Ronaldo De Lima פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 1 דקה לפני, Kenji.09 said: בשבת עולה ככה משפתי (מה לעשות, מחק את מוסקרה ואם הוא יעלה איתו, זה יהיה יותר גרוע) נחמיאס מגן ימיני רז שלמה ולוקאסן בלמים (אם לוקאסן בריא) סבוריט מגן שמאלי. יוריס/ שחר במקרה ויוריס לא יכול לשחק אבל נראה לי שהוא כשיר. גבי ופרץ שפרץ הוא 8 וגבי יותר 10. קיקו בשמאל, דוידה בימין וזהבי בחוד. כמובן ששום דבר ממה שכתבתי פה לא יקרה. הוא ימציא משהו בכנף שמאל ואת ההגנה נראה מה שראינו אתמול. לא מוציאים שחקנים מסוף הבוידעם במשחק כזה (לוקאסן, קיקו).
erantheking21 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 מוסקרה:שחר, נחמיאס, סבוריט,אופיר(רביבו):יוריס,קארצב,פרץ:גבי,דוידה,ערן.
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 Just now, Ronaldo De Lima said: לא מוציאים שחקנים מסוף הבוידעם במשחק כזה (לוקאסן, קיקו). אם המאמן הדגול שלך לא היה מוחק שחקנים כי בא לו, לא היית צריך לשלוף מהבוידעם. זה מצריך וועדת חקירה עמוקה בסוף העונה מה לעזאזל הוא עשה עם כל אלה שהוא מחק. עכשיו כשאתה צריך שחקנים מסויימים כי השאר שחוקים/מורחקים, אתה תסבול עד סוף העונה בשביל לקחת אליפות.
אליהו_הנביא פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 53 דקות לפני, Lahav8 said: לבוא לנצח בסמי עופר. רק זה צריך להיות במיינדסט של כולם. שחקנים, רובי, והאוהדים. רק ניצחון. חיפה קבוצה טובה אבל בוא לא נעשה מהם ריאל מדריד אין ברירה, צריך לשחק חכם ואגרסיבי ולקחת את זה על הראש שלהם. יאללה מכבי! עם מי בדיוק ננצח? זהבי לא מסוגל לכבוש אם לא בפנדל. מילסון בחוץ. אין כלום בהתקפה, קישור רך, הגנה קטסטרופה, שוער אוויר. אנחנו בבעיה גדולה. 3 דקות לפני, Kenji.09 said: בשבת עולה ככה משפתי (מה לעשות, מחק את מוסקרה ואם הוא יעלה איתו, זה יהיה יותר גרוע) נחמיאס מגן ימיני רז שלמה ולוקאסן בלמים (אם לוקאסן בריא) סבוריט מגן שמאלי. יוריס/ שחר במקרה ויוריס לא יכול לשחק אבל נראה לי שהוא כשיר. גבי ופרץ שפרץ הוא 8 וגבי יותר 10. קיקו בשמאל, דוידה בימין וזהבי בחוד. כמובן ששום דבר ממה שכתבתי פה לא יקרה. הוא ימציא משהו בכנף שמאל ואת ההגנה נראה מה שראינו אתמול. קיקו? הבן אדם בקושי מתאמן לפי מה שהבנתי, איך הוא פתאום יכנס להרכב?
Ronaldo De Lima פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 4 דקות לפני, Kenji.09 said: אם המאמן הדגול שלך לא היה מוחק שחקנים כי בא לו, לא היית צריך לשלוף מהבוידעם. זה מצריך וועדת חקירה עמוקה בסוף העונה מה לעזאזל הוא עשה עם כל אלה שהוא מחק. עכשיו כשאתה צריך שחקנים מסויימים כי השאר שחוקים/מורחקים, אתה תסבול עד סוף העונה בשביל לקחת אליפות. מסכים שהם לא היו צריכים להיות בבוידעם אבל יש הסכמה שהם שם ושלא חכם לקחת ריזיקה כזו במשחק הזה.
yello פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 9 דקות לפני, Kenji.09 said: בשבת עולה ככה משפתי (מה לעשות, מחק את מוסקרה ואם הוא יעלה איתו, זה יהיה יותר גרוע) נחמיאס מגן ימיני רז שלמה ולוקאסן בלמים (אם לוקאסן בריא) סבוריט מגן שמאלי. יוריס/ שחר במקרה ויוריס לא יכול לשחק אבל נראה לי שהוא כשיר. גבי ופרץ שפרץ הוא 8 וגבי יותר 10. קיקו בשמאל, דוידה בימין וזהבי בחוד. כמובן ששום דבר ממה שכתבתי פה לא יקרה. הוא ימציא משהו בכנף שמאל ואת ההגנה נראה מה שראינו אתמול. אתה מקבל 3 במחצית.
