בראון פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 10 דקות לפני, אקיטה said: במצב העניינים הנוכחי, נגד חיפה הייתי עולה 433 עם קשר 10 כביכול שזה יהיה גבי, פרץ באותו קו עם יוריס והוראות הגנתיות בעיקר. מגנים שחר וזאדה, דוידה אגף ימין ורביבו אגף שמאל. בול.
GoldenAxe פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1. בלי מילסון אין התקפה. 2. הגנה? כולם יודעים שאין. 3. אם נשחק על תיקו נפסיד. 4. כל התשובות נכונות.
car.garsia פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1 hour ago, אקיטה said: במצב העניינים הנוכחי, נגד חיפה הייתי עולה 433 עם קשר 10 כביכול שזה יהיה גבי, פרץ באותו קו עם יוריס והוראות הגנתיות בעיקר. מגנים שחר וזאדה, דוידה אגף ימין ורביבו אגף שמאל. גם אופציה מעניינת. אני רק פוחד משלושה מילים. דן ביטון בהרכב.
כהן פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 51 דקות לפני, אשמדאי said: בקיצור.. לוקחים אליפות בסמי עופר... נגד הפועל חיפה. אם זה קורה, הקהל שלהם פורץ למגרש, ומרים את השחקנים שלנו על הכתפיים..
snufkin פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 לפני4 שעות , דקסטר said: איך נושמים משלימים עם המציאות, אחרת תהרס הבריאות. זה כבר לא תלוי בנו
Ronaldo De Lima פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 13 דקות לפני, snufkin said: משלימים עם המציאות, אחרת תהרס הבריאות. זה כבר לא תלוי בנו תלוי בנו בדיוק כמו שהיה לפני 24 שעות ובדיוק כפי שיהיה דקה אחרי סיום המשחק בסמי ללא קשר לתוצאה. יכולת מקצועית, ביצים וכו' - זה כבר עניין אחר.
snufkin פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 24 דקות לפני, Ronaldo De Lima said: תלוי בנו בדיוק כמו שהיה לפני 24 שעות ובדיוק כפי שיהיה דקה אחרי סיום המשחק בסמי ללא קשר לתוצאה. יכולת מקצועית, ביצים וכו' - זה כבר עניין אחר. לצערי לא תלוי בנו. לא רואה אותנו מוציאים משהו בחיפה בלי מילסון. לא רואה אותנו מוציאים 9/9 ב 3 המשחקים האחרונים.
דקסטר פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 42 דקות לפני, snufkin said: משלימים עם המציאות, אחרת תהרס הבריאות. זה כבר לא תלוי בנו מבאס וכואב אבל ברור שזה תלוי בנו אני לא נוסע לסמי עופר בשביל להפסיד. 2
Replay פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 12 דקות לפני, דקסטר said: מבאס וכואב אבל ברור שזה תלוי בנו אני לא נוסע לסמי עופר בשביל להפסיד. אשמח לקבל את הכרטיס שלך במקום
snufkin פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 16 דקות לפני, דקסטר said: מבאס וכואב אבל ברור שזה תלוי בנו אני לא נוסע לסמי עופר בשביל להפסיד. אף אחד לא נוסע לשם בשביל להפסיד אבל מה הסיכוי של רובי? הוא לא מאמן שיודע לסגור משחק, חוץ מגמר הטוטו הוא לא הצליח באף משחק מאני טיים. מה הסיכוי שלו בלי מילסון ועם הגנה שכל נייח הגנה זה חצי גול?
