Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בסמי עופר | ישששששש!!! 1-0 הירואי שמשאיר אותנו כפסע מהאליפות!

Recommended Posts

3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

ספורט 5 : "האופציה על דן ביטון תמומש" , למה לקלקל את החגיגה, לשחרר.

אוי ואבוי 

וואלה גם בשבילו בית״ר קלאסי עבורו, שיעבור שיהנה שם.

3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אולי מממשים כדי לנצל אותו בתור משאב לטריידים בליגה? יש לו שוק נראה לי 

4 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

לא היה כשיר במאת האחוזים, ולהעניק את הקרדיט לדן ביטון, אחרי שהאחרון כמעט ולא שיחק לאחרונה, כחלוץ מדומה לצד זהבי. 

אשרי המאמין לאתר הזה

שמחה אדירה.

ואחריה, ירידה לקרקע המציאות. מכבי מגיעה למשחק מול חיפה חסרת כל אמונה, עם הרכב מסריח מפחד, מגרדת ניצחון בשיניים כשאיכשהו כל הכוכבים הסתדרו.

דרוש כאן חריש עמוק מאוד, ואני מקווה שהוא כבר התחיל מאחורי הקלעים. חצי הרכב (שלא לדבר על סגל) לא צריך לראות הרכב בעונה הבאה.

26 דקות לפני, Lahav8 said:

וואו איזה בוקר של כיף. ישנתי שעתיים ובאתי לעבודה לרקוד על הדם של אוהדי הפועל וחיפה.

כל כך הרבה מחשבות עדיין רצות בראש על הניצחון הענק הזה אתמול, על כמה זה היה חשוב לחזור לנצח בסמי עופר ולחגוג להם על הראש, על איך סוף סוף באנו לקחת ניצחון בשיניים, וכמה חשוב וסמלי שזהבי נעץ להם את הסכין הזאת בלב, וחגג להם כמו הולאנד על היציע הצפוני שלהם.

אמרתי והאמנתי כל השבוע שחייבים פה ניצחון למרות הסיכויים שלא לטובתנו.

תודה לך מכבי, תודה לשחקנים, לרובי ולכל מי שהיה ביציע.

תודה מיוחדת גם ליוסי אבוקסיס והפועל שבזכותם הערב הזה הפך מחגיגה גדולה לאגדה היסטורית! 

גם הנכדים שלנו לא יאמינו לנו שזכינו לחוות ערב מדהים שכזה בימי חיינו.

רק לשפץ את ההגנה ונביא עוד אליפות על הראש של חוחובה מן.

1 hour ago, דקסטר said:

חחח מה? בן כמה הוא?

איזה כיף לו שיש לו אבא כזה בחיי :)

בעזרת השם בקרוב 10, הוא מגיל 2.5 במגרשים, לאט לאטי הוסי, משחקים ובשנתיים האחרונות זה הכל, היה חסר לו רק סכנין וגם זה ירד השנה, היה בגנט חוץ השנה. 

קיצר עוד שנתיים יש לו ניקוד מקסימלי כמו לאבא :clap:

45 דקות לפני, רן יעקובי said:

אוי ואבוי 

וואלה גם בשבילו בית״ר קלאסי עבורו, שיעבור שיהנה שם.

שישמרו אותו לטרייד על יונה+כסף אם יש לך קלף שהם רוצים.

נכנס לראות את התקציר רק בשביל לראות את ההצלה מהקו (מי זה היה? קורנו?)ומשום מה זה לא בתקציר מפלאי ספורט5

לפני3 שעות , duduha said:

נכנס לראות את התקציר רק בשביל לראות את ההצלה מהקו (מי זה היה? קורנו?)ומשום מה זה לא בתקציר מפלאי ספורט5

כיאלו המהלך הזה בכלל לא קרה. אפילו לא הילוך חוזר אחד כל המשחק

Just now, Elirandani said:

כיאלו המהלך הזה לא בכלל לא קרה. אפילו לא הילוך חוזר אחד כל המשחק

לא הבנתי, גם בשידור לא הראו? הזיה.

ואני כבר ראיתי את הרשת רועדת

3 דקות לפני, duduha said:

איזה הצלה מהקו מה יש מצב שלא הייתי מרוכז?

1 דקה לפני, YallaMaccabi said:

איזה הצלה מהקו מה יש מצב שלא הייתי מרוכז?

ערן קיבל כדור בחמש, שלח אותו לימין לחלק החשוף של השער, לקח לי שניה להבין שזה לא נכנס. בחצי הראשון אחרי הפנדל, לא זוכר דקה

20 דקות לפני, duduha said:

ערן קיבל כדור בחמש, שלח אותו לימין לחלק החשוף של השער, לקח לי שניה להבין שזה לא נכנס. בחצי הראשון אחרי הפנדל, לא זוכר דקה

זה היה מעל דקה 40, אחפש בהקלטה. 

לפני1 שעה , ofirhen96 said:

רז שלמה היה מצויין בעיני , אהבתי . 

עם הגנה יותר יציבה ואיכותית הוא יכול לבלוט עונה הבאה .

