Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
6 דקות לפני, Mtamir said:

4 הפרש* בגלל ההפרש שערים. מילסון משחק מול חיפה בגלל שזה צהוב שני? (צריך לקבל קנס כספי על היום)

שלוש אם תוחזר להם הנקודה.. 

פורסם ב
Just now, Omer said:

אנשים מתלוננים שאין סיכוי שקבוצה שפעמיים הלכה לישון ב-10 הפרש תיקח אליפות, במקום זה מפחדים מקבוצה שפעמיים העונה הצליחה להתרחק מאיתנו 10 הפרש כאילו להם יש אופי ברזל.

אני לא מבין למה לאנשים נהיה אופי של הפועל בעונה הזאת. 

אבל בכי כזה בכל נושא ולפני כל משחק ואחרי כל משחק לא היה עוד. 

זה לא שאני מרוצה מהמצב שאיבדנו כרגע 2 נקודות חשובות או שאפשר להגיד שכבר ניצחנו את חיפה בסמי. 

אבל זה משהו לא מוסבר שכבר אנשים רואים את החגיגות של דין דוד ופיירו על ההגנה שלנו, את ההפרש ירד כבר ל2, אין סיכוי שאם המצב היה הפוך שמישהו היה חושב שזה שלנו כמו שהם חושבים שזה שלהם. 

למרות המאמן והאופי הלא ברור של השחקנים העונה, אני תמיד אאמין בקבוצה שלי. 

פורסם ב
Just now, כהן said:

די, לא תחזור.

פורסם ב
5 דקות לפני, GoldenAxe said:

שתי הקבוצות לא מראות אופי של אלופים שבאמת יש לחץ. אבל כדורגל זה עניין של מומנטום, ושוב אתה מגיע למשחק קריטי מולם כשהם רצים ואתה זוחל.

בקצב שמומנטומים מתהפכים השנה הייתי לוקח את זה בפרופורציות. למשחק הקודם מולם הגענו אחרי שישה ניצחונות רצופים בליגה וחיפה הגיעה אחרי שני הפסדים ותיקו אחד בשלושה משחקים, והתיקו היה מול הפועל של אבוקסיס. לא עזר לנו.

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

די, לא תחזור.

תעשה לי טובה. יש לך מושג בכלל איזה קומבינות רצות עכשיו בין יענקלה לשופטים

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

די, לא תחזור.

חכה.

יש סיבה שזה נסחב ככה.

פורסם ב
3 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אני לא מבין למה לאנשים נהיה אופי של הפועל בעונה הזאת. 

אבל בכי כזה בכל נושא ולפני כל משחק ואחרי כל משחק לא היה עוד. 

זה לא שאני מרוצה מהמצב שאיבדנו כרגע 2 נקודות חשובות או שאפשר להגיד שכבר ניצחנו את חיפה בסמי. 

אבל זה משהו לא מוסבר שכבר אנשים רואים את החגיגות של דין דוד ופיירו על ההגנה שלנו, את ההפרש ירד כבר ל2, אין סיכוי שאם המצב היה הפוך שמישהו היה חושב שזה שלנו כמו שהם חושבים שזה שלהם. 

למרות המאמן והאופי הלא ברור של השחקנים העונה, אני תמיד אאמין בקבוצה שלי. 

תשמע איזה זיון מוח, תשחררו כבר מאנשים ותנו להוציא קיטור על משחק שבאמת היה זבל, כל הביקורות המגוחכות האלה על כולם כדי להוכיח שאתה עלק אוהד, ילדותיות 10/10. חלאס.

פורסם ב
לפני10 שעות , antonio_margheriti2 said:

אם דגו לוקח אליפות, וואלה מביא אותו במקום הליצן הזה קיין.

מביא בלי קשר. 

נמאס כבר מכל הזרים הגרועים האלה

פורסם ב
1 דקה לפני, itanar said:

די, לא תחזור.

קודם נחכה להחלטת בית המשפט, ואז לתוצאות הלוואי על ההתאחדות.  כמו שאמרתי, אמירה חלולה של בית המשפט שצריך לשקול מחדש, יביא לערעור ולהחזרת הנקודה. די משוכנע בכך.

עם יד על הלב. העונה נגמרת ביתרון של נקודה לנו, אתה לא חושב שירוץ פה הקמפיין הכי מטורף אי פעם שהיה ?? אנשי תקשורת, פוליטיקאים, ומי לא יקפצו על העגלה הזו, רק לשם "הספורטיביות". 

מקווה שאתה צודק, אבל מתכונן לגרוע ביותר. 

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

מאמן רע ולוזר.

קבוצה שלא מתפקדת ומתפרקת במאני טיים.

שופטים מושחתים.

תקשורת זונה.

על הראש של כולם צריך לקחת. עם השיניים, כשכואב.

זה עדיין שלנו להפסיד. אנחנו צריכים לתת הכל, להיות עם זיכרון קצר ולנצח את הליגה המסריחה הזו.

זה שלנו.

הלוואי אחי אבל ראית הערב עם מה אתה הולך לסמי, איך תנצח או תוציא תיקו?

