Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לא רואה איזה מאמן נורמלי מביאים לפה עונה הבאה

פורסם ב
8 דקות לפני, snufkin said:

טעות מבישה. יהירות חסרת בסיס שתעלה לנו בכמה שנים קדימה. ביולי אנחנו נחפש מאמן חדש... פשוט התנהלות מביכה

ביולי תחפש מאמן אחר, ובאזור נובמבר דצמבר לא מן הנמנע שתחפש מאמן נוסף. איך אומרים?  טיפשות זה לעשות שוב ושוב את אותה הפעולה ולחכות לתוצאה שונה. עוד נפגש באשכול הזה בעוד כמה חודשים ברמת הבכי והנהי על איך שוב פעם אפילו לא ניסינו ללכת על הבחירה הקלה והנכונה ביותר.. 

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

קין מאמן במדינה זרה שמצויה במלחמה ואיום שהתממש מאיראן. הוא פיגורה עולמית ואחרי העונה יוכל להשיג ג'וב בקבוצה לפחות בלב של מכבי. לצערי לא רואה הרבה סיכויים שימשיך

אבל במכבי לא חושבים כמוך, מה לעשות .

נקווה שההימור שלהם לא היה ריזיקה מוגזמת

יש רק שם אחד זר שיסכים לאמן פה ועולה לי בראש, דמות מהעבר, לא האיש שהכי חיבבתי.

פורסם ב

אתן פה דל''פ רציני 

רב''ש לא אופציה,לא רואה איזה מאמן זר טוב יבוא לכאן וגם אם כן זה שוב הסתגלות ושכר לימוד

אם רובי קין ירצה להשאר אז שישאירו אותו ונקווה שילמד מהטעויות שהוא עשה השנה ואם רובי קין עוזב אז להביא את דגו 

בסופו של דבר דגו עשה עונה מעולה בחיפה בהתחשב בנסיבות,אחרי 3 שנים שהם היו בשיא הייתה ירידת מתח שם יחד עם פציעות ועזיבות של שחקנים שאני לא בטוח שבכר היה מצליח הרבה יותר ממנו 

פורסם ב

כמובן שאין שום סיכוי שרובי קין ישאר פה אחרי העונה שעשה + המלחמה. לא רואה סיכוי שמאמן זר יגיע לפה, אז בעצם נשארנו עם דגו פנוי?

פורסם ב

שנה הבאה בינואר הוא בבית שוב.
חותם על זה גם אם זה יגרום לי להישאר בלי שקל בעו"ש.

פורסם ב
1 דקה לפני, BMTA said:

אתן פה דל''פ רציני 

רב''ש לא אופציה,לא רואה איזה מאמן זר טוב יבוא לכאן וגם אם כן זה שוב הסתגלות ושכר לימוד

אם רובי קין ירצה להשאר אז שישאירו אותו ונקווה שילמד מהטעויות שהוא עשה השנה ואם רובי קין עוזב אז להביא את דגו 

בסופו של דבר דגו עשה עונה מעולה בחיפה בהתחשב בנסיבות,אחרי 3 שנים שהם היו בשיא הייתה ירידת מתח שם יחד עם פציעות ועזיבות של שחקנים שאני לא בטוח שבכר היה מצליח הרבה יותר ממנו 

כאנדרדוג הוא הצליח, בגלל זה גם הניצחונות מולינו ובאירופה. כשנותנים לו להניע ולשלוט זה מוציא אותו ממקום הנוחות שלו, אני לא חושב שהוא בנוי לקבוצה אלופה.

פורסם ב
10 דקות לפני, Davidna said:

אהבל רציני שחתם שם… כבר השיג שם הכל אין  לו לאן לשאוף…

ומסכן דגו כי לדעתי מכל המימרים שיש פה בליגה הוא דווקא כן מאמן 

עוד תואר ועוד תואר ועוד תואר, לשם יש לשאוף תמיד, כל אדם בטח ובטח שכל ספורטאי. למה אהבל?  חוזה שמן, טייטל של קדוש ומציצות בתקשורת ברמה שלא ראית מעולם (שמעתי את הדיווח בחדשות , מפי הכתב שמדווח על המצב הביטחוני בצפון. רסקין צחק עליו ואמר לו שמעולם לא ראו אותו ככה שמח, והוא אישר. כתב שמדווח על טילים ועל הרוג ובאמצע עובר לספר על המאמן החדש של קבוצתו האהובה, אז תבין מה הולך לקרות בקרוב), והבטחות לסגל חזק ועשיר מאוד,  מקסימום לא יצליח כמו שחשב, את ההישגים כבר לא יקחו לו, וכמובן, זה לא שיש לו ביקוש בליגות בכירות כלשהם.. 

פורסם ב

כמו שחשבתי מהרגע הראשון, שהוא לא היה רלוונטי מבחינת המועדון בשום שלב, מכבי לא מחפשים מאמנים זרים, בעונה הבאה זה או קין ימשיך או מאמן זר אחר. 

אפשר לדון בנושא הזה עוד שנים, המציאות תהיה אותה מציאות גם בפעם הבאה שבכר יהיה חופשי. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Elirandani said:

איזה יחס מגעיל לדגו בטיימינג הזה של ההודעה. 

