Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
58 דקות לפני, קובי החולוני said:

לא מספק אותי, זה נחמד נקודתית

מה היו אחוזי ההצלחה של קרסטאיץ מאז שהגיע?

זה קטע כי חברים אוהדי חיפה מחזיקים ממנו. לתקופה רצו אותו אחרי בכר.

פורסם ב
11 דקות לפני, zion8 said:

שולח לו אונייה ישירה לנמל חיפה כבר אתמול

פורסם ב
19 דקות לפני, zion8 said:

בגלל שמולם הרשמנו אבל זה לא סאמת מה שמביא אליפויות

פורסם ב

בואו נכין רשימה של שחקני עבר מהפריימיר ליג שמעולם לא אימנו קבוצת בוגרים וננסה לנחש מי הוא המאמן הבא שלנו

פורסם ב

אני באמת לא יודע אם ברק בכר היה מגיע למכבי בשלב הזה, ואם היה אפשר לסגור איתו בפברואר, אבל אם מכבי לא עשתה הכל במסגרת הסיטואציה כדי לנעול אותו פה באיזשהו שלב, זה מחדל ולצערי אנחנו כנראה עוד נחזור לנושא הזה (כבר בקיץ כשיחזקאל יחתום בחיפה בזמן שאנחנו מחפשים מאמן)

פורסם ב
21 דקות לפני, Art Vandelay said:

אני באמת לא יודע אם ברק בכר היה מגיע למכבי בשלב הזה, ואם היה אפשר לסגור איתו בפברואר, אבל אם מכבי לא עשתה הכל במסגרת הסיטואציה כדי לנעול אותו פה באיזשהו שלב, זה מחדל ולצערי אנחנו כנראה עוד נחזור לנושא הזה (כבר בקיץ כשיחזקאל יחתום בחיפה בזמן שאנחנו מחפשים מאמן)

אסור לוותר על יחזקאל!

פורסם ב
49 דקות לפני, Art Vandelay said:

היה אפשר לנעול, מכסי מסחירה לא עשו את זה וגם עכשיו זה עוד לא נעול בחיפה ומכבי *מבחירה* בכלל לא דיברו עם בכר, לא אוף ולא און דה רקורד. מבחינת מקבלי ההחלטות (מנספורד), עדיף שקין ימשיך

פורסם ב
27 דקות לפני, snufkin said:

היה אפשר לנעול, מכסי מסחירה לא עשו את זה וגם עכשיו זה עוד לא נעול בחיפה ומכבי *מבחירה* בכלל לא דיברו עם בכר, לא אוף ולא און דה רקורד. מבחינת מקבלי ההחלטות (מנספורד), עדיף שקין ימשיך

בלי קשר,לברק בכר אין אומץ לאמן במכבי הוא מפחד מהחברים שלו ברדיו חיפה.

פורסם ב

שיבוא מימר מצידי. אי אפשר עם כל המתחזים האלה. אנחנו ברצף של חסרי מושג שלא נגמר. מוואן לובן עד רובי, איש אקראי מהיציע היה מוציא יותר מהקבוצה הזאת.

פורסם ב

מנספורד הנוכחי לא דומה למנספורד בקדנציה הקודמת.

מנספורד הנוכחי הוא הססן, פחדן שנתן לפאניקה בטבלה להביא מלא בינוניים בינואר. סתם. 

מנספורד הנוכחי לא היה שם לעזור לרובי קין להחליף את לוקאסן בשניה הראשונה עוד במחנה אימון שקלטו שהוא סתום ובגלל זה אין לו בלם זר כל העונה. 

אם מנספורד יעשה מה שהוא צריך לעשות, הוא יסגור עם בכר ולא רק כי זה מה שאנחנו צריכים, כי זה סוגר את הליגה. זה יגמור על חיפה. אין להם אופציה אחרת. 