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 1 דקה לפני, yello said: אתה מקבל 3 במחצית. אתה תקבל 3 במחצית עם השחקנים ששיחקת איתם היום (מינוס מילסון+תורגמן/מלדה באגף). זה השינוי היחידי שיהיה כי הוא נכפה עלייך.
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 3 דקות לפני, Ronaldo De Lima said: מסכים שהם לא היו צריכים להיות בבוידעם אבל יש הסכמה שהם שם ושלא חכם לקחת ריזיקה כזו במשחק הזה. הוא לא יקח ריזיקה אף פעם בלי קשר למצב של הסגל. הוא לא מסוגל לשנות שום דבר. פשוט עצוב. הביא את הלוזריות של טוטנהאם למכבי.
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 8 דקות לפני, אליהו_הנביא said: עם מי בדיוק ננצח? זהבי לא מסוגל לכבוש אם לא בפנדל. מילסון בחוץ. אין כלום בהתקפה, קישור רך, הגנה קטסטרופה, שוער אוויר. אנחנו בבעיה גדולה. קיקו? הבן אדם בקושי מתאמן לפי מה שהבנתי, איך הוא פתאום יכנס להרכב? לא יודע איך הוא מתאמן וכמה, אבל אם היה מקבל את המקום הנכון בהרכב ומקבל דקות משחק, לדעתי היינו רואים הרבה יותר. לא ראינו ממנו פשוט כלום. עצוב לי.
yello פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 2 דקות לפני, Kenji.09 said: אתה תקבל 3 במחצית עם השחקנים ששיחקת איתם היום (מינוס מילסון+תורגמן/מלדה באגף). זה השינוי היחידי שיהיה כי הוא נכפה עלייך. ככה רובי קין יעלה וכולם יודעים את זה, כולל דגו. אין לנו סיכוי במערך הרגיל שלנו, בטח בלי מילסון ועם הנטייה של גבי ופרץ להיות חושך בחיפה.
עידן מוסקונה פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 לפי מה שחלק אומרים פה, אין באמת טעם לעלות למשחק בשבת, הלכה האליפות, זהבי צריך לפרוש. אין ספק שאין מאמן על הקווים, לא הביאו רכש, שוער לא מתאים, הגנה לא קיימת, קישור רך, ואין אפילו מחליף נורמלי לזהבי, הכל נכון, אבל איכשהו הגענו למצב שפעמיים ברחנו ל10 הפרש, אז עם כל זה שגם איבדנו פעם את ההפרש ועכשיו איבדנו חצי, עדיין כן יש פה משהו, כמו שנאמר פה חיפה לא סיטי וגם לא ריאל, די עם ההגזמות, מקווה שהשחקנים עצמם לא בדעה הזאת שאין סיכוי לנצח שם. יהיה מאוד קשה בטח בלי מילסון ועדיין זה בסוף כדורגל ואני כן מאמין שזה אפשרי לנצח שם. אי אפשר מצד אחד לא להאמין בשיט בקבוצה הזאת ואז במידה וניקח אליפות לחגוג כמו לא יודע מה. אין יותר מאני טיים מהמשחק הזה, בוא לפחות נקווה לנצח שם.