בדיוק לשם כך הפעילו את מכונת הרעל שלהם כנגדו בחודש האחרון, בסוף הוא ייצא הרע והם המסכנים שלא נותר להם ברירה. אגב, חבל שאצלנו האובר ג'נטלמניות גוברת על פני כל שיקול מקצועי, עלה לנו בתארים בשנים האחרונות.. 

פורסם ב
20 דקות לפני, דקסטר said:

אם לא עושים כלום ברור שזה לא תלוי בנו. 

לא יודע מה עשו או לא, אם הוא מיהר לחתום שם חודש וחצי לפני סיום העונה, כנראה שזה מה שהוא רצה. אני כמובן גם מחבר את זה למה שאמר ועשה בעבר.

פורסם ב
9 דקות לפני, בראון said:

כמובן שאין שום סיכוי שרובי קין ישאר פה אחרי העונה שעשה + המלחמה. לא רואה סיכוי שמאמן זר יגיע לפה, אז בעצם נשארנו עם דגו פנוי?

אל תהיה פסימי, תמיד יש סיכוי שאבוקסיס יפוטר מהחולירות, יחתום פה ויחגוג את האליפות המרגשת באמירת "הלב שלי צהוב, ותמיד היה צהוב"..

פורסם ב
14 דקות לפני, Elirandani said:

איזה יחס מגעיל לדגו בטיימינג הזה של ההודעה. 

זה יותר מזה, אם היה להם איזשהו סיכוי להלחיץ אותנו בכל הנוגע לאליפות, העניין הזה די גמר את זה. להודיע על דבר כזה כשיש סיכוי קיים לאליפות, וואלה, לא בטוח שהייתי מקבל. 

פורסם ב
27 דקות לפני, Davidna said:

אהבל רציני שחתם שם… כבר השיג שם הכל אין  לו לאן לשאוף…

ומסכן דגו כי לדעתי מכל המימרים שיש פה בליגה הוא דווקא כן מאמן 

אז לשבת בבית ולחכות להצעה ממילאן אחרי דנכשל בכוכב האדום ? בהיעדר אופציות, זו האופציה הטובה ביותר מבחינתו. ולגבינו ברור לי שגין לא ימשיך, מעניין איך ניפול ברולטה עם המאמן הבא, נקווה לטוב. 

פורסם ב
9 דקות לפני, כהן said:

אל תהיה פסימי, תמיד יש סיכוי שאבוקסיס יפוטר מהחולירות, יחתום פה ויחגוג את האליפות המרגשת באמירת "הלב שלי צהוב, ותמיד היה צהוב"..

איך בא לי ברדה

פורסם ב

הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת.

פורסם ב
10 דקות לפני, מיכה15 said:

הולך ליפול שם שנה הבאה זכרו

קל

אליפות שניה מרגשת שלנו

פורסם ב
30 דקות לפני, בראון said:

כן

פורסם ב
6 דקות לפני, בראון said:

איך בא לי ברדה

האמת שברדה דווקא אחלה מאמן עם פוטנציאל אמיתי בתחום הזה. הבעיה שיותר מדי מזוהה עם הקבוצה הנוכחית שלו, שלא רואה תסריט שיעזוב מעצמו, בטח לא אלינו. מעניין מה יקרה אם יקבל הצעה מאיתנו, האם יסרב וישאר בביצה המקומית שלו, או שיגלה אומץ. בכל מקרה, המאמן הישראלי אולי מהיחידים שבאמת יכול להיות משהו נורמלי, אבל זה כמובן דיוני סרק, כי מכבי יעדיפו מאמן זר גם על מאמן ישראלי עם עשר זכיות בצ'מפיונס.. 

פורסם ב

אם וכאשר קין יעזוב, האופציות יהיו זר מליגנ חלשה משמעותית שיסכים להגיע לכאן כרגע או ישראלי. מבין הישראלים השמות הם: דגו, ברדה, מימר. שכחתי מישהו?

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

אם וכאשר קין יעזוב, האופציות יהיו זר מליגנ חלשה משמעותית שיסכים להגיע לכאן כרגע או ישראלי. מבין הישראלים השמות הם: דגו, ברדה, מימר. שכחתי מישהו?

יצחקי עם ניסיון באימון :doh:

פורסם ב
45 דקות לפני, אלק נילאש said:

לא יודע מה עשו או לא, אם הוא מיהר לחתום שם חודש וחצי לפני סיום העונה, כנראה שזה מה שהוא רצה. אני כמובן גם מחבר את זה למה שאמר ועשה בעבר.

זה.

מה באמת חשבתם שמיץ' יתן למנספורד אישור ללכת לדבר עם בכר בזמן שאנחנו במאבק אליפות ? ( ואני גם מאמין לדיווחים שמיץ' מעריך את רובי קין עוד יותר על זה שלא ברח מפה בזמן המלחמה )

חיפה היו מחכים לבכר גם עוד חודש, אם הוא מיהר לחתום שם זה כי הוא רצה.