Jump to content

מנספורד ופרייס בראי בניית הסגל-או בואו לראות איך קמחי מטומטם

קמחי

Recommended Posts

יש שיח הזוי בטוויטר על זה שמנספורד ״מאכיל אותנו חרא״.

מישהו יודע מה הטענות כלפי מנהל מקצועי שב3 שנותיו הביא 3 אליפויות?

מה אוהדי חיפה רואים שאנחנו לא?

הלוואי שכל החיים יאכילו אותי חרא כזה.

15 דקות לפני, Saar said:

יש שיח הזוי בטוויטר על זה שמנספורד ״מאכיל אותנו חרא״.

מישהו יודע מה הטענות כלפי מנהל מקצועי שב3 שנותיו הביא 3 אליפויות?

מה אוהדי חיפה רואים שאנחנו לא?

הלוואי שכל החיים יאכילו אותי חרא כזה.

מאמין שבעיקר קנאה גדולה מובילה את השיח מבחי להכיר את הפרטים

לפני8 שעות , Brandon Roy said:

מורגשת טביעת אצבע של פרייס ברכש. 

זו לא אסטרטגיית זרים שהייתה לנו ביותר מעשור עם גולדהאר. 

אז צדקנו שהתלוננו על צחקי ותמם?

לא יאמן שמיץ' אשכרה הזניח ככה את המועדון כמה שנים טובות, מי כמוהו יודע מה הערך בחומר אנושי ומקצועי ברמה. אגב, נדרש ניקיון גם בדוברות ששרדו את המעבר הניהולי הזה, אדון עופר רונן היה צריך לסיים מזמן. כמה שנים טובות שניקנקו אותנו בתקשורת ובאיגוד השופטים ולא נשמעה מיחה מצידנו.

17 דקות לפני, קובי השועל said:

לא יאמן שמיץ' אשכרה הזניח ככה את המועדון כמה שנים טובות, מי כמוהו יודע מה הערך בחומר אנושי ומקצועי ברמה. אגב, נדרש ניקיון גם בדוברות ששרדו את המעבר הניהולי הזה, אדון עופר רונן היה צריך לסיים מזמן. כמה שנים טובות שניקנקו אותנו בתקשורת ובאיגוד השופטים ולא נשמעה מיחה מצידנו.

לא חושב שמיטש הזניח. הוא ניסה ישראלים מתוך המערכת מתוך מחשבה שהם כבר מוכנים לטבילת האש ויוכלו לתת למכבי יציבות בתפקידים האלה. וזה לא צלח. הוא לא הצניח מבחוץ ישראלים לתפקיד. הוא קידם אנשים מבפנים. אני חושב שהיתה מחשבה סביב העניין הזה. מהכל לומדים. ארגון זה דבר דינמי ומשתנה. סביר להניח שהוא טעה לא פעם גם בהחלטות שקשורות לעסקיו הפרטיים. סטטיסטית זה כמעט תמיד כך ואני חושב שהוא גם התבטא בנושא הזה בעבר. 

1 דקה לפני, המכבייה said:

הוא לא הזניח. הוא ניסה ישראלים מתוך המערכת מתוך מחשבה שהם כבר מוכנים לטבילת האש ויוכלו לתת למכבי יציבות בתפקידים האלה. וזה לא צלח. הוא לא הצניח מבחוץ ישראלים לתפקיד. הוא קידם אנשים מתוך המערכת שמכירים אותה. היתה מחשבה סביב העניין הזה. מהכל לומדים. ארגון זה דבר דינמי ומשתנה. 

לא חושב, אתה מסתכל רחב מאוד אבל זה לקח יותר מידי זמן ואדון אנגלידיס שידע בזמנו שתם הטקס, בא ומשקר לנו בפנים בראיון שלא אשכח לעולם.

היו המון בעיות ניהוליות באותה תקופה שגם לא יצאו החוצה והשכונה חגגה. זה יכול להתאים במועדון שהבעל בית נמצא כל הזמן וחי את המועדון והאנשים, אצלנו זה לא המצב והחומר האנושי חייב להיות חזק ואמין.

בכל מקרה, מיץ' הוא המלך.

On 23.7.2024 at 23:56, קובי השועל said:

עדיין עם כל הביקורת אני בטוח שבעוד חודשיים נראה משהו אחר לגמרי.

