Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, Wade said:

הצעד הוא לא ״חסר כבוד מול דגו״ בעיניי כמו שהוא פשוט טיפשות לשמה. עבורם, היה שווה שישאירו את כל העניין בשקט עד שהסיכוי לאליפות יאבד לחלוטין. אם כבר עשו את זה, ונזרום על זה שהוא ביקש להוציא את ההודעה, סוג של ״פיטרתם אותי אז אין אליפות ועל הזין״, אז גם מבחינתו יש פה ילדותיות, אם כי מובן- חכו לראות מה הביא בסוף העונה. יש עדיין סיכוי עבורם לזכות באליפות, לפחות לפי הלוחמה העלק פסיכולוגית שעשו עלינו בזמן האחרון עם כל ה״נלחמים עד הסוף״. ווין ווין עבורנו. 

כמו שאמרתי, עם העובדה שזה דיי סותם את הגולל על האליפות שלהם אני מסכים לגמרי. למרות שלפי המשחק שלהם אתמול, נראה שגם הקהל וגם הקבוצה שלהם הרימו ידיים אז זה לא משנה כל כך. בהחלט סיטואציה נחמדה עבורנו, מזכיר את הסיפור של אלישע לפני גמר הגביע. נקווה שההמשך יהיה שונה.

פורסם ב
לפני1 שעה , Raumdeuter said:

בבקשה אל תגיד לי קראנקה אייטור.

ו @קמחי,בבקשה תגיד לי שזו אופציה מעשית כי אנחנו צריכים מאמן שאנחנו יודעים שהוא מהענף אם קין יעזוב(כי אם אין רציפות אז אנחנו לפחות צריכים מישהו שידע לצלול למערכת של מכבי באופן חלק ובו זמנית גם עם עמוד שדרה בנוגע לחיזוק כשצריך).

אופציה מעשית לחלוטין. נמצא בקשר די קרוב עם מיטש ואנגלידיס.

פורסם ב

לפי מה ששמעתי בחצי אוזן שיחה של הסוכנים (אצילי/נטע) לא הבנתי בוודאות על מי דברו
ודובר על ענייני מיסוי שיהיה כמעט בלתי אפשרי שאחד מהם יחזור לארץ

פורסם ב
40 דקות לפני, Raumdeuter said:

אבל הם לא מועדון מכובד,הם קבוצת ספורט(מסרב לקרוא להם מועדון ספורט עם כל האין כבוד שיש לי כלפיהם) שאין לה שום רף מוסרי ואתי ושהעולם היה מקום טוב יותר ללא הקבוצה הזו.

את מכירה את הסדרה הדוקומונטרית שעשו בכאן 11 על ימיה האפלים של מכבי סל?("משחקים מסוכנים לכל המעוניין/ת),ממליץ לצפות בה.

מסכימה עם התיקון.

לא מכירה אבל מבינה את הכיוון של הסרט

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

אופציה מעשית לחלוטין. נמצא בקשר די קרוב עם מיטש ואנגלידיס.

המצב הביטחוני מחמיר, לא יודע אם הוא ירוץ לכאן

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

המצב הביטחוני מחמיר, לא יודע אם הוא ירוץ לכאן

הוא מאוד אוהב את המדינה ולהבנתי זו כנראה לא תהיה בעיה. בניגוד לרוב המועמדים האוטומטיים מעבר לים, הוא מחפש יציבות ולא יברח אחרי הצלחה.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

הוא מאוד אוהב את המדינה ולהבנתי זו כנראה לא תהיה בעיה. בניגוד לרוב המועמדים האוטומטיים מעבר לים, הוא מחפש יציבות ולא יברח אחרי הצלחה.

הלוואי, הוא וקין זה לא אותו ענף. אין גרנטי לאף אחד אבל איתו יש לנו סיכוי הרבה יוצר טוב לשושלת

פורסם ב
29 דקות לפני, snufkin said:

בכר כבר התחיל לעבוד. אצילי, לביא, סבע, ג'וש כהן, ויסמן וזרים... האיש חולה רכש. הולכים לבנות לו גלאקטיקוס

אצילי חלש האופי יש מצב שיוותר על כסף לחיי נוחות פה בישראל אבל נטע לביא קשה לי לראות אותו חוזר, יש לו קצת שכל.

לגבי ג׳וש כהן- לא יודע עד כמה זה חיזוק עבורים אבל ניחא.

לגבי סבע- הלוואי ויחזור, יהיה מצחיק זה בטוח.

פורסם ב
16 דקות לפני, קמחי said:

אבל למה סתם להדליק?

פורסם ב

הלוואי יחזירו את קציצי. החובב קטינות זה בעיה 

פורסם ב
לפני3 שעות , MTA For Ever said:

כרגיל מועדון פחדן עם 0 סטייל.

המאמן הדגול, מסי דגו, מפוטר בבושת פנים עוד בטרם סיום העונה.

מי ייתן ונחגוג אליפות בסמי על הפרצוף שלהם.

אז אנחנו נשאר המועדון הנחמד. 

בכר על המדף-לוקחים. אין פה יותר מידי מה לחשוב. 

תחילת עונה המדיה יצאו עם איזה סרטון ״מכבי זה לא לקחת את מה ששלך,זה גם לקחת לאחרים את מה שהם חושבים שהוא שלהם״. ממש. 0 שיניים בחלון העברות וגם הפעם. 

עכשיו יגידו לי לא רצינו את סבע/קינדה/רפאלוב. ברור אנחנו לא רוצים  אף אחד. גם את בכר לא רצינו. 