הוא עלה לשחק רק בדקה ה20, לפני זה הוא עשה 3-4 טעיות, אחרי זה הוא השתחרר והיה מספר אחד על המגרש. 

לפני1 שעה , ofirhen96 said:

רז שלמה היה מצויין בעיני , אהבתי . 

עם הגנה יותר יציבה ואיכותית הוא יכול לבלוט עונה הבאה .

מקרה קלאסי של שחקן שנותן משחק אחד טוב בסוף העונה וזה מספיק לו כדי לקבל הזדמנות נוספת לשנה הבאה, שם יתברר שהיוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל (ומי היה מאמין...) ואתה תקוע איתו לעונה שלמה.
צר לי, אבל הוא לא לרמה של מכבי.

1 hour ago, Yellowald said:

מקרה קלאסי של שחקן שנותן משחק אחד טוב בסוף העונה וזה מספיק לו כדי לקבל הזדמנות נוספת לשנה הבאה, שם יתברר שהיוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל (ומי היה מאמין...) ואתה תקוע איתו לעונה שלמה.
צר לי, אבל הוא לא לרמה של מכבי.

אחי, קנית אותו ב1.1 מליון יורו, נראה לך שהוא ישוחרר שנה הבאה?

אני אף פעם לא ממש אופטימי, אבל במקרה הזה היו לי את כל הסיבות. 

הגענו לסמי עופר בלי שני השחקנים הכי טובים שלנו ובכושר לא משהו. חיפה לעומת זאת היו בכושר נהדר ועם סגל מלא. 

למרות זאת היה ברור שזה משחק אליפות. הפסד וזה שלהם. כל תוצאה אחרת זה ככל הנראה שלנו. 

מרוב מתח ולחץ שכחתי בכלל שלהפועל יש משחק ירידה. כשהבנתי שהם ירדו הייתי בהלם ובאושר מטורף. 

אחר כך ראיתי את ההרכב וזה ירד לי מהר מאוד. הייתה תחושה שזה הרכב לתבוסה. מערך מוזר עם בלטקסה ודן ביטון (שדי הפתיעו לטובה צריך לומר). 

הדקות הראשונות הרגישו בדיוק כמו שחשבנו. לא הצלחנו לעשות כלום והם שיחקו טוב. ואז משום מקום מגיע ערן זהבי וסוחט פנדל. מאותו רגע חיפה הפסיקו לשחק (למעט שתי דקות בתוספת הזמן של המחצית). 

מחצית שנייה מתחילה עם פאול מטומטם וגול מהיר שהרגיש כאילו נגמר הסיפור. למזלנו היה נבדל ברור. לדעתי זה עוד יותר גמר אותם. 

ואז שוב משום מקום אנחנו מקבלים עוד פנדל. הייתה תחושה של חוסר ביטחון שזהבי בועט שוב, אבל זה מה יש. הוא כנראה הוריד לנו כמה שנים מהחיים בגלל ההחמצה הזאת, אבל בעונה כזאת זה היה חייב לקרות. הכל צריך לקרות בשיניים ובמתח. הכל צריך להיות עם התקפי לב.  בעונה כזאת שום דבר לא יכול ללכת בקלות. 

מאחרי הפנדל הזה הלב שלי הפסיק לתפקד. בכניסה של לוקאסן אחרי שלושה חודשים בלי כדורגל חשבתי שאני מאבד את זה. 

בסופו של דבר קיבלנו יום מושלם עם חגיגות אליפות לא רשמיות בסמי עופר על הראש של חיפה + ירידה של הפועל בבלומפילד מלא. מי היה מאמין שדבר כזה יכול לקרות באותו יום. מי היה מאמין שדווקא בעונה הזאת ניתן חמישייה להפועל, נגיע לשמינית גמר באירופה, ניקח אליפות בליגה והפועל חוזרת ללאומית פעם נוספת. 

לא נזכור מהעונה הזאת יכולת גדולה או כיף. למען האמת רובנו שמחים שהיא מסתיימת. למרות זאת קיבלנו את אחת העונות הכי שמחות בתולדות מכבי. 

אה וכמעט שכחתי, היו גם חגיגות עשר שנים בלי הפסד בדרבי (בלי הגרלה מסריחה בגביע זה יהיה גם 11 שנים בלי להפסיד דרבי(!)).

ראיתי שוב המשחק המלא, למה ריינשרייבר לא שרק לעבירות לטובתנו? לא זוכר כזו כמות של עבירות שלא נשרקו.

1 דקה לפני, itanar said:

ראיתי שוב המשחק המלא, למה ריינשרייבר לא שרק לעבירות לטובתנו? לא זוכר כזו כמות של עבירות שלא נשרקו.

כבר הספקת לשכוח את סכנין 

11.5.24 מתמודד חזק בטופ ימים טובים שלי כאוהד מכבי, ובכלל בחיים.

לעומת זאת לא זכור לי לחץ כזה במשחק של מכבי

אחרי ההחמצת הפנדל של ערן היו לי רגעים שהרגשתי שאני נחנק ושהלב פועם על 2000,בשריקה כל האוויר חזר..

לקנח בפיתה אצל שאולי ב2 בלילה היה השיא.

יום שהוא זיכרון מתוק לכל החיים!