robertod פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר Just now, Brandon Roy said: אם כבר יש שחקן רטרו, אז שתהיה גם תלבושת. במי מדובר?
המכבייה פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר 52 דקות לפני, MTA For Ever said: ברור, מצד שני גם ב 2004/5 העפלנו לראשונה לליגת האלופות וזכינו בגביע. מדובר בעשור (שנות ה 80) שעדיף לשכוח. אופנת ברוך הבלתי נגמרת חחח
פנחס שוף פורסם ב 29 בפברואר Author פורסם ב 29 בפברואר לא יכלו לתת לאחד מ-8 השוערים להצטלם עם החולצת שוער? 4
YoniC פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר לא הבנתי את ה"עבדנו עליכם" עם החולצה של 2003, סתם הטרילו או שיש לזה הסבר? 1
סלבה פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר מכבי נראית כל כך הרבה יותר טוב עם מכנסיים כחולים. חייב להיות נורמה. 3
אליהו_הנביא פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר אני מוכרח להודות שיש משהו מתיש ברטרו כל שנה, גם אין כל כך הרבה חולצות עם סיפור מנצח וגם זה מאבד מהייחודיות. אפשר במקום רטרו לעשות חולצה עם עיצוב מיוחד. 2
Raumdeuter פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר לפני2 שעות , אליהו_הנביא said: אני מוכרח להודות שיש משהו מתיש ברטרו כל שנה, גם אין כל כך הרבה חולצות עם סיפור מנצח וגם זה מאבד מהייחודיות. אפשר במקום רטרו לעשות חולצה עם עיצוב מיוחד. גם מתישהו יגמרו הרעיונות.
קובי השועל פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר לפני2 שעות , אליהו_הנביא said: אני מוכרח להודות שיש משהו מתיש ברטרו כל שנה, גם אין כל כך הרבה חולצות עם סיפור מנצח וגם זה מאבד מהייחודיות. אפשר במקום רטרו לעשות חולצה עם עיצוב מיוחד. לא יאמן שגם על המאסטרפיס המושקע הזה יש טענות. מה רע בקצת נוסטלגיה שמזכירה מי באמת האימפריה של המדינה? מה השלב הבא? לבכות למה לא מוציאים ליין של מנורות לילה בורוד? 6
המכבייה פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר 27 דקות לפני, קובי השועל said: לא יאמן שגם על המאסטרפיס המושקע הזה יש טענות. מה רע בקצת נוסטלגיה שמזכירה מי באמת האימפריה של המדינה? מה השלב הבא? לבכות למה לא מוציאים ליין של מנורות לילה בורוד? גם חושב שמפעל הרטרו הוא נהדר. 1
אליהו_הנביא פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר 41 דקות לפני, קובי השועל said: לא יאמן שגם על המאסטרפיס המושקע הזה יש טענות. מה רע בקצת נוסטלגיה שמזכירה מי באמת האימפריה של המדינה? מה השלב הבא? לבכות למה לא מוציאים ליין של מנורות לילה בורוד? שועלי, קודם כל אני מציע שתיקח הרבה אוויר לפני שאתה יורה. אין כאן תלונה, אלא הצעה/חשיבה אחרת. לא אמרתי לא לעשות, אבל אפשר כל שנתיים, שלא יהיה כזה טחון. אם תקרא כמה הודעות לפני תבין שכבר קניתי בערך את כל מה שיצא ואם היה לי שני בנים אז הייתה כאן גם תחפושת שוער. 1
המכבייה פורסם ב 29 בפברואר פורסם ב 29 בפברואר 4 דקות לפני, אליהו_הנביא said: שועלי, קודם כל אני מציע שתיקח הרבה אוויר לפני שאתה יורה. אין כאן תלונה, אלא הצעה/חשיבה אחרת. לא אמרתי לא לעשות, אבל אפשר כל שנתיים, שלא יהיה כזה טחון. אם תקרא כמה הודעות לפני תבין שכבר קניתי בערך את כל מה שיצא ואם היה לי שני בנים אז הייתה כאן גם תחפושת שוער. השלב הבא הוא להוציא חולצה שלישית/רביעית עם רעיונות מעולמות האופנה/תמה מסויימת.
סלבה פורסם ב 1 במרץ פורסם ב 1 במרץ בסוף ייגמרו הרעיונות לרטרו ויעברו לקונספט אחר, או שישלבו, וזה בסדר. בינתיים מוציאים כל שנה גם תלבושת רביעית, ועוד יש לא מעט תלבושות ששוות רטרו שעוד לא הגיעו אליהן. לפני13 שעות , המכבייה said: השלב הבא הוא להוציא חולצה שלישית/רביעית עם רעיונות מעולמות האופנה/תמה מסויימת. זה די קורה, עד רמה מסוימת. התלבושת התכולה שלנו מכניסה קצת אופנת רחוב והייתה גם את הנאחסית ששיחקנו איתה בבאר שבע לפני שנתיים. בישראל אין יותר מידי אופנה מקומית אמיתית וגם הקיימת לא ממש קשורה למכבי (אתא נגיד עושים יופי של בגדים, הם הרבה יותר הפועל ממכבי). אני חושב שיכולים לסחוט את לימון השת"פ עם פקטורי 54 יותר, אבל לא הרבה יותר כי זה שוק לא מספיק מניב. 1
קובי השועל פורסם ב 1 במרץ פורסם ב 1 במרץ לפני15 שעות , אליהו_הנביא said: שועלי, קודם כל אני מציע שתיקח הרבה אוויר לפני שאתה יורה. אין כאן תלונה, אלא הצעה/חשיבה אחרת. לא אמרתי לא לעשות, אבל אפשר כל שנתיים, שלא יהיה כזה טחון. אם תקרא כמה הודעות לפני תבין שכבר קניתי בערך את כל מה שיצא ואם היה לי שני בנים אז הייתה כאן גם תחפושת שוער. הכל בסדר אחי. כתבת שנמאס ועדיף חולצה רביעית כמו הפיג'מה שהוציאו שנה שעברה נגיד. אתה יודע בכלל איזה הבדל אסטרונומי יש כלכלית בין הקמפיינים? סליחה אם זה נראה תוקפני. שבת שלום אח!
אליהו_הנביא פורסם ב 1 במרץ פורסם ב 1 במרץ 47 דקות לפני, קובי השועל said: הכל בסדר אחי. כתבת שנמאס ועדיף חולצה רביעית כמו הפיג'מה שהוציאו שנה שעברה נגיד. אתה יודע בכלל איזה הבדל אסטרונומי יש כלכלית בין הקמפיינים? סליחה אם זה נראה תוקפני. שבת שלום אח! תראה אני חושב שארבע חולצות בשנה פלוס רטרו זה יותר מדי. בחולצת החוץ הכחולה שיחקו אולי בשני משחקים השנה, והיא מדהימה. ברור שלרטרו יש אפקט כלכלי חזק יותר, אבל זה נהיה קצת נדוש.
החתול הצהוב פורסם ב 2 במרץ פורסם ב 2 במרץ On 29.2.2024 at 20:07, המכבייה said: אופנת ברוך הבלתי נגמרת חחח סה"כ 5 עונות רצופות היו הספונסר שלנו, מ-82/83 ועד 86/87 כולל
Recommended Posts