Ronaldo De Lima פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 13 דקות לפני, snufkin said: אף אחד לא נוסע לשם בשביל להפסיד אבל מה הסיכוי של רובי? הוא לא מאמן שיודע לסגור משחק, חוץ מגמר הטוטו הוא לא הצליח באף משחק מאני טיים. מה הסיכוי שלו בלי מילסון ועם הגנה שכל נייח הגנה זה חצי גול? אני חלילה לא מזלזל בתחושות שלך וברור לי מהיכן הן מגיעות, הקבוצה הזו "הרוויחה" ביושר שלא נרגיש בטוחים גם ממשחק נגד טוברוק. יחד עם זאת, הובלנו את הטבלה כל העונה ולא להאמין שאנחנו מסוגלים לא להפסיד בסמי עופר או לנצח 2 משחקי בית בבלומפילד ואת הפועל חיפה זה קצת הזוי בעיניי. בוא נסכם את זה כך, אנחנו לא הפועל, וחיפה היא לא סיטי. האם אנחנו יכולים להפיל את זה? כן. האם כבר הפלנו את זה? לא. בהצלחה לנו. 1
erantheking21 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 אם לא ניקח אליפות, יהיה לי קשה מאוד נפשית ובריאותית להמשיך לראות את זה.מצטער פעמים 10 הפרש, פעמים דזינטריה מטורפת של הקבוצה, שלשול של מחלה אסייתית אחרי אכילה ברחוב שם. לא יתכן שמאמן חוזר כל שבוע על אותם דברים, לא יתכן שפתאום שחקנים נמחקים סתם ושוב מקצר את הסגל, לא יתכן שאנחנו מחזיקים זרים בסגל שלא שמשחקים אסור שקין ימשיך, אסור אסור אסור בשום אופן הוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה, טיפוס כלכך מאוס מכבי חסרת אופי, חסרת בטחון...מה שהיה בסכנין אחרי ההרחקה של מילסון כלכך ברור, לא מגיב לאירועים בלטקסה זה מה שאתה מכניס? נו באמת לא יודע מה הוא עושה, לא יודע מי יושב שם מאחורה עם כל הלפטופים , כלכך הרבה אנשים ומניירות, מבזבזים וגונבים למיץ' מהכיס...קבוצה שלא מסוגלת לנצח קבוצה כמו סכנין. 1
Lahav8 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 לבוא לנצח בסמי עופר. רק זה צריך להיות במיינדסט של כולם. שחקנים, רובי, והאוהדים. רק ניצחון. חיפה קבוצה טובה אבל בוא לא נעשה מהם ריאל מדריד אין ברירה, צריך לשחק חכם ואגרסיבי ולקחת את זה על הראש שלהם. יאללה מכבי! 2
silentyogi פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 12 בקופה 5 הפרש אם לא נקח את זה אז לא מגיע לנו כלום, זאת האמת. אם רוצים לעשות את האליפות הזאת מתוקה, צריך לתת בראש בסמי, איך הגענו למצב שאנחנו חוששים מהפחים האלה שהיו הזונות שלנו עשור אם לא מוציאים שם לפחות תיקו וגם נראים טוב, אז אין מה לעשות זה לא שלנו.
yello פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 מתי מתכוונים להודיע על הערעור שלהם ? יומיים לפני המחזור האחרון ? הייתי אומר שאין סיכוי שיחזירו להם נקודה אבל מדובר פה ביעקב שחר, בטוח הולך שם משהו מאחורי הקלעים עכשיו.
Maccabi96 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 נרגעתי קצת מאתמול, ואפילו השלמתי עם איבוד אליפות אפשרי כי מבחינה נפשית זה כבר גדול עליי לצפות יותר מידי אחרי כל האכזבות שהיו לנו העונה. אבל קיבלנו רצף של שלושה משחקי חוץ מאוד קשים ואחרי סמי עופר אנחנו במשחקים יותר קלים משל חיפה ואנחנו חייבים לעשות הכל כדי לקחת את זה. צריך לבוא לסמי במטרה לנצח, אם ניצחנו את אולימפייקוס בחוץ אפשר לנצח את חיפה גם במצב הזה למרות כל הלחץ שיש סביב המשחק הזה. חייבים לקחת את זה השנה, לא אכפת לי כבר איך קין צריך לטוס הביתה אחרי שהכל יגמר.
דקסטר פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 34 דקות לפני, Replay said: אשמח לקבל את הכרטיס שלך במקום כנראה שלא הבנת את מה שכתבתי. 30 דקות לפני, snufkin said: אף אחד לא נוסע לשם בשביל להפסיד אבל מה הסיכוי של רובי? הוא לא מאמן שיודע לסגור משחק, חוץ מגמר הטוטו הוא לא הצליח באף משחק מאני טיים. מה הסיכוי שלו בלי מילסון ועם הגנה שכל נייח הגנה זה חצי גול? לא יודע להגיד סיכויים וכן, הכל נכון אבל מה נשאר? נקווה לטוב 2
העכבר הצהוב פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 הלחץ על חיפה בשבת אבל בתסריט כתוב שנפסיד ואז ננצח את השלושה משחקים שנשארו.
