קמחי פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 מאמן רע ולוזר. קבוצה שלא מתפקדת ומתפרקת במאני טיים. שופטים מושחתים. תקשורת זונה. על הראש של כולם צריך לקחת. עם השיניים, כשכואב. זה עדיין שלנו להפסיד. אנחנו צריכים לתת הכל, להיות עם זיכרון קצר ולנצח את הליגה המסריחה הזו. זה שלנו. 22
קמחי פורסם ב 6 במאי, 2024 Author פורסם ב 6 במאי, 2024 Just now, snufkin said: קמחי אני חושב שאתה אופטימי מידי... זה מה יש. אנחנו לוקחים את הליגה הזו. הגרזן ייצא אחרי שנניף צלחת. 1
קמאנן פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1 דקה לפני, zion8 said: וואלה מותר לנצח בסמי מה יש בזה כוס אמא של כולם עם מי תנצח שם בדיוק
Avogadro פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 2 הפרש מי בדיוק בקבוצה שלנו חסרת האימון והאופי ינצח בסמי עופר? לא ניצחנו בסכנין או בטרנר אז בסמי עופר במשחק כזה?
itanar פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 Just now, קמחי said: זה מה יש. אנחנו לוקחים את הליגה הזו. הגרזן ייצא אחרי שנניף צלחת. בול.
סיריל מקנאקי פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1 דקה לפני, snufkin said: קמחי אני חושב שאתה אופטימי מידי... אתה מכבי נקודה. לצחוק או לבכות זה עושים בסוף העונה. שלושה משחקים לתת את הדם 3
antonio_margheriti2 פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 זה תלוי בחיפה יותר מאשר בנו, מחרבנים לאורך כל העונה, אין לנו מאמן והשוערים שלנו שווים לתחת.
כהן פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 אני הפסימיסט הכי גדול בפורום. וואלה, לא מפסידים בסמי בורקס!!....
YallaMaccabi פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 מזכיר לי את המשחק ״איך לא להתבזות״ נגד ב״ש שהיינו עם הגב לקיר ונצחנו 1-0
Mtamir פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 4 הפרש* בגלל ההפרש שערים. מילסון משחק מול חיפה בגלל שזה צהוב שני? (צריך לקבל קנס כספי על היום)
סיריל מקנאקי פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 Just now, antonio_margheriti2 said: זה תלוי בחיפה יותר מאשר בנו לא זה לא
snufkin פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 3 דקות לפני, קמחי said: זה מה יש. אנחנו לוקחים את הליגה הזו. הגרזן ייצא אחרי שנניף צלחת. אתה רואה אותנו מוציאים משהו בסמי עופר?
עידן מוסקונה פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 זה חייב להיות שלנו אלא אם שואלים את הכמות הגדולה להפתעתי של לוזרים שיש פה. בוכים על המאמן ועל השחקנים אבל בפועל הם פי 10 לוזרים מהם. די כבר עם כל הבכי הזה. לא, אנחנו לא מספיק טובים. לא, אין לנו מאמן. לא, אני לא חשבתי שהאליפות בכיס שלנו בשום שלב העונה. אבל אנחנו תמיד נהיה מכבי וצריך לעשות הכל בשביל להביא אליפות. אז די עם הבכי הזה שהיה גם ב10 הפרש. די. 2
snufkin פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said: זה תלוי בחיפה יותר מאשר בנו לצערי אתה צודק 1
