Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | תוצאה טובה, פער 10 הנקודות נשמר. עם הפנים לטרנר!

Recommended Posts

פורסם ב

משחק העונה הגיע. הקבוצה שלנו מגיעה במה שהיה מומנטום טוב עד ההתרסקות האחרונה בגביע אבל כל מה שהיה לא משנה כי היום יש משחק על תואר, ניצחון וזה שלנו. אף אחד לא יוכל לקחת את זה מאיתנו. הפסד? כדור השלג עלול לקחת מאיתנו את האליפות. תיקו ישרת אותנו וישאיר את פער עשרת הנקודות וישלח אותנו לסיים את הסיפור בשבועות הקרובים. אחרי שלוש אליפויות ירוקות זה מייצב את עצמו כאחד המשחקים הכי חשוב בשנים האחרונות. משחק על החיים.

רובי קין לצערי לא עושה טעויות ומעלה את ההרכב החזק ביותר, ללא הפתעות או שטויות.

שופט: רע (שופט חלש ופחדן, עזבו צהובים חובה לכל מני סונדגרן וקורנו שיכלו להפוך לאדומים בהמשך, כל השריקות לטובתם וכו. הפחדנות הבלתי מתקבלת שלו במקרה רפאלוב שהיה חייב לראות אדום, ואז הצהוב הכפול היה פשוט נקודת שפל. הצהוב שמלדה קיבל לאחר מכן הראה לאן נושבת הרוח, עשה בסיום מה שיכל. עזר להם להשיג את הנקודה, בטוח שעצוב שלא יותר)

שחקנים: משפתי לא מכר אותנו היום אבל מרגיש שייקי מאוד במשחק הגובה, הלב שלי לא מספיק חזק. לא סיפק הצלת העונות כדי לעצור את חלאיילי אז מה כן נתן? רוסטם אחלה רוסטם, מהטובים במגרש היום. נלחם כמו משוגע, נתן הכל מול חלאיילי (ונכון שפעם אחת ברח וגול, ועדיין) הצטרף חזק להתקפה וכמעט כבש! מת עליו. נכס. סבוריט היו לו פה ושם מסירות רעות או טעויות קטנות אבל בסה"כ רשם משחק טוב לדעתי, גליץ' אדיר שהציל גול. כמה כדורים נחמדים קדימה. אחלה סבוריט. נחמיאס הפתיע לטובה, בטוח פספסתי כמה קטנות שלו אבל היה טוב, חזק בראש (וראשון לא פעם), יחסית אחראי. דחף קדימה. מעל המצופה. שחר התקשה מאוד עם שחקני האגף של חיפה, עשה כמה טעויות קטנות, הצטרף נחמד בהתקפה אבל לא מספיק תכלס. מגן ימין זה לא התפקיד שלו ולא הפתרון שלנו לעונה הבאה. יוריס לא היה במשחק טוב במיוחד לדעתי, ועדיין מהרגע שנפצע נגמר לנו המשחק. מאחל לו החלמה מהירה ושנתראה בקרוב, חייב להשאר במועדון שנים רבות. | דן ביטון אין לי שום דבר להגיד מלבד להתחנן שלא יאריכו לו את החוזה, לא יכול איתו. פרץ לא היה מדויק היום, איבד כמה מאבקים אבל כן נתן את התחת ונתן כמה ריצות שהצילו אותנו ברגעים חשובים.גבי פתח את המשחק לא רע היה דינמי, חטף איים מסר. מאז שעבר ל6 נחלש כמו כל הקבוצה, היו לו כמה טעויות שגמרו לי את הלב. לא 6. מילסון סגרו אותו טוב, הצליח כמה פעמים להוציא כדורים שהפכו לחצאי מצבים, לא הבריק במיוחד אבל עדיין מאוד חשוב לנו ובלעדיו לא היינו מביאים נקודה. דוידה לא היה טוב היום, הצליח פה ושם לעבור אבל לא היה מספיק מסוכן בהרמות/איומים שלו, איבד גם יותר מדי פעמים. לפחות ניסה. זהבי מלך השערים עם מספר 16 העונה, היה לא רע עד שיוריס נפצע, אח"כ נחלש עם כל הקבוצה והתעייף. עדיין כמעט הביא את ה2-1 מזווית בלתי אפשרית, לא נורא. רשום על נקודה חשובה.

