא ממש מסכים. מוקדמות צ'מפיונס, כמעט בוודאות שלב בתים אירופי כלשהו, בעלים שמשלם יפה. אני לא חושב שהם ספציפית הרבה יותר אטרקטיביים לשחקני סל מאשר אנחנו לשחקני רגל. בכל מקרה, ברור שההשוואה אינה תפוחים לתפוחים אבל אני פשוט נוטה לחשוב שמדיניות הרכש היא קצת (for lack of a better word) פאסיבית. זה מרגיש שכל חלון מחדש יש שם אחד או שניים בפנקס שהצוות המקצועי חם עליהם, והגישה היא שאם זה לא מבשיל אז לא נורא והסגל הקיים יצליח לפחות לעמוד ביעדים המינימליים (לדוגמה שלב בתים בקונפרנס העונה).

פורסם ב
7 דקות לפני, g0lan said:

הפועל סל והפועל ירושלים זה חיה אחרת מהסטטוס שאנחנו כמועדון כדורגל נמצאים בו? לא ממש מסכים. מוקדמות צ'מפיונס, כמעט בוודאות שלב בתים אירופי כלשהו, בעלים שמשלם יפה. אני לא חושב שהם ספציפית הרבה יותר אטרקטיביים לשחקני סל מאשר אנחנו לשחקני רגל. בכל מקרה, ברור שההשוואה אינה תפוחים לתפוחים אבל אני פשוט נוטה לחשוב שמדיניות הרכש היא קצת (for lack of a better word) פאסיבית. זה מרגיש שכל חלון מחדש יש שם אחד או שניים בפנקס שהצוות המקצועי חם עליהם, והגישה היא שאם זה לא מבשיל אז לא נורא והסגל הקיים יצליח לפחות לעמוד ביעדים המינימליים (לדוגמה שלב בתים בקונפרנס העונה).

בסל ב - 800 אלף יורו אתה מביא שחקן טופ יורוליג כמו מוטלי וברגל ב-800 אלף יורו אתה לא משאיר את מילסון. כל ההבדל. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

בסל ב - 800 אלף יורו אתה מביא שחקן טופ יורוליג כמו מוטלי וברגל ב-800 אלף יורו אתה לא משאיר את מילסון. כל ההבדל. 

מוטלי מרוויח כמעט כפול מזה בהפועל, אז הנקודה שלך לא ממש מדויקת.

פורסם ב
7 דקות לפני, g0lan said:

מוטלי מרוויח כמעט כפול מזה בהפועל, אז הנקודה שלך לא ממש מדויקת.

זה באזור מה שהוא הרוויח בפנרבחצ'ה. ברור שבכדי למשוך אותו, היא הייתה צריכה לתת לו חוזה גבוה משמעותית.

מהלכים כאלה אתה יכול לעשות, כמו עם אסאנטה, שם אתה יכול להכפיל שכר. בכדורסל זה גם שונה, החוזים שם הם לרוב קצרים יותר והגעה לקיץ ללא חוזה, זה הרבה יותר שכיח מאשר בכדורסל. אז סתם מספים לשאר החבר'ה שמחכים לרכש ברמה שהם כבר לא נושמים. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

זה באזור מה שהוא הרוויח בפנרבחצ'ה. ברור שבכדי למשוך אותו, היא הייתה צריכה לתת לו חוזה גבוה משמעותית.

... אבל זה לא מה שהביא אותו להפועל, שזה מה שרמזת לו בהודעה הקודמת. במיליון וחצי דולר/יורו אתה יכול להביא לכאן חתיכת שחקנים גם כן.

נכון שזה לא יהיה באותה סקאלה כמו מוטלי ביורוליג אבל בוודאי שיהיה מדובר בכאלה שהם שוברי שוויון בליגה שלנו. והרי מראש רשמתי שההשוואה היא לא תפוחים לתפוחים, אני פשוט חושב שלתרץ את כל הסיטואציה הנוכחית ב'יש מלחמה ואף אחד לא רוצה לבוא לכאן' היא בעיניי תירוץ קל מדי לבעיה יותר עמוקה במדיניות הרכש שלנו.

פורסם ב
26 דקות לפני, קמחי said:

חחחחח עלק דרקוסיץ'

אפילו לא שווה יחס לכתבה מרוב שזה מונפץ. 

פורסם ב
לפני3 שעות , ג'ורדי said:

בול. כבר כמה שנים אנחנו לא מפנימים אבל משהו בדנא של מכבי בנושאי רכש, לא עובד מהר ואוהבים לעשות מהלימון לימונדה.

כל הבעיות ידועות מזמן והיו על השולחן,

אין לנו האופי ללכלך ידיים.

פספוסים כמו בכר (בלי לזלזל במאמן החדש) אי אזרוח סאבוריט, מגן ימין וכו' פשוט חבל.

פורסם ב
5 דקות לפני, Armagedon said:

בול. כבר כמה שנים אנחנו לא מפנימים אבל משהו בדנא של מכבי בנושאי רכש, לא עובד מהר ואוהבים לעשות מהלימון לימונדה.

כל הבעיות ידועות מזמן והיו על השולחן,

אין לנו האופי ללכלך ידיים.

