Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
11 דקות לפני, Wade said:

תשמע איזה זיון מוח, תשחררו כבר מאנשים ותנו להוציא קיטור על משחק שבאמת היה זבל, כל הביקורות המגוחכות האלה על כולם כדי להוכיח שאתה עלק אוהד, ילדותיות 10/10. חלאס.

מסתבר שהוא לא מבין דבר. 

פורסם ב
5 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

לבוא לסמי עופר במטרה לנצח. זהו. חלאס עם כל הנהי כאן. גם אני לא אופטימי במיוחד אבל כל האנרגיות השליליות והבכיינות שיש כאן היא בלתי נסבלת. 

את האליפות הזאת חייבים לקחת. בשיניים, ברגליים, במקל, בסרגל, מה שבא ליד. 

תפסיקו לעשות מחיפה יותר ממה שהם. גם הם גרועים, לא פחות מאיתנו, והם חייבים לנצח אותנו כדי להישאר בתמונת האליפות. הם אלה שצריכים להיות בלחץ, לא אנחנו. 

אחרי המשחק מול חיפה יש לנו שלושה משחקים שאנחנו יכולים וצריכים לנצח, בבית מול באר השבע החלאות שמרוכזים בגביע, בחוץ מול הפועל חיפה ששונאים את חיפה לא פחות מאיתנו ולא רצים יותר לשום מקום ובבית מול ריינה שאיבדה עניין בליגה. 

מדהים שאתה רק מנסה למצוא סיבות למה היריבות שלך לא יהיו במוד לקחת לך נקודות, בזמן שהקבוצה שלך לא באה לקחת אליפות.

שיניים ברגליים במקל היית צריך לקחת היום.

לקבוצה הזו אין גרם של אופי, כל הזיון מוח בקיץ על המאמן החסר ניסיון עם הספיריט של הווינר מתפוצץ לנו בפנים.

מספיק לראות אותו על הקווים מתנהג כמו ילדה אירית.

עדיף לפרוק כאן קיטור מאשר ביציע לא ?

בכל זאת, אנחנו לא ההם משער 7

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

מבלי להצטנע, אני באמת לא איזה מבין גדול בכדורגל. לא מבין, איך יכול להיות שהדברים כל כך ברורים לי, ולרובי לצוות המכובד שלו (בלי ציניות) לא?

כאילו שואל את עצמי באמת, מה הסיפור פה? חבר'ה כל כך רציניים, עם קילומטראז' כדורגל פסיכי, איך יכול להיות שכל הזמן החילופים הפוכים ו/או באיחור?! איך במשחק כזה, במצב כזה, אתה מכניס בלמים ולא מחזק את האמצע הסחוט שלנו? קיבלת אדום ואתה ביתרון, איך אתה לא עושה חילוף לתקן את המצב עוד לפני שמילסון מספיק בכלל לרדת מהמגרש? מה קורה פה לעזאזל?

אני חושב שהוא לא מקשיב לאף אחד מהאנשי מקצוע שהביאו לו.
רואים את זה.
הוא מקובע.
לא הגיוני שיש לו בצוות עוזר מאמן נבחרת ארה"ב (לא מעצמת כדורגל אבל עושים הישגים יותר ממה שנבחרת ישראל תעשה אי פעם), מאמן שוערים של לסטר, אנליסט מליברפול.
או שהוא לא מקשיב להם או שלא יודע מה הולך שם.

פורסם ב

כל מי שבאמת לא מאמין שאפשר לזכות באליפות העונה תעשו טובה לכולנו אל תגיעו לשום משחק עד סוף העונה, אמיתי ולא בהתנשאות, אתם רק תעיקו לכולם, תהיו גברים ותקריבו את המקום שלכם בסמי למי שכן מאמין, בתור התחלה.

פורסם ב
3 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

לבוא לסמי עופר במטרה לנצח. זהו. חלאס עם כל הנהי כאן. גם אני לא אופטימי במיוחד אבל כל האנרגיות השליליות והבכיינות שיש כאן היא בלתי נסבלת. 

תפסיקו לעשות מחיפה יותר ממה שהם. גם הם גרועים, לא פחות מאיתנו, והם חייבים לנצח אותנו כדי להישאר בתמונת האליפות. הם אלה שצריכים להיות בלחץ, לא אנחנו. 