פורסם ב
8 דקות לפני, העכבר הצהוב said:

בלי קשר,לברק בכר אין אומץ לאמן במכבי הוא מפחד מהחברים שלו ברדיו חיפה.

יכל להיות אבל אני חושב שאם מכבי היו רוצים ברצינות ומכניסים יד לכיס, הוא היה במכבי. הוא לא גר באיזור חיפה, זה היה פחות משפיע עליו כל השטויות של ה"כתבים"

פורסם ב

תמונה מיום שלישי של בכר יוצא מהמשרדים של יענקל'ה במסגר

IMG-20240411-WA0004.jpg

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

IMG-20240411-WA0004.jpg

תם הטקס? מי יאמן אותנו קמחי? שוב אנחנו יתומים?

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

תם הטקס? מי יאמן אותנו קמחי? שוב אנחנו יתומים?

אם באמצע ינואר המערכת ניסתה לגשש מול בכר מתוך הבנה שאולי קין יעדיף לעזוב, כרגע אין שום צעד או ניסיון מול בכר. אז כן, זה די סגור.

מי יאמן? לא יודע. 

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

IMG-20240411-WA0004.jpg

זה לא המסגר וגם אין בניין מגורים ליד משרדו של יענקל׳ה.

פורסם ב
On 9.4.2024 at 11:00, Davidna said:

בואו נכין רשימה של שחקני עבר מהפריימיר ליג שמעולם לא אימנו קבוצת בוגרים וננסה לנחש מי הוא המאמן הבא שלנו

פול סקולס אמן

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

IMG-20240411-WA0004.jpg

זה ממש לא רחוב המסגר

פורסם ב

זה נראה שבכר סגור כבר בחיפה לפי כל מה שאומרים

זאת הולכת להיות בכייה לדורות, לא כי בכר הוא המאמן הכי טוב בעולם, אלא פשוט כי הוא המאמן הכי טוב לקבוצה ישראלית במקום ללכת לחפש זר שיעזוב אותנו עוד שנה.

אחרי הפאדיחה שהייתה לבכר בכוכב האדום, הפעם הוא לא ימהר לעזוב והקבוצה שתסגור איתו(כנראה חיפה) תזכה להנות ממנו כמה שנים

פורסם ב

לא יבוא אלינו זה כבר ידוע לכל הדעות, אפשר רק לקוות שאולי תגיע הצעה מבחוץ שתטרוף את הקלפים שתשאיר אותם עם דגו בול.

פורסם ב

אין לי ספק שאם בכר היה סגור בחיפה, כל השופרות כבר היו מודיעים על כך וחוגגים את המאורע. דווקא התחושה היא שבכר מחכה ושומר את הקלפים קרוב לחזה כשכל הכח בידיים שלו.

פורסם ב

התסריט ידוע מראש - בכר יסגור שם, מכבי מתוך כבוד תמשיך עם קין, קין יקבל הצעה לאיזה קובנטרי או משהו בסגנון, יעזוב לקראת סוף אוגוסט, תוך כדי יגיעו זרים ובסוף המאמן שיגיע משיק בשיטת משחק שהזרים שהגיעו בכלל לא מתאימים אליה ונרוץ עם שני זרים עד סוף העונה.

פורסם ב
31 דקות לפני, judymaccabi said:

אין לי ספק שאם בכר היה סגור בחיפה, כל השופרות כבר היו מודיעים על כך וחוגגים את המאורע. דווקא התחושה היא שבכר מחכה ושומר את הקלפים קרוב לחזה כשכל הכח בידיים שלו.

לא רוצה לבאס אותך אבל השופרות העיקריות דנים רק בזה ברדיו חיפה.
וכולם אומרים שבכר סגור שם מידיעה. במקרה שלהם זה יכול להיות שבסופו של דבר מדובר במשאלת לב
אבל הנחרצות די מובהקת שם. לא רואה סנריו אחר שבכר לא יאמן שם