קצת פחות מחודשיים אבל השועל מסתבר פוגע לפעמים. הייתה פה הכנה זוועתית לצ'מפיונס אבל מסתבר שבשולי הדברים הייתה פה אסטרטגיה נכונה ואמיצה לעונה הקרובה והלכו עד הסוף עם האמת הזאת.

19 דקות לפני, קובי השועל said:

לא חושב, אתה מסתכל רחב מאוד אבל זה לקח יותר מידי זמן ואדון אנגלידיס שידע בזמנו שתם הטקס, בא ומשקר לנו בפנים בראיון שלא אשכח לעולם.

היו המון בעיות ניהוליות באותה תקופה שגם לא יצאו החוצה והשכונה חגגה. זה יכול להתאים במועדון שהבעל בית נמצא כל הזמן וחי את המועדון והאנשים, אצלנו זה לא המצב והחומר האנושי חייב להיות חזק ואמין.

בכל מקרה, מיץ' הוא המלך.

כל ניסוי דורש את הזמן שלו. המחשבה בבסיס היתה הגיונית ומתבקשת למועדון שהיה חסר יציבות כי העסיק זרים טובים על זמן שאול. אולי גם הקורונה עיכבה עינינים והחלטות. אני לא מצטער על זה. עליות וירידות זה חלק אינטגרלי בעסקים, בכדורגל ובחיים בכלל. כשיש ירידה, הדרייב של העליה הוא חזק ועוצמתי לכמה שנים טובות. 

36 דקות לפני, המכבייה said:

כל ניסוי דורש את הזמן שלו. המחשבה בבסיס היתה הגיונית ומתבקשת למועדון שהיה חסר יציבות כי העסיק זרים טובים על זמן שאול. אולי גם הקורונה עיכבה עינינים והחלטות. אני לא מצטער על זה. עליות וירידות זה חלק אינטגרלי בעסקים, בכדורגל ובחיים בכלל. כשיש ירידה, הדרייב של העליה הוא חזק ועוצמתי לכמה שנים טובות. 

אתה מרפד את המילה "הזנחה" במלל יפה כמו ניסוי, זמן וחוסר יציבות. בשורה התחתונה ברור שהצרות שלנו זה ממתק לאחר אבל מאדם כמו מיץ' אני לפחות ציפיתי להרבה יותר משאבים.

עזוב, זה עבר ונקווה שכולם למדו פה בסיפור הזה.

לפני7 שעות , קובי השועל said:

יש במועדון אנשים שעוד היו בתקופת לוני ונדרש לשלוח אותם למצוא משרה במקום אחר על מנת להיפטר מהבינוניות(אהמ אהמ אדון דובר ירוק אבל יש עוד שם או שניים שידועים לכולם ואם יש עוד מישהו שאני לא יודע עליו שנמצא שם מתקופת לוני או שניידר אז גם הוא או היא נדרשים למצוא משרה חדשה).

לפני13 שעות , קובי השועל said:

אתה מרפד את המילה "הזנחה" במלל יפה כמו ניסוי, זמן וחוסר יציבות. בשורה התחתונה ברור שהצרות שלנו זה ממתק לאחר אבל מאדם כמו מיץ' אני לפחות ציפיתי להרבה יותר משאבים.

עזוב, זה עבר ונקווה שכולם למדו פה בסיפור הזה.

אני הייתי מאד עדין איתך מלכתחילה שועליקו. אני לא מקבל את המושג "הזנחה" לאדם ששם כאן באיזורי ה700 מיליון מצטבר. אם אתה חושב שאדם שעשה את כספו במו ידיו, יכול לזלזל ולהזניח כשמדובר בסכומים כאלה, אז אני לא חושב שזה הכיוון.

עצם הניסיון לרדד הכל "לשורה תחתונה" הוא לא נכון. לא היתה שום בעיית משאבים, היתה החלטה ניהולית שהלכו איתה. מהכל לומדים. 

On 5.9.2024 at 17:11, duss21 said:

אם להיות ממש קטנוניים, מבאס אותי עניין השוער. בנוסף, אני מקווה שנגלה שאסנטה מגן ימני מבריק, אחרת יבאס אותי ששוב אנחנו בלי מגן ימני רציני.