אף אחד מהמחליפים לא ראוי לציון במיוחד, מלדה לפחות הראה נורא שהוא מתאמץ וזה היה חשוב.

פיקנטריה:

- גשם מטורף החל מלפני משעה לפני המשחק ועד לסוף המחצית הראשונה, אף אחד לא בא ערוך היה משהו קיצוני

- חיפה גשם באפריל, כי זה היה עד כדי כך משמעותי.

- ערן זהבי כובש ומשתיק את אוהדי חיפה (איזה כיף)

- אבוקות בשני הצדדים בדקות כמעט רנדומליות

- משחק אחרון ליוריס העונה :(

חייב למות:

רפאלוב - איש דוחה וזחוח, טיפש שלא מבין את הסיטואציה, אלים, חסר שליטה. גועל נפש. מועדון מכבי חיפה קלאסי. להשמיד.

חיפה - הטופ של הגועל של המדינה, למחות.

קהל:

היה טירוף לקראת המשחק היום, האוהדים היו בשגעת, שער 8 עליון היה מפוצץ כבר ב19:00. ראו שהאוהדים מבינים את החשיבות ויחד עם הגשם והטרפת היו רגעים גדולים של הקהל, היו גם רגעים שהרבה מאיתנו קיבלנו שיתוק דרבי (מול חיפה..) וזה הורגש, בעיקר ביאס אותי כל הקטע של האדום שראפלוב היה חייב לקבל וכולנו פשוט בשקט לא משתוללים על השופט וצורחים ואר ואר. יכל להפוך את הכל. לא נורא, כבוד גדול לפנאטיקס שגם הדליקו את היציע וגם שמרו מהורדת נקודות הזויה, מוריד את הכובע. בסה"כ עשינו תוצאה טובה עבורנו וברור שאם לא הפציעה של יוריס והחילוף הכי גרוע שראיתי מאז זהבי<גאל זה יכל להיות שלנו. אבל שומרים על פער של 10 נקודות כשיש עוד 8 משחקים בלבד, כל תוצאה מלבד אליפות בסופו של דבר תיהיה כישלון יוצא דופן.

עכשיו ללא יוריס אנחנו נצטרך לתת הכל בשבועות הקרובים, כל משחק הוא גמר גביע עד שמבטיחים את התואר. 

שני, 20:30, טרנר.

פורסם ב
  • מחצית שנייה זוועה של השופט, כל שריקה לא נכונה. פחד לשרוק להם, מפספס קרנות, מפספס כל דבר וכל פעם עומד באמצע של קו ה-16, תזוז יא מזדיין
  • הבלמים היו בסדר גמור. נחמיאס וסבוריט נתנו את התחת ועשו את הכי טוב שהם יכולים
  • החילוף גמר אותנו. אפשר להכניס את קארצב שזה האובייס. או להכניס את רביבו לימין ואת שחר לקישור.
  • כשהוא הכניס את דביטון זה גורם ל-2 בעיות: הראשונה היא דביטון עצמו והשנייה היא גבי כ-6.
  • ממי אנחנו כובשים במצב נייח? ועוד מול חיפה?
  • במזל לא הפסדנו, עדיף היה לנצח אבל לפי איך שהתפתח המשחק תיקו זו תוצאה סבירה
  • משפתי הביא כמה הצלות גדולות
פורסם ב

על מה הסתום הזה ניסה לעצור את המשחק באבוקות שלנו כשכל הרוח מעיפה הכל למאחורי 11 לא מובן. 

כזה אפס השופט הזה

פורסם ב

הגשם, וואו.

באתי עם טרנינג עם קפוצ'ון, 18-17 מעלות, אמרתי לעצמי שגג יהיה גשם קליל.

המבול הזה תפס אותי לא מוכן, גם לא ירדתי למטה כשהיה אותו ככה שהייי ספוג במים כל המשחק: נעליים, גרביים, מכנסיים, תחתונים, חולצה, הטרנינג והקפוצ'ון. כל הגוף היה רטוב כולל השיער ככה שהיה לי משחק קר.

