Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, קמאנן said:

מילסון לא כזאת אבידה

עם איך שהוא משחק לאחרונה עדיף שלא ישחק

נלחם עם מה שיש

מילסון גרוע כי אין לו עם מי לשחק.
אף אחד לא מצטרף אליו בקו.
אף אחד לא עושה עקיפה.
שום שיטת משחק.
רק לזרוק עליו את הכדור ולהתפלל שיגיע לקו החמש וימסור.
זה היה שקוף שבשלב מסויים בעונה יסגרו אותו טוב מאוד.

פורסם ב
1 דקה לפני, Cosmic said:

שבוע שעבר התאמצת לאבד יתרון כפול מול קבוצה שמשחקת על כלום פרט לכבוד. נחלצת בעור שינייך תודות להחמצות.

היום הכוכב (באמת?) של העונה הזאת מקבל החלטה של דפקט וגומר אותך. אנחנו פארודיה של קבוצת כדורגל. 

ברסמי, הקבוצה הזאת לא נתנה יותר מ4-5 משחקים טובים בליגה כל העונה, זה מדהים שאנחנו מקום ראשון בכלל. 

בפרוטוקול נציין שזה הכוכב ששלחת הביתה אחרי 10 דקות שהוא שיחק פה.

הייתי אומר שעם כל הקשקושים שאתה מקשקש פה תביא למישהו שמאמין את הניקוד שלך לחיפה אבל ספק אם אתה מטריח את עצמך למשחקים.

רץ צץ פה בפורום בתקופות חרא.

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

לא, אתה ווינר. אתה מנסה ללמד אותי מה זאת אהדה חוצפן? אתה לא תדרוך בשבילים שדרכתי גם עוד שני גילגולים. שמור את הטמטום לעצמך, אין לך שום מונופול לדרג פה אוהדים. חוצפן. אתה לא באיזורים שלי בכלל. 

חחחח טוב סבא.

לא מחפש לדרוך בשום שבילים, מחפש שאנשים שקוראים לעצמם "אוהדים" יחפשו גם להיות בעד הקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים. 

לא פניתי אליך, לא דיברתי איתך ולא הגבתי לך לשום דבר ואתה מרשה לעצמך להחליט מה אני מבין ומה אני לא ושוב פעם אתה מחפש אותי בשביל להראות את הגיל שלך. 

לא מבין את הענין, זה אמור לעשות עליי רושם איכשהו שאתה מבוגר יותר? 

פורסם ב
2 דקות לפני, car.garsia said:

עושים 9/9 ולוקחים. אני לא ישכנע אותך אבל אני די בטוח שאנחנו מסוגלים.

שני משחקי בית + הפועל חיפה בסמי עופר שלנו אמור להיות הכי נוח בפלייאוף.

את החרא אנחנו אוכלים עכשיו עם הרצף של ריינה חוץ, דוחא חוץ וחיפה חוץ.

הלוואי...

פורסם ב

מכבי היתה בלחץ בדיוק בגלל המשחק בסמי. שמע, חוץ מגבי, אף אחד לא בארוע. אני לא אשתולל על שחקנים פרטנית אבל ארשה לעצמי להגיד שיסודות שלך(דור, ערן, מילסון, סבוריט) היו אשפה היום. ויש לנו מאמן שלא מסוגל לשפר שום דבר תוך כדי משחק. שחר, שחקן אנרגחה, שוב נמחק, יוריס, לא רואה דשא וקארצב העגל פשוט ממשיך. אין תקווה עם הדבר הזה. 

אם לא קוראים לו רובי קין היו הרבה יותר קולות נגדו, אכלנו פה עוד לקרדה ברמת ליטו / קראנקה.

אני חושב שעם אבוקסיס כבר היינו אלופים.

פורסם ב

מכבי היתה בלחץ בדיוק בגלל המשחק בסמי. שמע, חוץ מגבי, אף אחד לא בארוע. אני לא אשתולל על שחקנים פרטנית אבל ארשה לעצמי להגיד שיסודות שלך(דור, ערן, מילסון, סבוריט) היו אשפה היום. ויש לנו מאמן שלא מסוגל לשפר שום דבר תוך כדי משחק. שחר, שחקן אנרגחה, שוב נמחק, יוריס, לא רואה דשא וקארצב העגל פשוט ממשיך. אין תקווה עם הדבר הזה. 