בראון פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 6 דקות לפני, עידן מוסקונה said: לפי מה שחלק אומרים פה, אין באמת טעם לעלות למשחק בשבת, הלכה האליפות, זהבי צריך לפרוש. אין ספק שאין מאמן על הקווים, לא הביאו רכש, שוער לא מתאים, הגנה לא קיימת, קישור רך, ואין אפילו מחליף נורמלי לזהבי, הכל נכון, אבל איכשהו הגענו למצב שפעמיים ברחנו ל10 הפרש, אז עם כל זה שגם איבדנו פעם את ההפרש ועכשיו איבדנו חצי, עדיין כן יש פה משהו, כמו שנאמר פה חיפה לא סיטי וגם לא ריאל, די עם ההגזמות, מקווה שהשחקנים עצמם לא בדעה הזאת שאין סיכוי לנצח שם. יהיה מאוד קשה בטח בלי מילסון ועדיין זה בסוף כדורגל ואני כן מאמין שזה אפשרי לנצח שם. אי אפשר מצד אחד לא להאמין בשיט בקבוצה הזאת ואז במידה וניקח אליפות לחגוג כמו לא יודע מה. אין יותר מאני טיים מהמשחק הזה, בוא לפחות נקווה לנצח שם. השחקנים עלו אתמול עם רגליים רועדות בפאקינג דוחא. אז הם לא יעלו עם משקולת 100 טון בסמי עופר מול היריבה לתואר? הם מראה למה שהמאמן שלהם משדר
רן יעקובי פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 איזה פאקינג דיכאון אמאלה, לא מאמין שבגילי זה עדיין משפיע עליי החרא הזה. 1
כהן פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 7 דקות לפני, עידן מוסקונה said: לפי מה שחלק אומרים פה, אין באמת טעם לעלות למשחק בשבת, הלכה האליפות, זהבי צריך לפרוש. אין ספק שאין מאמן על הקווים, לא הביאו רכש, שוער לא מתאים, הגנה לא קיימת, קישור רך, ואין אפילו מחליף נורמלי לזהבי, הכל נכון, אבל איכשהו הגענו למצב שפעמיים ברחנו ל10 הפרש, אז עם כל זה שגם איבדנו פעם את ההפרש ועכשיו איבדנו חצי, עדיין כן יש פה משהו, כמו שנאמר פה חיפה לא סיטי וגם לא ריאל, די עם ההגזמות, מקווה שהשחקנים עצמם לא בדעה הזאת שאין סיכוי לנצח שם. יהיה מאוד קשה בטח בלי מילסון ועדיין זה בסוף כדורגל ואני כן מאמין שזה אפשרי לנצח שם. אי אפשר מצד אחד לא להאמין בשיט בקבוצה הזאת ואז במידה וניקח אליפות לחגוג כמו לא יודע מה. אין יותר מאני טיים מהמשחק הזה, בוא לפחות נקווה לנצח שם. מסכים עם זה שבספורט מקצועני, צריך לבוא ולנסות לנצח, ולא לוותר מראש. אבל רק דבר קטן, האמירות שחיפה היא לא קבוצות של טופ עולמי ולכן לא לפחד, מנותקת מהמציאות לאור כך שרק העונה במשך שני משחקים וחצי מולם, שמשת כסוג של שטיחון עבורם, לא נתת אפילו פייט מינימלי..
עידן מוסקונה פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 Just now, בראון said: השחקנים עלו אתמול עם רגליים רועדות בפאקינג דוחא. אז הם לא יעלו עם משקולת 100 טון בסמי עופר מול היריבה לתואר? הם מראה למה שהמאמן שלהם משדר ועם הרגליים הרועדות האלו שהם עלו אם לא גרינפלד שמכר את המשחק היית מנצח 2/3:0. אתה מדבר כאילו מעולם לא ניצחנו בסמי עופר. אם הם היו מראה למה שהמאמן שלהם משדר היינו עכשיו מקום רביעי ולא ראשון. אפשר להגיד 1001 דברים לרעה אבל אני עדיין נותן טיפה קרדיט לשחקנים שמצליחים ללא מאמן נורמלי להוביל את הטבלה כמעט כל העונה. ועדיין מאמין שאפשר לנצח שם, זה יהיה מאוד קשה אבל עדיין קיימת אפשרות כזאת.
שובב פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 אני לא זוכר מתי הייתה סיטואציה שהגענו למשחק עונה ואני עם אמונה כל כך קטנה שאנחנו יכולים לנצח את המשחק. אפילו בשנים שבהן הגענו למשחקי עונה מהמקום השני הייתה לי אמונה גדולה יותר. אין קשר לאליפות, אני עדיין מאמין שיש סיכוי טוב לקחת... אבל המשחק בשבת- ההרגשה על הפנים
YoniC פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 ראינו שהקבוצה הזאת מסוגלת לתת קצת תחת בהגנה העונה. אמנם זה היה רק שני משחקים בערך (חיפה בטוטו וה 1-0 על בש בבית), אבל זה אפשרי. הכנה נכונה למשחק ואפשר להוציא שם משהו
עידן מוסקונה פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 1 דקה לפני, כהן said: מסכים עם זה שבספורט מקצועני, צריך לבוא ולנסות לנצח, ולא לוותר מראש. אבל רק דבר קטן, האמירות שחיפה היא לא קבוצות של טופ עולמי ולכן לא לפחד, מנותקת מהמציאות לאור כך שרק העונה במשך שני משחקים וחצי מולם, שמשת כסוג של שטיחון עבורם, לא נתת אפילו פייט מינימלי.. מבחינת המשחקים מולם זה נכון ובעיה רצינית ועדיין אני מאמין שאפשר לנצח שם, האימרות האלו מגיעות כי אנשים פה לא השאירו למכבי סיכוי לא לנצח ואפילו לא לקחת אליפות כשאנחנו אלו שמקום ראשון כרגע, לא מבקש לחיות בסרט ולהגיד שזה שלנו כשזה עדיין לא אבל גם להאמין שאפשר לנצח שם זה משהו שהוא כן הגיוני. מה הפואנטה לאוהד קבוצה שישר החליטו פה שאין סיכוי לנצח ושנחטוף 3 במחצית בהרכב מסוים, אז בשביל 3,000 איש נוסעים לשם ועוד עשרות אלפים יראו בטלווזיה? אפשר לוותר מראש גם על האליפות לפי איך שזה נראה כאן.