קמחי פורסם ב 6 במאי, 2024 Author פורסם ב 6 במאי, 2024 Just now, snufkin said: אץה רואה אותנו מוציאים משהו בסמי עופר? אפשר לחשוב מי הם. יאללה, קבוצה בינונית בדיוק כמונו. לא כבשו מול הפועל, הפסידו בק-טו-בק לריינה. אני מפה שם הכל על השחקנים. שייקחו את ההזדמנויות בידיים. אני סומך עליהם. 3
YoniC פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 אין לנו תיאוריה לנצח אותם, אם יהיה נס נגרד תיקו. אם נוציא תיקו נוכל לקחת את זה
zion8 פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 3 דקות לפני, קמאנן said: עם מי תנצח שם בדיוק עם העצמות והשיניים לא יודע איך באמת
Omer פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 3 דקות לפני, עידן מוסקונה said: זה חייב להיות שלנו אלא אם שואלים את הכמות הגדולה להפתעתי של לוזרים שיש פה. בוכים על המאמן ועל השחקנים אבל בפועל הם פי 10 לוזרים מהם. די כבר עם כל הבכי הזה. לא, אנחנו לא מספיק טובים. לא, אין לנו מאמן. לא, אני לא חשבתי שהאליפות בכיס שלנו בשום שלב העונה. אבל אנחנו תמיד נהיה מכבי וצריך לעשות הכל בשביל להביא אליפות. אז די עם הבכי הזה שהיה גם ב10 הפרש. די. אנשים מתלוננים שאין סיכוי שקבוצה שפעמיים הלכה לישון ב-10 הפרש תיקח אליפות, במקום זה מפחדים מקבוצה שפעמיים העונה הצליחה להתרחק מאיתנו 10 הפרש כאילו להם יש אופי ברזל וכדורגל בלתי עציר. זה נראה לאנשים מוזר, אבל כן, מכבי הקבוצה הכי טובה בליגה העונה. וכן, זה אומר המון על הליגה. 3
snufkin פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 1 דקה לפני, קמחי said: אפשר לחשוב מי הם. יאללה, קבוצה בינונית בדיוק כמונו. לא כבשו מול הפועל, הפסידו בק-טו-בק לריינה. אני מפה שם הכל על השחקנים. שייקחו את ההזדמנויות בידיים. אני סומך עליהם. על מי אתה סומך? בלי מילסון אין לנו מה למכור. חיפה במוד פגז. אם נוציא תיקו זה נס מארץ הניסים
Keano פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 5 דקות לפני, Avogadro said: 2 הפרש מי בדיוק בקבוצה שלנו חסרת האימון והאופי ינצח בסמי עופר? לא ניצחנו בסכנין או בטרנר אז בסמי עופר במשחק כזה? זה לא עובד ככה בכדורגל, כל משחק שונה, המוכנות, גישה, הקרבה. אין מה להשוות. 1
קמחי פורסם ב 6 במאי, 2024 Author פורסם ב 6 במאי, 2024 Just now, snufkin said: על מי אתה סומך? בלי מילסון אין לנו מה למכור. חיפה במוד פגז. אם נוציא תיקו זה נס מארץ הניסים ערן ושור. כל השאר זה לזרוק קוביות.
המכבייה פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 חרפה כמו היום... אני צריך נושא מיוחד רק כדילהשחיר את כולם ובוודאי את רובי. גבי הקדוש היחידי. כולם מלבדו הם לוזרים רכיכות, כן , כולל זהבי ומילסון. 1.2 לשנה ואתה לא בארוע בכלל ערן. רובי? הכל הפוך. הוא לא מבין מה שהוא רואה. לא מגיע לנן, זאת האמת ואין אחרת. 2
GoldenAxe פורסם ב 6 במאי, 2024 פורסם ב 6 במאי, 2024 2 דקות לפני, Omer said: אנשים מתלוננים שאין סיכוי שקבוצה שפעמיים הלכה לישון ב-10 הפרש תיקח אליפות, במקום זה מפחדים מקבוצה שפעמיים העונה הצליחה להתרחק מאיתנו 10 הפרש כאילו להם יש אופי ברזל. שתי הקבוצות לא מראות אופי של אלופים שבאמת יש לחץ. אבל כדורגל זה עניין של מומנטום, ושוב אתה מגיע למשחק קריטי מולם כשהם רצים ואתה זוחל.
Recommended Posts