robertod פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 לפני10 שעות , car.garsia said: גם אם אנחנו נפסיד בסמי (ואני מאוד מקווה ומאמין שלא), אנחנו לוקחים את זה. זה ייתכן אבל אסור יהיה לך לפספס נקודה. הפרש השערים לטובתם באופן מובהק. ואם נבוא להוציא תיקו בחיפה נפסיד. שינסו להיות דומיננטיים ובמשחק ובמקרה הרע נוציא תיקו. הבעיה שכרגע היחידים שמראים יכולת הם גבי ודוידה. כל השאר נעים בין חוסר יציבות, לבינוניות וליכולת נוראית עד כדי טעויות אקוטיות (משפתי אתמול, רז שלמה במשחק שעבר). כמעט כל הספסל נשרף במקום שיהיו לך אופציות לרפרש או אופציות שגם לא לקחו את ההזדמנות (טננבאום אהובי) - יוני, קיקו ולואקסן ואדו שבכלל לא שיחק מאז שהגיע ואמור היה לתת איזה אקסטרה מעניין או משנה מומנטום מקדימה במשחקים תקועים. מרגיש כמו לפני גמר הגביע מול בש ב 6 2. הייתי ממש פסימי עם ההגנה שהייתה (אלתור עם אייבינדר). הקטע הוא ששום תוצאה לא תפתיע אותי כאן - 5 0 לחיפה ושלשול ענקי במשחק העונה, משחק הקרבה וניצחון הירואי שלנו עם דומיננטיות של ערן במאני טיים, תיקו משמים של 0 0 או 1 1 וכו. אין שום דבר להצמד. בכל מקרה איך שלא נגיע למשחק הקטע בעייתי הוא משחק בית שלהם עם קהל בטירוף שמריח את הדם וצמצום ההפרש ושהם מגיעים בפורמט ממש טובה ובכןשר והרכב ברור שרץ. כמה מתח...
erantheking21 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 7 דקות לפני, העכבר הצהוב said: הלחץ על חיפה בשבת אבל בתסריט כתוב שנפסיד ואז ננצח את השלושה משחקים שנשארו. תן לי תתסריט הזה עכשיו כי לצערי העלילה מסתבכת ברגע שתפסיד בחיפה, כל משחק הבא יהיה 3 גמר ליגת האלופות.(ולחיפה יש גם ב"ש בחוץ) שהמשחק הראשון מול חיפה זה ב"ש בבית.
robertod פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 36 דקות לפני, Lahav8 said: לבוא לנצח בסמי עופר. רק זה צריך להיות במיינדסט של כולם. שחקנים, רובי, והאוהדים. רק ניצחון. חיפה קבוצה טובה אבל בוא לא נעשה מהם ריאל מדריד אין ברירה, צריך לשחק חכם ואגרסיבי ולקחת את זה על הראש שלהם. יאללה מכבי! יאללה שכנעת אותי. צריך שעוד כמיך ימשיכו לכתוב ככה. 1
Replay פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 צריך לבוא לאימון בשישי ולהטריף לשחקנים ולמאמן את המוח, בעיקר למאמן שיבין איפה הוא נמצא ומה החשיבות של המשחק. אני לא צוחק תארגנו את השעה שמתחיל האימון אני מוכן להיות זה שפותח את הנצרה גם
Kenji.09 פורסם ב 7 במאי, 2024 פורסם ב 7 במאי, 2024 בשבת עולה ככה משפתי (מה לעשות, מחק את מוסקרה ואם הוא יעלה איתו, זה יהיה יותר גרוע) נחמיאס מגן ימיני רז שלמה ולוקאסן בלמים (אם לוקאסן בריא) סבוריט מגן שמאלי. יוריס/ שחר במקרה ויוריס לא יכול לשחק אבל נראה לי שהוא כשיר. גבי ופרץ שפרץ הוא 8 וגבי יותר 10. קיקו בשמאל, דוידה בימין וזהבי בחוד. כמובן ששום דבר ממה שכתבתי פה לא יקרה. הוא ימציא משהו בכנף שמאל ואת ההגנה נראה מה שראינו אתמול.
Recommended Posts