לדעתי גם חסר לנו עומק בעמדות 8 ו- 10, ואם גבי או פרץ יפצעו אנחנו בבעיה. בכלל, היה משמח אותי 10 אמיתי (היחיד שמתקרב לזה זה שחר).

אבל חוץ מעניין המגן הימני שאני מקווה שאסנטה יפתור, זה ממש שטויות ביחס למה שיש. עבודה נהדרת של מנספורד. 

המחליף של פרץ הוא מדמון 

המחליף של גבי הוא שחר

מזה 10 אמיתי אגב? שחר ממש לא 10

דור פרץ מרוב שהוא 10 הוא כבר 9 וחצי 

הבנאדם חלוץ שני לכל דבר 

ה10 ה"טהור" היחיד בסגל הוא דן ביטון וגם כשהוא משחק, לא משחק בתפקיד הזה מהסיבה הפשוטה שמכבי לא משחקת עם 10 קלאסי לכן גם לא צריך כזה 

לפני6 שעות , matis said:

המחליף של פרץ הוא מדמון 

המחליף של גבי הוא שחר

מזה 10 אמיתי אגב? שחר ממש לא 10

דור פרץ מרוב שהוא 10 הוא כבר 9 וחצי 

הבנאדם חלוץ שני לכל דבר 

ה10 ה"טהור" היחיד בסגל הוא דן ביטון וגם הוא כשהוא משחק, לא משחק בתפקיד הזה מהסיבה הפשוטה שמכבי לא משחקת עם 10 קלאסי לכן גם לא צריך כזה 

אין קבוצה שמכבדת את עצמה היום ואין אצלה 10 קלאסי, יש משחקים שהכל תקוע וה10 היצירתי צריך למצוא פתרונות.

1 דקה לפני, קובי השועל said:

אין קבוצה שמכבדת את עצמה היום ואין אצלה 10 קלאסי, יש משחקים שהכל תקוע וה10 היצירתי צריך למצוא פתרונות.

הפוך "10 קלאסי" זאת עמדה שהולכת ונעלמת הכדורגל

בגדול אולי פטאצ'י יכול להיות כזה, אבל הוא לא ישחק באמצע כמעט בשום מצב.

כשתקוע הולכים לאגפים, מנסים לרווח בדיוק מה שמכבי עושה 

גם גלוך העונה משחק קו שמאל בזלצבורג וזה הדבר הכי טוב לקריירה שלו,

אם יהיה שחקן ברמה עולמית בקו שמאל הוא יעשה קריירה אמיתית ברמות הגבוהות

On 7.9.2024 at 01:53, המכבייה said:

לא חושב שמיטש הזניח. הוא ניסה ישראלים מתוך המערכת מתוך מחשבה שהם כבר מוכנים לטבילת האש ויוכלו לתת למכבי יציבות בתפקידים האלה. וזה לא צלח. הוא לא הצניח מבחוץ ישראלים לתפקיד. הוא קידם אנשים מבפנים. אני חושב שהיתה מחשבה סביב העניין הזה. מהכל לומדים. ארגון זה דבר דינמי ומשתנה. סביר להניח שהוא טעה לא פעם גם בהחלטות שקשורות לעסקיו הפרטיים. סטטיסטית זה כמעט תמיד כך ואני חושב שהוא גם התבטא בנושא הזה בעבר. 

משווה ומוסיף, יתכן שזה היה ניסוי כלים לפני הבאת מאמן ישראלי, ואחרי שהניסוי כשל לא נראה פה בעתיד הקרוב מאמן ישראלי (וטוב שכך).

אולי בגלל זה לא פנינו בכלל לבכר

• 2 weeks later...

כל הקרדיט שבעולם על החלון הנהדר הזה באמת, אבל לא הגיוני שמשפתי זה שוער ראשון בקבוצה כזאת. עזבו את החרפה של הטעות בגול שהכדור מטייל לו ברחבת ה5 והוא קופא, הוא פשוט נזק בהנעת הכדור, הוא אמור להיות הפיתרון ללחץ והוא רק מביא איתו איבודים. 

נהדר משפתי מתחילת העונה, משחק שני שהוא מביא נקודות.

אני יכול למצוא 6-7 אשמים בגול לפניו.