אחרי המשחק מול חיפה יש לנו שלושה משחקים שאנחנו יכולים וצריכים לנצח, בבית מול באר השבע החלאות שמרוכזים בגביע, בחוץ מול הפועל חיפה ששונאים את חיפה לא פחות מאיתנו ולא רצים יותר לשום מקום ובבית מול ריינה שאיבדה עניין בליגה. 

לא חושב שאני בוכה, אני פשוט מפוכח וכותב את מה שעיניי רואות כרגע וראו לאורך כל העונה. 

חיפה חלשה אבל עם שני חלוצים בפורמה, קישור טוב יותר, הגנה אמינה יותר, וקבוצה עם ביצים גדולות יותר. 

הידיים שלהם על ההגה כרגע.

אין לי אמונה בקבוצה בכלל, אני פשוט מקווה לטוב. 

פורסם ב
Just now, סי הצהובה said:

אם עושים תיקו זה ברכות לנו אולי, אבל עוד חזון למועד

תיקו זה לא ברכות אבל מקרב אותנו...

הפסד לעומת זאת והם יכולים לקרר שמפניות

פורסם ב
Just now, ClinteastwoodFan said:

לא מסכים, תיקו שם זה כמו ניצחון לנו

עצוב שאנחנו צריכים להילחם על תיקו בשביל להבטיח אליפות במקום לדרוס את המסריחים האלה.

1 דקה לפני, סי הצהובה said:

אני עדיין חושב שזה יקרב יותר אותם מאשר אותנו.

פורסם ב
Just now, סי הצהובה said:

תיקו תוצאה שכולם יקנו, אחרי זה לבוא לבלומפילד בידיעה שניצחון על גמלים ו-90% זה סגור.

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

כל מי שבאמת לא מאמין שאפשר לזכות באליפות העונה תעשו טובה לכולנו אל תגיעו לשום משחק עד סוף העונה, אמיתי ולא בהתנשאות, אתם רק תעיקו לכולם.

לא רק זה,

שלפחות יסתמו את הפה.

מה נותן לכם להוציא לכולם את האוויר מהמפרשים?

אפשר לזיין תמוח במדרגות.

רבים מי אוהד יותר ומי פחות. אינפנטילים.

פורסם ב
2 דקות לפני, Cosmic said:

לא חושב שאני בוכה, אני פשוט מפוכח וכותב את מה שעיניי רואות כרגע וראו לאורך כל העונה. 

חיפה חלשה אבל עם שני חלוצים בפורמה, קישור טוב יותר, הגנה אמינה יותר, וקבוצה עם ביצים גדולות יותר. 

הידיים שלהם על ההגה כרגע.

אין לי אמונה בקבוצה בכלל, אני פשוט מקווה לטוב. 

הידיים שלהם על ההגה, חד משמעית..

פורסם ב

גם אם אנחנו נפסיד בסמי (ואני מאוד מקווה ומאמין שלא), אנחנו לוקחים את זה.

פורסם ב
8 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

חיפה אולי גרועים, אבל אנחנו לא ניצחנו אותם העונה ולא ננצח גם.
העונה הם בראבק של החיים מולנו יותר מהעונות של בכר.
אנחנו משלשלים ואנחנו נמשיך לשלשל.

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

מסתבר שהוא לא מבין דבר. 

מסתבר שאתה אמנם מבוגר ממני ו"ראית" יותר אבל חוצפן. 

אתה לא מכיר אותי, אין לך מושג מי אני ואתה מרשה לעצמך לדבר עליי כאילו אני חבר שלך. 

עוד לוזר.

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

איך הגענו למצב הזה לא יאמן...

הם יבואו בטירוף לסמי עם כל הקהל והלחץ על השופט ובמוד עם חלוצים בתקופה מדהימה. לא רואה איך אנחנו מוציאים שם משהו

פורסם ב
Just now, עידן מוסקונה said:

מסתבר שאתה אמנם מבוגר ממני ו"ראית" יותר אבל חוצפן. 

אתה לא מכיר אותי, אין לך מושג מי אני ואתה מרשה לעצמך לדבר עליי כאילו אני חבר שלך. 

עוד לוזר.

לא, אתה ווינר. אתה מנסה ללמד אותי מה זאת אהדה חוצפן? אתה לא תדרוך בשבילים שדרכתי גם עוד שני גילגולים. שמור את הטמטום לעצמך, אין לך שום מונופול לדרג פה אוהדים. חוצפן. אתה לא באיזורים שלי בכלל. 