מאמין שלא רצו לקחת סיכון עם יוריס ולשמור אותו לחיפה כי המשחק שם הרבה יותר חשוב.
לגבי שחר-עצוב.
סבוריט-לא בלם ולא יהיה בלם, לשחק עם נחמיאס ושלמה בתור בלמים ולהסיט את סבוריט לשמאל, יותר אפקטיבי שם לדעתי. (כמובן שלא יקרה העונה, אם יישאר בעונה הבאה בתור ישראלי, שווה לעשות את זה לדעתי עם שחקן אגף טוב מילסון או קיקו).

פורסם ב

לדעתי התרחיש שבסוף יהיה - 

הפסד בסמי עופר 

אנחנו מנצחים את ב״ש / חיפה מנצחים בדוחא

אנחנו ננצח את הפועל חיפה - חיפה לא תנצח בטרנר ואז נחגוג אליפות בסמי

רק חבל ששוב השחקנים האלה יודעים לעשות הכל קשה ולהרוג אותנו

פורסם ב
10 דקות לפני, Cosmic said:

היום הכוכב (באמת?) של העונה הזאת מקבל החלטה של דפקט וגומר אותך. אנחנו פארודיה של קבוצת כדורגל. 

ברסמי, הקבוצה הזאת לא נתנה יותר מ4-5 משחקים טובים בליגה כל העונה, זה מדהים שאנחנו מקום ראשון בכלל. 

כן, קיבל החלטה לא נכונה להיכנס למאבק הזה, אבל באמת שלא הייתה שם עבירה.

מילסון הגיע קודם לכדור, השחקן של סכנין בעט לו ברגל אחרי והתגלגל.

החלטת שיפוט שערורייתית.

אם מוציא אדום, הואר מבטל ולא נשלף שום כרטיס.

פורסם ב
8 דקות לפני, yello said:

בבלומפילד עם הקהל מכבי מעלה את הרמה.

מצד שני בתרחיש כזה יהיה לחלץ אטומי, ואני לא סומך על הקבוצה הזו מבינת אופי

Just now, itanar said:

באמת שלא הייתה שם עבירה.

מילסון הגיע קודם לכדור, השחקן של סכנין בעט לו ברגל אחרי.

נכון.

ועדיין שטות שלו. מה אתה נכנס בכלל למצב כזה כשאתה מוצהב כבר? 

פורסם ב
2 דקות לפני, YallaMaccabi said:

לדעתי התרחיש שבסוף יהיה - 

הפסד בסמי עופר 

אנחנו מנצחים את ב״ש / חיפה מנצחים בדוחא

אנחנו ננצח את הפועל חיפה - חיפה לא תנצח בטרנר ואז נחגוג אליפות בסמי

רק חבל ששוב השחקנים האלה יודעים לעשות הכל קשה ולהרוג אותנו

אני מריח משהו דומה או שמניפים נגד ריינה מחזור אחרון. אני קונה את זה היום אבל אני לא שורד תרחיש כזה בלי דפיברילטור ליד.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

בפרוטוקול נציין שזה הכוכב ששלחת הביתה אחרי 10 דקות שהוא שיחק פה.

הייתי אומר שעם כל הקשקושים שאתה מקשקש פה תביא למישהו שמאמין את הניקוד שלך לחיפה אבל ספק אם אתה מטריח את עצמך למשחקים.

רץ צץ פה בפורום בתקופות חרא.

לא שלחתי אותו הביתה. כתבתי שהוא עושה רושם של שחקן מהיר מאוד, דריבליסט, אייקיו כדורגל נמוך, וסיומת/פס מפוקפקים. 

הוא הפתיע אותי בחוכמת המשחק שלו לפרקים העונה, אבל וואלאק אני לא מרגיש שהייתי כל כך רחוק מהמציאות. 

אם אתה עד כדי כך סוגד לי שאתה זוכר דברים שכתבתי לפני שמונה חודשים, לפחות תדייק בונבון. 

פורסם ב
2 דקות לפני, החתול הצהוב said:

נכון.