אנחנו רוצים זה בטוח. אבל גם בטוח שלא מספיק.

פורסם ב
18 דקות לפני, YoniC said:

הלוואי יחזירו את קציצי. החובב קטינות זה בעיה 

הבאסה היחידה שיש לי בגזרת הרפרטואר היא שלא שרנו לו(הכוונה היא למשגל קטינות כמובן) את "אני רק בת 14" מתוך השיר הידוע של הג'ירפות.

פורסם ב
10 דקות לפני, zion8 said:

אז אנחנו נשאר המועדון הנחמד. 

בכר על המדף-לוקחים. אין פה יותר מידי מה לחשוב. 

תחילת עונה המדיה יצאו עם איזה סרטון ״מכבי זה לא לקחת את מה ששלך,זה גם לקחת לאחרים את מה שהם חושבים שהוא שלהם״. ממש. 0 שיניים בחלון העברות וגם הפעם. 

עכשיו יגידו לי לא רצינו את סבע/קינדה/רפאלוב. ברור אנחנו לא רוצים  אף אחד. גם את בכר לא רצינו. 

אנחנו רוצים זה בטוח. אבל גם בטוח שלא מספיק.

באמת לא מבינה מה אתה רוצה, דגו וקין בכלל לא באותו מצב. אחד מוביל בגדול בדרך לאליפות והשני כולם יודעים שלא ימשיך רגע אחרי שהעונה נגמרת. מכבי לא תפטר מאמן שמוביל אותה לאליפות

פורסם ב
1 דקה לפני, judymaccabi said:

באמת לא מבינה מה אתה רוצה, דגו וקין בכלל לא באותו מצב. אחד מוביל בגדול בדרך לאליפות והשני כולם יודעים שלא ימשיך רגע אחרי שהעונה נגמרת. מכבי לא תפטר מאמן שמוביל אותה לאליפות

ובמיוחד לא עושים את זה פעם שלישית(כי עם קללות קשטן ופאקו ראינו את התוצאות) וגם תמיכתי המסוייגת בהבאת החוחובה למכבי הייתה תלויה בתרחיש שבו קין עוזב מרצונו החופשי ולא מפוטר.

פורסם ב
Just now, Raumdeuter said:

ובמיוחד לא עושים את זה פעם שלישית(כי עם קללות קשטן ופאקו ראינו את התוצאות) וגם תמיכתי המסוייגת בהבאת החוחובה למכבי הייתה תלויה בתרחיש שבו קין עוזב מרצונו החופשי ולא מפוטר.

בדיוק

פורסם ב

אם כבר הנושא לא ננעל והפורום הזה הפך להיות פורום מכבי חיפה, תרשו לי לתת את ההימורים שלי:

1. אצילי - יגיע רק אם האמריתיים יבעטו אותו, סיכוי גדול שיבעטו אותו ולכן אנחש שיגיע.

2. נטע לביא - לא יגיע בחיים.

3. סבע - לא יגיע בחיים. לא משכורת, לא אוהדים, אין לו שום סיבה לחזור אליהם.

4. וייסמן- יגיע, יהיה חלש וישתה דקות סתם לדין דויד.

5. השוער מתגלית - סיכוי גדול שיחזור. מהמר שיגיע. אם לא, גד עמוס יגיע כשוער שני וימצא את עצמו מהר מאוד שוער ראשון על חשבון כיוף.

זרים: שרי לא יחזור, סק יישאר, קורנו יעזוב, שימיץ' יש סיכוי טוב שישאירו, פיירו ינסו להיפטר ולגביי מנואל קאפומנה המכונה "שואו"? חחחחחחחחחחח

פורסם ב

איביץ וסוזה מועמדים. תלוי הרבה במצב הבטחוני.

פורסם ב

וואלה הייתי מארגן סולחה עם איביץ'.

אפשר ללבן את העניינים ולשים הכל מאחורינו.

פורסם ב
25 דקות לפני, judymaccabi said:

קין לא מוביל כלום.  בנוסף מאמן זר יכול להעלם פה בכל רגע במצב המדיני כרגע. בכר זה שקט לשנתיים. אבל בסדר נמשיך לפחד מקללות קשטן זה יקח אותנו רחוק.

פורסם ב

לא תודה על איביץ. 

הפעם הראשונה הייתה להתקדם כמו כל המאמנים פה. 

הפעם השניה זה פשוט לדפוק אותנו חזק וסיכוי טוב גם מה שעלה לנו באליפות. 

סוזה לעומת זאת זה ממש חלום 

פורסם ב

מהלך מפתיע של חוחובה לחזור לפחים, השלד שלהם פורק, לא רואה איך הפדופיל ממהר לחזור לארץ בגלל בעיות מיסוי.

פורסם ב
8 דקות לפני, Double said:

מהלך מפתיע של חוחובה לחזור לפחים, השלד שלהם פורק, לא רואה איך הפדופיל ממהר לחזור לארץ בגלל בעיות מיסוי.

בוודאות יחזור. הוא לא מסתדר שם, זה לא עניין של כסף. שחר ישים המון כסף בקיץ ויבנה לבכר סגל טוב

פורסם ב

לעשות מהלך על שוטא ארבלדזה שמאמן כרגע בליגה הטורקית

פורסם ב

זה נחמד שכולם זורקים מאמנים(וגם מאמני עבר), לא שזה מה שאני רוצה אבל בסופו של דבר מאמין שלמרות הכל רובי קין ישאר פה עוד עונה.