פורסם ב

אם מוציאים תיקו בסמי עופר זה נס ענק, לא פחות

פורסם ב
Just now, Wade said:

תשמע איזה זיון מוח, תשחררו כבר מאנשים ותנו להוציא קיטור על משחק שבאמת היה זבל, כל הביקורות המגוחכות האלה על כולם כדי להוכיח שאתה עלק אוהד, ילדותיות 10/10. חלאס.

לשחרר קיטור? בכל משחק אתם מזיינים פה את המוח, לא רלוונטי ניצחונות, הפסדים, הצלחות, כישלונות, אתם תמיד נגד. עם אוהדים כמוכם, אבדנו.

פורסם ב
Just now, עידן מוסקונה said:

לשחרר קיטור? בכל משחק אתם מזיינים פה את המוח, לא רלוונטי ניצחונות, הפסדים, הצלחות, כישלונות, אתם תמיד נגד. עם אוהדים כמוכם, אבדנו.

אז יאללה שחרר, כל האוהדים פה חרא, אתה הכי אוהד וכולם לא. הבנו.

פורסם ב

יש לציין שאנחנו שלשלנים העונה אבל הכל עדיין בידיים שלנו, שבוע הבא חוזר ואן אובריים, שחקן שיכול לייצר מהלך לשער - נקווה שזה יספיק

פורסם ב
Just now, Wade said:

אז יאללה שחרר, כל האוהדים פה חרא, אתה הכי אוהד וכולם לא. הבנו.

לא כולם לא, אתה לא. הבנתי. 

פורסם ב

לבוא לסמי עופר במטרה לנצח. זהו. חלאס עם כל הנהי כאן. גם אני לא אופטימי במיוחד אבל כל האנרגיות השליליות והבכיינות שיש כאן היא בלתי נסבלת. 

את האליפות הזאת חייבים לקחת. בשיניים, ברגליים, במקל, בסרגל, מה שבא ליד. 

תפסיקו לעשות מחיפה יותר ממה שהם. גם הם גרועים, לא פחות מאיתנו, והם חייבים לנצח אותנו כדי להישאר בתמונת האליפות. הם אלה שצריכים להיות בלחץ, לא אנחנו. 

אחרי המשחק מול חיפה יש לנו שלושה משחקים שאנחנו יכולים וצריכים לנצח, בבית מול באר השבע החלאות שמרוכזים בגביע, בחוץ מול הפועל חיפה ששונאים את חיפה לא פחות מאיתנו ולא רצים יותר לשום מקום ובבית מול ריינה שאיבדה עניין בליגה. 

פורסם ב
18 דקות לפני, כהן said:

אני הפסימיסט הכי גדול בפורום. וואלה, לא מפסידים בסמי בורקס!!.... 

גם בפברואר אמרנו את זה

פורסם ב

אני שם את הבית שלי שמפסידים בסמי. צריך לקוות שחיפה תאבד משחק אחד עד הסוף כי זה נראה גרוע. 

פורסם ב
12 דקות לפני, כהן said:

באיזה סרט יחזירו להם משהו? 

פורסם ב

צריך להתאמן השבוע על משחק ההגנה, לעלות במערך הגנתי ולנסות לגנוב שער במתפרצת, זה מה שנשאר לעשות.

פורסם ב
20 דקות לפני, המכבייה said:

חרפה כמו היום... אני צריך נושא מיוחד רק כדילהשחיר את כולם ובוודאי את רובי. גבי הקדוש היחידי. כולם מלבדו הם לוזרים רכיכות, כן , כולל זהבי ומילסון. 1.2 לשנה ואתה לא בארוע בכלל ערן. 

רובי? הכל הפוך. הוא לא מבין מה שהוא רואה. לא מגיע לנן, זאת האמת ואין אחרת.  

מבלי להצטנע, אני באמת לא איזה מבין גדול בכדורגל. לא מבין, איך יכול להיות שהדברים כל כך ברורים לי, ולרובי ולצוות המכובד שלו (בלי ציניות) לא?

כאילו שואל את עצמי באמת, מה הסיפור פה? חבר'ה כל כך רציניים, עם קילומטראז' כדורגל פסיכי, איך יכול להיות שכל הזמן החילופים הפוכים ו/או באיחור?! איך במשחק כזה, במצב כזה, אתה מכניס בלמים ולא מחזק את האמצע הסחוט שלנו? קיבלת אדום ואתה ביתרון, איך אתה לא עושה חילוף לתקן את המצב עוד לפני שמילסון מספיק בכלל לרדת מהמגרש? מה קורה פה לעזאזל?

פורסם ב

אם מפסידים בשבת או עושים תיקו, ברכות לחיפה.
היחידי שנלחם על המגרש זה גבי.
כל השאר כלום ושום דבר.
ובמקום שיהיו כלים רעננים, האפס האירי הזה שרף הכל.

פורסם ב
Just now, Kenji.09 said:

כל השאר כלום ושום דבר.

אם עושים תיקו זה ברכות לנו אולי, אבל עוד חזון למועד

פורסם ב
Just now, Kenji.09 said:

כל השאר כלום ושום דבר.

לא מסכים, תיקו שם זה כמו ניצחון לנו