ועדיין שטות שלו. מה אתה נכנס בכלל למצב כזה כשאתה מוצהב כבר? 

כן, הוספתי. לא היה צריך להיכנס לזה.

פורסם ב
4 דקות לפני, itanar said:

כן, קיבל החלטה לא נכונה להיכנס למאבק הזה, אבל באמת שלא הייתה שם עבירה.

מילסון הגיע קודם לכדור, השחקן של סכנין בעט לו ברגל אחרי והתגלגל.

החלטת שיפוט שערורייתית.

אם מוציא אדום, הואר מבטל ולא נשלף שום כרטיס.

החלטה נוראית. הוא האכיל את השופט את הצהוב השני הזה עם כפית. 

מעבר לכך, הוא השתולל על המגרש עם תאקלים מופרעים עוד בדקות שקדמו למהלך הזה. 

הוא היה בטנטרום, וגמר לך את המשחק הכי חשוב ב 4 שנים האחרונות. 

ברור שזה לא רק עליו, אבל וואלאק מה זה צריך להיות... אפס אחריות. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Cosmic said:

אני מבין מה אתה כותב אבל שורה תחתונה הוא שיחק אגרסיבי, לא עשה עבירות, קיבל 2 צהובים.

פורסם ב
2 דקות לפני, Cosmic said:

מסכים וגם הדרך בה קיבל את הצהוב השני. לא התווכח. פשוט הוריד את הראש ויצא. לא שזה היה משנה כמובן אבל משהו שם היה מנותק מהסיטואציה בכל הדקות האלה.

פורסם ב
16 דקות לפני, zion8 said:

מסכים וגם הדרך בה קיבל את הצהוב השני. לא התווכח. פשוט הוריד את הראש ויצא. לא שזה היה משנה כמובן אבל משהו שם היה מנותק מהסיטואציה בכל הדקות האלה.

אני רוצה להגיד שמאמן חד מזהה את הטנטרום ומטיס אותו לספסל. מצד שני, באמת שהוא לא נתן לקין יותר מדי זמן. 

זה היה רצף של 5 דקות שהוא פשוט השתולל בו. היה שלב שדיברו בשידור על כך שלא ברור אם הצהוב הראשון הונף אליו או לשחקן של סכנין, אז זה עוד איכשהו היה נראה לי סביר. 

ברגע שווידאו סופית שהצהוב אכן ניתן למילסון, הייתי בשוק. איך יכול להיות שהוא משחק ככה אחרי שמקבל צהוב ? 

לא עברו שתי דקות מאותו רגע והוא כבר היה בחוץ. 

פורסם ב

למרות חוסר האחריות של מילסון, גם ב 10 שחקנים היינו צריכים להיראות הרבה יותר טוב. אנחנו קבוצה שרצה לאליפות ונראינו כמו קבוצת פלייאוף תחתון, במזל לא ספגנו את השני

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

למרות חוסר האחריות של מילסון, גם ב 10 שחקנים היינו צריכים להיראות הרבה יותר טוב. אנחנו קבוצה שרצה לאליפות ונראינו כמו קבוצת פלייאוף תחתון, במזל לא ספגנו את השני

בינינו? נראנו בסדר גמור שם. מה שגמר לנו את המשחק היה זוג החילופים ההזויים- בלטקסה על זהבי ומלדה על דוידה. עברנו לשחק נסוג במערך שאנחנו לא מכירים, עם ציוותי שחקנים הזויים (רביבו בכנף?), ועם שלישיית בלמים אולי מהמבוהלות של הליגה, לצד שוער לא מתפקד. אם הייתי צריך לבחור החלטה גרועה, ממש גרועה לעשות בקבוצה שבדיוק הורחק השחקן הכי טוב שלה- זה בדיוק מה שהייתי בוחר. הכי הזוי מה שהיה הלאה. דקה 80 ארבעה אנשי צוות עומדים לסרי אונים ומתלבטים מה לעשות בזמן שקארצב וקניקובסקי עם שקית חמצן. לא רחוק מהשני גם.

אם לא הייתי יודע כבר שרובי קין לא מאמן כדורגל הייתי חושד ליוקאנוביץ׳ בהחלטה הזאת. עד כדי כך.