פספוסים כמו בכר (בלי לזלזל במאמן החדש) אי אזרוח סאבוריט, מגן ימין וכו' פשוט חבל.

לדעתי מה שקורה עכשיו עם הנבחרת צעירה זה גם נכנס לרשימה.

במקום לנהל איתם מו"מ, לתת להם לקחת ממך 3 שיש להם את הסיכוי הגדול ביותר לשחק (ועדיין היינו הקבוצה ששולחת הכי הרבה שחקנים), שלחנו 5, אחד בכלל מסתבר שמורחק מ-2 משחקים. עכשיו שגם עבדה הגיע, לא נראה לי שיותר מ - 2 יפתחו. במקרה הטוב. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Double said:

לא חושב שהם חמים עליו, התנאי של אברמוב נותר על כנו ביטון תמורת יונה.

לא חושב שמישהו חם על שחקן שיושב על משכורת עתק ולא נתן משחק טוב כבר ארבע שנים. לא הולך להיות קל להיפטר ממנו, ואת השכר שלו אני די בטוח שנצטרך להשלים.

פורסם ב
לפני2 שעות , g0lan said:

... אבל זה לא מה שהביא אותו להפועל, שזה מה שרמזת לו בהודעה הקודמת. במיליון וחצי דולר/יורו אתה יכול להביא לכאן חתיכת שחקנים גם כן.

נכון שזה לא יהיה באותה סקאלה כמו מוטלי ביורוליג אבל בוודאי שיהיה מדובר בכאלה שהם שוברי שוויון בליגה שלנו. והרי מראש רשמתי שההשוואה היא לא תפוחים לתפוחים, אני פשוט חושב שלתרץ את כל הסיטואציה הנוכחית ב'יש מלחמה ואף אחד לא רוצה לבוא לכאן' היא בעיניי תירוץ קל מדי לבעיה יותר עמוקה במדיניות הרכש שלנו.

ההבדל הוא שבכדורסל הפועל מביאה בסכומים האלה 2-3 סופרסטארים, והיא מועמדת חזקה לקחת את היורוקאפ ויכולה להגדיל את מספר המנויים פי 2-3.

בכדורגל אתה תביא שחקנים טובים שרחוקים מאוד מלהיות סופרסטארים, לא תגדיל משמעותית את ההכנסות ואולי אפילו תתחיל להתקרב לגבול הפיירפליי, וגם תגרום לבעיות עם שחקנים אחרים כי אתה מערער את מסגרת השכר של הקבוצה.

פורסם ב

https://www.transfermarkt.com/leo-jaba/profil/spieler/468260

שחקן שיכל להיות מאוד מעניין עבורנו. 

כנף ימין ברזילאי, היה מושאל לליגה הפורטוגלית בעונה האחרונה, 5 גולים ו 4 בישולים. מהיר,ורסטילי ויכל לשחק בשני הצדדים, דריבל טוב.

מסיים חוזה בינואר 2025

פורסם ב
38 דקות לפני, snufkin said:

https://www.transfermarkt.com/leo-jaba/profil/spieler/468260

שחקן שיכל להיות מאוד מעניין עבורנו. 

כנף ימין ברזילאי, היה מושאל לליגה הפורטוגלית בעונה האחרונה, 5 גולים ו 4 בישולים. מהיר,ורסטילי ויכל לשחק בשני הצדדים, דריבל טוב.

מסיים חוזה בינואר 2025

דובל זה אתה? 

פורסם ב
8 דקות לפני, Dalembert said:

דובל זה אתה? 

נראה שדובל התייאש, מנסה את מזלי

פורסם ב
לפני7 שעות , elad5050 said:

התקופה שבין י״ז בתמוז לתשעה באב.

ידועה גם כ״בין המצרים״.

בעיקרון ממעטים בשמחה, לא מתחתנים וגם ממעטים במסחר - כלומר משתדלים אם אפשר לא לחתום על עסקאות מסוימות שניתן לדחות או להקדים מבלי להיפגע.

לפני6 שעות , אליהו_הנביא said:

שחקן ששומר מצוות ומאמין לא יחתום על חוזה חדש בתאריך הזה עם דגש על התקופה מתחילת חודש אב. 

זה לא מדויק, מדובר פה על ״הפסד מרובה״ (כמעט חודש), אם הוא ישאל רב יתיר לו לחתום (ובהתחשב בכסף שכבר הפסיד, עוד יותר) אפילו אחרי ראש חודש אב.

לא חושב שיש מניעה פה.

פורסם ב

בכל פעם שתחשבו שלאחד הכתבים של מכבי יש מושג מה קורה בתוך מכבי, תיזכרו בזמן ששגיב יחזקאל שוחרר בשישי, סיכם את התנאים שלו כבר מזמן, נמצא בארץ, ואנחנו כבר שלושה ימים אחרי ולאף אחד מהם אין מושג מה קורה עם זה.

ההתנהלות של מכבי זהה לקייצים אחרים, הכל ברגיל.

הכל ידוע מראש, אבל נשכח בחלון 

שלאהוב אותך(מכבי), זה לשלם בכאב

בן יקר, אתה רואה את הטרפת

וזה

זמן לרכש

זמן לרכש

זמן לרכש