הייתי בטוח שרפאלוב יקבל אדום. זה היה נראה לי קל שזה מה שיהיה. אגב רפאלוב, פרט איזוטרי: בכל 9 המשחקים האחרונים נגד חיפה לא ניצחנו אותם כשהוא שם (אני כולל בספירה את התיקו בגמר הטוטו העונה). סה"כ הערב היה המשחק ה-5 ברציפות מולם שאנחנו לא מנצחים ב-90 דק'. לא היה כדבר הזה מאז 2011.

פורסם ב

לא היינו גדולים היום בעידוד ויש לארגון חלק בזה.

אבל הלפני המשחק עם הירידה לדשא ומהיום שבו נולדתי בגשם, וואוו.

פורסם ב
2 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

איזה גשם אחול מניוקי וצפיפות מטורפת במדרגות ב8 עליון. אנשים נמחצו, תודה לאלוהים שלא נגמר באסון.

חולדאי יא שרמוטה

האנשים שאני הכי מרחם עליהם בבלומפילד זה הנכים ביציעים 7-8. זה האצטדיון הכי גרוע לנכים בעולם. 

אני יושב ב-8 בשורה האחרונה בתחתון וכל משחק מישהו יושב להם בכסא, מסתיר להם, זה מקום זוועה לנכה אמיתי.

לא רצו לתת להם מקום נורמלי ב-13? הם לא צריכים להילחם על המקום שלהם כל משחק מחדש והם לא צריכים שיסתירו להם כל המשחק

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

על מה הסתום הזה ניסה לעצור את המשחק באבוקות שלנו כשכל הרוח מעיפה הכל למאחורי 11 לא מובן. 

כזה אפס השופט הזה

שופט שרמוטה סתם עצר

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

כזה אפס השופט הזה

זה חירפן אותי, כאילו הוא חיפש בכוח לעצור גם באבוקות שלנו כי אצל חיפה הוא נאלץ לעצור. 

שופט זוועה.

פורסם ב

דביטון זה לא שחקן למכבי. אולי אולי כמחליף שביעי. הוא כל כך רך ולא בנוי לעמוד בלחץ שזה מחריד. 

רובי קין התכונן מעולה למשחק אבל שום, בפעם המי יודע כמה העונה, לא עשה התאמות, איחר להגיב ועשה חילופים רק כשהיה מאוחר מדי. קארצב היה חייב להיכנס למגרש לכל המאוחר אחרי שהיו את הדחיפות עם רפאלוב (אגב, לא ברור לי איך זה לא אדום). 

פורסם ב

דוידה היה מצוין במחצית הראשונה, כמעט כל המצבים המסוכנים הגיעו דרכו.

מחצית שניה מביכה מאוד שלנו, הם שינו מערך וביטלו אותנו לגמרי

פורסם ב

באבוקות שלהם, שלא ראו כלום לקח לו כמה דקות להחליט שהוא עוצר את המשחק , הוא ניסה לתת להם להתבחבש שם באיזו "הפסקת שתייה" כדי שיגידו שלא עצר את המשחק בגלל האבוקות, עד שלא נשארה לו ברירה.

באבוקות שלנו הוא עצר מיד למרות שהעשן בכלל לא הגיע לדשא.

כרגיל, מכור. לא בטוח שלא הייתה נגגיעת יד שם בתחילת המהלך של הגול שלהם.

נתן להם את כל השריקות הקטנות, אאוטים, פאולים, הפך שריקות של קוונים שקרובים ממנו למהלכים ונתן להם לכסח חופשי.

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד עליו זהה שהוא לא מכר אותנו לגמרי עם איזה פנדל מומצא.

פורסם ב
1 דקה לפני, maynard_prica said:

באבוקות שלהם, שלא ראו כלום לקח לו כמה דקות להחליט שהוא עוצר את המשחק , הוא ניסה לתת להם להתבחבש שם באיזו "הפסקת שתייה" כדי שיגידו שלא עצר את המשחק בגלל האבוקות, עד שלא נשארב לו ברירה.

באבוקות שלנו הוא עצר מיד למרות שהעשן בכלל לא הגיע לדשא.

כרגיל, מכור. לא בטוח שלא הייתה נגגיעת יד שם בתחילת המהלך של הגול שלהם.

נתן להם את כל השריקות הקטנות, אאוטים, פאולים ונתן להם לכסח חופשי.

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד עליו זהה שהוא לא מכר אותנו לגמרי עם איזה פנדל מומצא.