פורסם ב
24 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

חחחח טוב סבא.

לא מחפש לדרוך בשום שבילים, מחפש שאנשים שקוראים לעצמם "אוהדים" יחפשו גם להיות בעד הקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים. 

לא פניתי אליך, לא דיברתי איתך ולא הגבתי לך לשום דבר ואתה מרשה לעצמך להחליט מה אני מבין ומה אני לא ושוב פעם אתה מחפש אותי בשביל להראות את הגיל שלך. 

לא מבין את הענין, זה אמור לעשות עליי רושם איכשהו שאתה מבוגר יותר? 

כן נכד, ספר לי איך אתה מדרג אוהדים. מותר לבקר ועדיין להיות אוהד. מכבי שיט, תתמודד. 

פורסם ב
44 דקות לפני, Cosmic said:

שבוע שעבר התאמצת לאבד יתרון כפול מול קבוצה שמשחקת על כלום פרט לכבוד. נחלצת בעור שינייך תודות להחמצות.

חחח איך הפורום הזה אוהב לצבוע הכל בשחור אחרי כל הפסד/תיקו, לא ייאמן. אין כמוכם בכל העולם כולו. בראבו.

פורסם ב
1 hour ago, שמש צהובה said:

גם בפברואר אמרנו את זה

ממני לא שמעת זאת מעולם. אני מהאלו שחשבו שנשמוט את זה גם בפער של עשר. דווקא מרוב שאנחנו חסרי אופי וחסרי יכולת מקצועית כרגע, דווקא מהמקום הזה נגרד תיקו הירואי.. 

פורסם ב

אני באמת לא מצליח לחשוב על איך מוציאים תיקו בסמי עופר עם הקישור הרך וההגנה הלא קיימת שלנו.... רק סנריו של נס כי הם יבואו בטירוף לגמור את המשחק בפתיחה (כמו במשחק הקודם בסמי).

חשוב לעבור את המחצית בלי לספוג

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

לגמרי מסכים, אבל זה שוב, לצערי, ניהול המשחק הרע של רובי. ההרכב הזה לא מסוגל להחזיק אמצע מול קבוצות שרוצות את הכדור. גבי ופרץ משחקים גבוה מאוד, רחוק מה-6, ונוצר בור ענקי באמצע. תמיד. לא רק היום. כשקיבלת אדום, תוציא את פרץ, תכניס את שחר, תוריד את גבי מדרגה, שחק קרוב ותערך הגנתית להתקפות של סכנין על החצי שלך. אתה יכול גם במקום זהבי להכניס את מלדה או תורג'מן שישחקו על כדורים ארוכים ומהירות ולך תהרוג את המשחק. לא יכול להיות, פשוט לא יכול להיות, שאותו הרכב ושיטת משחק שמתאים לשחק נגד בונקר, שאתה יודע שסכנין הולכת לעשות בתחילת המשחק, יתאים גם למצב של יתרון וחסרון מספרי. לא הגיוני. לא מבין איך הוא לא רואה את זה, זה באמת הא-ב של ניהול המשחק ועבודת המאמן...

פורסם ב

במצב העניינים הנוכחי, נגד חיפה הייתי עולה 433 עם קשר 10 כביכול שזה יהיה גבי, פרץ באותו קו עם יוריס והוראות הגנתיות בעיקר.

מגנים שחר וזאדה, דוידה אגף ימין ורביבו אגף שמאל.

פורסם ב

איזה חילופים הזויים, פשוט הזיהההה!

כל מי שבדקות טובות יוצא החוצה, פשוט אין את זה לרובי בניהול משחק. כלום. מה שבא מהבית זה מה שנקבל.

אני זיהיתי מהיציע שהמגן השמאלי שלהם הכי חלש בפער משאר השחקנים, אז איך אתה לא מנצל את זה עם שחר ודוידה? בפעם היחידה שהלכו איתו על הקו זה נגמר בגול. לא מבין את זה שהמגנים נכנסים לאמצע ולא מרווחים והכי מעצבן זה שגמרת את הסגל ושחקנים כמו אדו, קיקו ויוני שיכלת לקבל מהם משהו לא נספרים.