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

גם אם אנחנו נפסיד בסמי (ואני מאוד מקווה ומאמין שלא), אנחנו לוקחים את זה.

איך? אתה צריך 9/9 אם אתה מפסיד בסמי

פורסם ב

לבוא לסגור את האמצע בסמי עופר, תיקו תוצאה סבירה בהחלט ואפילו טובה

הפסד והשם ישמור. עוד קצת מכבי עוד קצת וזה נגמר

פורסם ב

מילסון לא כזאת אבידה

עם איך שהוא משחק לאחרונה עדיף שלא ישחק

נלחם עם מה שיש

פורסם ב

תקשיבו אני אחד הפסמיים העונה אבל אתם מגזימים רצח אבל רצח

זה משחק של 60-40 להם או 55-45 מקסימום.

מכאן ועד "לא רואה איך לא מפסידים"... תרגעו. יש לנו שחקנים טובים. סיכוי טוב שיוריס חוזר.

והכי חשוב- הם לא כאלה גדולים כמו שעושים פה מהם

פורסם ב
Just now, snufkin said:

בבלומפילד עם הקהל מכבי מעלה את הרמה.

פורסם ב
34 דקות לפני, קמחי said:

מאמן רע ולוזר.

קבוצה שלא מתפקדת ומתפרקת במאני טיים.

שופטים מושחתים.

תקשורת זונה.

על הראש של כולם צריך לקחת. עם השיניים, כשכואב.

זה עדיין שלנו להפסיד. אנחנו צריכים לתת הכל, להיות עם זיכרון קצר ולנצח את הליגה המסריחה הזו.

זה שלנו.

הבלוף תמיד מתגלה!

די לזיין במוח כבר עם הזה שלנו זה שלנו 

זה ממש כבר לא שלנו!!

קבוצה הכי לוזרית שאני זוכר אי פעם ממכבי

פורסם ב
3 דקות לפני, המכבייה said:

שבוע שעבר התאמצת לאבד יתרון כפול מול קבוצה שמשחקת על כלום פרט לכבוד. נחלצת בעור שינייך תודות להחמצות.

היום הכוכב (באמת?) של העונה הזאת מקבל החלטה של דפקט וגומר אותך. אנחנו פארודיה של קבוצת כדורגל. 

ברסמי, הקבוצה הזאת לא נתנה יותר מ4-5 משחקים טובים בליגה כל העונה, זה מדהים שאנחנו מקום ראשון בכלל. 

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

עושים 9/9 ולוקחים. אני לא ישכנע אותך אבל אני די בטוח שאנחנו מסוגלים.

שני משחקי בית + הפועל חיפה בסמי עופר שלנו אמור להיות הכי נוח בפלייאוף.

את החרא אנחנו אוכלים עכשיו עם הרצף של ריינה חוץ, דוחא חוץ וחיפה חוץ.

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

איך הגענו למצב הזה לא יאמן...

הם יבואו בטירוף לסמי עם כל הקהל והלחץ על השופט ובמוד עם חלוצים בתקופה מדהימה. לא רואה איך אנחנו מוציאים שם משהו

מכבי היתה בלחץ בדיוק בגלל המשחק בסמי. שמע, חוץ מגבי, אף אחד לא בארוע. אני לא אשתולל על שחקנים פרטנית אבל ארשה לעצמי להגיד שיסודות שלך(דור, ערן, מילסון, סבוריט) היו אשפה היום. ויש לנו מאמן שלא מסוגל לשפר שום דבר תוך כדי משחק. שחר, שחקן אנרגחה, שוב נמחק, יוריס, לא רואה דשא וקארצב העגל פשוט ממשיך. אין תקווה עם הדבר הזה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Cosmic said:

שבוע שעבר התאמצת לאבד יתרון כפול מול קבוצה שמשחקת על כלום פרט לכבוד. נחלצת בעור שינייך תודות להחמצות.

היום הכוכב (באמת?) של העונה הזאת מקבל החלטה של דפקט וגומר אותך. אנחנו פארודיה של קבוצת כדורגל. 

ברסמי, הקבוצה הזאת לא נתנה יותר מ4-5 משחקים טובים בליגה כל העונה, זה מדהים שאנחנו מקום ראשון בכלל. 

צודק לחלוטין