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 18 דקות לפני, yello said: ככה רובי קין יעלה וכולם יודעים את זה, כולל דגו. אין לנו סיכוי במערך הרגיל שלנו, בטח בלי מילסון ועם הנטייה של גבי ופרץ להיות חושך בחיפה. מערך רגיל? איזה מערך אתה רואה? אני לא רואה כלום חוץ מכדור שמגיע מקו ה16 למילסון ויאללה תעשו מה שבא לכם. אפילו כששיחקתי כדורגל בשכונה עם חברים היה יותר טוב. גם אם ניקח אליפות, אסור שהוא ימשיך לעונה הבאה.
כהן פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 3 דקות לפני, עידן מוסקונה said: מבחינת המשחקים מולם זה נכון ובעיה רצינית ועדיין אני מאמין שאפשר לנצח שם, האימרות האלו מגיעות כי אנשים פה לא השאירו למכבי סיכוי לא לנצח ואפילו לא לקחת אליפות כשאנחנו אלו שמקום ראשון כרגע, לא מבקש לחיות בסרט ולהגיד שזה שלנו כשזה עדיין לא אבל גם להאמין שאפשר לנצח שם זה משהו שהוא כן הגיוני. מה הפואנטה לאוהד קבוצה שישר החליטו פה שאין סיכוי לנצח ושנחטוף 3 במחצית בהרכב מסוים, אז בשביל 3,000 איש נוסעים לשם ועוד עשרות אלפים יראו בטלווזיה? אפשר לוותר מראש גם על האליפות לפי איך שזה נראה כאן. צריך לבוא ולנצח כי זו מהות הספורט. האם אפשרי ביכולת הנוכחית? סיכויים לא רבים, אבל שווה לנסות. אוהד תמיד צריך להיות בתחושה של אופטימיות, רק מעט הוגנות לאור מה שראינו רק העונה. בנוסף וזה הדבר החשוב באמת, שאם הצוות המקצועי גם כן בתחושה שנשחק את המשחק שלנו ויהיה בסדר, אז עתידים להיראות כמו שנראינו מולם עד כה העונה. האם חושב שנקבל פה מאמן שיבצע שינויים וישלוף שפן מהכובע? אפילו לא בצחוק..
Keano פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 כשאין לחץ יותר קל לצמצם הפרש כי אין מה להפסיד, עכשיו לחיפה יש כי אם הם לא מנצחים אותנו הלכה האליפות, זה הולך להיות פקטור במשחק ומזכיר את ה2:2 שעשינו איתם בבלומפילד אז עם פטריק, בערך אותו מצב.
אלמוג מלול פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 מעלה את רביבו LM דוידה RM יוריס פרץ וגבי זאדה סבוריט נחמיאס/ שלמה שחר ומתפלל הרבה
Davidna פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 לא רואה אותנו עושים משהו... חיפה יבואו לשבור רגלים ומתפרצות ואין לנו משהו נגד זה..
yello פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 46 דקות לפני, Kenji.09 said: מערך רגיל? איזה מערך אתה רואה? אני לא רואה כלום חוץ מכדור שמגיע מקו ה16 למילסון ויאללה תעשו מה שבא לכם. אפילו כששיחקתי כדורגל בשכונה עם חברים היה יותר טוב. גם אם ניקח אליפות, אסור שהוא ימשיך לעונה הבאה. אין דרך ושיטה והקבוצה לא מאומנת, אבל עם נבוא עם יוריס וגבי-פרץ לא נצליח לחבר 2 מסירות, צריך לבוא עם משהו שונה.
Daniel17 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 אי אפשר לקרוא את ההודעות פה אתם השתגעתם. לא מפסידים בסמי זה מכבי חיפה לא ריאל מדריד תתאפסו
Recommended Posts