רפאלוב היה חייב לקבל אדום

פורסם ב

הנייחים בהגנה זה בדיחה עצובה, ועוד מישהו שם לב שבקרנות שלנו שוב שחר לבד מאחורה? שוב גבי קניקובסקי משחק 6, שוב הוא מאבד כדורים כשחקן אחרון לפני הבלמים, שוב דן ביטון עולה ומחרבן על המגרש. שוב חילוף ראשון (למעט הפציעה) דקה 80, שוב חוסר יכולת להגיב לאשכרה כלום, שוב משחק משמעותי שאנחנו לא מצליחים לסיים כמו שצריך.

וואלה, תוצאה בסדר. אבל צריך להתחיל לקבל כמה החלטות להמשך.

פורסם ב

עלי מוחמד המטר ובמבה הזה בועט כדור על נחמיאס ומזמין אותו למכות והאפס מחלק צהובים לשני הצדדים. כל המהלך הזה הם היו צריכים לסיים עם 9 שחקנים.

מי שיצא גבר זה מילסון, אמר זה הסטנדרט פה הוציא מג'אבר דם ויש מצב פצע שם את חלאילי.

פורסם ב

היה גהנום לשבת ב8 עליון.
לקח לי זמן להתרכז במשחק בגלל הגשם המסריח הזה.
תודה לחולדאי.

פורסם ב

איזה גשם מנחוס

דוידה לדעתי היה ממש אחלה, נתן את התחת. החילוף על יוריס הזיה

פורסם ב
29 דקות לפני, החתול הצהוב said:

הגשם, וואו.

באתי עם טרנינג עם קפוצ'ון, 18-17 מעלות, אמרתי לעצמי שגג יהיה גשם קליל.

המבול הזה תפס אותי לא מוכן, גם לא ירדתי למטה כשהיה אותו ככה שהייי ספוג במים כל המשחק: נעליים, גרביים, מכנסיים, תחתונים, חולצה, הטרנינג והקפוצ'ון. כל הגוף היה רטוב כולל השיער ככה שהיה לי משחק קר.

ולחשוב שמכבי אמרו לבוא עם חולצות היום, אכלנו פיצוצים עם הגשם.

פורסם ב

וואלה מצפה מזהבי יותר במשחק כזה. 

לא מדויק. לא נותן את האקסטרה במהלכים הקריטים. 

וקין לא איתנו. אין לו מושג מה עושים כשלא הולך.

פורסם ב

המסר מהמשחק הזה

לדן ביטון אסור לראות דשא ואוסיף ואומר להיפרד ממנו גם יפה ומהר

פורסם ב
1 דקה לפני, zion8 said:

וואלה מצפה מזהבי יותר במשחק כזה. 

לא מדויק. לא נותן את האקסטרה במהלכים הקריטים. 

וקין לא איתנו. אין לו מושג מה עושים כשלא הולך.

מחצית ראשונה מושלמת שלו.

פורסם ב
2 דקות לפני, seanop said:

המסר מהמשחק הזה

לדן ביטון אסור לראות דשא ואוסיף ואומר להיפרד ממנו גם יפה ומהר

עוד סיבה למה להיפטר מרובי, אי אפשר לראות את ביטון יותר.

פורסם ב
1 דקה לפני, Double said:

עוד סיבה למה להיפטר מרובי, אי אפשר לראות את ביטון יותר.

הוא אשכרה אמר בראיון שדביטון היה טוב..

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

הוא אשכרה אמר בראיון שדביטון היה טוב..

יש לו פטיש לא מוסבר לצמד הביטונים, מזל שאחד פצוע.

פורסם ב

תוצאה טובה אבל בלא מעט מזל. הפציעה של יוריס גמרה אותנו ואת משחק המעבר. הקטע של לשים את גבי 6 וביטון מקדימה יכול לעבוד אולי נגד קבוצות כמו הפועל ירושלים סטייל, לא מול חיפה. ביטון פשוט אוויר, כלום. עצוב לי שהוא פה. שים את קארצב יחד עם פרץ וגבי ושלוט באמצע. קונה עכשיו החתמה של בכר (למרות שנראה שסגור בחיפה) במקום הרולטה כל שנה עם מאמן זר. 

טרנר משחק סופר קשה, עוד 7 משחקים ועם משחקי החוץ שמצפים לנו שוב דבר לא גמור, במיוחד בעונה כזו.